Подать объявление

ЖК Вудлайн | Атлант | Новоселки, ул. Лесная, 1а

ЗастройщикАТЛАНТ
Сдача ЖК2023 г.
Планировки
от 21 200 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 48.
12/25%
2/4%
4/8%
5/10%
25/52%
1. . .575860
02 дек 2022 07:29

спасибо большое! 

а вы не подскажите, право собственности через цнап можно оформить только в киевской области или в киеве тоже?

03 дек 2022 08:56

Alexxxa

спасибо большое! 

а вы не подскажите, право собственности через цнап можно оформить только в киевской области или в киеве тоже?

взагалі кажуть що за місцем знаходження нерухомості.Я робила через відділ продажу.Завезла докум.,через 2 неділі поїхала забрала.Все.Може через цнап дешевше на 1000,то мені того не варто.Збір докум,трата часу,відпрашування з роботи,дорога.

05 дек 2022 19:30

Alexxxa

спасибо большое! 

Тільки в київській області

30 дек 2022 21:17

Доброго дня, сусіди! Хтось з вас вже зробив ремонт, поселився? Якї враження, чи все добре? 

05 янв 2023 08:42

Доброго дня, майбутні сусіди) плануємо купувати квартиру ,  підкажіть будь ласка через який банк дешевше оплатити за покупку квартири, точніше де менша комісія? Та ще питання, в 2 під´їзді всі комунікації працюють?

07 янв 2023 08:05

Natali var

Доброго дня, майбутні сусіди) плануємо купувати квартиру ,  підкажіть будь ласка через який банк дешевше оплатити за покупку квартири, точніше де менша комісія? Та ще питання, в 2 під´їзді всі комунікації працюють?

Я оплачивал через альфа банк. У меня квартира во второй секции, все комуникации исправные. 

10 янв 2023 09:04

8Rus88

Я оплачивал через альфа банк. У меня квартира во второй секции, все комуникации исправные. 

Дякую )

10 янв 2023 15:16

Добрый день, подскажите пожалуйста, есть ли уже отопление в домах?
если есть счетчик сколько выходит в месяц?

11 янв 2023 07:00

VLevskiy

Да, отопление есть. Я сегодня была, батареи теплые. По стоимости конечно не скажу, еще неизвестно

11 янв 2023 14:56

VLevskiy

Отопление есть, счетчиков на отопление нет, жильцы устанавливают сами по желанию, счет за отопление еще не выставляли.

12 янв 2023 19:59

Добрый день, соседи! Подскажите, пожалуйста, получили документы на квартиру, в тех паспорте высота указана 2.8 м,а газопостачання нет. Говорили в  Атланте перед при подписании договора 2.55 будут потолки, а какая на самом деле высота потолков? А что з газом, его вообще не будет, не на кухне, не отопления? 

13 янв 2023 08:23

Marypersempre

Добрый день, соседи! Подскажите, пожалуйста, получили документы на квартиру, в тех паспорте высота указана 2.8 м,а газопостачання нет. Говорили в  Атланте перед при подписании договора 2.55 будут потолки, а какая на самом деле высота потолков? А что з газом, его вообще не будет, не на кухне, не отопления? 

Дома выше 10 этажей запрещено газофицировать по нормам безопасности. Отопление — централизованное (своя котельная при доме). 

13 янв 2023 12:04

Спасибо! 

14 янв 2023 18:44

anna.ur

Да, отопление есть. Я сегодня была, батареи теплые. По стоимости конечно не скажу, еще неизвестно

Вам и anna 0112 спасибо за ответ! Я просто читал выше информацию, что вроде как отопление включили в конце ноября, и уже время достаточно прошло чтоб выставить счет за услугу. 

16 янв 2023 06:49

Marypersempre

потолки 2,55. Газа нет выше 9 этажа.В доме электро.

17 янв 2023 11:19

Дякую! 

04 фев 2023 17:00

Доброго дня!

Така ситуація. Ключі не отримували ще. На руках тільки договори, які заключали при купівлі. 

Як в такому разі платити за комунальні платежі? Може хтось знає або має таку ж ситуацію

05 фев 2023 10:03

Когда примите квартиру и получите ключи, будут заключены договора, после и начнете оплачивать коммуналку. 

06 фев 2023 17:10

VLevskiy

Когда примите квартиру и получите ключи, будут заключены договора, после и начнете оплачивать коммуналку. 

Атлант виходить на зв'язок рідко, але пропонує платити комунальні, не оформляючі ніякі додаткові документи. 

Переживаю, що буду платити двічі: зараз і коли оформлю документи. 

08 фев 2023 06:29

Olya_Dolya

Атлант виходить на зв'язок рідко, але пропонує платити комунальні, не оформляючі ніякі додаткові документи. 

Переживаю, що буду платити двічі: зараз і коли оформлю документи. 

якщо ви не отримали ключі,то і договір не підписали.Відповідно,ви не можете оплачувати платежі.То Атлант може пропонує в загальному.(в кого вже підписаний договір)Ви підпишете акт прийому квартири,видадуть ключі,підпишете договір на комуналку.І з цього дня квартира ваша і начинається комуналка оплочуватись.Двічі ні.Якщо ви зараз живете і заплатили комуналку за січень,то як вам можуть ще раз прислати квитанцію? У вас що,є квитанція на оплату? Хай пропонують,але якщо ви не бачили квартири і не маєте ключі,і не прийняли кв.актом, не зобовьязані платити.А може там радіаторів немає,а ви будете опалення оплочувати? Не переживайте,все буде добре.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .575860
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее