ЖК "Палладиум", Бровары, ул. Черняховского, 21в
Застройщик | Укрбудинвест-2000 |
Сдача ЖК | 2015 - 2016 г. |
Планировки | от 17 500 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 93.
11/12% | ||
10/11% | ||
22/24% | ||
20/22% | ||
30/32% |
Golden Star

Постоянный пользователь
164
14 марта 2013
15 март 2016 08:07
И Вам по пунктам:
Это бытие любого форума - он не является обязательным для ответов и, уж тем более, оперативных) Обязательный ответ для девочек из ОП - это звонок или чат с сайта. Так что, нечего надеяться особо)
Спасибо за ответ) Вывод я уже сделала
Я-то тут при чем?)) Это не моя работа, извините) За Оскаром - это к Лео
А вообще, не нужно далеко ходить, у нас законодательство построено таким образом, что в одном и том же документе один пункт говорит одно, а уже через пару строчек опровергает ранее написанное. Я думаю, что орган, ответственный за замеры и выдачу подтверждающих документов, знают как считать и все нормы допусков. Даже застройщик не будет знать, как будет в итоге. Их не уведомляют.
Сейчас поднимать волну на пустом месте - это нормальненько, так?) Максимум, что сейчас светит - это узнать итоги по замерам сданной в эксплуатацию секции А. И то, при условии, что документы уже отдали застройщику. Не забывайте, что в договорах еще прописаны допуски и с нас не станут брать за мелочи, которые не вышли за эти рамки.
В договоре и прописано про количество квадратуры +/-, которые не учитываются. Без актов замеров БТИ никто не сможет однозначно ответить. Потому звонок в ОП - это самое то, узнать инфу, которую не всегда нужно выкладывать в массы
Вот я Вам и советую, не ждать у моря погоды)
А еще это значит, что люди молча позвонили в ОП, если их это заинтересовало) Ну или их не заинтересовало на данном этапе) Или же люди, понимая процедуру, видят, что бесполезно сейчас содрогать воздух без наличия фактов)
И?) Умножать на запланированную квадратуру?) А кто гарантирует, что она по факту не будет меньше задокументированной? Откуда мне сейчас знать, вышли мои 72 квадрата или их там нет? Куда добавлять-то?)) Проскоки могут быть абсолютно разные и много факторов на это влияет. Так, у меня у брата в новостройке в Киеве выскочило +3 квадрата, потому что монолит на более высоких этажах (в 25этажке) тоньше, чем на нижних. У знакомой - по итогу на третьем этаже вышла квадратура меньше и ей вернули деньги. Были ли такие изменения у нас в монолите?) Могу только думать, что нет из-за небольшой высотности, но в этом вопросе я не специалист. От чего плясать в подсчетах нам?) Отвечу - пока что не от чего) Так что, если Вас действительно интересует данный вопрос, то звоните в ОП и узнавайте)
Цитата "РоманД":Класний форум: якщо є важливе питання до забудовника, то не потрібно виносити на загал. Потрібно дзвонити у відділ продажу.... Класний форум. Для хвалькових од "який чудовий забудовник"... Хоча сам представник неодноразово обіцяв оперативно відповідати на питання інвесторів.
Это бытие любого форума - он не является обязательным для ответов и, уж тем более, оперативных) Обязательный ответ для девочек из ОП - это звонок или чат с сайта. Так что, нечего надеяться особо)
Цитата "РоманД":Я не заводжусь. Заводяться автомобільні двигуни. Я задаю питання, на які не отримую відповіді.
Спасибо за ответ) Вывод я уже сделала

Цитата "РоманД":"Им-то точно известен этот законодательный акт (в прочем, как и ряд других, оспаривающих оный)..." Назвіть хоча б один з "оспаривающих" актів ДБН. Я вас видвину на "Оскар"...
Я-то тут при чем?)) Это не моя работа, извините) За Оскаром - это к Лео

А вообще, не нужно далеко ходить, у нас законодательство построено таким образом, что в одном и том же документе один пункт говорит одно, а уже через пару строчек опровергает ранее написанное. Я думаю, что орган, ответственный за замеры и выдачу подтверждающих документов, знают как считать и все нормы допусков. Даже застройщик не будет знать, как будет в итоге. Их не уведомляют.
Цитата "РоманД":Коли ви дочекаєтесь основних договорів з квадратурою, то "кумекать" буде пізно. А що не пізно - то доплачувати гроші за ті квадрати, яких не буде після опорядкування стін та перегородок. (Накиньте на всьму періметрі квартири 1,5 - 2 см. ПРОЗРЕЕТЕ.
Сейчас поднимать волну на пустом месте - это нормальненько, так?) Максимум, что сейчас светит - это узнать итоги по замерам сданной в эксплуатацию секции А. И то, при условии, что документы уже отдали застройщику. Не забывайте, что в договорах еще прописаны допуски и с нас не станут брать за мелочи, которые не вышли за эти рамки.
Цитата "РоманД":...разве не четко прописано об отделке? - прописано. Ніхто не піддає сумніву та не спорить. Задається питання, не про опорядкування стін, а як вирішується питання обрахунку квадратури...
В договоре и прописано про количество квадратуры +/-, которые не учитываются. Без актов замеров БТИ никто не сможет однозначно ответить. Потому звонок в ОП - это самое то, узнать инфу, которую не всегда нужно выкладывать в массы

Цитата "РоманД":Якщо ніхто з учасників форуму нічого не написав під поїм запитанням, то це не значить, що питання нікого не зацікавило. Навпаки, я розцінюю це, як вичікування відповіді, що стосується абсолютно кожного інвестора, та небажання розводити флуд.
А еще это значит, что люди молча позвонили в ОП, если их это заинтересовало) Ну или их не заинтересовало на данном этапе) Или же люди, понимая процедуру, видят, что бесполезно сейчас содрогать воздух без наличия фактов)
Цитата "РоманД":Порада: прорахуйте, все ж периметр своєї квартири та помножте спочатку на 0,02, а потім на актуальну вартість кв.метра...
И?) Умножать на запланированную квадратуру?) А кто гарантирует, что она по факту не будет меньше задокументированной? Откуда мне сейчас знать, вышли мои 72 квадрата или их там нет? Куда добавлять-то?)) Проскоки могут быть абсолютно разные и много факторов на это влияет. Так, у меня у брата в новостройке в Киеве выскочило +3 квадрата, потому что монолит на более высоких этажах (в 25этажке) тоньше, чем на нижних. У знакомой - по итогу на третьем этаже вышла квадратура меньше и ей вернули деньги. Были ли такие изменения у нас в монолите?) Могу только думать, что нет из-за небольшой высотности, но в этом вопросе я не специалист. От чего плясать в подсчетах нам?) Отвечу - пока что не от чего) Так что, если Вас действительно интересует данный вопрос, то звоните в ОП и узнавайте)
shtyk

Постоянный пользователь
364
14 апреля 2014
15 март 2016 08:41
Цитата "Golden Star":Так, у меня у брата в новостройке в Киеве выскочило +3 квадрата, потому что монолит на более высоких этажах (в 25этажке) тоньше, чем на нижних.
Однокімнатна на першому поверсі плавно перетворилася на двокімнатну на 25-му

РоманД +1
goodsun

Постоянный пользователь
378
03 ноября 2014
15 март 2016 09:10
Поддержу Романа Д, действительно очень актуальный и дилеммный вопрос.
mell
m
Постоянный пользователь
195
01 декабря 2014
15 март 2016 09:15
Честно говоря, очень удивлён что отдел продаж не реагирует.
tehnik
t
Пользователь
23
29 мая 2014
15 март 2016 12:25
согласно законодательства "житлові будинки, побудовані за кошти юридичних і фізичних осіб, можуть прийматися в експлуатацію без виконання внутрішніх опоряджувальних робіт у квартирах та вбудовано-прибудованих приміщеннях, які не впливають на експлуатацію будинків, якщо це обумовлено договором, за умови відповідності їх санітарним, протипожежним і технічним вимогам. Перелік внутрішніх опоряджувальних робіт, без виконання яких можливе прийняття в експлуатацію житлових будинків, визначається Мінрегіонон."
РоманД

Пользователь
76
20 июля 2015
15 март 2016 12:43
Golden Star, при всій повазі, я знайшов п'ять хвилинок та прорахував по першій однокімнатній квартирі, на що виливається різниця в 2см на неопоряджених стінах... І так, однокімнатна квартира типу 1Н з загальною площиною (заявленою на сайті забудовника) 46.33м.кв. Різниця випливає в 1.36м.кв.!!! Це не +/- 0.5м.кв., а 1.36!!! Що далі? А далі наступне: при здачі квартири ви доплатите різницю не по тій ціні, що укладали договір, а по ринковій. А це, я думаю, буде не менше 22-25 тис.грн за м.кв., тобі ж, доплатити прийдеться 30-35 тис.грн. Але і це не головне, хоча краще за ці гроші дитину на відпочинок відправити "в теплі країни"... Далі на зайві кв. метри вам нарахують опалення, кварт. плату... І це на все життя... по однокімнатній. А по двушці, чи трикімнатній і того більше... Не цікавить? Мене цікавить це питання. Якщо вас не цікавить, Ви багата людина, з чим Вас і вітаю 

РоманД

Пользователь
76
20 июля 2015
15 март 2016 12:45
Цитата "tehnik":согласно законодательства "житлові будинки, побудовані за кошти юридичних і фізичних осіб, можуть прийматися в експлуатацію без виконання внутрішніх опоряджувальних робіт у квартирах та вбудовано-прибудованих приміщеннях, які не впливають на експлуатацію будинків, якщо це обумовлено договором, за умови відповідності їх санітарним, протипожежним і технічним вимогам. Перелік внутрішніх опоряджувальних робіт, без виконання яких можливе прийняття в експлуатацію житлових будинків, визначається Мінрегіонон."
Законодавчий Акт? Я таке в законодавстві не знайшов. ДБН теж перелистав - нічого. Буду вдячний за посилання на конкретний закон, акт, пункт ДБН....
П.С.Всі будинки будуються за кошти юридичних чи фізичних осіб. Хіба є інши варіанти? Але, ДБН розповсюджуються без вийнятку.
РоманД

Пользователь
76
20 июля 2015
15 март 2016 13:23
Надоїв?
Якщо мало СОУ ЖКГ 75.11-35077234.0016:2009, то додам наступне:
ДБН В.2.2-15-2005
Приложение В(обязательное)
Пункт В.6 Площадь помещений жилых зданий определяют по их размерам, измеряемым
между отделанными поверхностями стен и перегородок на уровне пола (без учета
плинтусов)...

Якщо мало СОУ ЖКГ 75.11-35077234.0016:2009, то додам наступне:
ДБН В.2.2-15-2005
Приложение В(обязательное)
Пункт В.6 Площадь помещений жилых зданий определяют по их размерам, измеряемым
между отделанными поверхностями стен и перегородок на уровне пола (без учета
плинтусов)...
Krava86
K
Постоянный пользователь
212
23 июня 2014
15 март 2016 22:08
Цитата "РоманД":Законодавчий Акт? Я таке в законодавстві не знайшов. ДБН теж перелистав - нічого. Буду вдячний за посилання на конкретний закон, акт, пункт ДБН....
Посилання на Збірник укрупнених показників (СОУ ЖКГ) є некомпетентним, тому що зазначений Вами документ, згідно НАКАЗу № 3379/430 від 27.08.2012 використовується для "визначення оціночної вартості нерухомості та об'єктів незавершеного будівництва, що продаються (обмінюються)" і не може застосовуватися для підрахунку площ.
Підрахунок площ забудови, будівельного об'єму, загальної площі житлового будинку і окремих його частин проводиться згідно "Інструкції про порядок проведення технічної інвентаризації об'єктів нерухомого майна", затвердженої Наказом №127 від 24.05.2001 року Державним комітетом будівництва, архітектури та житлової політики України зі змінами від 08.01.2013р. А саме: "Внутрішній обмір приміщень здійснюється (з точністю до 1 см) по всьому периметру за розмірами, виміряними між опорядженими поверхнями стін і перегородок на висоті 1,10 - 1,30 м від підлоги (без врахуванням плінтусів), з одночасним обміром дверей, печей, виступів та інших елементів."
Але, постановою КМУ № 750 від 8 вересня 2015 року внесенні зміни до "Порядку прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів", зокрема п.9 передбачає, що "... житлові будинки, побудовані за кошти юридичних і фізичних осіб, можуть прийматися в експлуатацію без виконання внутрішніх опоряджувальних робіт у квартирах та вбудовано-прибудованих приміщеннях, які не впливають на експлуатацію будинків, якщо це обумовлено договором будівельного підряду...".
А також, згідно п.1 "Переліку внутрішніх опоряджувальних робіт, без виконання яких можливе прийняття в експлуатацію житлових будинків", затвердженої НАКАЗом № 2 від 11.01.2014: дозволяється прийняття в експлуатацію без опорядження та покривання стін, перегородок та стель житлових приміщень, коридорів у квартирах, кухонь, ванних кімнат та туалетів, інших підсобних приміщень, а також вбудовано-прибудованих приміщень клейовими та іншими видами фарб, шпалерами, декоративними плитами, панелями, іншими оздоблювальними матеріалами та виробами.
Щоб на зайві кв. метри вам не нараховували опалення, кварт. плату и т.д. п.1.2 інструкції регламентує
"Інструкція визначає порядок та методику проведення
технічної інвентаризації збудованих (реконструйованих) будинків,
допоміжних будівель та споруд з метою:
- визначення їх фактичної площі та об'єму (щодо проектних);
- обстеження та оцінки технічного стану наявних об'єктів;
- установлення вартості об'єктів.
Технічна інвентаризація проводиться у таких випадках:
перед прийняттям в експлуатацію завершених будівництвом
об'єктів, у тому числі після проведення реконструкції та
капітального ремонту;
В інших випадках технічна інвентаризація проводиться за
бажанням замовника. "
Це означає, що після проведення капітальних ремонтних робіт, якщо не влаштовує розбіжність в площі, на яку додатково можуть нараховувати комунальні платежі, ви за власним бажанням замовляєте технічну інвентаризацію і не обов’язково в тому ж самому БТІ (п1.4. Технічна інвентаризація об'єктів нерухомого майна проводиться суб'єктами господарювання, у складі яких працює один або більше відповідальних виконавців окремих видів робіт (послуг, пов'язаних із створенням об'єктів архітектури, які пройшли професійну атестацію у Мінрегіоні України та отримали кваліфікаційний сертифікат відповідно до статті 17 Закону України "Про архітектурну діяльність".
Цитата "РоманД":П.С.Всі будинки будуються за кошти юридичних чи фізичних осіб. Хіба є інши варіанти?
Тойже п.9 КМУ № 750:
житлові будинки, в яких є побудовані за кошти державного та місцевих бюджетів квартири, що призначені, зокрема, для соціально незахищених верств населення (інвалідів, ветеранів війни, багатодітних сімей, громадян, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та інших), приймаються в експлуатацію за умови виконання у повному обсязі внутрішніх опоряджувальних робіт в таких квартирах.
Golden Star

Постоянный пользователь
164
14 марта 2013
16 март 2016 07:57
Спасибо Krava86 за экскурс по документам
Не люблю это дело, хорошо, что есть кому подменить
РоманД, советую пересчитать свои допуски по 2 см правильно по квадратуре и Вы поймете, что ситуация совсем иная) Не знаю, каким калькулятором Вы считали, но по моим подсчетам, если прикинуть на квадратуру 46,33 по периметру всех стен по 2 см - это не 1,36, а 0,32 квадрата)
Помогу Вам немного:
Если взять и перевести площадь указанной квартиры на квадрат, условно определив в нем стороны, как √46,33 кв.м = по 6,81 м (округлено в большую сторону) и добавить к ним по 2 см, получим 6,83 * 6,83 = 46,65 кв.м, что в разнице с исходной квадратурой даст 0,32 кв. м, но никак не ваши 1,36
Как Вы считаете, мне не понять)))
А может, если Вы в будущем поставите перегородку для зонирования, то тоже пересчитать, это же отнятое место, зачем переплачивать коммуналку?)
Еще такой момент, если переживаете за свои переплаты в будущем, то помните о том, что застройщик учтиво не стеклит лоджии, чтоб считать их по коэфициенту 0,5 для нашей квадратуры, а не 1 и, следовательно, удобно в будущем для коммунальных. А если Вы, как заедете делать ремонт, первым делом застеклите лоджию, то может повторно вызвать БТИ для пересчета?)) Ну чтоб все по честному было)
Не понять мне Ваших тревог)) Из обычной практики крутить такие интриги)) Жуть)))

РоманД, советую пересчитать свои допуски по 2 см правильно по квадратуре и Вы поймете, что ситуация совсем иная) Не знаю, каким калькулятором Вы считали, но по моим подсчетам, если прикинуть на квадратуру 46,33 по периметру всех стен по 2 см - это не 1,36, а 0,32 квадрата)
Помогу Вам немного:
Если взять и перевести площадь указанной квартиры на квадрат, условно определив в нем стороны, как √46,33 кв.м = по 6,81 м (округлено в большую сторону) и добавить к ним по 2 см, получим 6,83 * 6,83 = 46,65 кв.м, что в разнице с исходной квадратурой даст 0,32 кв. м, но никак не ваши 1,36

А может, если Вы в будущем поставите перегородку для зонирования, то тоже пересчитать, это же отнятое место, зачем переплачивать коммуналку?)
Еще такой момент, если переживаете за свои переплаты в будущем, то помните о том, что застройщик учтиво не стеклит лоджии, чтоб считать их по коэфициенту 0,5 для нашей квадратуры, а не 1 и, следовательно, удобно в будущем для коммунальных. А если Вы, как заедете делать ремонт, первым делом застеклите лоджию, то может повторно вызвать БТИ для пересчета?)) Ну чтоб все по честному было)
Не понять мне Ваших тревог)) Из обычной практики крутить такие интриги)) Жуть)))
vint

Пользователь
94
14 марта 2015
16 март 2016 09:03
Кому что, как говорится. А вот о сроках уже можно подумать. Второй квартал на носу, осталось 3 месяца, а работы еще ого-го. По благоустройтву территории еще кот не валялся. Вроде как и накидывали ещё прописанных в договоре от 3 до 6 месяцев для реальности, а все-таки хочется побыстрее.
Krava86
K
Постоянный пользователь
212
23 июня 2014
16 март 2016 09:38
Пока не закончат комуникации по територии, к благоустройству не приступят.
goodsun

Постоянный пользователь
378
03 ноября 2014
16 март 2016 10:54
Вот меня больше волновал вопрос правильности фактичной площади и прописанной в техпаспорте, теперь буду знать, что просто делается инвентаризация, честно догадывалась, но теперь догадки подтвердились
Gewinner

Гость
4
15 марта 2016
16 март 2016 13:21
Цитата "vint":Кому что, как говорится. А вот о сроках уже можно подумать. Второй квартал на носу, осталось 3 месяца, а работы еще ого-го. По благоустройтву территории еще кот не валялся. Вроде как и накидывали ещё прописанных в договоре от 3 до 6 месяцев для реальности, а все-таки хочется побыстрее.
Да я с Вами согласен на 100% очень долго строят, по сравнению с другими стройками которые за 1год строят и сдают свои обэкты, где люди на данный момент делают ремонт. Складывается впечатление что у застройщика есть проблемы, и сколько все будут ждать сдачи дома не понятно. Может еще год ))))
goodsun

Постоянный пользователь
378
03 ноября 2014
16 март 2016 13:38
Цитата "Gewinner":
Да я с Вами согласен на 100% очень долго строят, по сравнению с другими стройками которые за 1год строят и сдают свои обэкты, где люди на данный момент делают ремонт. Складывается впечатление что у застройщика есть проблемы, и сколько все будут ждать сдачи дома не понятно. Может еще год ))))
А у меня складывается впечатление, что клоны появляются, с той же аватаркой, с аналогичным именем... //forum.domik.ua/member165461.html
аэша
а
Пользователь
96
15 мая 2014
16 март 2016 13:43
Добрый день, уважаемые соседи. Так забавно читать, кто-то "проходит мимо" и по пути рассказывает о том, что есть дома, которые строятся за год.. Не надо здесь мутить. Идите к своим работодателям на страничку. А у наших застройщиков проблем нет. Уже одну секцию сдали. Все прекрасно понимают, что если бы у дома или у застройщика что-то было не так, или были бы проблемы юридического или технического характера, то ввода бы не было.
goodsun

Постоянный пользователь
378
03 ноября 2014
16 март 2016 14:07
Цитата "аэша":Добрый день, уважаемые соседи. Так забавно читать, кто-то "проходит мимо" и по пути рассказывает о том, что есть дома, которые строятся за год.. Не надо здесь мутить. Идите к своим работодателям на страничку. А у наших застройщиков проблем нет. Уже одну секцию сдали. Все прекрасно понимают, что если бы у дома или у застройщика что-то было не так, или были бы проблемы юридического или технического характера, то ввода бы не было.
Та ясное дело, смешно читать. Я думаю если бы у застройщика были финансовые проблемы, то хотя бы на тот же мурал деньги не тратились. Во вторых секция Д еще не продается, держат ее до последнее, чтобы продать подороже, значит деньги на стройку есть, и когда мы были на просмотре в начале февраля, подъезды секций забиты строительными материалами, ждали потепления, и это так мелкие факты, которые указывают, что финансовых проблем у застройщика нет.
Admin ZK «Palladium»

Постоянный пользователь
108
20 мая 2014
16 март 2016 14:08
Шановні гості форуму DOMIK та діючі і потенційні покупці Житлового Комплексу «Palladium».
Даний форум є ресурсом для комунікації та обміну інформацією виключно між діючими та потенційними покупцями об'єктів нерухомості.
Надання додаткової інформації щодо вартості, умов придбання або умов договорів укладених між покупцем і компанією забудовником, здійснюється в індивідуальному порядку. Зокрема, у кожному чинному договорі є пункт про конфіденційність та захист інформації.
У разі публікації додаткової інформації на сторінках форуму, адміністрація DOMIK.UA може трактувати її як додаткову рекламу, що неприпустимо форматом даного електронного ресурсу. В такому випадку, адміністратори ресурсу мають повне право видаляти повідомлення і блокувати користувачів.
З метою захисту інтересів діючих покупців, а також дотримання умов та правил користування форумом (ресурсом), ми з радістю надаємо повну інформацію і відповідаємо на питання, що цікавлять наших клієнтів - особисто.
Зв'язатись з Відділом Продажів можливо будь-яким зручним для Вас чином:
- за офіційним контактним номером;
- через інтерактивний чат на офіційному сайті;
- шляхом залишення заявки на консультацію на офіційному сайті,
і ми обов'язково зв'яжемось з Вами.
Ми завжди раді Вам в нашому Відділі Продажів!
Даний форум є ресурсом для комунікації та обміну інформацією виключно між діючими та потенційними покупцями об'єктів нерухомості.
Надання додаткової інформації щодо вартості, умов придбання або умов договорів укладених між покупцем і компанією забудовником, здійснюється в індивідуальному порядку. Зокрема, у кожному чинному договорі є пункт про конфіденційність та захист інформації.
У разі публікації додаткової інформації на сторінках форуму, адміністрація DOMIK.UA може трактувати її як додаткову рекламу, що неприпустимо форматом даного електронного ресурсу. В такому випадку, адміністратори ресурсу мають повне право видаляти повідомлення і блокувати користувачів.
З метою захисту інтересів діючих покупців, а також дотримання умов та правил користування форумом (ресурсом), ми з радістю надаємо повну інформацію і відповідаємо на питання, що цікавлять наших клієнтів - особисто.
Зв'язатись з Відділом Продажів можливо будь-яким зручним для Вас чином:
- за офіційним контактним номером;
- через інтерактивний чат на офіційному сайті;
- шляхом залишення заявки на консультацію на офіційному сайті,
і ми обов'язково зв'яжемось з Вами.
Ми завжди раді Вам в нашому Відділі Продажів!
Golden Star

Постоянный пользователь
164
14 марта 2013
16 март 2016 14:11

Неймется ведь кому-то, отправляют "работать" совсем непалевных

Да, кстати, сдача в эксплуатацию первой секции - это очень хороший знак порядка в разрешительной документации. Согласна с аэша.
tehnik
t
Пользователь
23
29 мая 2014
16 март 2016 17:54
РоманД прав. Согласно законодательства для проведения обмеров помещений стены должны быть оштукатурены. И действительно по квартире за счет разницы в обмерах может набежать 0,5 кв. метров и больше. И можно будет легко за предел отклонений за который не проводится доплата и придется дополнительно платить. При этом застройщик зарабатывает дважды - экономия затрат на штукатурке + доплата за дополнительную площадь.
При этом многие слишком вольно толкуют "ПЕРЕЛІК внутрішніх опоряджувальних робіт, без виконання яких можливе прийняття в експлуатацію житлових будинків". Есть мнение (если прочитать Перелик полностью), что допускается отсутствие "...Штукатурення внутрішніх поверхонь стін та стель вбудовано-прибудованих приміщень, крім заповнення швів".
К сожалению, кроме нечеткого трактования Минрегион создал еще одну сложность применения Перелика. В приказе Минрегиона от 11.01.2014 № 2"Про затвердження Переліку внутрішніх опоряджувальних робіт, без виконання яких можливе прийняття в експлуатацію житлових будинків" указано что он утвержден "...Відповідно до пункту 8 Порядку прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів". А в самом Порядке речь о Перелике идет в п.9.(наверное когда меняли редакцию Порядка забыли внести изменения в приказ Минрегиона).
Короче без 100 грамм не разберешься. Надо писать запрос в Минрегион.
По практике работы БТИ могу сказать что подавляющее большинство застройщиков обязательно штукатурит внутренние стены (перегородки) квартир (из кирпича). Бывают варианты без частичной штукатурки - пазогребневые блоки, стены в санузлах. Почти никогда не штукатурят встроенно-пристроенные нежилые помещения. Как-то так.
При этом многие слишком вольно толкуют "ПЕРЕЛІК внутрішніх опоряджувальних робіт, без виконання яких можливе прийняття в експлуатацію житлових будинків". Есть мнение (если прочитать Перелик полностью), что допускается отсутствие "...Штукатурення внутрішніх поверхонь стін та стель вбудовано-прибудованих приміщень, крім заповнення швів".
К сожалению, кроме нечеткого трактования Минрегион создал еще одну сложность применения Перелика. В приказе Минрегиона от 11.01.2014 № 2"Про затвердження Переліку внутрішніх опоряджувальних робіт, без виконання яких можливе прийняття в експлуатацію житлових будинків" указано что он утвержден "...Відповідно до пункту 8 Порядку прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів". А в самом Порядке речь о Перелике идет в п.9.(наверное когда меняли редакцию Порядка забыли внести изменения в приказ Минрегиона).
Короче без 100 грамм не разберешься. Надо писать запрос в Минрегион.
По практике работы БТИ могу сказать что подавляющее большинство застройщиков обязательно штукатурит внутренние стены (перегородки) квартир (из кирпича). Бывают варианты без частичной штукатурки - пазогребневые блоки, стены в санузлах. Почти никогда не штукатурят встроенно-пристроенные нежилые помещения. Как-то так.

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
- ЖК Софія Резиденс | Мартинов | Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 1513.08122
- ЖК Great | РіЕЛ, IB Alliance | Киев, Днепровская набережная13.08740
- ЖК Варшавський 3 | Stolitsa Group | Київ, просп. Європейського Союзу (Правди)13.085
- ЖК Французский бульвар | Prof-Group | Вышгород, ул. Шолуденко, 2413.08620
- ЖК Respublika | Республика | KAN Development | Киев, Кольцевая дорога, 113.082 436
- ЖК Файна Таун | KAN Development | Киев, ул. Салютная13.086 577
- ЖК Сонячна Оселя | Буча, ул. Ивана Кожедуба, 8Б13.081 377
- ЖК Диброва Парк | IB Alliance | Киев, ул. Виктора Некрасова (Североо-Сырецкая)13.082 001
- ЖК Новый Подол | Perfect Group | Киев, ул. Набережно-Крещатикская, 1413.0832
- ЖК Приозерный | Градострой | Киев, ул. Здолбуновская, 11-в13.082 850
- Ипотека от Банков с лучшими условиями | Обсуждение кредитов под залог недвижимости13.08192
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?12.084 591
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Планирую аренду квартиры в районе Подола30.073
- Про агентство Атлант-А23.0722
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Болит спина07.0873
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна28.0790
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського04.0815
- ЖК Зелений двір | Спілка забудівників | Івано-Франківськ, вул. Тисменицька04.089
- Одесса, ул. Еврейская, 3 | Будова04.084
- ЖК Soul Park | Львів, вул. Пилипа Орлика | LEV Development29.072
- ЖК Північний | Чернігів, просп. Миру, Кільцева дорога | Атлант27.0712
- ЖК Royal Place | Трускавець, вул. Сагайдачного21.072
- Материал многоквартирного дома новостройки. Какой лучше?13.0812
- Климатическое оборудование норвежской ТМ Bergen07.082
- Как можно прочистить или улучшить вентиляцию в квартире?06.086
- Пол на кухне – ламинат или плитка?30.0720
- Как правильно заложить швы в стенах после врезки столешницы/подоконника?24.072
- Стоит ли делать лоджию продолжением комнаты24.0716
- Чем отделать деревянные стены дома?24.073
- Ремонт кухонного стола22.072
- Мигающий свет когда включается LED от 100w 12v блока питания в сочетании с zigbee switch модулем10.072
- Как уберечь холодильник от перепадов напряжения09.0810
- Мебель под заказ | Объявления об изготовлении мебели07.0898
- Мій сайт не з'являється в результатах пошуку05.082
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий26.0728
- Кто как развлекается в свободное время?19.071
- Есть ли польза от компьютерных игр?19.077
- Які етапи охоплює комплексне будівництво ферми під ключ18.071
- Продажа и установка натяжных потолков14.0718
- Духи, которые будут звучать дорого!13.071

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее