Подать объявление

ЖК "Ворзель парк", Ворзель, ул. Ленина, 45

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 70.
4/6%
1/1%
20/29%
29/41%
16/23%
1. . .6466. . .127
17 авг 2016 16:04
Цитата "nse_sergey":

Тут сильно зависит от того, когда разрешат их делать. Так как не сильно хочется переплачивать "тете Клаве" за аренду квартиры в Киеве, то ремонт нужно будет делать в оперативные сроки. Но в зиму ремонт делать конечно не охота.
Я, если не ошибаюсь, первую очередь зимой сдали, или нет? Зимой ремонты люди делают? Или уже ждут весны?

Вопрос тут еще в том, что если будет мало подключений по стоякам перекроют воду при сильном морозе. Ибо размерзнуться трубы и потом привет) Но это при минус 12 или 18 на улице на протяжении нескольких дней. Не помню уж точно.

До зимы главное сделать отопление и потом как бы без разницы. Мы делали в минус, потом включили отопление и работали зимой.

Нет, не зимой сдали. Мы ключи получили в середине июля кажется. или ближе к концу, не помню уж точно. ремонт начали в августе. но деньги не резиновые а потому затянулось чуток)
17 авг 2016 16:20
Цитата "nse_sergey":

Вам при покупке квартиры отдел продаж тоже пел "хвалебные оды" об опережающей по графику стройке, и сдаче дома в конце августа-начале сентября? Я реалист, и тоже настроен ближе к зиме.

Такие дифирамбы пел весь отдел продаж... Наслушавшись этого, хотелось бы верить, что в ближайшее время мы наконец то получим наши долгожданные ключи
17 авг 2016 16:23
Цитата "uascorpion":
А я реаліст з високим вмістом оптимізму і сподівань:)
Все ж надіюсь на вересень-початок жовтня:)

А ще ми з дружиною за те щоб познайомитись:)

Я думаю что многие не против будут :-)
17 авг 2016 16:23
Цитата "S.Re":
Вопрос тут еще в том, что если будет мало подключений по стоякам перекроют воду при сильном морозе.
До зимы главное сделать отопление и потом как бы без разницы. Мы делали в минус, потом включили отопление и работали зимой.затянулось чуток)

С водой да, слышал что такое повсеместно практикуется зимой в новостроях, и повлиять на то, сколько людей будет на стояках и пользоваться водой мы не можем. А по отоплению, я конечно люблю оптимизм, но до зимы 3 с хвостиком месяца, я сомневаюсь что успеют решить вопрос с газом до зимы, даже если и раньше сдадут дом. Греть только электрическими обогревателями, а это дороговато в наших реалиях, если еще и считать за электричество будут по комерческим тарифам по 2 с копейками грн за киловатт.
17 авг 2016 16:40
Цитата "nse_sergey":

С водой да, слышал что такое повсеместно практикуется зимой в новостроях, и повлиять на то, сколько людей будет на стояках и пользоваться водой мы не можем. А по отоплению, я конечно люблю оптимизм, но до зимы 3 с хвостиком месяца, я сомневаюсь что успеют решить вопрос с газом до зимы, даже если и раньше сдадут дом. Греть только электрическими обогревателями, а это дороговато в наших реалиях, если еще и считать за электричество будут по комерческим тарифам по 2 с копейками грн за киловатт.

Думаю, что дадут газ)
17 авг 2016 18:35
З першою чергою ж були затримки, оскільки вони здавали в експлуатацію не тільки дім, а й всі коммунікативні підводи: будували ГРП, СТП, встановлювали насосну станцію (якщо вірити)... Для нас це все вже працює.

Сьогодні говорив з відділом продажу, мене завірили, що в останній тиждень серпня-початок вересня буде декларація про здачу будинку в експлуатацію і оформлення документів на квартири. БТІ вже квартири переміряло, переміряє технічні приміщення і техпаспорти на наступному тижні обіцяють що будуть готові.
17 авг 2016 18:36
Привіт друзі.
А як там справи з 3-ю чергою?
Буду вдячний за відповідь!
17 авг 2016 18:39
Цитата "Jaroxa":
Привіт друзі.
А як там справи з 3-ю чергою?
Буду вдячний за відповідь!

У вас там сегодня был чемпионат по перемещению блоков :)
А если без сарказма, то строят - залили подушку, сегодня блоки клали. Нормально идут как по мне.
17 авг 2016 18:41
Щиро дякую! :super:
17 авг 2016 18:42
Цитата "Jaroxa":
Щиро дякую! :super:

Та нзч.
18 авг 2016 18:59
:protest: Моя епопея з електричним лічильником
Не знаю, чи це буде кому цікаво, але я напишу про це, бо не можу тримати уже все в собі і не знаю, куди йти, щоб знайти якийсь захист і управу на Ірпінський РЕС.

1. У лютому 2016 р. було вкрадено лічильник від моєї квартири в ЖК Ворзельпарк. Я звернулася в міліцію і в Ірпінський РЕС і мені безкоштовно поставили Б/ушний лічильник, а в березні прийшла квитанція оплатити 5600 грн. за світло в квартирі, де ще навіть не було проведено світло. Я змушена була викликати депутата, щоб доказати, що я не могла використати стільки електрики. При перевірці лічильника співробітниками Ірпінського РЕСу виявилося, що лічильник несправний. Питається, для чого мені бідній пенсіонерці причепили співробітники Ірпінського РЕСу несправний лічильник із 3500 тисячами накачаними чужими кіловатами електрики??? І за це ніхто не поніс ніякого покарання, ніби так і треба, чіпляти людям які-попало лічильники, тільки, щоб щось причепити??? Після платіжки з 5600 грн., яка до мене прийшла, я попала в лікарню в передінсультному стані. На лікування витратила більше 7 тис. грн., які виплачую ще зараз в кредит Приватбанку. Це так вирішили добивати пенсіонерів в Ірпінському РЕСі? За що, за те, що я все життя пропрацювала вчителькою і отримую 1000 грн. пенсії?
2. У квітні я звернулася в Ірпінський РЕС, щоб мені поміняли цей неробочий лічильник, мені сказали, що безплатно його ніхто міняти не буде. Я змушена була оплатила накладну на суму 1500 грн., яку мені дали в Ірпінському РЕСі, щоб мені поставили новий лічильник з показниками нульовими, щоб я платила за ту електрику, яку я використовую. У травні працівники Ірпінського РЕСу поставили мені лічильник двохтарифний, хоч я просила однотарифний, але з нульовими показниками і я погодилася його поставити. Я два місяці справно сплачувала за використану електрику по цьому лічильнику і він мене повністю задовольняє.
3. Але 16 серпня 2016 р., до мене приїхали працівники Ірпінського РЕСу і сказали, що їм хтось приказав поміняти мій новий лічильник на Б/ушний, знову той самий, який зняли в травні, який уже мені раз були поставили з чужими цифрами і заставляли платити 5600 грн. Без ніяких пояснень хотіли самовільно замінити мій новий лічильник, за який я заплатила в касу Ірпінського РЕСу 1500 грн. і який мені поставили 2 місяці тому. Я як побачила той самий страшний лічильник, який уже раз мені причепили і я з таким трудом його зняла і поміняла на новий, що чуть не померла на місці. Невже у РЕСі один такий страшний лічильник і його треба чіпляти кожного місяця мені???!!!. Дуже дякую Володимиру Івановичу, який заступився за мене і не пустив працівників РЕСу до мого лічильника, а то я була в умерла там на місці коло лічильника.
4. 17 серпня 2016 р. я звернулася до начальника Ірпінського РЕСу Герасименка Сергія Петровича з листом і все це пояснила. Виявилося, що мій новий лічильник не показує на відстані інформацію. Питається, для чого мені купили за мої гроші і причепили такий лічильник працівники Ірпінського РЕСу два місяці тому. Вони що не знали, що він не передає інформацію на відстані???Чи за два місяці помінялися технології чи що??? Це ж не 20 років тому мені його поміняли і навіть не два роки, а всього два місяці!!! І зараз мені насильно хочуть причепити багатофазний беушний лічильник з чужими кіловатами електрики. Я зараз через цю ситуацію знову захворіла і живу на ліках. Питається, за що я заплатила Ірпінському РЕСу, щоб мати новий лічильник, а мені знову принесли той самий беушний, який нікому непотрібний з тисячами чужих кіловат, щоб я їх оплатила. Це так Ірпінський РЕС заробляє гроші на пенсіонерах і доводить до інсульту старих людей.
5. Я згодна поміняти його тільки на новий однотарифний однофазний лічильник з нульовими показниками, такий, який у мене вкрали і який стоїть у всіх квартирах будинку, або зовсім не міняти, цей лічильник мене повністю задовольняє. Яке має право Ірпінський РЕС без моєї згоди насильно ставити мені Б/ушний лічильник, коли я оплатила рахунок на адресу Ірпінського РЕСу, щоб мені поставили новий сучасний лічильник і вкрадено теж новий лічильник???!!! Чому мені за мої гроші два місяці назад співробітники Ірпінського РЕСу не поставили новий лічильник, такий який потрібно??? А знову поставили що-небудь, щоб лиш поставити? Що це за знущання??? Це таким способом РЕС заробляє гроші???
6. Мені не треба чіпляти що-попало, чужі зняті непотрібні лічильники, щоб лиш щось причепити. Я прошу поставити мені новий однотарифний, однофазовий лічильник, такий який украли, такий як у інших квартирах цього будинку, де не вкрали.
Прошу Вашої допомоги у вирішенні моєї проблеми. Інакше я вмру під лічильником, але не дам його міняти.
Буду дуже вдячна всім хто прочитає мою історію, а ще більше тим, хто щось порадить, що робити в цій ситуації???
Ще хочу написати про квартиру. Незважаючи на все це, квартирою я дуже задоволена. І якби знову прийшлось вибирати, вибрала б ЖК Ворзельпарк. Планіровки прекрасні, балкончики захищають від спеки, місце хороше, повітря. Забудовники справжні майстри своєї справи, другий будинок добудовувався день і ніч, люди працюють на совість. Якби не цей лічильник, я б була дуже щасливою. Дуже була б вдячна тим, хто пораде, де можна взяти такий лічильник, який стоїть у всіх квартирах, щоб його поставили мені.
18 авг 2016 19:11
19 авг 2016 07:00

По поводу электросчетчика. Тут с самого начала история "дурно пахнет".
1. За пропавший счетчик отвечает ОСББ, и компенсировать затраты на его повторную установку и работы должно ОСББ, пруф - https://kyivenergo.ua/faq/vstanovlennya_zamina_perenese/yak_buti-_yakscho_elektrolichil-nik_vikradeno_
2. Я не знаю за что вы платили квитанцию, но там указано что оплачена сама услуга , я так понимаю сам счетчик не оплачен??? Но услуга с замены электросчетчика стоит - от 326,03 до 577,63 грн в зависимости от типа электросчетчика.
Пруф - https://kyivenergo.ua/kompleksna_posluga
3. При установке другого электросчетчика, даже если на нем накручены "чужие" киловатты, не обязует вас их оплачивать. При установке составляется акт замены, в котором указано что электросчетчик такой-то, с таким номером и такими показаниями, заменен на такой-то с таким номером о показаниями по причине такой-то, и все, вы платите только разницу за следующий месяц.
4. В любом случае, если электросчетчик вам поставил Ирпенский РЕС, новый, он должен быть на гарантии, и то что там что-то не работает - это ихние проблемы.
5. Электосчетчик изьять РЕС имеют право, на время поверки на правильность показаний, о чем они письменно должны вас уведомить и составить акт, после должны поставить на место. На время замены они должны поставить свой, повторяю - на время поверки.
6. Если вы по каким-то причинам, а они есть, подозреваете местных электриков в махинациях, вы можете звонить на гарячую линию Киевоблэнерго и поставить им вопрос - https://www.koe.vsei.ua/koe/index.php?page=71
Надеюсь чем-то помог. Не хотелось-бы оказаться на вашем месте, но случись такое, действовал бы "жестко" и немного по другому.

19 авг 2016 08:14
Только что появилась информация о том что скоро будет собрание инвесторов по 2 очереди. Дата не указана, так как еще собирают недостающие контакты. Как только определятся с датой, всем сообщат. Посмотрим когда это будет ;-)
19 авг 2016 08:40
Либо это собрание уже тех, кто живет в первой очереди.
19 авг 2016 12:05
Я Вам дуже дякую. Ніякого паспорта лічильника нового мені не дали і гарантії також. Ірпінський РЕС це якась бандитська організація, що хоче, те й ставить, якщо безплатно, то потім приходить платіжка на 5000 грн., а як за гроші, то всеодно втелющать якийсь непотріб, який в РЕСі валявся, а через місяць знову прийдуть його міняти. Я оплатила 1400 грн. на рахунок Ірпінського РЕСу і що я маю, знову неправильний лічильник і знову мені несуть б/еушний.
19 авг 2016 14:27
Як бути, якщо електролічильник викрадено?
Відповідальність за збереження та цілісність електролічильника і пломб на ньому несе власник квартири, якщо прилад встановлено безпосередньо у нього вдома. У разі викрадення лічильника власник бере на себе витрати з його заміни.

Якщо ж прилад розміщений на сходовій клітці, то відповідальність за його збереження несе балансоутримувач будинку (ЖЕК, ОСББ чи ЖБК). Відповідно, роботу із заміни електролічильників повинна виконувати за свій рахунок житлово-експлуатаційна організація. Клієнти ж, помітивши крадіжку, мають негайно повідомити балансоутримувача будинку. Крім того, для уникнення можливих непорозумінь, про викрадення лічильника слід повідомити електропостачальну компанію та оформити відповідну заяву в центр обслуживания клиентов КИЇВЕНЕРГО.
А чому ж наш голова ОСББ повністю переклав цю проблему на жильців, в яких украли лічильники? Чи є в ОСББ електрик? Що він робить?
19 авг 2016 14:57
Цитата "я114":

А чому ж наш голова ОСББ повністю переклав цю проблему на жильців, в яких украли лічильники? Чи є в ОСББ електрик? Що він робить?

Вы уведомляли своего главу ОСББ про пропажу счетчика? Что он сказал? Нужно было его уведомить, желательно письменно под расписку. По закону, он как глава ОСББ отвечает за сохранность. Конечно он будет перекладывать эти проблемы на других, но есть же другие методы.... Если он отказывается компенсировать новый счетчик и его установку, пусть обоснует вам письменно почему. Закон на вашей стороне, потом, после получения отказа в письменном виде, с подписью главы ОСББ, подаете в суд на ОСББ в лице его главы. Процесс может конечно затянуться, но вы можете за это время, поставить за свои деньги счетчик, сохраняя все квитанции, и потом, через суд, требовать компенсацию вам, в денежном эквиваленте необходимой суммы + компенсацию за моральный ущерб. Желательно, перед подачей в суд, проконсультироваться с юристом, дабы грамотно все описать. Соответственно, после данного мероприятия, вы, в лице главы ОСББ получите злостного "врага", и возможно будут дальнейшие "репрессии", как дальше....нужно смотреть по ситуации. Я б сделал так.
19 авг 2016 16:02
Дякую, я зразу ж звернулася до нього, ще в лютому, як вкрали лічильник. Він сказав викликати міліцію, складати акт і йти в РЕС. То я це до цього часу хожу. А письмово я його не повідомляла, він сказав це ваші проблеми. Я сварилася з ним, але це нічого не допомогло.
20 авг 2016 05:19
От в цьому в вся ваша проблема. Ви в жодному місці не підійшли до питання цивілізованим чином, як це вам було пораджено тоді і написано зараз. Не варто розводити скрізь паніку і йти на конфлікти. Часто, значно ефективніше писати офіційні скарги, звернення і перш ніж діяти - почитати свої права і обов'язки в ситуації, Інтернет же є :)
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .6466. . .127
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx