Подать объявление

ЖК "Озерное" (2 очередь), ул. Обуховская 137, 139 - "Киевгорстрой"

1. . .1214. . .316
27 окт 2015 07:24
Цитата "Jackson4ik":

Какая у вас квартира ?

Двушка, 54.19м
29 окт 2015 18:28
30 окт 2015 23:07
Вот вам ещё для сравнения
31 окт 2015 18:13
Здорово, спасибо! Осталось три этажика)
04 ноя 2015 14:06
Был сегодня рядом в обед, сделал пару фоток, активно строят. Хотелось бы конечно чтобы ещё дорогу сделали асфальтированную от наумова хотябы, по обуховской, не знаю предусмотрено это проектом или нет...
04 ноя 2015 14:16
Дякуємо за актуальні фото. Дорога це наш біль. Доки не побудують всі черги,я думаю, це питання навряд чи вирішиться. Хочеться помилятись.....
04 ноя 2015 14:20
Цитата "NORD_OST":
Дякуємо за актуальні фото. Дорога це наш біль. Доки не побудують всі черги,я думаю, це питання навряд чи вирішиться. Хочеться помилятись.....

Цікаво ці два будинка останні, чи плануються ще якісь? Про це мабудь не скажуть нам )
04 ноя 2015 15:57
Ні, це не остання черга. Ще будуть 2 будинки навпроти наших, через дорогу. А потім, на місці гуртожитка також планують будувати один чи два. Ну це так, за неофіційними даними. Поживемо-побачимо.
04 ноя 2015 16:13
А можете на карті поставити точки де це саме приблизно по неофіційним данним, бо не дуже зрозуміло через яку дорогу і де там гуртожиток я не знаю.
04 ноя 2015 16:36
На жаль не вмію так відмітити. Але це все поряд. Через дорогу я мала на увазі вулицю Обухівську.
05 ноя 2015 08:59
Цитата "LITBe":
А можете на карті поставити точки де це саме приблизно по неофіційним данним, бо не дуже зрозуміло через яку дорогу і де там гуртожиток я не знаю.

Я так понимаю как минимум здесь будет ещё два дома
05 ноя 2015 14:05
Ага, зрозуміло, видно що там якась підготовка йде, а гуртожиток це де?
05 ноя 2015 19:46
Гуртожиток знаходиться на розі вулиць Обухівська та А.-Овсієнко. На сайті КМБ з'явився будинок #1 з нашої черги в продажу. Мабуть #2 трохи розпродали. Не дуже віриться,але факти річ уперта.
05 ноя 2015 22:23
Цитата "NORD_OST":
На сайті КМБ з'явився будинок #1 з нашої черги в продажу. Мабуть #2 трохи розпродали. Не дуже віриться,але факти річ уперта.

Действительно! Думаю, это неплохой знак. А то я слышала, что первый дом хотели отдать на продажу другой компании.
06 ноя 2015 09:56
Про будинок на місці гуртожитку новина не дуже :) оскільки, якшо такий будинок буде і з подібними параметрами до вже існуючих, то він закриє для ж/б №2 вид на Київ, що є однією з переваг маленьких студій в ж/б №2. Але якщо дивитись по ситуації, то цей варіант є дуже можливим, якшо КМБ почав забудовувати територію рибгоспу, то логічно, шо вони її можуть забудувати повністю, а в районі гуртожитку якраз є місце для ще одного будинку вряд вже з зданими будинками першої черги. Єдине, що втішає, шо до цього будинку, якшо він буде четвертою чергою, ще роки 4-5, багато може зміниться :smoke: не хочеться, щоб це було шось схоже на вулики на позняках, коли у вікна сусіду заглядуєш))) але це поки що все чутки і домисли :ded:
06 ноя 2015 10:00
а стосовно початку продажів у ж/б №1 шкода, що покищо не обновили прайс, цікаво які там ціни чи відрізнятимуться від ж/б №2 6-)
06 ноя 2015 10:53
Цитата "bananafish":
Про будинок на місці гуртожитку новина не дуже :) оскільки, якшо такий будинок буде і з подібними параметрами до вже існуючих, то він закриє для ж/б №2 вид на Київ, що є однією з переваг маленьких студій в ж/б №2. Але якщо дивитись по ситуації, то цей варіант є дуже можливим, якшо КМБ почав забудовувати територію рибгоспу, то логічно, шо вони її можуть забудувати повністю, а в районі гуртожитку якраз є місце для ще одного будинку вряд вже з зданими будинками першої черги. Єдине, що втішає, шо до цього будинку, якшо він буде четвертою чергою, ще роки 4-5, багато може зміниться :smoke: не хочеться, щоб це було шось схоже на вулики на позняках, коли у вікна сусіду заглядуєш))) але це поки що все чутки і домисли :ded:

Я вот тоже не могу понять, где общежитие и где именно может стоять этот дом. На 12й странице я выкладывала вид со студии с 10го этажа, вы могли бы показать на этом фото или на карте, где может распологаться еще один дом?
06 ноя 2015 11:33
Цитата "Victoria_Kiwi":

Я вот тоже не могу понять, где общежитие и где именно может стоять этот дом. На 12й странице я выкладывала вид со студии с 10го этажа, вы могли бы показать на этом фото или на карте, где может распологаться еще один дом?

21.10.2015 20:44
Victoria_Kiwi
первое с лева фото, два малоэтажных здания, общага то что дальше с высокой антенной.
06 ноя 2015 11:48
відмітила на фото. Думаю, що нічого критичного не буде і повністю вид не закриється ))) головне, щоб цю територію рибгоспу повністю не забудовували :no-no:
07 ноя 2015 20:09
Цитата "bananafish":
відмітила на фото. Думаю, що нічого критичного не буде і повністю вид не закриється ))) головне, щоб цю територію рибгоспу повністю не забудовували :no-no:

Да уже, действительно если построят там, то весь вид перекроет и будет окна в окна. Остаётся надеяться, что если это и произойдёт, то нескоро.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .1214. . .316
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx