ЖК "Сонячна Оселя", Буча, вул, І. Кожедуба, 8-б |
|
|
|
Репутація: 0
|
Дуже дякую! Вибачте, а що на зборах було? Не зміг відвідати. "Сонячна" пообіцяла скинути протокол, але ... нічого поки не надіслали. |
На початок сторінки |
|
|
|
Заходил в 1-й и 2-й дом на Кожедуба-посмотреть, что сделано, в оштукатуренных комнатах(1-й дом) уже приятно, внутри было тихо-строителей не встречал, выше 2-го этажа я не поднимался.
|
На початок сторінки |
|
|
|
Мне понравилось собрание.
Открыли собственный отдел продаж. Тот, что на Вокзальной перестал быть приоритетным, хотя с ним сохраняются отношения. Думаю, в протоколе это будет отображено. Некоторые из пришедших говорили о недостатке рекламы и необходимости сделать сайт поинтересней. Присутствующие задавали разные вопросы, кого что интересовало. |
На початок сторінки |
|
|
|
Вибачте, а що по строках? Коли планують здавати будинки? Можливо, щось говорили із приводу оплати? Чи збільшення кількості працівників? |
На початок сторінки |
|
|
|
А коли були збори, ми не бачили оголошення на сайті та й ніхто не телефонував?
|
На початок сторінки |
|
|
Репутація: -1
|
и мне интерстно когда было собрание и почему не пригласили? Возможно запускают вторую очередь в продажу?
|
На початок сторінки |
|
|
|
Сроки те, что были озвучены раньше. Об оплате и количестве работников не помню, может вам ответит кто-то другой из тех, кто там был. |
На початок сторінки |
|
|
|
Дуже Вам дякую!
|
На початок сторінки |
|
|
|
Почему так я не знаю, я просто время от времени общался с менеджером так и узнал. |
На початок сторінки |
|
|
|
О второй очереди разговора не было.
|
На початок сторінки |
|
|
|
Про збори теж чую вперше, дуже прикро що не проінформували(((
|
На початок сторінки |
|
|
|
Чому не попередили про збори?
|
На початок сторінки |
|
|
|
"Меліоратор"Отдел продаж может ответите на вопрос почему не были проинформированы все инвесторы о прошедшем собрании???? и разошлите наконец то протокол собрания
|
На початок сторінки |
|
|
|
розмовляв з Надією. ситуація для нас не надто оптимістична. якщо збудувати не встигнуть до кінця жовтня, значить все морожують до весни. тоді буде відновлено будівництво. потім 3-4 місяці на оформлення документації на введення в екскплуатацію. враховуйте, що це в кращому разі осінь 2019 року. сумно, що забудовник не дотримується взятих зобов'язань.
|
На початок сторінки |
|
|
|
Да уж, ситуация не ахти, но справедливости ради хочу заметить что в целом на рынке недвижимости ситуация не очень. Общался со знакомым с отдела продаж киевского застройщика жалуется что продажи упали до минимума.
А Мелиоратру я бы посоветовал вести более напористый маркетинг и не скупится на рекламу! |
На початок сторінки |
|
|
Репутація: 3
|
Ви знаєте, це мені нагадує крилату фразу "чую дзвін, та не знаю де він". Нещодавно на зборах, піднімалось питання про будівництво взимку. На що Яцюк підтверджував, що так, є роботи, які в мінусову температуру краще не проводити. Але і взимку буває багато днів "з плюсом на термометрі". Тому роботи обов'язково проводитимуть. Від себе добавлю, мій досвід показує, що люди часто дуже по різному трактують одні і теж слова.Тому не треба впадати в паніку. Там ще будувати суто "зимових робіт" не мало. Тому будівництво навпаки повинне прискориться. Хто був на зборах, тим пояснювали чому є певний оптимізм в цьому плані. До того ж я не думаю, що Надія б додумалась таке говорити. Адже нещодавно нас всіх запевняли, що навпаки все прискориться. І тут різко все "заморозиться". Навіть якби вони так планували, то ніколи б про це не сказали так відкрито... Отже це все "пушка", скоріш за все непорозуміння або недобросовісна гра на користь конкурентів... |
На початок сторінки |
|
|
|
даремно, мене підозрюєте в роботі на конкурентів, бо оплату за свою однокімнатну я вже закрив. я почув від неї таку інформацію і вирішив озвучити, бо отримати ключі мені хочеться так як обіцяв пан Яцюк. Планував ремонт на травень, а виявляється, що мінімум відстрочка буде на 3-4 місяці пізніше. Сподіваюсь, Ваші дані будуть оптимістичнішими за отриману в Надії інформацію. |
На початок сторінки |
|
|
|
Шановні сусіди давайте не будемо панікувати. Живу на Тарасівській спостерігаю здалеку. Сьогодні пішов працювати кран на Алли Горьської.Вчора до темна працювали на Кожедуба. Встановлюють плити на Кожедуба 3 . Темпи наращюють. Моя думка Все буде Добре.
|
На початок сторінки |
|
|
|
Враховуючи те що за літо було зведено лише 1,5 етажа по дому Мозгового тому повністю згодна що Меліоратор не введено вчасно дім в експлуатацію.
|
На початок сторінки |
|
|
|
Зараз всі забудовники звтримуют терміни здачі будинків, це звичайно не оправдання Меліоратору..
|
На початок сторінки |
Вернуться в Ирпень, Буча, Ворзель, Гостомель, Коцюбинское