Подать объявление

ЖК Малахит | ИнтерГал-Буд | ул. Богдановская

ЗастройщикИнтергал-Буд
Сдача ЖК2014 - 2020 г.
Планировки
от 28 700 Грн/м²
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 194.
25/13%
28/14%
51/26%
58/30%
32/16%
1. . .217219. . .274
16 апр 2018 12:50
Цитата:
Піду напишу. Хто не хоче спостерігати в себе перед вікном дупу кондиціонера, а зверху вікна — шматки теплоізоляції з трубопроводів кондиціонера сусіда, раджу зробити те саме. Особливо тих, хто живе на нижніх поверхах навпроти сусідніх будинків, там й так з освітленням не дуже, а буде ще гірше.

Приєднуємось. 302 секція. Будемо у відділі продажів післязавтра.
16 апр 2018 12:53
Sinclair, если будет возможность,сбросьте, пожалуйста, шаблон. Вижу что вы разбираетесь чуть и мне важна часть обоснования, почему так делать нельзя, может даже имеет смЫсл это сделать коллективно
16 апр 2018 13:00
Да, давайте попробуем все вместе. Кто умеет правильно составить претензию - сбросьте сюда шаблон. Мы точно пойдем и будем писать. Присоединяйтесь.
16 апр 2018 13:44
Цитата:
Мне тоже не нравится такая перспектива, но я категорически против переноса самовольно, так как это будет колхоз из-за того что другие будут решетки напротив окна и получится Шанхай, как в большинстве домов в Киеве. лучше бы тогда уже без них вообще

Ну а что делать, если переносить не хотят и не прислушались к мнению жильцов? Да, шанхай, но это лучше чем перспектива любоваться задницей кондера.
И какие после этого "панорамные" окна - сами подумайте. Делали бы уже обычные - хоть какая-то логика.
Мы лично собираемся возмущаться и писать претензии - но решетки уже вешают и скорее всего срезать и перевешивать придется самим за свои деньги. Даже на предложение просто не вешать и оставить их в квартире - ответили отказом.
16 апр 2018 14:05
Тоже КАТЕГОРИЧЕСКИ ПРОТИВ решеток напротив окон. Обещали вешать на стену между окнами, как в договоре. Скиньте пожалуйста образец претензии.
Интергал строит еще 2 дома, перестанут покупать квартиры, так как обман на обмане!!!
16 апр 2018 14:16
Мы тоже против такого расположения кондиционеров, но надо написать коллективное грамотное заявление и идти не в отдел продаж, а к руководству в центральный офис безотлагательно, иначе скажут, что поздно. А перевешивать корзины никто не даст, ибо нарушается внешний вид дома, давайте объединяться!
16 апр 2018 14:48
Цитата "FrfUec7985":
но надо написать коллективное грамотное заявление и идти ... к руководству в центральный офис безотлагательно,
Если тут нет человека, среди тех кто тут, получается нужно найти, нанять, заплатить?
16 апр 2018 15:41
Полностью присоединяюсь и готов подписать коллективное и любое заявление - напишите здесь где и когда, если организуетесь.
Только боюсь, что это не поможет так как застройщик это частная компания и может не реагировать на любые претензии, кроме судебных. Корзины уже вешают и очень быстро закончат.

Так что будем снимать решетки и ставить кондеры там, где хочется. После вступления в права собственности, конечно.
16 апр 2018 17:36
Можна ще не підписувати акт прийому поки бокси не відповідатимуть схемі, яка прикріплена до договору купівлі.
16 апр 2018 18:31
Цитата "bwb5emdj":
Можна ще не підписувати акт прийому поки бокси не відповідатимуть схемі, яка прикріплена до договору купівлі.

Тоже вариант, можно все же хорошо бы собраться, обсудить и обратиться с ТРЕБОВАНИЕМ к застройщику
16 апр 2018 23:40
Приєднуюся до всіх хто проти решіток перед вікнами.
Якщо не зреагують на незгоду встановлення перед вікнами - буду зрізати. Для чого було встановлювати панорамні вікна, щоб любуватися всіма патрохами кондиціонера? В такому випадку «шанхай» буде у власній квартирі. Тож нехай краще ззовні
17 апр 2018 06:02
В квартире несколько окон,разве они будут решетки устанавливать возле каждого окна?
17 апр 2018 06:59
Был вчера рядом с домом. Никто ещё ничего не вешает. Как была одна решётка под кондиционер на 301 секции, так и есть.
17 апр 2018 09:45
Цитата "MSS":
В квартире несколько окон,разве они будут решетки устанавливать возле каждого окна?


Думаю нет, и очень надеюсь что одна будет напротив лоджии и другая на кухне, тогда не так все критично, плюс окна то шире чем кондер, тоже возможно не на все жокно будет решетка
17 апр 2018 10:10
17 апр 2018 10:16
Вот поэтому, думаю нет особых поводов для расстройства.
Одно надо выяснить,как делать выходы для кондиционеров из квартиры.

Меня больше волнуют лавки у подъезда на незакрытой территории...кто там будет собираться-вопрос..
17 апр 2018 11:13
Якщо ви не збираєтесь робити спліт-систему (є кілька причин її не робити, наприклад, висока ціна й те, що у випадку поломки ви втрачаєте всю систему, а не кондиціонер в окремій кімнаті), то кондиціонер вам знадобиться в кожній кімнаті. Одне вікно, одна кімната, один кондиціонер — десь так виходить за планом (якщо не рахувати вікна в торцевому фасаді).

Вище хтось питав про приклад звернення. Я написав собі таке:

В додатку до попереднього договору купівлі-продажу ********** підписаному між заявником і ТОВ «КУА «Крістал Ессет Менеджмент» наведена виписка із плану будівництва об'єкта, план-схема квартири, що є предметом договору.

Зокрема на плані зазначене місце розташування зовнішніх блоків автономних кондиціонерів роздільного типу / автономних моноблочних кондиціонерів — між віконним прорізами на зовнішній стіні будівель.

В результаті усного спілкування із співробітниками відділу продажів й зовнішнім оглядом будинка із змонотованою корзиною для кондиціонера на 3-й секції, було встановлено, що, начебто, кондиціонери заплановано розмістити між поверхами навпроти вікон.

Навіть якщо врахувати, що частина блоку кондиціонера буде прихована між поверхами (200 мм плита, 75 мм стяжка, 25 мм підлога), значна частина блоку все ж таки буде затуляти віконний переріз. Зовнішній блок кондиціонера Mitsubishi Heavy SRK25ZJ-S, для приклада, має висоту 540 мм, а, наприклад, зовнішній блок більш потужного Mitsubishi Electric MSZ-GF60VE/MUZ-GF60VE (нагадую, що за планом житлова кімната має площу 29.8 м2 плюс 8.32 м2 кухні, для якої встановлення окремої системи кондиціонування на плані не передбачено) вже 880 мм, Mitsubishi Electric PUHZ-FRP71VHA — 950 мм. Моделі для приклада обрані більш менш довільно з лінійки продукції Mitsubishi за потужністю, тим не менш вже видно, що кондиціонер великої кімнати може затуляти більш ніж пів метра вікна по вертикалі, третину висоти поверху!

Використання панорамних вікон, запроектованих в ЖК «Малахіт», як відомо, сполучене із великою кількістю супутніх проблем. Зокрема це підвищені вимоги щодо склопакетів і фурнітури, підвищені тепловтрати, відсутність підвіконня, скорочення корисної поверхні стіни внаслідок розміщення радіаторів опалення поруч із вікном, а не під ним тощо. Єдиним виправданням для використання панорамних вікон є їх естетичні якості. Розміщення ж зовнішнього блоку кондиціонера, який затуляє вид знизу й зверху (зовнішній блок кондиціонера сусіда зверху), повністю скасовує естетичні переваги панорамних вікон, адже спостерігати через вікно задню стінку кондиціонера, трубопроводи, з часом — лахміття термоізоляції й брудну пилюку на цьому всьому гірше ніж звичайну стіну.

Також варто згадати й шумове забруднення. Шум зовнішнього блоку типового кондиціонеру від 30 дБА (мінімум) й сягає 50 дБА, допустимий рівень шуму для житлових приміщень — рівень звуку 30 (ніч) та 40 (день) дБА, максимальний — 45 та 55 відповідно.

Окремо хотілося б згадати вимогу Правил улаштування електроустановок, згідно яких зовнішні металеві конструкції мають бути під'єднані до системи вирівнювання потенціалів. У випадку розміщення корзин між вікнами по горизонталі це можна зробити простою металевою шиною, у випадку розміщення між вікнами по вертикалі — чи не забули про це взагалі?

Таким чином:

I. Прошу взяти до уваги, що можливе переміщення блоків кондиціонерів у переріз вікна я буду вважати істотним недоліком в термінах Закону про захист прав споживачів, оскільки це переміщення суперечить концепції використання панорамних вікон взагалі й підписаному договору зокрема.

II. У разі, якщо переміщення блоків було завтерджене, прошу надати мені вихідні дані і копію документу, яким було затверджені зміни до проекту. Прошу також надати розрахунки відповідності розміщення зовнішніх блоків кондиціонерів навротив віконних перерізів чинним будівельним та санітарним нормам, зокрема розрахунок освітленності та шумоізоляції.

III. Прошу також повідомити про спосіб під'єднання корзин для зовнішніх блоків кондиціонерів до системи вирівнювання потенціалів.
17 апр 2018 12:59
Цитата "Malahyt3dom":
//malahyt.com.ua/ua/news/2018/vlasniki-kvartir-v-budinku-3-mozhut-pochinati-remontn-roboti/?_lang=ua

Поздравляю всех соседей!


"Попередньо просимо впевнитися, що у вас підписано акт прийому-передачі квартири "

Новина стосується тих, в кого немає зауважень по стяжці і штукатурці. Ці роботи починають виконувати цього тижня і планують закінчити до кінця квітня. Отже на ремонт вже в травні.
17 апр 2018 19:01
Шок. Месяц вызваниваем прораба, говорит, что всё время просмотров забито. Обещает набрать когда появится время. Напоминаем о себе несколько раз. Мы единственные кто до сих пор не видел квартиру?
18 апр 2018 08:18
Цитата "KateMix":
Шок. Месяц вызваниваем прораба, говорит, что всё время просмотров забито. Обещает набрать когда появится время. Напоминаем о себе несколько раз. Мы единственные кто до сих пор не видел квартиру?

Учитывая что до конца апреля должны устранить все недочёты по всем квартирам, то тех кто ещё не подписал акт не так и много, наверное.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .217219. . .274
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее