Подать объявление

ЖК "Палладиум", Бровары, ул. Черняховского, 21в

ЗастройщикУкрбудинвест-2000
Сдача ЖК2015 - 2016 г.
Планировки
от 17 500 Грн/м²
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 93.
11/12%
10/11%
22/24%
20/22%
30/32%
1. . .6466. . .169
20 июль 2015 20:27
Цитата "РоманД":

Я спробую, ібо я розбираюсь в будівництві. Забудовник чудово знав взяті на себе зобов"язання по реконструкції та заміні котла. Забудовник чудово знав, що заміна котла буде саме влітку (осінь, зима та весна не можна, бо опалювальний сезон). Забудовник чудово зав, що саме в цей час він підійде до того типу робіт, які проводятьсмя виключно влітку (те саме зовнішне утеплення). Але, коли наступив момент "істини", у забудовника не знайшлось бабулесів на одночасну реконструкцію котельні та загальнобудівельних робіт... А як так? Да просто: або інвест орів ще недостатньо, або наступили якись обставини, про які "вголос" не говорять. Я більше думаю про другий варіант.

То что работы должны были идти в одно время- ваши фантазии. И они не подкреплены никакими фактами. Как впрочем и у незнайки.
20 июль 2015 20:30
Цитата "Kostya Y":
Да и на мои доводы касательно того,что нет в продаже ни квартир из секции Д ни первых этажей,тоже видимо не нашли,что ответить.Еще раз-когда застройщик испытывает проблемы,он пытается выжать деньги из всего. А наш вообще не парится по этому поводу,даже акции не проводит. Это все и есть настоящими признаками отсутствия финансовых проблем!

А ви впевнені, що ці квартири не продані? Зараз іде падіння вартості кв.метра цілком як в столиці, так і в державі. Всі ріелтори в один голос про це тилдичать. А забудовник гордо іх не продає... Багатенький. А літо то тю-тю.... А будівництво СТОЇТЬ!
20 июль 2015 20:33
Цитата "Kostya Y":

То что работы должны были идти в одно время- ваши фантазии. И они не подкреплены никакими фактами. Как впрочем и у незнайки.

Так само, як і відсутність фактів у вас. А те, що будівництво четвертий тиждень стоїть - факт.
20 июль 2015 20:37
Цитата "goodsun":

А где вы прочитали информацию о том, что я предлагала добавить его в бан???

Мадам инвестор в этом ЖК, а все остальное только лично ваши наблюдения.
https://iplogger.ru/1BT55.jpg

Я не казав, що конкретно ви його пропонували відправити в бан. Тут є ваши "поплічнички", або то і ви під іншим ніком....
Стосовно моїх спостережінь - я і не прикриваю цього. Я так навіть і написав.
20 июль 2015 20:53
Цитата "РоманД":

Сусід. Секція А. "Фсе" - це фсе... будівництво в пік самого будівництва підозріло "фсе"...

Здорово) А можно поподробнее?) Этаж, планировка?)) Я тоже из секции А, интересно знать соседей "в лицо" ;) И все же про "фсе" мне Вас не совсем понять)) Типа "додумайте сами")) Как по мне, то у нас все продолжает идти нормально, а вот 21Б - то уже "фсе" и причем безвозвратно))
20 июль 2015 20:55
Golden Star привет "поплічничка" :hi:

РоманД, добавить в недруги и бан, это две совершенно разные вещи, не надо дезинформировать читателей форума.

А вообще, на мое мнение, начинает складываться такая ситуация, что пора просить администрацию форума создать закрытую тему для инвесторов ЖК Палладиум.
20 июль 2015 21:01
Цитата "goodsun":
Golden Star привет "поплічничка" :hi:

РоманД, добавить в недруги и бан, это две совершенно разные вещи, не надо дезинформировать читателей форума.

А вообще, на мое мнение, начинает складываться такая ситуация, что пора просить администрацию форума создать закрытую тему для инвесторов ЖК Палладиум.

Привет :hi: Ой, а вдруг мы одно лицо, но под разными никами?)) :oh: :wow: Пора завязывать общаться с самой собой :ded:
20 июль 2015 21:03
Перепалка Ваша не цікава. Я свої пости залишив. Дати є. Я просто почекаю ше трохи, потім приведу факти та проаналізую ситуацію. Вам це не цікаво? Ви інвестор, ви правильно робите що вірите в найкраще, але є багато але. І комплекс, який показував один з найкращих темпів будівництва в місті реально зупинився. Кожен бачить те що хоче. Вам напевно зв своєї сторони видніше, то нехай ;). Але не треба мені заважати висловлювати свої думки і свою інформацію. А якщо хочете шоб теми такі не обговорювали тут про ваш дім, підніміть свою дупу і зробіть щось корисне для свого майбутнього будинку. Виходячи з того, що наразі є, в кінці місяця Забудовнику реально не буде чим прикрити свої здобутки. Вже використані майже всі ракурси для створення фото.
найкращий вихід відновити активне будівництво і підтверджувати це фактами та фотами.
PS. Костя, ничего личного, посмотрим кто из нас незнайка.
20 июль 2015 21:40
Всезнайка, я прониклась вашей манерой общаться и отвечу Вам на Вашем же: "Дупу підняла, і шо дальше? Шо нам зробить для свого будинку с поднятими дупами?) Повєдайтє))" 6-)
В принципе отличный ход по типу "время покажет", "время все расставит по своим местам", "думайте, что у вас все хорошо"... Но хоть что-то новое придумайте в своем "аргументировании") Не повторяйтесь, тошно) Ато как увильнуть от прямых вопросов, так на раз, а как по делу, так ноль без палочки) Мне вот интересно услышать о котле) Или Вы даже не разобрались какой там поставили и только продолжите :blah: Приходит ощущение, что уже чем-то обиженные всеми застройщиками подрядчики пожаловали к нам за обеденный стол) Глядишь и "поболее нашего" знаете, и вроде в строительстве разбираетесь) :hm:
20 июль 2015 21:58

Доброй ночи, соседи! Я вот тоже в полночь поднял свою дупку и посмотрел на фотки котла.
Если унимательно посмотреть на фотки, то можно увидеть лейбу производителя котла viessman. Ну и не поленившись зайти на их сайт, можно найти следующий котёл vitomax 100-lw (m148)
Эх... Дожился. Незнающий знающему дает подсказку.

20 июль 2015 22:09
с котлом то все в порядке, есть фото доказательства что его действительно монтируют :super: я не специалист в котлах, в отличии от Вас.
По делу давайте в конце месяца, после очередных фото, если они будут.
Обиды и все такое оставте себе
21 июль 2015 05:18
Дружище! Ну надоели вы нам, ей богу, со своими ненужными комментариями.
Ну один раз написал свое замечание, ну два, ну три и дальше может хватить, коль люди тебе сказали, что сами разберутся.
Владеешь виртуальными фактами, которых у тебя явно нет; уходишь от конкретных вопросов, виляешь то налево, то направо.
P.S. И не забывай, что застройщик может поднять свою "дупку" и исходя из ст. 201, ч. 1 ст. 23 ГК Украины схлопочешь ты по ч. 3 ст. 386 ГК Украины нанесение неимущественного вреда деловой репутации компании.
Для справки: Согласно Постановлению Пленума Верховного Суда Украины от 25.05.2001 № 5, под неимущественным вредом, причиненным юридическому лицу, следует понимать потери неимущественного характера, наступившие в связи с унижением его деловой репутации, посягательством на фирменное наименование, товарный знак, а также совершения действий, направленных на снижение престижа или подрыв доверия к ее деятельности.
Так что, занимаясь троллингом, будьте осторожны.
21 июль 2015 07:05
Не обращайте внимание на двух троллей, которые трепаються на форуме без каких либо доказательств, и тем самым провоцируют Вас на конфликт/общение.
21 июль 2015 07:08
Цитата "Krava86":
Доброй ночи, соседи! Я вот тоже в полночь поднял свою дупку и посмотрел на фотки котла.
Если унимательно посмотреть на фотки, то можно увидеть лейбу производителя котла viessman. Ну и не поленившись зайти на их сайт, можно найти следующий котёл vitomax 100-lw (m148)
Эх... Дожился. Незнающий знающему дает подсказку.

Якщо ви інвестор, то мені дуже цікаво, за що ви переживаєте: за те щоб у вас була квартира, чи за те, щоб в Броварах був котел....
21 июль 2015 07:09
Цитата "Bonnie and Clyde":
Не обращайте внимание на двух троллей, которые трепаються на форуме без каких либо доказательств, и тем самым провоцируют Вас на конфликт/общение.

Ви мене називаєте тролем? Розсмішили. Я так розумію, що той хто вихваляє забудовника - той хороший, хто критикує - троль... далеко ж ви зайдете.
21 июль 2015 07:18
Цитата "Krava86":
Дружище! Ну надоели вы нам, ей богу, со своими ненужными комментариями.
Ну один раз написал свое замечание, ну два, ну три и дальше может хватить, коль люди тебе сказали, что сами разберутся.
Владеешь виртуальными фактами, которых у тебя явно нет; уходишь от конкретных вопросов, виляешь то налево, то направо.
P.S. И не забывай, что застройщик может поднять свою "дупку" и исходя из ст. 201, ч. 1 ст. 23 ГК Украины схлопочешь ты по ч. 3 ст. 386 ГК Украины нанесение неимущественного вреда деловой репутации компании.
Для справки: Согласно Постановлению Пленума Верховного Суда Украины от 25.05.2001 № 5, под неимущественным вредом, причиненным юридическому лицу, следует понимать потери неимущественного характера, наступившие в связи с унижением его деловой репутации, посягательством на фирменное наименование, товарный знак, а также совершения действий, направленных на снижение престижа или подрыв доверия к ее деятельности.
Так что, занимаясь троллингом, будьте осторожны.

Ну а тут взагалі "вершина" блюзнірства. Виходить, як в радянські часи: хто критикує владу, того на Соловки. Да ви при своєму розумі? Люди! Місяць, як не ведеться будівництво, місяць не січень, не лютий! Місяць червень - липень! А у вас все добре! Котел буде в Броварах. Vitomax. Схаменіться і вимагайте від забудовника будівельної діяльності. Фінансові проблеми забудовника - то його особисті проблеми. Коли я інвестував в будівництво, мене ніхто не питав про мої фінансові проблеми. Я підписав договір і на тому крапка. Чому я повинен входити в положення забудовника? Є банки, кредити, якщо не вистачає коштів інвесторів.
Стосовно фактів. Всі ми тут флудимо, ображаємо та ображаємось. Всі ми тут вимагаємо фактів, забуваючи наводити свої. Але я навів один беззаперечний факт, який ніхто з вас не заперечив - будівництво стоїть в літній період вже ЧЕТВЕРТИЙ ТИЖДЕНЬ!
П.С. Подайте на мене в суд. Ще краще, розстріляйте, бо я в обличчя кажу, що забудовник припинив вести будівництво.
П.П.С. Ну, давайте, забризгуйте мене слюною :yes:
21 июль 2015 07:39
Цитата "РоманД":

Стосовно фактів. Всі ми тут флудимо, ображаємо та ображаємось. Всі ми тут вимагаємо фактів, забуваючи наводити свої. Але я навів один беззаперечний факт, який ніхто з вас не заперечив - будівництво стоїть в літній період вже ЧЕТВЕРТИЙ ТИЖДЕНЬ!

Ну добре, підняли паніку, добре, майже доказали, що "будівництво стоїть в літній період вже ЧЕТВЕРТИЙ ТИЖДЕНЬ", і що далі? Що потрібно робити?
21 июль 2015 07:42
Форум - це місце, де висловлюються думки всіх учасників. думки можуть відрізнятись. Можуть бути дискуси та спори. Можуть бути і хвалебні оди. Я так зрозумів, що свою "іншу" думку по ситуації тут мають двоє - я і всезнайка. І ще. Для справжніх інвесторів. Невже ви вірите в те, що серед зареєстрованих учасників форуму немає кілько ніків забудовника, завдання яких відслідковувати атмосферу серед інвесторів? Невже ви думаєте, що немає тих, завдяння яких зробити форум "казкою" для потенційних інвесторів, що обов"язково читають таки форуми, до того, як вкласти гроші в дане будівництво? Я спостерігав за цим форумом з самого початку. Я читав, як ви позитивно висловлювались про динаміку будівництва, та радів разом з вами. Але, коли будівництво реально призупинилось, а будівельник наводить доводи, що "на голову не налазять", я не витерпів та зареєструвався тут. А залишу я цей форум лише тоді, коли побачу реальні дії в будівництві, куди я особисто інвестував, а не на вирішення побутових проблем м.Бровари, за які має думати адміністрація міста. І котел в Броварах - то не моя проблема. Люди платять за опалення та гарячу воду. Там і сидить частина грошей на модернізацію комунального господарства. Ну якщо забудовник і взяв на себе зобов'язання по заміні котла, то, я повторюсь, його особисті проблеми. А мені, будь-ласка, квартиру побудуйте якісно і здайте вчасно.
21 июль 2015 07:46
Цитата "vladimirovi4":
і що далі? Що потрібно робити?

Чесно кажучи мене теж напружує факт сповільнення будівництва.
Також не дозволяють піднятись на 14 поверх.
Не розумію, готові лише три презентаційні поверхи, чи що? Що приховують?
Поки ще не пізно, думаю буде правильно найняти юриста, скласти колективний позов про приховування забудовником від інвесторів фінансового стану і процесу будівництва.
Також найняти зовнішню аудиторську компанію для проведення аудиту тендерів, витрат та доходів. Не треба забувати що будівництво проводиться за наші кошти і ми маємо право знати ким, кому і коли вони були витрачені.
21 июль 2015 07:49
Цитата "vladimirovi4":

Ну добре, підняли паніку, добре, майже доказали, що "будівництво стоїть в літній період вже ЧЕТВЕРТИЙ ТИЖДЕНЬ", і що далі? Що потрібно робити?

Ну, по-перше, ми вже робимо: всі негативні відгуки на форумі, про призупинення будівництва - не на користь забудовника. Він це розуміє, і зараз побачите, як активізуються справжні тролі.
По-друге: потрібно ходити в відділ продажу (як варіант) та вимагати зустрічі з представником забудовника для роз'яснення ситуації, що склалась. Не з двома чарівними дівчатами, що там сидять, а з реальним представником.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .6466. . .169
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее