ЖК Свитло Парк | Svitlo Park | Futura Hata | Надднепрянское шоссе, 2а
Застройщик | FUTURA HATA |
Сдача ЖК | 2021 - 2024 г. |
Планировки | от 27 946 Грн/м² |
18/56% | ||
1/3% | ||
4/13% | ||
1/3% | ||
8/25% |
Її можна або дати або не дати. Значить знову брехні
vi_ro
Вище викладено скан документа. Приблизно в кінці жовтня.
В кінці жовтня, наскільки я знаю, присвоїли Столичному шосе, але була заява на перерозгляд і зміну адреси. І що в результаті? Повинна бути або відмова або погодження.
nick123
Як можна адресу дати не до кінця? Її можна або дати або не дати. Значить знову брехні.
Доречі, треба ще й першу чергу до розуму довести, вже майже середина літа, а що з системою опалення? Мабуть так само переробляють, як будують другу й третю черги.
Та вообще не понятно ничего. У них каждый раз новая информация. Хоть правду бы говорили, тогда люди к ним нормально относились. А то про адрес разговоры уже идут полтора года....
Артемин
Сейчас отдел продаж обзванивает всех с 3 очереди и спрашивает когда сможете платить деньги за рассрочку. У них не хватет денег чтобы закончить 2 очередь. И рассказывают что уже возобновили работы и тд. На самом деле в работу 3 очередь не запущенна и вряд ли будет запускаться в этом году. В отделе продаж менеджеры при каждом звонке, говорят разные данные, то июнь, то июль, то сентябрь. Врут постоянно. Очень все странно так же с документами, так как адрес еще на самом деле не дали до конца, а они уже документы оформления готовят. От прямых ответов на вопросы уходят. Говорят очень размыто все.
Прошел уже месяц с их заявления о возобновлении стройки. 3 очередь как стояла, так и стоит. Ничего не строится. А деньги просят чтобы платили
В мене теж в 3 черзі. Не бачу сенсу платити поки не почнуть будувати і не видадуть доки для перших черг. Бо таке враження що хочуть все списати на війну.
Ordok
В мене теж в 3 черзі. Не бачу сенсу платити поки не почнуть будувати і не видадуть доки для перших черг. Бо таке враження що хочуть все списати на війну.
Доречі, сьогодні на одному з будинків третьої черги, той що ближче до шосе було багато будівельників, схоже заливали каркас.
Може показовий виступ, а може й дійсно почали трохи будувати.
В любому випадку, інвесторам третьої черги є невеликий привід порадіти.
Доречі хто знає скільки прийдеться заплатити податків при підписанні основного договору?
Сергій007
Доречі хто знає скільки прийдеться заплатити податків при підписанні основного договору?
Якщо не помиляюсь, зазвичай вцілому по відсотку пенсійного і держмита. Подивіться попередній договір, там здається все розписано.
Там крім цього потрібно буде нотаріальні послуги заплатити і провести розрахунки по фактичній площі.
А що вже є інформація по підписанню основних договорів? Да невже?
Сергій007
1% від вартості квартири (від загальної вартості квартири, сума в договорі) це державний податок та послуги нотаріуса до 5 тис. грн.
Kova-79
1% від вартості квартири (від загальної вартості квартири, сума в договорі) це державний податок та послуги нотаріуса до 5 тис. грн.
Бігло подивився договір. Пройшло багато часу, навіть не пам’ятаю, що сплачувалось при оформленні попереднього договору.
Нагадайте, будь ласка. Вказано що потрібно сплатити відсоток-це збір в пенсійний фонд.
Чомусь нічого не сказано про сплату держмита.
Внесення даних до реєстру, я так розумію, входить в суму, яку бере нотаріус за послуги?
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, ви платите щомісячну плату зараз у кого розстрочка, 3 черга? Ми незнаєм що робити. Вже за 2 міс платили, але вони нічого ж не будують... лише бла бла. Ми переживаємо що якщо не будем платити то потім по договору заберуть просто квартиру.. а мы оплатили більшу половину суми. Дякую за відповідь)
Маша Д
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, ви платите щомісячну плату зараз у кого розстрочка, 3 черга? Ми незнаєм що робити. Вже за 2 міс платили, але вони нічого ж не будують... лише бла бла. Ми переживаємо що якщо не будем платити то потім по договору заберуть просто квартиру.. а мы оплатили більшу половину суми. Дякую за відповідь)
пока действует военное положение никто у Вас ничего не отберет
но лучше позвонить в ОП и сказать, что у Вас, например, пока нет финансовой возможности вносить платежи. Возможно, нужно будет подъехать в офис, написать заявление на отсрочку платежей.
Маша Д
Ну по перше будують, а якщо будують і якщо дозволяють финансови можливості то треба платити, якщо не дозволяють то треба дзвонити до ОП и домовлятись. Я також с 3 черги і оплачую поки є такая можливість
Доброго дня, я інвестор 3 черги, 8 будинок. Хочу написати стосовно будівництва, я живу поруч, і щодня зранку до вечора веду спостереження. Так от, неділі дві назад будівництво почалося дуже активно, в порівнянні з червнем місяцем. 8 будинок, повністю зроблений моноліт включно по 13 поверх, перейшли на 14 поверх. Будівництво на початок війни зупинилось на 13 поверху .7 будинок - теж є будівельники, тягнуть моноліт певно на 5 поверху вже. 2 черга - обшивають зовнішні стіни , не знаю правда що робиться в середині будинку.(Звісно мене цікавить тільки 8 будинок, тому спостерігаю за ним.) Тобто будівельники є, шум і гуркіт відбувається навіть на вихідних днях. Це все трохи починає радувати. Теж дуже переживаємо . Сподіваюсь все буде добре
Дело в том что мы не в Украине, и прилететь я точно не смогу, не пустять даже в самолёт, беременна
Маша Д
Дело в том что мы не в Украине, и прилететь я точно не смогу, не пустять даже в самолёт, беременна
Теж живу поруч і можу сказати, що будівництво відновлене.
Яка проблема платити, знаходячись за кордоном?
Думаю, будуть будувати поки будуть кошти і вливання.
Підкажіть, будь ласка, в кого розтермінований термін оплати, за яким курсом зараз відбувається розрахунок?
Курс купівлі ОщадБанк на
18.07.2022
Kova-79
Курс купівлі ОщадБанк на
18.07.2022
1 $ = 36.80 грн.
Дякую
Деммі
Доброго дня, я інвестор 3 черги, 8 будинок. Хочу написати стосовно будівництва, я живу поруч, і щодня зранку до вечора веду спостереження. Так от, неділі дві назад будівництво почалося дуже активно, в порівнянні з червнем місяцем. 8 будинок, повністю зроблений моноліт включно по 13 поверх, перейшли на 14 поверх. Будівництво на початок війни зупинилось на 13 поверху .7 будинок - теж є будівельники, тягнуть моноліт певно на 5 поверху вже. 2 черга - обшивають зовнішні стіни , не знаю правда що робиться в середині будинку.(Звісно мене цікавить тільки 8 будинок, тому спостерігаю за ним.) Тобто будівельники є, шум і гуркіт відбувається навіть на вихідних днях. Це все трохи починає радувати. Теж дуже переживаємо . Сподіваюсь все буде добре
Дуже дякую за інформацію по 8 будинку. Я також інвестор в ньому
Фото із будмайданчика від 23 липня 2022 року, будівництво велось на всіх будинках!
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная24.11985
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а24.113 074
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349