ЖК ParkLand | Паркленд | ZIM Group | ул. Практичная, 1
Застройщик | ZIM Group |
Сдача ЖК | 2015 - 2021 г. |
Планировки |
31/9% | ||
27/8% | ||
56/16% | ||
153/43% | ||
93/26% |
Цитата "DrFrog":Можливо документів не показують томущо ще не про все домовлено з чиновниками КМДА, не всім бабло занесли, треба трошки почекати поки все узгодять. Та й далеко не всі "круті" забудовники розміщують всі документи на сайті. Наприклад, Аркада - той ще шифратор з доками (дають тільки коли в офіс прийдеш, і попросиш гарно). В чому суть такої мульки не відомо.
Будемо надіятись що підозри марні, ми таки купили тут

Цитата "Gjvshrjdfybq":
Тобто, як я зрозумів, окрім бла-бла-бла - у нас "работают класниє юрісти", шановна публіка більш нічого не побачить?
Так де ж ті загадочні ссилки на документи, про які ви так таємничо кажете????
І якщо у вас є дійсно всі належні документи - то яка проблема їх оприлюднити на сайті об'єкта - як це роблять ВСІ - дійсно добросовісні забудовники - а не охмуряти клієнта групою менеджерів - "сюда нє смотрі - туда смотрі" і підсовувати йому дозвільні документи на забудову перших трьох будинків, які вже збудовані - видаючи їх за дозволи на теперішнє будівництво.
Скажіть будь ласка - яка причина, що забудовник до цих пір не оприлюднив дозвільні документи на сайті об'єкта, якщо вони у нього є?
Згідно ч. 5, ст. 24 Закону про містобудівну діяльність - містобудівні умови та обмеження - це інформація з відкритим доступом - як і інформація щодо виданих дозволів на будівництво чи зареєстрованих декларацій - і я отримаю скоро інформацію - чи такі містобудівні умови і дозволи видавались.
Тобто - жодної комерційної таємниці з обмеженим доступом у цих документів немає.
Відтак єдина причина коли забудовники їх не оприлюднюють - їх просто нема.
А нещасним клієнтам в офісі менеджери впарюють старі дозвільні документи, на старі обьєкти - за нові.
...то яка проблема їх оприлюднити на сайті об'єкта - як це роблять ВСІ.
Как раз далеко не "ВСІ" и не все документы публикуют на своих сайтах. В ЗИМе при встрече с юристами без проблем получить и ознакомиться с документами. Идеальных и со 100% гарантией достройки объектов строительных компаний в Украине нет, даже при наличии всех документов. Поэтому либо принимать, понимать и действовать с учетом рисков, либо покупать квартиру/офис на вторичке. И, безусловно, плохо то, что в нашей стране как только кто-то в нашей стране делает хороший, прибыльный и полезный бизнес и чуток поднимает голову - находятся желающие укусить/откусить, вместо включения в честную и нормальную конкурентную борьбу за потребителя, путем улучшения качества, отношения и повышения репутации.

Цитата "Gjvshrjdfybq":
А ви не троль? Тоді скажіть назвіть будь ласка почтову адресу будинку і № квартири?
Бо шой то мені кажеться що ви банальний бот забудовника
Уже не один раз писал,напишу еще раз- Практичная 2,кв.28
Зато посмеялась) Brda88 - это бот застройщика😂😂😂
Это мой сосед снизу и представитель инициативной группы. Не поленившись хотя бы почитать пару страниц форума, было бы понятно.
Ну хоть повеселили)))

Цитата "DrFrog":Можливо документів не показують томущо ще не про все домовлено з чиновниками КМДА, не всім бабло занесли, треба трошки почекати поки все узгодять. Та й далеко не всі "круті" забудовники розміщують всі документи на сайті. Наприклад, Аркада - той ще шифратор з доками (дають тільки коли в офіс прийдеш, і попросиш гарно). В чому суть такої мульки не відомо.
Я также склоняюсь к варианту, что еще не всем чиновникам заплатили для получения документов. И что бы тут кто не доказывал, мы все прекрасно понимаем, что разрешительную документацию у нас никто без взяток не дает, даже если все нормально и без нарушений.
Когда в августе брал квартиру в 6-ом доме, мне действительно не смогли показать разрешение на этот дом на застройку выше 4-х этажей, показали только на первые три дома, но уверяли, что это чисто техничекий вопрос времени.
Кто либо из инвесторов 5-9 домов видел это разрешение для своего дома?
По причине взаимных обвинений в принадлежносте к строю ботов, не прошу выкладывать скан документов. Если этот конкретно документ есть на 6-ой дом, с удовольствием приеду в ОП для ознакомления с ним.

Цитата "Jackfan":3-й дом интернет уже подключали? Как быстро пришли? Только подал заявку.
Були деякі проблеми при підключенні 3-го будинку,але зараз повинні швидко вам підключити
Будинки вводять в продажу все швидше... 5-6 продавались уже до половини, 8й з котловану,а тут ще 9 і 10 в продажі.. Тому й переживання, що от-от кінець піраміди, нехай лише продадуться 11 будинків, на це багато часу не треба, а тоді...Цитата "ksenafontiy":Они там в пирамиде этой начинают рыть котлован под новой дом абсолютно не достроив даже на 75% предыдущие секции/дома. В Паркленде пока что такого не наблюдаем. 4 дом на стадии сдачи, 5 дом уже готов, 6 дом внутренняя отделка почти завершена, ну и есть новые котлованы (и выше) новой очереди.

Цитата "oksana.daniluk":Будинки вводять в продажу все швидше... 5-6 продавались уже до половини, 8й з котловану,а тут ще 9 і 10 в продажі.. Тому й переживання, що от-от кінець піраміди, нехай лише продадуться 11 будинків, на це багато часу не треба, а тоді...
А тоди у конкурентов бомбанет) от зависти, и перед введением в эксплуатацию каждого дома будут писать этот бред.
Скайленд ввели в эксплуатацию все ок, паркленд первая очередь
Цитата "david-Rem":Был сегодня в ОП, людей немерено, пришлось идти на строительство огромной компанией.
За неделю моего раздумья, во второй очереди практически все продано, в третьей очереди небольшой выбор ((( Вот так как-то! С 10 числа старт продаж, а выбор квартир ограничен, особенно двухкомнатных.
Насколько я понимаю из текста, продажи 10 и 11 домов стартуют 10-го декабря???

Цитата "david-Rem":Был сегодня в ОП, людей немерено, пришлось идти на строительство огромной компанией.
За неделю моего раздумья, во второй очереди практически все продано, в третьей очереди небольшой выбор ((( Вот так как-то! С 10 числа старт продаж, а выбор квартир ограничен, особенно двухкомнатных.
Ходить на просмотр - не значит покупать. Также когда один человек "бронирует" несколько вариантов и берет время на подумать, то доступных квартир в конкретный момент времени может и не быть.
Хотя психологически, наверное, правильно поступает ОП, не противодействуя массовости при просмотре, на некоторых подействует. Напомнило ажиотаж, который любят некоторые арендодатели создавать вокруг своего жилья.

Я не эксперт в кабельном телевидении, но что за прикол в покупке цифрового тюнера?
У меня сейчас другой провайдер, тут все стандартно подключаем кабель в цифровой вход на тв и все работает.
Кто-то узнавал на счет других провайдеров и что для этого нужно?
Всем привет Нашел такой вброс на ЛУН.UA
"Історія стає ще цікавішою — прямор дух заворожує.
Став я перевіряти — чи зареєстроване право власності хоча б мешканців трьох перших будинків? Забудовник і його тролі на «Домік юа» весь час стверджують, що ті будинки введені в експлуатацію і інфестори отримали свідоцтва, а їх права — є офіційно зареєстровані.
І ви будете сміятись, але в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно — ВІДСУТНЯ будь яка інформація про будь чиї б то не було права власності на вулиці Практичній в Києві.
Інвесторам видали якісь начебто свідоцтва про права власності — але ці права не внесені до реєстру речових прав на нерухоме майно!!? Я просто фуєю!!!
Я не знаю, які свідоцтва видали людям (наприклад Войцеховський любив видавати інфесторам власні свідоцтва про право власності, досить схожі на державні, але ми розщуміємо, що їх юридична сила нікчемна і права на підставі таких лже «свідоцтв» зрозуміло — не реєструвались у держреєстрі.
Я попросив свого товариша — досвідченого ріелтора — «прикинутись» потенційним інвестором і зїздити у відділ продажів та вивідати — які документи є у забудовника.
Йому показали декларацію лише на будинок № 9 і навіть дали її сфотографувати. Проте чесно ПРИЗНАЛИСЬ, що на інші будинки — документів НЕМА.
Але менеджери відділу продажів рвали на собі тєльняшки і ліфчики — що будуть — потом, (як в тій кінокомедії) — можєт бить.
У мене виликає сумнів і ця декларація, бо я не можу зрозуміти — як зареєстрували декларацію, — без містобудівних умов.
На містобудівному кадастрі Києва немає інформації, що на цю забудову видавались містобудівні умови — та вони і не могли бути видані — так як цільове призначення скуплени забудовником ділянок (по 8 соток) — для індивідуального садибного будівництва — і Київрада не міняла цільове призначення цих ділянок.
Коли я оприлюднив цю інформацію на //forum.domik.ua — мене тут же заблокували.
Більш того, заблокували не лише мене — але заблокували і можливість робити дописи будь кому іншому — окрім перевірених ботів забудовника.
І зараз на «доміку» лише кучка ботів дописує хвалебні дописи шахраям.
Чесно кажучи, я ніколи не очікував, що //forum.domik.ua опуститься до такої проституції.
Тому ще раз рекомендую усім — у кого начебто є якісь «свідоцтва» про права власності — зайти до державного реєстру речових парв на нерухоме майно — і спробувати взяти на ньому витяг на свою квартиру.
Ви будете «приємно» здивовані"
Что вы думаете по поводу этого?
Цитата "votar":
Что вы думаете по поводу этого?
НА тоже продавать нужно

Цитата "Brda88":Приеду домой и скину скриншот выписки из реестра,дабы прекратить эти абсурдные манипуляции
Будем Вам весьма признательны!....))

- ЖК в Гранд Виллас | Ворзель, с. Михайловка-Рубежовка22.055 554
- ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ22.0510 296
- ЖК Forest Park | Форест Парк | ZIM Group | ул. Днепроводская, 2521.05678
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а21.053 074
- ЖК Dnipro Island20.0518
- ЖК в пер. Платоновский, 6 | Житлоінвестбуд-УКБ20.05443
- ЖК Utlandia-2 | Ютландия | Tomin Family | Ирпень, ул. Украинская, 1б19.0591
- Дом "Збараж" ( № 27 ), ЖК "Патриотика"18.05671
- ЖК Атмосфера | Орлан Инвест | Вишневое, ул. Европейская18.05383
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская18.05128
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?23.054 394
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043