Подать объявление

ЖК Orange Park | Крюковщина, ул. Одесская, 23

ЗастройщикODG Development
Сдача ЖК2016 - 2022 г.
Планировки
от 23 294 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
68из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 85.
11/13%
2/2%
15/18%
12/14%
45/53%
1. . .2628. . .191
13 янв 2017 11:26
Цитата "Olksndr":
Зараз у мене ще триває ремонт, але я вже переселився в Крюківщину - знімаю квартиру в Європейському Місті. Можу порівняти житло і в нас і тут. З того, що вже набудовано Оранж Парк як на мене це найкращий вибір в тих околицях. І дуже важливе питання якраз в інфраструктурі. У ЄМ практично немає дворів - все віддано під парковку. Одна алея перекрита щоб там ніхто не їздив і не паркувався - ось і вся променада для жителів. Занадто тісна забудова.

Я когда выбирал квартиру в ЕМ - одним из решающих факторов как раз и была огромная территория под парковку. Обычно везде с этим огромная проблема, когда приезжаешь вечером, а машину поставить негде. Растояния между домами нормальные, такие же как и в Оранже, просто дома в ЕМ достаточно высокие, по 11 этажей.
13 янв 2017 11:40
Цитата "Крюковщина City":

Я когда выбирал квартиру в ЕМ - одним из решающих факторов как раз и была огромная территория под парковку. Обычно везде с этим огромная проблема, когда приезжаешь вечером, а машину поставить негде. Растояния между домами нормальные, такие же как и в Оранже, просто дома в ЕМ достаточно высокие, по 11 этажей.

Як я вже писав - у ЄМ є проблема з паркомісцями, незважаючи навіть на те що їх там вроді як багато. Насправді така проблема якраз і виникла через жадність забудовника - занадто мало місця як на комплекс таких багатоповерхівок. Треба було більше місця дати під двори або будувати менше поверхів. В ОП, якщо навіть глянути на план - відразу видно більше простору між будівлями щоб і на парковку вистачало і на двори. Крім того, покупці двохрівневих квартир мають одне закріплене за квартирою паркомісце - тобто своє власне, яке входить у вартість квартири. Теж дуже приємний бонус, який для багатьох може стати вирішальним (я вже мовчу про горище D-/ )
13 янв 2017 12:02
Цитата "Olksndr":

Як я вже писав - у ЄМ є проблема з паркомісцями, незважаючи навіть на те що їх там вроді як багато. Насправді така проблема якраз і виникла через жадність забудовника - занадто мало місця як на комплекс таких багатоповерхівок. Треба було більше місця дати під двори або будувати менше поверхів. В ОП, якщо навіть глянути на план - відразу видно більше простору між будівлями щоб і на парковку вистачало і на двори. Крім того, покупці двохрівневих квартир мають одне закріплене за квартирою паркомісце - тобто своє власне, яке входить у вартість квартири. Теж дуже приємний бонус, який для багатьох може стати вирішальним (я вже мовчу про горище D-/ )

Не хочу встревать в дискусии на тему плюсов и минусов разных комплексов. Уважаю и приветствую Ваш выбор.
Чем больше застроят разными комплексами это поле от Крюковщины до Теремков, тем больше и лучше будет развита инфраструктура, дороги и транспорт.
13 янв 2017 13:26
Привет будущие соседи. Есть ли кто-то из участников форума из 4й очереди строительства?
13 янв 2017 13:47
Цитата "Olksndr":

станом на вчорашній день світлофор ще не працював, хоча все вже готово - самі світлофори установлені, знаки теж стоять. чекаємо поки хтось ізволить поставити свій підпис на якомусь папері.

Щойно десь читав, що світлофорі на одеській трасі буде демонтовано.
13 янв 2017 14:01
Цитата "Anastros":
Привет будущие соседи. Есть ли кто-то из участников форума из 4й очереди строительства?

Привіт! будемо знайомі!!
13 янв 2017 14:27
Цитата "zveruga ":

Привіт! будемо знайомі!!

Привет. А вас уже приглашали на подписание договора? Читали предварительный договор? Будете вносить какие-то изменения?
13 янв 2017 16:28
Цитата "Anastros":

Привіт...так є) :super:
13 янв 2017 20:41
14 янв 2017 10:52
Сусіди з першої черги, хто підключив газову плиту? Ціна питання та які документи треба везти в Боярку в газупирятник? Чи дуже велика черга?
14 янв 2017 11:35
Цім питанням займається місцевий жек. Робиться заявка, а надалі по схемі, як з підключенням котла. Може в когось друга інформація.
14 янв 2017 13:10
Хтось уже підписав контракт на 4 чергу?? Декларація вже є??
14 янв 2017 16:53
Ще немає. Планується з понеділка отримання.
14 янв 2017 18:44
Соседи) обратила внимание, что в договоре прописана цена квартиры "без учета НДС". И зашла в тупик. Член кооператива платит НДС? Или, если я правильно прочла закон, кооператив освобождается от уплаты НДС? Хелп)
14 янв 2017 19:50
По поводу НДС, кооператив не прибыльная организация, потому нет НДС для ассоциированных членов.
14 янв 2017 22:35
Цитата "121416":
По поводу НДС, кооператив не прибыльная организация, потому нет НДС для ассоциированных членов.

О, спасибо. Вы улучшили качество моего сна)))
16 янв 2017 06:53
Цитата "Anastros":

Привет. А вас уже приглашали на подписание договора? Читали предварительный договор? Будете вносить какие-то изменения?

Привіт! Основний Договір планую підписувати в вівторок. Ніяких змін вносити не планував!
16 янв 2017 07:17
i am totally frustration :faceoff: :faceoff:
Отримав договір на вичитку - помилки....
Панове а у вас теж промахів у договорц бцло чимало????
16 янв 2017 09:33
Цитата "zveruga ":
i am totally frustration :faceoff: :faceoff:
Отримав договір на вичитку - помилки....
Панове а у вас теж промахів у договорц бцло чимало????

А якого характеру помилки? Вичитували, є деякі граматичні помилки, неточності в стилі оформлення і все.
16 янв 2017 09:35
Цитата "Anastros":

А якого характеру помилки? Вичитували, є деякі граматичні помилки, неточності в стилі оформлення і все.

Курс долара, суми))) але вже зателефонував і виправили!
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .2628. . .191
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее