ЖК "Старокиевский", ул. Старокиевская, 10 - "Укрбуд"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 182.
15/8% | ||
27/15% | ||
34/19% | ||
72/40% | ||
34/19% |
Kleine Tor

Пользователь
27
24 декабря 2013
03 июль 2015 14:12
Цитата "GSmile":
Дякуємо за інформацію, але, не могли б Ви трохи більше розповісти про роботи внутрі будинку: можливо якісь комунікації тягнуть, можливо штукатурні роботи..бо де скільки кірпічиків виклали видно і зовні
В тих місцях, де я ходив (1-3 поверхи 2, 3, 4 секцій, 11-12 поверхи 1 і 2 секцій) тільки кладка. В одному місці бачив мішки з чимось, схожим на штукатурку, але не придивлявся. Комунікації якщо і тягнуть, то знизу, в паркінгу. У мене в квартирі і поверхом нижче ще стоять заглушки в отворах для комунікацій.
Цитата "Reshpaval":
А удалось больше пообщаться на тему темпов? От чего как-то рывками стройка идет? Все же с материалами загвоздка? Или это мы тут паникуем напрасно?
Трохи поспілкувався з хлопцями і з цього об'єкта, і з УБ взагалі. Кажуть, що ситуація гірша, ніж рік тому. Причин для паніки нема, але дрібні неприємності, імхо, беззаперечний супутник будь-якого сьогоднішнього бізнесу в Україні. Власне, темпи трохи знизили, проте будують далі, плюс, збираються здати цього року ще пару об'єктів. Ще парочку об'єктів, практично, призупинили, але Старокиївського це не стосується.
GSmile
G
Постоянный пользователь
223
07 октября 2014
03 июль 2015 14:35
Kleine Tor,
дякую Вам!
дякую Вам!
tau2002
t
Постоянный пользователь
133
08 декабря 2014
03 июль 2015 15:12
Ще парочку об'єктів, практично, призупинили, але Старокиївського це не стосується.
Эттой фразой вы меня убили!!!!
Эттой фразой вы меня убили!!!!

Domik System

Inform bot
37 480
09 сентября 2019
03 июль 2015 16:23
tau2002
t
Постоянный пользователь
133
08 декабря 2014
03 июль 2015 16:51
А какие заморозили стройки?
GSmile
G
Постоянный пользователь
223
07 октября 2014
03 июль 2015 17:00
Цитата "Kleine Tor":Ще парочку об'єктів, практично, призупинили, але Старокиївського це не стосується.
Цитата "tau2002":А какие заморозили стройки?
Возможно имелась ввиду какая-то такая информация? с ветки ЖК Аристократ взяла:
Цитата "Domik - Новострой":В связи с проведением Киевэнерго ремонтно-профилактических работ строительные работы на объекте приостановлены ориентировочно до 01.07.2015.
Hakli
H
Постоянный пользователь
114
16 сентября 2014
04 июль 2015 07:41
Цитата:Трохи поспілкувався з хлопцями і з цього об'єкта, і з УБ взагалі. Кажуть, що ситуація гірша, ніж рік тому. Причин для паніки нема, але дрібні неприємності, імхо, беззаперечний супутник будь-якого сьогоднішнього бізнесу в Україні. Власне, темпи трохи знизили, проте будують далі, плюс, збираються здати цього року ще пару об'єктів. Ще парочку об'єктів, практично, призупинили, але Старокиївського це не стосується.
За такими темпами будівництва, які ми зараз з вами спостерігаємо на нашому об'єкті, можна зробити висновок, що докінця літа невідомо чи встигнуть повністю звести "коробку" і обкласти її цеглою.
Нагадаю, цей варіант раніше розглядався нами як найбільш песимістичний

Але зараз навіть він можливо буде помилковим

Наявні темпи будівництва на нашому об'єкті однозначно є неприйнятними!

Я вже не говорю про комунікації, мережі, зовнішні та внітрішні роботи, прибудинкові роботи, роботи по благоустрою і т.п.

Hakli
H
Постоянный пользователь
114
16 сентября 2014
04 июль 2015 07:42
Сьогодні, починаючи із самого ранку, активності на об'єкті ЗНОВУ не спостерігаємо.
Що це за такий підхід до роботи і до інвесторів?
Знову таки нагадаю, до інвесторів житлового комплексу бізнес-класу!

IIG
I
Пользователь
86
20 октября 2014
04 июль 2015 22:07
Цитата "Hakli":Сьогодні, починаючи із самого ранку, активності на об'єкті ЗНОВУ не спостерігаємо.
К сожалению все наши реакции на форуме:

не вызывают никакой реакции у строителей и совсем не уверен в их обязанности реагировать на форум.
"Митинги" на Расковой или Кирилло-Мефодиевской тоже неактуальны.
Пока остается "верить" во временные технические причины тормозов в процессе строительства и скорое "возвращение" в приемлемые темпы.

МояХата

Пользователь
26
01 августа 2014
05 июль 2015 17:43
Думаю, что на данном этапе, было б правильно официально, в письменном виде, составить, подписать и отправить - группой инвесторов - письмо на компании участников строительства ЖК (управляющую компанию, застройщика и т.д.) с вопросом:
- график строительных работ;
- этап строительных работ;
- выполнение графика строительных работ.
Hakli
H
Постоянный пользователь
114
16 сентября 2014
06 июль 2015 06:35
Я готовий приєднатися до колективного звернення 

Zhytel
Z
Пользователь
70
07 октября 2014
06 июль 2015 06:40
Цитата "МояХата":Думаю, что на данном этапе, было б правильно официально, в письменном виде, составить, подписать и отправить - группой инвесторов - письмо на компании участников строительства ЖК (управляющую компанию, застройщика и т.д.) с вопросом:
Готова приєднатися
tau2002
t
Постоянный пользователь
133
08 декабря 2014
06 июль 2015 07:27
Цитата "МояХата":Думаю, что на данном этапе, было б правильно официально, в письменном виде, составить, подписать и отправить - группой инвесторов - письмо на компании участников строительства ЖК (управляющую компанию, застройщика и т.д.) с вопросом:
Кто писать будет? И как подсписи ставить будем?
Hakli
H
Постоянный пользователь
114
16 сентября 2014
06 июль 2015 08:11
Логічним буде, якщо одна особа напише.
Потім в рамках приватного листування можна буде вичитати всім, хто буде підписувати.
Після чого потрібно зібрати підписи від бажаючих інвесторів.
Лист краще направляти цінною кореспонденцією з описом.
Потім в рамках приватного листування можна буде вичитати всім, хто буде підписувати.
Після чого потрібно зібрати підписи від бажаючих інвесторів.
Лист краще направляти цінною кореспонденцією з описом.
Ihor66

Постоянный пользователь
114
17 августа 2014
06 июль 2015 09:55
МояХата писал(а):
Думаю, что на данном этапе, было б правильно официально, в письменном виде, составить, подписать и отправить - группой инвесторов - письмо на компании участников строительства ЖК (управляющую компанию, застройщика и т.д.) с вопросом:
Разумное предложение. И чем раньше это сделать, тем лучше.
Разумное предложение. И чем раньше это сделать, тем лучше.
Edu

Пользователь
36
11 октября 2014
06 июль 2015 10:06
https://www.youtube.com/channel/UCf6Ud-0-mA3ePXn12y7spyg/videos
Додав відео за 5-6 число. В суботу і неділю працювали всі чотири крани, так що сказати що нічого не роблять не можна... Крім того, вони свої заявлені 2-3 поверхи в місяць будують...
На рахунок графіка - згоден, що його непогано було б запросити у забудовника. Тільки не бачу сенсу підписувати усім. Це ж просто запит інформації, нехай напише хтось один.
На рахунок групового підпису якихось листів або записів - думаю все ж краще погоджувати текст прямо на форумі, а для підписування занести його в центральний офіс. Нехай лист зберігаєтся у них, а якщо хтось захоче підписати - прийде, підпише...
Приватне листування ІМХО не катіт, так як мені забанили його з пів року назад без пояснення причин (в мене жодного вихідного повідомлення не було
), а адміністрація на листи не відповідає.. Хто зна скільки ще таких "забанених" у нас на форумі..
Додав відео за 5-6 число. В суботу і неділю працювали всі чотири крани, так що сказати що нічого не роблять не можна... Крім того, вони свої заявлені 2-3 поверхи в місяць будують...
На рахунок графіка - згоден, що його непогано було б запросити у забудовника. Тільки не бачу сенсу підписувати усім. Це ж просто запит інформації, нехай напише хтось один.
На рахунок групового підпису якихось листів або записів - думаю все ж краще погоджувати текст прямо на форумі, а для підписування занести його в центральний офіс. Нехай лист зберігаєтся у них, а якщо хтось захоче підписати - прийде, підпише...
Приватне листування ІМХО не катіт, так як мені забанили його з пів року назад без пояснення причин (в мене жодного вихідного повідомлення не було

GSmile
G
Постоянный пользователь
223
07 октября 2014
06 июль 2015 10:23
Поддерживаю инициативу написать запрос. Как минимум, зная официальный график строительства, будет более понятно высказывать ли свою обеспокоенность дальше или радоваться, что "сроки строительства не нарушаются"
avorber
a
Новичок
15
18 февраля 2015
06 июль 2015 10:31
Поддерживаю письмо, подпишусь
tau2002
t
Постоянный пользователь
133
08 декабря 2014
06 июль 2015 10:34
Думаю (имхо), всем понятно, что сроки строительства уже нарушены и дом уже уж точно не сдадут вовремя. Но график все равно надо знать, что бы понимать сколько осталось при нормальных темпах строительства.
P.s. А волноваться не нужно.
надеемся что сдадут!
P.s. А волноваться не нужно.

Hakli
H
Постоянный пользователь
114
16 сентября 2014
06 июль 2015 10:37
Звісно початковий графік вже змінився!
Згідно технічних норм, такий графік повинен був бути підданий корегуванню відразу, як тільки стало відомо про зміни або ж затримки.
Тому в будь-якому випадку нам повинен бути презентований офіційний графік, якго Забудоник притримується.
Згідно технічних норм, такий графік повинен був бути підданий корегуванню відразу, як тільки стало відомо про зміни або ж затримки.
Тому в будь-якому випадку нам повинен бути презентований офіційний графік, якго Забудоник притримується.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
- ЖК Liverpool House | Ливерпуль Хаус | Киев, ул. Межевая, ул. Яблоневая, 2029.0580
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная28.051 160
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова27.05726
- Где купить кваритру в новострое?27.055
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а26.053 087
- ЖК в Гранд Виллас | Ворзель, с. Михайловка-Рубежовка24.055 555
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13824.05403
- ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ22.0510 296
- ЖК Forest Park | Форест Парк | ZIM Group | ул. Днепроводская, 2521.05678
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а21.053 074
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?29.054 415
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Лифт в частном доме28.057
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043