ЖК "ParkLand" - питання і проблеми юридичного характеру
realtprofi
Постоянный пользователь
110
05 января 2007
21 март 2017 12:15
...Питання - де тут інсинуації?[/quote]
Паркова Долина,
Кадастровий номер:8000000000:79:286:0004
Тип власності:Комунальна власність
Цільове призначення:Автомобільного транспорту
Будують 20+ поверхів, ближче до глісади, порушують величезну кількість норм, інфраструктури ніякої не планується, місць для паркування не планується в достатній кількості (на кожну третю-четверту квартиру).
Ціна набагато нижча як тут, куча покупців має бути (по логіці активістів) та туди ніхто з активістів носа не суне.[/quote]
Обман, обман, кругом один обман... Войцеховский по всем окрестным стройкам свои щупальца запустил. Даже в крупные корпорации внедрился )
Паркова Долина,
Кадастровий номер:8000000000:79:286:0004
Тип власності:Комунальна власність
Цільове призначення:Автомобільного транспорту
Будують 20+ поверхів, ближче до глісади, порушують величезну кількість норм, інфраструктури ніякої не планується, місць для паркування не планується в достатній кількості (на кожну третю-четверту квартиру).
Ціна набагато нижча як тут, куча покупців має бути (по логіці активістів) та туди ніхто з активістів носа не суне.[/quote]
Обман, обман, кругом один обман... Войцеховский по всем окрестным стройкам свои щупальца запустил. Даже в крупные корпорации внедрился )
kiev4you
Постоянный пользователь
133
16 января 2017
21 март 2017 12:26
Тому що ви інвестори (як і мій клієнт) - є лише жертвами шахрайства, обману і беззаконня з боку забудовника.
Скажіть будь ласка - на що можуть вплинути інвестори?
Яка практична суть зустрічі з вами?
А забудовник, якби хотів, уже давно зустрівся б, телефони мого клієнта забудовник має.
Забудовник раніш (ще до мене) вже пару років їздив по вухах мого клієнта - і як завжди з обманом та з обіцянками - "я тєбя потом поцелую, можєт бить, когда нібудь".
Якби він хотів вирішити проблему він це вже давно зробив би.
Але, я натуру таких людей знаю.
Пам'ятаєте Маркса - якщо прибуток складає 30% капітал починає шевелитись, якщо 50 % - капітал зацікавлений, якщо 100 % - він зверне гори, а якщо прибуток складе 300 % - немає того злодіяння на яке не піде капітал.
Витрати на викуп будинку мого клієнта - це чисті витрати для забудовника.
Витрати несуть, якщо вони окупляться доходом.
Забудовник розраховує, що завдяки агресивній рекламі і бригаді ботів на цьому форумі, які затюкують будь яку критику він і так продасть всі 100 % квартир - ну нафіга йому тратитись на вирішення конфлікту з моїм клієнтом?
А коли він продасть всі 100% квартир - то проблема того будинку у ваших дворах - то вже буде ваша проблема, на яку йому наплювати.
Тому забудовник обманював його, обманював і обманює вас і бреше, бреше, бреше.
До речі, якби забудовник хоча б трохи думав про своїх інвесторів і як їм потім буде житись - то він дійсно був би зацікавлений викупити той будинок і не лише тому - щоб він не мозолив там очі.
Справа в тому, що його площа 466 кв.м, по всіх параметрах з нього можна було б чудово реконструювати дитячий садок - вже навіть пораховано - на 9 груп.
І знаєте, що відповіли представники забудовника? - а нах.... нам здався той дитячий садок!!!
А забудовник, якби хотів, уже давно зустрівся б, телефони мого клієнта забудовник має.
Забудовник раніш (ще до мене) вже пару років їздив по вухах мого клієнта - і як завжди з обманом та з обіцянками - "я тєбя потом поцелую, можєт бить, когда нібудь".
Пам'ятаєте Маркса - якщо прибуток складає 30% капітал починає шевелитись, якщо 50 % - капітал зацікавлений, якщо 100 % - він зверне гори, а якщо прибуток складе 300 % - немає того злодіяння на яке не піде капітал.
Забудовник розраховує, що завдяки агресивній рекламі і бригаді ботів на цьому форумі, які затюкують будь яку критику він і так продасть всі 100 % квартир - ну нафіга йому тратитись на вирішення конфлікту з моїм клієнтом?
А коли він продасть всі 100% квартир - то проблема того будинку у ваших дворах - то вже буде ваша проблема, на яку йому наплювати.
До речі, якби забудовник хоча б трохи думав про своїх інвесторів і як їм потім буде житись - то він дійсно був би зацікавлений викупити той будинок і не лише тому - щоб він не мозолив там очі.
Справа в тому, що його площа 466 кв.м, по всіх параметрах з нього можна було б чудово реконструювати дитячий садок - вже навіть пораховано - на 9 груп.
І знаєте, що відповіли представники забудовника? - а нах.... нам здався той дитячий садок!!!
NikolaForsa
N
Пользователь
46
19 марта 2017
21 март 2017 12:36
вам цілий аналіз зверху кинув. До якого боку інші будинки забудовника і як це зачіпає клієнта.
Це смішно вже.
Також смішно коли стоїть жк за забором від Крістал тауер, земля взагалі для зберігання авто навіть не будинків, висота 22 Поверхи, вже 6 збудовано і ви в рота води набрали. Бо це один із монополістів.
Знову ж таки яким боком інші будови? Я скажу - ніяким, просто ви відробляєте чиїсь великі бабки і типу прикриваєтесь тим будинком.
доля нікого не буде знищена, заспокойте свої грошові фантазії.
Ви вже не знаєте в яку сторону бігти. То вам 4 будинок мішав, то 5, то тількь 9 10 11, то взагалі вже все і всі мішають. То крістал тауер (в якого ще навіть фундамента не має).
Тому велика і дуже велека вірогідність праці на конкурентів які поряд.
Знаєте суть питання до Войцеха?
А)самозахват землі
Б) несплата податків
В) двойна продажа житла.
Все в позовах більше нічого не має.
Його робота характеризувалась:
А)дуже низькими цінами і якістю будинків
Б)жоден будинок не зданий
В) не сплата паю і податку з квартир
Г) затягування будівництва на 3-6 років
Д) продажа квартир ще До будівництва будинку.
Ж) відсутності права власноств на ділянку.
В нашому випадку все навпаки, земля куплена, всі податки сплачені, будинки починаються подаватись тільки коли є декілька поверхів, все здане, будується швидко, візуально гарно.
Ну не вірю що ринковій ціні не хочуть викупити цю хату. Ну просто не вірю.
Ви вже разів 10 ухилялись від неї, тому що всі зрозуміли би що вона не адекватна. Правда ж?
Да й якщо мішає 9,10,11 будинок, до чого тоді все інші забудови. Дуже і дуже підозріло.
Це смішно вже.
Також смішно коли стоїть жк за забором від Крістал тауер, земля взагалі для зберігання авто навіть не будинків, висота 22 Поверхи, вже 6 збудовано і ви в рота води набрали. Бо це один із монополістів.
Знову ж таки яким боком інші будови? Я скажу - ніяким, просто ви відробляєте чиїсь великі бабки і типу прикриваєтесь тим будинком.
доля нікого не буде знищена, заспокойте свої грошові фантазії.
Ви вже не знаєте в яку сторону бігти. То вам 4 будинок мішав, то 5, то тількь 9 10 11, то взагалі вже все і всі мішають. То крістал тауер (в якого ще навіть фундамента не має).
Тому велика і дуже велека вірогідність праці на конкурентів які поряд.
Знаєте суть питання до Войцеха?
А)самозахват землі
Б) несплата податків
В) двойна продажа житла.
Все в позовах більше нічого не має.
Його робота характеризувалась:
А)дуже низькими цінами і якістю будинків
Б)жоден будинок не зданий
В) не сплата паю і податку з квартир
Г) затягування будівництва на 3-6 років
Д) продажа квартир ще До будівництва будинку.
Ж) відсутності права власноств на ділянку.
В нашому випадку все навпаки, земля куплена, всі податки сплачені, будинки починаються подаватись тільки коли є декілька поверхів, все здане, будується швидко, візуально гарно.
Ну не вірю що ринковій ціні не хочуть викупити цю хату. Ну просто не вірю.
Ви вже разів 10 ухилялись від неї, тому що всі зрозуміли би що вона не адекватна. Правда ж?
Да й якщо мішає 9,10,11 будинок, до чого тоді все інші забудови. Дуже і дуже підозріло.
realtprofi
Постоянный пользователь
110
05 января 2007
21 март 2017 12:41
Цитата "kiev4you":Тому що ви інвестори (як і мій клієнт) - є лише жертвами шахрайства, обману і беззаконня з боку забудовника.
Так Вы же юрист! Классный бизнес и идея. И надо еще подумать, под что можно использовать дом, кроме садика. Приведите ему документы в порядок, переведите дом в нежилой фонд - и я уверен, что если не ЗИМ, то обязательно найдется другой инвестор реализовать вполне жизнеспособный и приносящий прибыль проект в уже готовом здании внутри масштабного ЖК. Пусть не сейчас, а когда комплекс будет заселен и обжит. А так - только каку всем и в первую очередь своему клиенту делаете. К чему такая узость взглядов и зацикленность только на одном возможном покупателе в лице ЗИМа?
kiev4you
Постоянный пользователь
133
16 января 2017
21 март 2017 12:49
Боже як ви переживаєте за Зім - щоб він не дай бог не поніс додаткові витрати - і отримав гіперприбутки.
Я ридаю
(А може ви все таки попереживаєте хоч трохи за інвесторів - а не за прибутки хазяїна ЗІМа?
Я ридаю
(А може ви все таки попереживаєте хоч трохи за інвесторів - а не за прибутки хазяїна ЗІМа?
realtprofi
Постоянный пользователь
110
05 января 2007
21 март 2017 13:12
Цитата "kiev4you":Боже як ви переживаєте за Зім - щоб він не дай бог не поніс додаткові витрати - і отримав гіперприбутки.
Я ридаю
При чем тут ЗИМ и инвесторы?
Безусловно, надо считать все прямые и непрямые затраты на ремонт, перестройку и приведение этой усадьбы в современный вид итд. Если на коленке - то, как вы говорите 9 групп, в среднем по нормам 15 человек и даже если взять среднестатистическую минимальную плату в частных садиках 3000грн/мес = 405000 - затраты на 20 человек персонала 100000 - затраты на еду пусть 150грн - 20250, то уже грязными вырисовывается 330000/мес. Конечно нужно учесть коммуналку, налоги, разрешительную документацию итд, но можно добавить платных кружков, а учитывая глобальное развитие жилого массива и стоимость содержания персональной няни минимум в два раза выше - то прибыль думаю посчитана по пессимистическому сценарию. Итого, после определенных инвестиций можно будет получать 15-25$ на метре квадратном, что сопоставимо с ценами классных помещений в центральных районах Киева. И если все реализовать проект и вывести на стабильную окупаемость - то потом можно продать как бизнес по совершенно другой стоимости.
Но, безусловно, если Вы преследуете другие цели и Ваш заказчик не владелец усадьбы, а конкурирующие организации, то конечно все это совершенно не в тему... Я лишь выразил свои мысли относительно возможного развития ситуации с большим КПД, чем если действовать в деструктивном русле.
kiev4you
Постоянный пользователь
133
16 января 2017
21 март 2017 13:38
Тут не обговорюються бізнес-проекти мого клієнта.
То може ви не будемо штучно відволікати увагу від теми цієї гілки форуму, яка називається - юридичні проблеми
ЖК "ParkLand".
То може ви не будемо штучно відволікати увагу від теми цієї гілки форуму, яка називається - юридичні проблеми
ЖК "ParkLand".
nkls
n
Пользователь
59
23 ноября 2013
21 март 2017 13:58
Так все уже поняли давно, что суть и источник проблемы это ветки - ваше и вашего клиента желание наварить побольше денег. Куда уж более по сути.
realtprofi
Постоянный пользователь
110
05 января 2007
21 март 2017 14:02
Обговорення нтересів вашого/ваших клієнтів напряму пов'язане із цією штучно створеною вами темою, бо виходячі із наведених вище прикладів - поруч масса забудов з набагато значнішими порушеннями, аніж у об'єктів ZIM. Тому що як інтереси замовника будуть задоволені, то і ця гілка перестане існувати. Але судячи по коментам - начхати вам на власника тої садиби і, нажаль, ви переслідуєте інакші цілі...
NikolaForsa
N
Пользователь
46
19 марта 2017
21 март 2017 14:16
єдина слушна думка почута за весь час від вас(маю на увазі переробити під дитячий садок, було би +).
Але ви не відповіли на питання. Ваша активність по інших будовах які за кілометр від вашого клієнта це дуже підозріло.
Особливо коли полізли до крістер тауер який тільки в проекті і має 19 поверхів, а через забор вже будується новий жк київського монополіста на цільовій землі для зберігання авто і ближче до глісади взлету літаків на 150 м і має 22 поверха.
Там не помітили? А вде 6 поверхів є.
То ви казали що вам заважає 9,10,11 паркленду, потім що і 8, потім що 4, потім ні...
Це дуже знову ж таки підозріло, бо обєктивно може заважати тільки 8,9,10,11 і все.
Тому атаки чи спроби робити на інші обєкти це прямий прояв того що вас фінансують недобросовісні конкуренти от і все.
А якщо б ви дійсно хотіли домовитися про те що там був би садочок, то вас би і інвестори може в якісь мірі підтримали і допомогли якось. Але все це більше виглядає як замилювання очей.
Але ви не відповіли на питання. Ваша активність по інших будовах які за кілометр від вашого клієнта це дуже підозріло.
Особливо коли полізли до крістер тауер який тільки в проекті і має 19 поверхів, а через забор вже будується новий жк київського монополіста на цільовій землі для зберігання авто і ближче до глісади взлету літаків на 150 м і має 22 поверха.
То ви казали що вам заважає 9,10,11 паркленду, потім що і 8, потім що 4, потім ні...
Це дуже знову ж таки підозріло, бо обєктивно може заважати тільки 8,9,10,11 і все.
Тому атаки чи спроби робити на інші обєкти це прямий прояв того що вас фінансують недобросовісні конкуренти от і все.
А якщо б ви дійсно хотіли домовитися про те що там був би садочок, то вас би і інвестори може в якісь мірі підтримали і допомогли якось. Але все це більше виглядає як замилювання очей.
kiev4you
Постоянный пользователь
133
16 января 2017
21 март 2017 16:26
Це ЗІМу начхати на інтереси і долю інвесторів.
Йому головне продати всі 100% - а як потім люди там житимуть і чи взагалі житимуть і чи отримають документи на квартири - забудовника це взагалі не цікавить.
Його метот - брехня, брехня і ще раз брехня - про законність документів, про дозволи на збільшення поверховості про які тут всім брехав анонім Муххамед Алі і яких, як виявилось не існує, про дитячий садок, якого ніхто тут будувати навіть не збирався і все для того - щоб втюхати квартири ще іншим нещасним - а далі хоч трава не рости.
Тим паче, що наступні обьєкти, наприклад на Павлика Морозова забудовник вже збирається втюхувати під іншою вивіскою - "Марвел" - хоча хазяїн той самий.
Йому головне продати всі 100% - а як потім люди там житимуть і чи взагалі житимуть і чи отримають документи на квартири - забудовника це взагалі не цікавить.
Його метот - брехня, брехня і ще раз брехня - про законність документів, про дозволи на збільшення поверховості про які тут всім брехав анонім Муххамед Алі і яких, як виявилось не існує, про дитячий садок, якого ніхто тут будувати навіть не збирався і все для того - щоб втюхати квартири ще іншим нещасним - а далі хоч трава не рости.
Тим паче, що наступні обьєкти, наприклад на Павлика Морозова забудовник вже збирається втюхувати під іншою вивіскою - "Марвел" - хоча хазяїн той самий.
realtprofi
Постоянный пользователь
110
05 января 2007
21 март 2017 17:04
Цитата "NikolaForsa":єдина слушна думка почута за весь час від вас(маю на увазі переробити під дитячий садок, було би +).
Абсолютно згоден з Вами.
Теж сьогодні зрадів, як мені здавалося, проблиску свідомості у пана Дядюка, але на жаль. Тому що вище наведені обгрунтовані докази того, що юридичні проблемні питання ЗІМа, в порівнянні з проблемними питаннями інших забудовників - дєтскій лєпєт. І постійне ухилення від гострих та незручних питань і перевод стрілок на подальше незаслужене поливання брудом ЗІМа та нападками на всі його проекти дійсно наводить на думку про брехню щодо істинного замовника.
А були сподівання, що нарешті перейдемо від НАСЛІДКІВ, якими являються потуги активістів розповсюдити негативну інформацію, та виникненню даної гілки, котру можна чіпляти до форумів 90% забудовників до ПРИЧИН в основі яких є виключно пан Дядюк та інтереси його замовників.
Renatvrv
R
Постоянный пользователь
332
21 июня 2016
21 март 2017 17:09
Цитата "realtprofi":
Абсолютно згоден з Вами.
Теж сьогодні зрадів, як мені здавалося, проблиску свідомості у пана Дядюка, але на жаль. Тому що вище наведені обгрунтовані докази того, що юридичні проблемні питання ЗІМа, в порівнянні з проблемними питаннями інших забудовників - дєтскій лєпєт. І постійне ухилення від гострих та незручних питань і перевод стрілок на подальше незаслужене поливання брудом ЗІМа та нападками на всі його проекти дійсно наводить на думку про брехню щодо істинного замовника.
А були сподівання, що нарешті перейдемо від НАСЛІДКІВ, якими являються потуги активістів розповсюдити негативну інформацію, та виникненню даної гілки, котру можна чіпляти до форумів 90% забудовників до ПРИЧИН в основі яких є виключно пан Дядюк та інтереси його замовників.
Мне кажется, что тот дом уже не является приоритетом. Иначе как объяснить притенизии к скайленду2 и кристатауэрс. Он пишет во всех ветках по проектам зима
DVadym
Инвестор
927
12 августа 2016
21 март 2017 17:11
Цитата "Renatvrv":
Мне кажется, что тот дом уже не является приоритетом. Иначе как объяснить притенизии к скайленду2 и кристатауэрс. Он пишет во всех ветках по проектам зима
Можливо хочуть знайти більше важелів впливу, якесь слабке місце і зробити так, щоб можливі втрати були більшими ніж просять за ту хату.
Але всерівно все це все більше нагадує виконання замовлення не від власника будинку.
NikolaForsa
N
Пользователь
46
19 марта 2017
21 март 2017 17:14
Давайте розьеремся кому на кого чхати. Зім це взагалі міфічна істота. В реальності є інвестори які вже купили квартири, є будинки продані майже на 100% і тому як би кому не хотілось чи хотілось вони будуть заселені, не сьогодні так завтра.
Інвесторам на той будиночок було н чхати, бо питали тут на іорумі і навіть бачив що намагались з вами зустрітись щоб найти комппміс і може якось допомогти. На що ви відповіли що людинічого не вирішують, всі ми ніхто і я вас буду виселяти.
Хороший спосіб коммунікації. Кому на кого чхати?
Про інші обєкти я писав, вони також заважають будинку якщо стоять за кілометр?? Смішно.
Далі потрібно вияснити яку ціну ви за те хочете, а саме не якас конкретно сума, а наскількивона адекватна і хоча б відповідає ринку.
До чого веду, якщо наприклад оцвнщики і ріелтори його оцінюють в 100 000, а ви просите за нього 190 000 (наприклад я не знаю суми), то зрозуміло в чому загвоздка.
А так, впша діяльність схожа не на відстоювання інтересів клієнта, а на відпрацювання грошей конкурентів.
Наприклад давайте зараз в офіс до вас прийдуть пожежна інспекція, я гарантую у вас 100% не по нормам і стандартам. Логіка ясна?
Тому ви видаєте бажане за дійсне і вводите в оману.
Інвесторам на той будиночок було н чхати, бо питали тут на іорумі і навіть бачив що намагались з вами зустрітись щоб найти комппміс і може якось допомогти. На що ви відповіли що людинічого не вирішують, всі ми ніхто і я вас буду виселяти.
Хороший спосіб коммунікації. Кому на кого чхати?
Про інші обєкти я писав, вони також заважають будинку якщо стоять за кілометр?? Смішно.
Далі потрібно вияснити яку ціну ви за те хочете, а саме не якас конкретно сума, а наскількивона адекватна і хоча б відповідає ринку.
До чого веду, якщо наприклад оцвнщики і ріелтори його оцінюють в 100 000, а ви просите за нього 190 000 (наприклад я не знаю суми), то зрозуміло в чому загвоздка.
А так, впша діяльність схожа не на відстоювання інтересів клієнта, а на відпрацювання грошей конкурентів.
Наприклад давайте зараз в офіс до вас прийдуть пожежна інспекція, я гарантую у вас 100% не по нормам і стандартам. Логіка ясна?
Тому ви видаєте бажане за дійсне і вводите в оману.
DillyDream
D
Старожил
727
22 сентября 2016
21 март 2017 17:40
Понятно, что чем дороже они продадут свой клаптик земли, тем больше товарищ Дюдюк получит % от своего клиента....вот и пыхтит бедняга, старается
irro4ka
i
Новичок
17
22 октября 2016
21 март 2017 18:13
Цитата "kiev4you":Робимо логічний аналіз:
- цільове призначення земельних ділянок - садибне будівництво;
- містобудівні умови та обмеження видані на будівництво садибних будинків (тобто - хат), не вище 4 поверхів;
- І тим не менше ЗІМ будує всупереч цільовому призначенню землі і всупереч виданим йому містобудівним умовам та обмеженням - 10 поверхів, в результаті чого реєстрація 4 декларацій на будівництво вже скасована?
Питання - де тут інсинуації?
Аргументація вичерпана?
Повторюєте , неначе ПОПКА-ДУРАК ,цільове призначення ,цільове призначення. Тільки на світ народились?
Стосовно цільового призначення,є достатня кількість механізмів для зміни цільового призначення.
Аргументуйте будівництво Укр Будом будинку в рекреаційній зоні Дніпра (ближче ніж 50 метрів від берега), майже на пляжі.ЖК "Сонячна Рів"єра"
Всі скандали були мило влаштовані. Забудовник Парк Ленду , вибачте робить цукерку, а замість подяки , має проплачені неприємності.
Правда переможе.Однозначно.
kiev4you
Постоянный пользователь
133
16 января 2017
21 март 2017 18:24
Цитата "NikolaForsa":Давайте розьеремся кому на кого чхати. Зім це взагалі міфічна істота. В реальності є інвестори які вже купили квартири, є будинки продані майже на 100% і тому як би кому не хотілось чи хотілось вони будуть заселені, не сьогодні так завтра.
.
По перше - ЗІМ не міфічна істота - а конкретна фірма, у якої є конкретний власник і саме у його бездонну кишеню на рахунки його Кіпроського офшору у Лімасолі - і впадуть ті сотні мільйонів видурені ним від нещасних інвесторів.
.
По друге - цікаво у вас виходить - ви втюхали інвесторам товар, хоча завідомо знали, що у цього товару серйозні вади юридичного характеру (ну це те ж саме що продати людині автомобіль без техпаспорта і з перебитим номером кузова), а потім натякаєте обманутому покупцю - що це тепер не ваші - а його проблеми - і вирішувати їх доведеться йому!
Маладци! КРАСАВЦИ!
Ну що ж, можливо колись інвесторам і вдасться добитись що їх будинки будуть введені в експлуатацію, але для цього їм треба буде створити ініціативну групу - роками вибігати безліч мітингів, хапати за поли депутатів і пити валідол - і то не факт, що це поможе.
Інвесторам Войцеховського і ряду інших поки-що не помогло.
Тому у кращому випадку (і це в кращому) - це "завтра" буде не завтра, а як мінімум (і це в кращому випадку) через кілька років біготні, втраченого часу та нервів.
У мене виникає просте питання - чому проблему створив забудовник - а вирішувати її доведеться самим обманутим ним інвесторам?
.
По третє - я розумію, що завдання ботів забудовника - забалтувати тему, відволікаючи увагу людей від документів і їх аналізу, тому - ми більше не будемо вам підігрувати і безглузду дискусію з вами продовжувати не будемо.
Ми будемо лише викладати тут отримані нами документи, та при потребі пояснювати їх.
А на болтовню з вами часу нема - нам ще треба домогтись скасування декларацій по 9-11 будинках, зупинити будівництво фактично та вжити заходів задля недопущення подальших зімовських афер на Амурській і на Павлика Морозова (ну і ще де найдем) - щоб інші люди хоча б не попались на їх обман і не постраждали.
Нижче публікуємо скани відповіді КМДА, на депутатське звернення, за підписом заступника Кличка Спасибка - в якому також описується як смішно ховається по кущах забудовник від перевірок (що підтверджує незаконність будівництва і скасування 4 декларацій). А саме головне - що перевірка продовжується.
NikolaForsa
N
Пользователь
46
19 марта 2017
21 март 2017 18:40
Уміло ігнорите питання, але трохи по дилетанські. Ну то таке.
Це ми вже чули, так що порівняння з авто абсолютно не доречне.
Так що у вас у офісі все відповідає пожежним нормам, сертифікати на линоліум є? Впевнений що ви постійно ці питання "рішаєте", та ви ж чесність? Тотчому не встановили сучасні системи і не зробиди все по домументації? Чому порушуєте закон?
Зрозуміла логіка чи не дуже?
А інвесторів і правда багато да і ніхто від нас не відвертається, бажаю ще всім щоб так будувалось у співвідношенні цвна якість і швидкість.
І да, у випадку чого будуть мітинги сотень і тисяч, і да в будинки ми заселимось.
Так що там сусідній укр буд який будує 22 поверхівки на землі по цільовом для автомобільного господарства. А це нагадаю дежавна компанія. Та як так?
Це ми вже чули, так що порівняння з авто абсолютно не доречне.
Так що у вас у офісі все відповідає пожежним нормам, сертифікати на линоліум є? Впевнений що ви постійно ці питання "рішаєте", та ви ж чесність? Тотчому не встановили сучасні системи і не зробиди все по домументації? Чому порушуєте закон?
Зрозуміла логіка чи не дуже?
А інвесторів і правда багато да і ніхто від нас не відвертається, бажаю ще всім щоб так будувалось у співвідношенні цвна якість і швидкість.
І да, у випадку чого будуть мітинги сотень і тисяч, і да в будинки ми заселимось.
Так що там сусідній укр буд який будує 22 поверхівки на землі по цільовом для автомобільного господарства. А це нагадаю дежавна компанія. Та як так?
irro4ka
i
Новичок
17
22 октября 2016
21 март 2017 18:59
Відміна декларацій і всі опубліковані папірці -фейк!
Ці документи не існують,доказова база відсутня.
А брехня і паплюження забудовника, а тепер вже і інвесторів ОРГАНІЗАЦІЄЮ ПО ЗАХИСТУ КИЯН, дуже схожа на путінську російську технологію пропаганди.
Методи такі самі. На біле кажуть чорне, у Києві хунта,нацики ,фашисти та жидобендерівці. Люблять крутити заказні відеоролики про "розап"ятого українськими військовими хлопчика"
Так і наші друзі бризкають злобою, та крім злоби не мають ніяких логічних доказів, крім необгрунтованих заяв.
Ці документи не існують,доказова база відсутня.
А брехня і паплюження забудовника, а тепер вже і інвесторів ОРГАНІЗАЦІЄЮ ПО ЗАХИСТУ КИЯН, дуже схожа на путінську російську технологію пропаганди.
Методи такі самі. На біле кажуть чорне, у Києві хунта,нацики ,фашисти та жидобендерівці. Люблять крутити заказні відеоролики про "розап"ятого українськими військовими хлопчика"
Так і наші друзі бризкають злобою, та крім злоби не мають ніяких логічних доказів, крім необгрунтованих заяв.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная24.11987
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а24.113 074
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349