Подать объявление

ЖК "Ворзель парк", Ворзель, ул. Ленина, 45

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 70.
4/6%
1/1%
20/29%
29/41%
16/23%
1. . .5254. . .127
19 май 2016 14:00
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, мешканці 1-ї черги, чи правда так шумить залізниця? Бачив в одному з коментарів на одній з перших сторінок даного форуму інформацію про те, що близкість до залізної дороги - це великий мінус...
19 май 2016 16:16
Цитата "_re1":
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, мешканці 1-ї черги, чи правда так шумить залізниця? Бачив в одному з коментарів на одній з перших сторінок даного форуму інформацію про те, що близкість до залізної дороги - це великий мінус...

ТАК - это как? Стекла не звенят, не переживайте :)
Поезда конечно, слышно, там же метров 300 до полотна, если не меньше, но так чтобы раздражало откровенно, я бы не сказал.
19 май 2016 16:19
Так - тобто сильно)
Дякую за відповідь.
19 май 2016 16:26
Також Ви писали, що з водою біда... Який вихід може бути з даної ситуації? Фільтри, завоз води, замовлення питної води у відповідних організацій (якщо такі є у Ворзелі)))?... Взагалі вода годиться для того, щоб прийняти ванну чи душ?
19 май 2016 17:02
Цитата "_re1":
Так - тобто сильно)
Дякую за відповідь.

Сильно будет тем, у кого окна во второй очереди на колии смотрят :)
Повторюсь - меня не раздражает ) Другие сами скажут :)
19 май 2016 17:06
Цитата "_re1":
Також Ви писали, що з водою біда... Який вихід може бути з даної ситуації? Фільтри, завоз води, замовлення питної води у відповідних організацій (якщо такі є у Ворзелі)))?... Взагалі вода годиться для того, щоб прийняти ванну чи душ?

С водой не беда а дурдом и поди пойми кто виноват:)
Здесь люди писали что сдавали на анализ, вроде все в норме, если не ошибаюсь.
Вообще вода как вода, по субьективным оценкам у нас такая же на Академгородке.
Фильтры ставить нужно всегда - это факт. Хотя бы грубой очистки, но в идеале не только.
Питьевую заказываем в бутлях. Еду готовим тоже из бутлей (ну я имею ввиду суп к примеру), продукты моем когда как ) Доп. фильтр на кухне поставили.

Вообще с водой один из самых больших обманов отдела продаж. Я не скажу за всех, но менеджер с которым мы работали клялся-божился за минеральную воду) Отаке)
19 май 2016 17:52
Ясно. Ну про мінеральну воду можливо і не збрехали, адже справжня мінеральна вода, наприклад, яка тече з карпатських підземних джерел, і збагачена залізом має гарний смак коли вона набирається і п'ється відразу... Варто лише залишити таку воду в пляшці на 2-3 години - і вже гарний коричневий колір починає проступати на стінках пляшки, а через добу то взагалі - осад із заліза 2 см і на смак як, вибачте, гівно.
Тобто, я хочу сказати, що "мінеральна" вода - це геть не перевага, а можливо і навпаки))
19 май 2016 18:02
Цитата "Katya85":

Да, мы с себя ответственность не снимаем и готовы оплатить штраф, но не в таких размерах. Спасибо Вам большое за совет!

А когда Вы включали газ у Вас был личный счёт на оплату газа, выписан Ирпеньгазом или нет?
19 май 2016 18:08
Цитата "я114":

Не понимаю что значит личный счет на оплату :(.
Платежки по адресу нам приходят в ящик каждый месяц с нулевой задолженностью от горгаза.
19 май 2016 18:28
І на них є Ваш особистий рахунок (набір цифр)? Я боюсь включати газ, буду визивати з Ірпіньгазу, хоча вони уже раз приїжджали, але в мене ще не було розведене опалення.
19 май 2016 19:04
Цитата "я114":
І на них є Ваш особистий рахунок (набір цифр)? Я боюсь включати газ, буду визивати з Ірпіньгазу, хоча вони уже раз приїжджали, але в мене ще не було розведене опалення.

Да, на счете есть наш личный номер, всё верно. Лучше перестрахуйтесь и вызовите от греха подальше.
19 май 2016 19:05
Цитата "_re1":
Ясно. Ну про мінеральну воду можливо і не збрехали, адже справжня мінеральна вода, наприклад, яка тече з карпатських підземних джерел, і збагачена залізом має гарний смак коли вона набирається і п'ється відразу... Варто лише залишити таку воду в пляшці на 2-3 години - і вже гарний коричневий колір починає проступати на стінках пляшки, а через добу то взагалі - осад із заліза 2 см і на смак як, вибачте, гівно.
Тобто, я хочу сказати, що "мінеральна" вода - це геть не перевага, а можливо і навпаки))

Ну хз, если так, то может отчасти это и правда. В таком случае, извините за дезу:) Я поставил фильтры - вроде жыв пока :)
Соседи здесь писали, что бывает рыжая валит, сам пока не замечал, может просто "повезло" хз:)
19 май 2016 19:07
Цитата "Katya85":

Да, на счете есть наш личный номер, всё верно. Лучше перестрахуйтесь и вызовите от греха подальше.

А у меня супруга ездила к ним туда с показателями счетчика, этой нулевой типа платежкой и все такое - на месте все считали уточняли и так дальше.
Оплатили попутно до пересмотра этих гребанных, извините тарифов.
19 май 2016 19:13
А котел газовий, хто Вам підключав?
19 май 2016 19:36
Цитата "я114":
А котел газовий, хто Вам підключав?

Если это вопрос ко мне, то служба из вроде как ихнего сервиса. Если нужно, номер поищу телефона.
Там ситуация такая - берете у Иваныча лист гарантийный - такой желтенький вроде, чтобы парни, которые приедут, отметку поставили, что мол они там лазили, а не вы сами чего-то мудрили. Потому как вдруг чего, по гарантии уже не прокатит.

Сама процедура запуска минут 10-15, грубо говоря)
19 май 2016 19:50
Дуже Вам дякую. Мабуть, треба телефонувати в Ірпіньтеплосервіс? Чи в Ірпіньгаз?
20 май 2016 06:59
Цитата "S.Re":

С водой не беда а дурдом и поди пойми кто виноват:)
Здесь люди писали что сдавали на анализ, вроде все в норме, если не ошибаюсь.
Вообще вода как вода, по субьективным оценкам у нас такая же на Академгородке.
Фильтры ставить нужно всегда - это факт. Хотя бы грубой очистки, но в идеале не только.
Питьевую заказываем в бутлях. Еду готовим тоже из бутлей (ну я имею ввиду суп к примеру), продукты моем когда как ) Доп. фильтр на кухне поставили.

Вообще с водой один из самых больших обманов отдела продаж. Я не скажу за всех, но менеджер с которым мы работали клялся-божился за минеральную воду) Отаке)

ВІ особисто розповідав що робив аналіз води. підвищено залізо і забрудненість. на пряме питання чи ця вода може називатись ПИТНОЮ ми отримали НІ. ЦЕ ТЕХНІЧНА ВОДА!!!
20 май 2016 07:09
Доброго дня!
При купівлі квартири мені обіцяли, що коли всі три черги будуть введені в експлуатацію то водопостачання буде із власної скважини, а не з міського водогону.
На скільки ця обіцянка буде виконана, незнаю.
20 май 2016 07:19
Цитата "Jaroxa":
Доброго дня!
При купівлі квартири мені обіцяли, що коли всі три черги будуть введені в експлуатацію то водопостачання буде із власної скважини, а не з міського водогону.
На скільки ця обіцянка буде виконана, незнаю.

Ну можливо і так. Я особисто купив собі квартиру в 3-тій черзі, тому надіюсь, що все буде добре, і як раніше казалось вже тут - нема проблем, які б не можна було вирішити (с)
20 май 2016 07:23
Я теж у третій, будемо сусідами!
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .5254. . .127
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx