Подать объявление

ЖК "Ворзель парк", Ворзель, ул. Ленина, 45

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 70.
4/6%
1/1%
20/29%
29/41%
16/23%
1. . .6264. . .127
08 авг 2016 09:57
Цитата "nse_sergey":

Krolishka и uascorpion Спасибо за фото по 2-й очереди, нахожусь в отпуске, выехать на стройку не имею возможности, так хоть есть какое-то представление о ходе работ. Судя по фото видно, что слова отдела продаж о сдаче дома в конце лета - начала осени, можно всерьез не воспринимать. Крыша еще не доделана, кран не разобран, по территории никаких работ не делалось вообще, не известно что там с подключением коммуникаций. Вообщем, по фото видно, что где-то идут по срокам прописанным в договоре - 4-й квартал 2016 года. Я думаю что сдадут, если не будет задержек и "сюрпризов", где-то ноябрь-декабрь. Но и на том спасибо, видно что работа идет.

Я б не казав, що так все погано. Був і всередині, правда не фотографував.
То в моєму під'їзді вже все закінчено: квартири з дверима, двері на замках.
В коридорах лежить плитка, тіни поштукатурені і пофарбовані. В квартирі газові труби заведені, кран стоїть, тільки котла чіпляй. Відносно коммунікацій інших - важко сказати, щиток з лічильниками був, але зачинений. Щодо даху - то отримав інформацію про його завершеність, треба завершити ліфтову шахту.
Щодо території - то навколо будинку вже покладений бордюр, для навколобудинкових доріжечок. Є надії, що в вересні таки все буде готово і проведуть день відкритих дверей і почнуть оформляти документи.
08 авг 2016 12:30
Цитата "uascorpion":
в моєму під'їзді вже все закінчено

Який у вас під'їзд? Якщо дивитись на план будинку, то в якій секції, 10 чи 9? Я брав квартиру в 9-й секції, на першому поверсі. Якщо дивитись на головний фасад будинку то зліва від арки.
08 авг 2016 13:02
Цитата "nse_sergey":

Який у вас під'їзд? Якщо дивитись на план будинку, то в якій секції, 10 чи 9? Я брав квартиру в 9-й секції, на першому поверсі. Якщо дивитись на головний фасад будинку то зліва від арки.

Якщо стати обличчям до будинку 2-ї черги, а спиною до будинку 1-ї черги - то зліва від арки :hi: Яка це секція, і як їх взагалі рахувати? :wow:
08 авг 2016 13:50
Цитата "uascorpion":
Яка це секція, і як їх взагалі рахувати?

08 авг 2016 13:52
Дякую, точно :) Все ніяк не міг згадати де була ця номерація.
В мене виходить 10-та секція :hm:
08 авг 2016 14:04
Цитата "uascorpion":
В мене виходить 10-та секція :hm:

Зрозумів, дякую. Роботи в вашому під'їзді розпочали раніше, я коли купував квартиру, то у вашій частині будинку вже була штукатурка в квартирах, у мене в квартирі ні. Цікаво побачити що там в моему під'їзді. Я раніш, ніж в середині вересня на будівництво не попаду D-/
08 авг 2016 18:38
Всем добрый вечер! Буквально только что увидела на "Фейс буке" данный пост о завершении строительства. Интересно, так ли это? Было бы очень хорошо :)
08 авг 2016 18:58
Цитата "Krolishka":
пост о завершении строительства.

Тут мається на увазі - що закінчилися роботи по зведенню будинку, закінчилися монолітні роботи та роботи з зведення з цегли, вищим будинок вже не буде. Тепер тільки внутрішні роботи, та роботи з прибудинковою територією.
08 авг 2016 19:51
Цитата "nse_sergey":

Тут мається на увазі - що закінчилися роботи по зведенню будинку, закінчилися монолітні роботи та роботи з зведення з цегли, вищим будинок вже не буде. Тепер тільки внутрішні роботи, та роботи з прибудинковою територією.

08 авг 2016 19:56
Цитата "Krolishka":
Всем добрый вечер! Буквально только что увидела на "Фейс буке" данный пост о завершении строительства. Интересно, так ли это? Было бы очень хорошо :)

Тот букет там с серидины прошлой недели, как шахту доделывали прицепили, но на след день еще долепливали.
Сегодня увидел что начали разгребать муссор возле дома понемногу.

На третьей очереди сегодня активно работали)
09 авг 2016 08:04
Krolishka, а ви інвестор якої черги і яка секція? :)
09 авг 2016 08:41
Ув. инвесторы 2-й очереди. Судя по тому, что на подходе сдачи дома 2-й секции, обсуждение дома на форуме ведут отсилы пару человек. Сколько по вашему, в процентном соотношении, продано квартир в 2-й секции? Так чисто гипотетически. Я когда покупал квартиру, мне мельком попался на глаза, у менеджера по продажам, генплан дома с проданными и зарезервированными квартирами, точно не скажу на каком этаже, так там только третья часть квартир проданных была. В отделе продаж информацию по количеству проданных квартир не дают. Мне интересно, люди просто не знают о форуме, или большинство просто инвестируют в целях перепродажи, и не заморачиваются по данному вопросу? :notsure:
И в догонку, вопрос по первой очереди. У вас в доме уже все квартиры проданы, много людей уже постоянно живут?
09 авг 2016 08:51
Доброго дня.
Я хотів купити в 2-й черзі, на початку весни. То на той момент залишались тільки неходові поверхи, і неходові планіровки. Все решта - продано. Але це по версії відділу продажу. Доречі, по генплану (там кабінет направо) тоже все продано було написано. Тому, або це правда, або відділ продажу просто чекає здачі будинку, щоб продати дорожче.
Інвестував в 3-тю чергу.
09 авг 2016 08:58
Цитата "nse_sergey":
Ув. инвесторы 2-й очереди. Судя по тому, что на подходе сдачи дома 2-й секции, обсуждение дома на форуме ведут отсилы пару человек. Сколько по вашему, в процентном соотношении, продано квартир в 2-й секции? Так чисто гипотетически. Я когда покупал квартиру, мне мельком попался на глаза, у менеджера по продажам, генплан дома с проданными и зарезервированными квартирами, точно не скажу на каком этаже, так там только третья часть квартир проданных была. В отделе продаж информацию по количеству проданных квартир не дают. Мне интересно, люди просто не знают о форуме, или большинство просто инвестируют в целях перепродажи, и не заморачиваются по данному вопросу? :notsure:
И в догонку, вопрос по первой очереди. У вас в доме уже все квартиры проданы, много людей уже постоянно живут?

по моїм відчуттям в 5 секції заселено десь 10-15 квартир з 49 ...
09 авг 2016 09:05
Цитата "Tymoha":

по моїм відчуттям в 5 секції заселено десь 10-15 квартир з 49 ...

Коли останній раз їздив на будівництво - спілкувався з власником квартири в 1-й черзі, 5-та секція. То, за його словами, на 2-му поверсі всі квартири вже заселені (принаймні двері змінені).

А ви часом не на першому поверсі, в кутовій квартирі?
09 авг 2016 09:18
Цитата "uascorpion":

Коли останній раз їздив на будівництво - спілкувався з власником квартири в 1-й черзі, 5-та секція. То, за його словами, на 2-му поверсі всі квартири вже заселені (принаймні двері змінені).

ні, я на 4. сьогодні навмисно пройдусь - порахую нові двері :)
09 авг 2016 14:40
Цитата "uascorpion":

Замененные двери не показатель) У нас только в одной квартире на 6-том не заменены, а живут в двух квартирах) Ремонт вроде еще в двух жужжит)
09 авг 2016 16:04
Цитата "uascorpion":
Krolishka, а ви інвестор якої черги і яка секція? :)

У нас 7 секция 7 этаж.
09 авг 2016 16:27
Цитата "S.Re":

Замененные двери не показатель) У нас только в одной квартире на 6-том не заменены, а живут в двух квартирах) Ремонт вроде еще в двух жужжит)

та навіть якщо по замінених дверях рахувати: в 5 секції 27 квартир з 49 ... хоча дійсно, здається що живуть лише в 15 макс ... ну то таке :)
09 авг 2016 16:43
Цитата "Tymoha":

та навіть якщо по замінених дверях рахувати: в 5 секції 27 квартир з 49 ... хоча дійсно, здається що живуть лише в 15 макс ... ну то таке :)

Кстати да, надо бы подсчитать что да как да думать уже бы о безопасности двора)
За камеры как то все забыли :)

p.s. Третья очередь - поздравляю) вам сегодня уже стенки под первые окна вывели) На том куске который первым заливался.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .6264. . .127
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx