Подать объявление

ЖК "Пионерский квартал", Вишневое

ЗастройщикДоброград
Сдача ЖК2012 - 2022 г.
Планировки
от 26 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
108из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 73.
8/11%
8/11%
21/29%
15/21%
21/29%
1. . .2830. . .34
20 фев 2019 19:44
Доброго вечора. На сайті забудовника нові фото. Звернула увагу, що у першій секції на третьому та восьмому поверсі кладуть цегляну кладку повністю по балкону/лоджії. Хоча по проекту, повністю закритий балкон тільки на 1 та 2 поверсі. Всі інші половинками. Я раніше зверталася до ВП з питанням чи можна під час будівництва одразу ж робити в себе повністю закритий балкон, обєднувати ванну та туалет. Вони мені відповіли, що тільки після введення в експлуатацію та прийняття БТІ. Зараз я бачу по фото, що закривають. Що думаєте??? Може в когось є інша інформація?
21 фев 2019 05:48
Я так понимаю, что установить ты можешь сам, но запуск только со службой газа.
21 фев 2019 09:11
Навіщо встановлювати самому, коли це може зробити одразу ж компанія яка монтує вікна за додаткову плату. На мою думку, краще це одразу зробити, ніж потім знову все розбивати. Наприклад, вхідні двері, за додаткову плату, одразу ж можна поставити кращої якості, ніж тієї, що вони ставлять зараз. Буду у ВП, задам їм ці питання.
21 фев 2019 12:20
Цитата "Наталія1":
Доброго вечора. На сайті забудовника нові фото. Звернула увагу, що у першій секції на третьому та восьмому поверсі кладуть цегляну кладку повністю по балкону/лоджії. Хоча по проекту, повністю закритий балкон тільки на 1 та 2 поверсі. Всі інші половинками. Я раніше зверталася до ВП з питанням чи можна під час будівництва одразу ж робити в себе повністю закритий балкон, обєднувати ванну та туалет. Вони мені відповіли, що тільки після введення в експлуатацію та прийняття БТІ. Зараз я бачу по фото, що закривають. Що думаєте??? Може в когось є інша інформація?

Добрий день Наталя Ви з 4секції? я теж давайте спілкуватись щоб обмінюватись новою інформацією. Надалі все рівно прийдеться шукати тел.інформацію всіх сусідів наприклад, щоб обшивати ліфт. Я 4 секція 7 поверх 5 будинок. А Ви ?
21 фев 2019 14:48
Наталья, это точно? я бы например тоже так хотел чтобы двери сразу поставили другие, но вот с котлом ... тут не знаешь где он будет висеть, надо ведь мебель кухни сначала спроектировать.
21 фев 2019 16:25
Вот вам сегодняшние фоточки :)
21 фев 2019 16:26
Ещё
21 фев 2019 17:14
Двери однозначно на етапі встановлення, за доплату, можна у них вибрати та замінити. Я теж, розгублена. Не знаю, що іде буде встановлено. Хочеться ці всі труби десь поховати. Тому, у другій половині березня, вже у моїй квартирі будуть стіни, піду подивлюся вживу, що і як. Зроблю фактичні заміри. Думаю, що щодо котла потрібно порадитися з забудовником. Їхня компанія займається і ремонтом та встановленням, котла, апалення і т.д.. Вони з практики знають як краще встановлювати. Я мабуть на всі ці першочергові роботи буду звертатися до них. Хоча я буду заїзджати у квартиру в бетонні стіни і особливого ремонту робити не буду, за браком коштів наразі. Але самі чорнові роботи хочеться зробити одразу ж. Хочу на кухні, в коридорі та у ванній зробити теплу підлогу. Водяну рекомендують зробити ПЕРЕД СТЯЖКОЮ ПІДЛОГИ. Щоб потім не розбивати бетон. Але я і хочу об'єднати туалет з ванною, зробити маленьке перепланування. А це можливо тільки після введення в експлуатацію. Тому є проблемма з встановленням теплої підлоги у ванній та в туалеті. Тай розводку електропроводки теж бажано зробити перед стяжкою стін, щоб не штробити потім бетон додатково. Це додаткові витрати. А як зробити розводку, коли ти плануєш перепланування. От так, як не крути, а все рівно якось тай не так виходить... )))
21 фев 2019 17:17
Много советовался про теплые полы. Всё в один голос говорят что очень комфортно, но потребление газа увеличивается в разы.
21 фев 2019 17:19
Цитата "перемога2018":

Добрий день Наталя Ви з 4секції? я теж давайте спілкуватись щоб обмінюватись новою інформацією. Надалі все рівно прийдеться шукати тел.інформацію всіх сусідів наприклад, щоб обшивати ліфт. Я 4 секція 7 поверх 5 будинок. А Ви ?

Доброго вечора. Так, я з 4 секції 6 поверх. А навіщо ліфт обшивати?????
21 фев 2019 18:56
Добрий вечір! Також придбала квартиру в даному кварталі. 1 секція, 5 поверх. Були нещодавно на будівництві,квартира візуально готова є стіна та встановлені вікна, що не могло не потішити) Відділ продажу надав контакти фірми яка займається електропроводкою, та проведенням опалення та водопостачання у квартирі до стяжкі стін та заливки підлоги. Завтра підїду та місці розберусь як це краще зробити.
22 фев 2019 03:58
Дарья, вы тогда как узнаете напишите тут. Очень интересный вопрос.
22 фев 2019 10:12
Ось таку інформацію надали у відділі продажу. Дана фірма працює по всіх об'єктах Піонерського кварталу, і за словами менеджера тільки послугами цієї компанії можливо скористатися, наймати інших працівників не можна.
22 фев 2019 14:18
не нравится мне такой вариант :( Ну вот не нравится и всё.
Знакомые с другого ЖК в Крюковщине рассказывали что после строителей проводку полностью переделывали.
Да и совсем не понятно по поводу дверей, почему только они выбирают производителя?
Закупают тоже они или я могу закупить?
22 фев 2019 14:40
На рахунок дверей не знаю. Напевно вони надають тільки ті варіанти які зазначені на прайсі. Хоча двері ви можете і самі змінити, це ж вибір кожного індивідуально.
22 фев 2019 15:09
Всем привет. Нам в ОП говорили, что до ввода дома в эксплуатацию можно воспользоваться услугами только этой компании.
После ввода, уже на наш выбор.
Кстати, кто знает, когда будут начинаться работы по заливу пола и стен?Спасибо.
22 фев 2019 16:14
Как только установят двери можно начинать договариваться с отделом постпродажного обслуживания на проведение работ. У нас вторая секция приблизительно март месяц.
22 фев 2019 17:14
Пол стяжка и штукатурка будут уж точно после установки окон. Сейчас они далеко не везде.
22 фев 2019 17:17
Ещё сегодняшние фото
23 фев 2019 12:55
Цитата "Сирийский Беженец":
Дарья, вы тогда как узнаете напишите тут. Очень интересный вопрос.

8500 на 2к квартиру на полипропиленовые трубы, без самих радиаторов мне кажется дорого. Насколько я понял радиаторы в эту стоимость не входят. По электрике я бы сам хотел закупить розетки, выключатели. да и к проводке которую ставит застройщик доверия особо нет. Застройщика понять можно - желание заработать денег + пока обьект не сдался они отвечают за безопасность тех кто находится на стройке, то есть привлечение собственником строителей это их риск.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .2830. . .34
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее