Подать объявление

ЖК Паркова Оселя | Мелиоратор | Буча, вул. Ярослава Мудрого, 10

ЗастройщикМелиоратор
Сдача ЖК2015 - 2022 г.
Планировки
от 21 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
-20из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 78.
4/5%
14/18%
32/41%
15/19%
13/17%
1. . .98100. . .186
26 июль 2016 09:54
Цитата "PanTufl":
Всем доброе утро.
Есть на форуме владельцы квартир с альтанками? Интересует опыт обустройства выхода на крышу и стекления самой альтанки. В общем, вопросов больше чем ответов. Буду благодарен за обратную связь.
Моя квартира в четвёртой очереди, хочу быть готовым к сюрпризам))

У меня в четвертой очереди такая квартира. Вместе с архитектором написали заявление на проектировщиков на перенос лестницы, чтобы не съедала и без того небольшую комнату. Подобно Вам, я обращалась с этим вопросом на форумах первой и второй очередей - но никто не ответил.
26 июль 2016 14:53
Цитата "IrynaDr":
Огородження - це необхідність для спокійного життя. Інакше будуть постійно проблеми... І саме так - огродити кожен будинок, його смітник і територію. Саме така практика в розвинених країнах і визвано це необхідністю і досвідом.

А детскую площадку как будем делить, на 4 части, или может сразу на 5 частей??? Скоро 5-я очередь в застройку пойдет, им надо кусочек оставить, верно??
А обещанный в будущем фонтан будем так же пилить?
Вы наверное житель первой очереди, где возле дома самая большая территория, и все блага ЖК под домом. Но не надо думать только о себе!
26 июль 2016 19:08
Життя таке - кому краще, кому гірше, однаково всім бути не може. Комунізм ніде щастя не приніс. Хто Вам в першій черзі купувати не давав? Я піклуюся за безпеку своєї сім"ї і будинку перш за все і маю право на свою думку. Про все інше можна домовитися (доступ до майданчика і інші блага (які цікаво?).
26 июль 2016 20:53
Надо в гости к второй очереди (9 этаж) сходить. :super:
27 июль 2016 07:25
Цитата "IrynaDr":
Життя таке - кому краще, кому гірше, однаково всім бути не може. Комунізм ніде щастя не приніс. Хто Вам в першій черзі купувати не давав? Я піклуюся за безпеку своєї сім"ї і будинку перш за все і маю право на свою думку. Про все інше можна домовитися (доступ до майданчика і інші блага (які цікаво?).

А коммунизм тут причем вообще, вы случаем форум не попутали???
А забота о вашем, личном счастье, может сказаться на счастье других людей, и забирать его у меня я не позволю, ни вам ни другим.
А где покупать квартиру уж точно не вам решать!!!
Поэтому и называется "ЖК" (житловий комплекс), в комплексе все должны пользоваться предоставленным на равных условиях. А для обиженных коммунизмом льгот никаких не предоставляется!
27 июль 2016 08:30
Шановний, я на Ваше щастя не зазіхаю, ми обговорюємо з сусідами можливі варіанти безпеки нашого будинку у зв"язку з проблемами, які виникли в процесі проживання. Займайтеся своїм будинком і плюсами його розміщення. Про що мова?
27 июль 2016 08:43
Ну и отлично, занимайтесь. Но ограждений дом от дома не должно быть!
27 июль 2016 10:28
1.)Хотілося б нагадати представникам забудовника про його обіцянку облаштувати автобусну зупинку по Варшавці біля нашого житлового комплексу "Паркова оселя", якій скоро виповниться 2 роки. На оф. сайті серед 10-ти переваг ЖК першим пунктом зазначено:
Гарна транспортна доступність
Всі автобусні маршрути до Києва – 2 хвилини від Кварталу
Найближча зупинка в сторону Києва - навпроти "Новусу", а туди пішки 10 хвилин і 800 метрів ( з GoogleMaps, див.малюнок нижче)

2.)Стосовно огорожі - ніяких парканів між чергами нашого ЖК не потрібно, ні в якому розумінні... Навпаки - потрібно обєднуватись...
На форумі ЖК відомо, що на огорожу + авт.ворота з боку вул.Малиновського здало лише 19 кв. 1-ї черги (тобто 20% від потрібної суми). Тому вже стає зрозуміло, що все мабуть так і залишиться, як є. Причин тому на мою думку дві: або нема бажання, або можливості. 1000 грн це значна сума для бюджету, з якого наприклад проводять ремонтні роботи тощо. Тому вважаю, що цифру треба б було максимально знизити, і запропонувати мешканцям другої черги розділити оплату на 160 квартир. В такому разі: 51 000 (ворота) + 22 000 (система доступу) = 73 000 грн / 160 кв = 450 грн (приблизно). Мені здається це більш реально...
Багато хто вже бачив огорожу та ворота біля трьохповерхової червоної будівлі (що біля 2-ї черги)... Виглядають симпатично. Особисто мені візуально подобаються. Майже не відрізняються від тієї, що зараз у нас з Маліновського. На жаль забудовник не встановив нам подібну конструкцію. Тому маємо думати про безпеку самі...

PS: Також хочу привітати всіх мешканців 2-ї черги з введенням будинку в експлуатацію, та побажати якнайшвидше виконати омріяний ремонт та справити новосілля !!! :hi:
27 июль 2016 19:18
Посмотреть как течет крыша? :)
27 июль 2016 22:56
А течёт ?
28 июль 2016 09:07
Уважаемый Застройщик!
Когда в доме будут подлючены электросчетчики?
Когда будут установлены автоматы в распредкоробке?
Когда у нас будет технически реальная возможность приступить к ремонту?
Когда будут выставлены окна и дверь на балкон, установлен газовый сигнализатор и устранены те бока которые были указаны в актах предварительной приемо-передачи?
Когда Мы будем готовы подписывать акты приема-передачи квартиры?
А также, когда Вы закончите установку отливов и козырьков без которых по всему дому потёки от крыши и до первого этажа?
28 июль 2016 11:30
ВНИМАНИЕ: ЗАСТЕКЛЯЕМ БАЛКОНЫ.
Предлагаю обратится к застройщику для того что бы согласовать время когда можно провести замеры балконов. Ну и когда наберется количество людей то привезут бригаду которая и застеклит всем балконы. По этому давайте потихоньку заканчивать хотя бы фасад...
28 июль 2016 13:27
На зборах другої черги представник УК говорила, що перша черга оплачує загорожу і ворота, друга- камери відеонагляду. Наче по грошах виходить однаково.
28 июль 2016 13:35
Цитата "IrynaDr":

Хто вам сказав, що дит. та спорт майданчик - власність першої черги? Яке ви маєте право взагалі обговорювати можливість їх огородження? З таким підходом до інших людей потрібен лише приватний будинок з 10ти метровою огорожею!
28 июль 2016 13:38
Мова йде лише про балкони які згідно проекту мають склитися? Чи це стосується всіх бажаючих?
28 июль 2016 13:49
Цитата "Nasagt":

Хто вам сказав, що дит. та спорт майданчик - власність першої черги? Яке ви маєте право взагалі обговорювати можливість їх огородження? З таким підходом до інших людей потрібен лише приватний будинок з 10ти метровою огорожею!

Я такого і не кажу.
28 июль 2016 13:49
Цитата "IrynaDr":

Я такого і не кажу.

А що не можна огородити для всіх черг?
28 июль 2016 20:03
Не розумію про що ви. Огородити кожну чергу окремо? Це безглуздо! Огородити повністю комплекс-мало ймовірно, все рівно на його території будуть місця загального користування.
29 июль 2016 06:14
Цитата "Nasagt":
Мова йде лише про балкони які згідно проекту мають склитися? Чи це стосується всіх бажаючих?

Речь идет именно о тех которые должны остеклить по проекту, но в связи с тем что ключи всем выданы и нет понимания кому и когда он нужен то это может затянутся надолго, а людям вот вот уже нужно подписывать акт приема-передачи. Кто готов пописать его без застекленного балкона? Если такой должен быть согласно договора...
29 июль 2016 14:44
:wow: Присоединяюсь к вопросу про автобусную остановку...???
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .98100. . .186
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx