ЖК "Престиж", Борисполь, ул. Киевский Шлях, 1д
Застройщик | Патрикбуд |
Сдача ЖК | 2019 г. |
Планировки |
2/33% | ||
0/0% | ||
2/33% | ||
0/0% | ||
2/33% |
Жилой комплекс "Престиж"
Борисполь, ул. Киевский Шлях, 1д
Дата окончания: 4 квартал 2017
покишо нічого не зрозуміло)
Цитата "maxim2108":Доброго дня всім!
Зарегистрированный сегодня аккаунт с одним сообщением пиарит стройку. Слишком палевно делаете
Мої сумніви по цьому об'єкту такі:
1) забудовник не має позитивної ( або негативної ) підтвердженої історії, якщо така позитивна історія є - про неї потрібно писати ( наприклад на сайті ), усно (без документів) дали посилання на Spring Town в Хмельницькому, правда чи ні ?,
2) договір продажу має на мій погляд в майбутньому конфліктний та потенціально дискримінаційний пункт про обов'язок Покупця підписати договір з експлуатаційною організацією ( гуглим про ЖК Кришталеві Джерела ),
3) в моєму випадку юристи на контакт поки що не йдуть, потрібно було мабуть залишити номер телефону, а не електронну пошту ( хоча по телефону обговорювати деталі договору на мій погляд не зручно, ну то таке )
У мене декілька питань хто вже мав розмову у відділі продажу (на сайті ЖК інформація відсутня):
1. Хто забудовник і замовник?
2. Хтось бачив документи на власні очі?
3. Звідки інформація про сумнівне будівництво?
Буду вдячний за будь-яку інформацію.
Вбиваем в интернете Патрикбуд и видим информацию Код ЄДРПОУ: 40113881.
Ищем по коду и находим Засновники: ПЛЕЙЗОР ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ,
а кто это такие, вбиваем в интернет и находим Засновник: многих фирм и одна из них ОБСЛУГОВУЮЧИЙ КООПЕРАТИВ "НАБЕРЕЖНИЙ КВАРТАЛ-ЖАБОТИНСЬКОГО" ....
О всем известный НАБЕРЕЖНИЙ КВАРТАЛ
Цитата "Hitler":Застройщик ТОВ Патрикбуд.....
Вбиваем в интернете Патрикбуд и видим информацию Код ЄДРПОУ: 40113881.
Ищем по коду и находим Засновники: ПЛЕЙЗОР ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ,
а кто это такие, вбиваем в интернет и находим Засновник: многих фирм и одна из них ОБСЛУГОВУЮЧИЙ КООПЕРАТИВ "НАБЕРЕЖНИЙ КВАРТАЛ-ЖАБОТИНСЬКОГО" ....
О всем известный НАБЕРЕЖНИЙ КВАРТАЛ
Дякую. Все зрозуміло
Будем следить за строительством.
Оставлю это для тех, кто расценивает эту стройку как вариант инвестиций:
//tvboryspil.com/novini/eksklyuzivne-vid eo-dvi-balkonni-pliti-obvalilisya-z-novo budovi-u-borispoli/
Цитата "nuclearjazz":Оставлю это для тех, кто расценивает эту стройку как вариант инвестиций:
//tvboryspil.com/novini/eksklyuzivne-vid eo-dvi-balkonni-pliti-obvalilisya-z-novo budovi-u-borispoli/
Дивлюсь на відео показали, що перекриття робили кустарно. Думаю, що тепер будівництво можуть заморозити та постановити, щоб розібрали будівлю.
Цікаво, що тепер будуть робити інвестори, якщо хтось вже встиг вкластися?
Як на мене, то краще вимагати повернення коштів і з цегляних у Борисполі брати Леваду.
Борисполь должен знать своих "героев" в лицо. По ссылке ниже комментарий по поводу балконов
//i-visti.com/news/boryspil/2313-zhk-pre stizh-dobudovuye-devyatiy-poverh-prodaye -ostann-kvartiri.html
Комментарии директора компании застройщика абсолютно возмутительны."Плановый демонтаж" - это при том, что на стройке даже строителей не было, что подтвердил охранник стройки, да и на видео видно, что никто этот "плановый демонтаж" не контролировал, рабочих и близко не было. Не надо держать всех вокруг за дураков! Мои соболезнования инвесторам. Держитесь!
В своё время рассматривали квартиру в престиже. Хорошо, что все же остановились на другом ЖК
Цитата "Belo4ka90":Борисполь должен знать своих "героев" в лицо. По ссылке ниже комментарий по поводу балконов
//i-visti.com/news/boryspil/2313-zhk-pre stizh-dobudovuye-devyatiy-poverh-prodaye -ostann-kvartiri.html
Комментарии директора компании застройщика абсолютно возмутительны."Плановый демонтаж" - это при том, что на стройке даже строителей не было, что подтвердил охранник стройки, да и на видео видно, что никто этот "плановый демонтаж" не контролировал, рабочих и близко не было. Не надо держать всех вокруг за дураков! Мои соболезнования инвесторам. Держитесь!
В своё время рассматривали квартиру в престиже. Хорошо, что все же остановились на другом ЖК
Думаю, що та стаття з коментарями про нібито "плановий демонтаж" заказна. Чого б називали будинок з силікатної цегли за технологіями 1980-х сучасним і до чого б газета у звичайній статті з коментарями знизу піарила би будинок: "Для тих, хто бажає детальніше дізнатися про житловий комплекс «Престиж», зокрема планування квартир...."???То їм дуже пощастило, що робітників не було у той момент, от і вигадали "плановий демонтаж".
Схоже, що дійсно всіх за дураків намагаються держати! Бориспіль не таке вже й велике місто. Думають, що там поруч нікого не було, і не хто не бічив як ці плити впали.
"Плановий демонтаж" - навіть не смішно. "Плановий демонтаж" ніхто ніколи не буде раптово прикривати чорним пакетом від камер та перевіряючих. Дивіться, ось фото того, що було відразу після падіння плит. Повиривало декілька рядів цегли. Це і є той демонтаж згідно усіх нормативів??? Не треба думати, що усі кругом дурні!
- ЖК Sense City | Сенс Сити | Prostir | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 77а20.1120
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная20.11971
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7420.112 192
- ЖК Montreal House | Монреаль | Cityconsult Development | ул. Антоновича, 102у20.11533
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/220.112 739
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая20.111 977
- ЖК Welcome Home на Стеценко | Фундамент | ул. Стеценко, 7519.115 840
- ЖК "Родной", Гатное, ул. Покровская, 219.1161
- ЖК Синергия Сити | Ирпень, ул. Достоевского, пер. Озерный19.11217
- ЖК Вудлайн | Атлант | Новоселки, ул. Лесная, 1а19.111 201
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.119
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление06.1119
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832