ЖК Новая Буча | Буча, ул. Б. Гмыри, 9
Сдача ЖК | 2016 - 2024 г. |
Планировки | от 26 320 Грн/м² |
16/18% | ||
9/10% | ||
24/27% | ||
21/23% | ||
20/22% |
Отже Буча. Купив я житло в цьому місті в 2011 році. Купив в першому житловому комплексі Новатор, що будували тоді споріднені структури мера Анатолія Федорука. Вибрав це житло, бо купився на рекламну піар компанію, потипу тої що ви можете бачити в цій гілці форума або на сайті продажів. Мені на той час обіцяли шикарне життя в комфортному місті.
Що виявилось насправді. Тобто проблеми з якими стикнулись вже тут, в Бучі:
1. Відсутність дитячих садків. Тобто вони в місті є, але от попасти туди, НЕМОЖЛИВО. В усіх 6-ти садочків (коли я приїхав було 5-ть) черга розписана на 4 роки вперед і в черзі на кожен рік десь 700-800 дітей. Як працює система з садками: Кожен рік в кожен садок беруть від 30 до 60 дітей з черги, що записані на конкретний рік. Якщо твоя дитина без пільги і не попала в ці 30-60 дітей, тоді тобі допоможе знайомий з волохатою лапою. А якщо такого знайомого нема, то тобі прямим текстом скажуть щоб на садок не розраховував, бо нема місця і на наступний рік ти вже не попадаєш. Старша дитина в мене без садочка. Меншого я записав на 4 роки вперед, подивимось чи не подвинуть мене в черзі пільговики і ті хто з волохатими лапами. Тому коли будете переїжджати в Бучу одразу біжіть записуватись в чергу і шукайте волохату лапу. Інакше тільки платний садок, в яких теж місць немає. Садок платний від 3000 до 6000 грн на міс. Якщо вам будуть обіцяти, що садки побудують, не сильно вірте. Мені теж обіцяли (із за чого й переїхав), але садка нема. А якщо і побудують, то чи буде він муніципальним? А навіть якщо і побудуть, то скільки і на скільки місць. В бучі 6-ть садків на 30 тис насення, і черга ще на 5 садків. А комплекс Нова буча на 20 тис населення. От і рахуйте самі скільки треба....
2. Цього року вже відчулась проблема переповненості шкіл. Тут детально не скажу, але 5ть шкіл на тридцятитисячну Бучу мало. Люди скаржаться, що і перших класів по 8 м штук, і вчитись доведеться в дві зміни. А ще переселенці, а плюс нове покоління з новобудов. Тому готуйтесь, що зі школами будуть теж складнощі. Знову ж таки 5-ть шкіл на 30 тис населення мало.
3. Вода. Шановні це питання номер 1. Коли в 2011 році не було такої щільної забудови, то наче й не було такої наявної проблеми. Хоча проблема з питною водою (а вона швидше технічна) була в Бучі завжди. Вода в Бучу подає Ірпіньводоканал. Потужності Ірпіньводоканалу не розраховані на ту інфроструктуру, що вже є (а це 30 тис. населення). А хочуть додати ще 20 тисяч!!! Вже цього літа в мене з крану по вечорам (коли найбільше споживання + полив городів) текла, а хоча ні, дзюрчала тоненька струйка каламутно-бурої рідини. По суті водоканал качав нам осадковий іл, бо не було достатньої кількості води в резервуарах. А де будуть брати воду для 50-ти тисячного міста я навіть не знаю.... Звісно що можуть наобіцяти щось, але я нечув щоб в Бучі будували водоочисний комплекс.
4. Ну і проблематика всіх маленьких міст. Царювання місцевої еліти з витікаючими наслідками: кумовство, дерибан, хабарництво. Прямих доказів і прикладів тут наводити не буду. Якщо переїдете в Бучу ще наслухаєтесь цих історій і про дерибан землі, і про роздачу комунального майна, і про прикормлену прокуратуру, і про вимагання хабара в малого бізнесу, і про побиття активістів, тощо....
Ну і на останок, моїм словам можете не вірити, тим паче що зараз набіжать манагери з продажу і почнуть кидатись фекаліями. Тому повідомляю, є три комплекси, що вже побудовані в Бучі "мером", і де вже люди живуть не перший рік: ЖК НОВАТОР, ЖК БУЧА КВАРТАЛ, ЖК РІЧ ТАУН (ЖК ЦЕНТРАЛЬНИЙ на піході). Так само в цих жил комплексах були форуми пайщиків, де люди спілкувались. Читайте там інфо. Якщо буде бажання, коли будуте в Бучі, заїдьте на будь який ЖК та поговоріть з людьми.
І як попередження, в цоколях неможна прописатись і тарифи там як для нежитлових приміщень. Зараз наче тарифи й переводять на якісь альтернативні, але все ж таки: в цоколях нежитлові приміщення. Тому перед покупкою таких (якщо такі будуть пропонувати) консультуйтесь на стороні щодо специфіки проживання в таких приміщеннях.
Дякую за увагу.
PS я коли побачив, що планується забудувати в Бучі, страшно стало. Навіть не знаю чи є сенс триматись цього місця....
PSS і ще, в ЖК КВАРТАЛІ обіцяли побудувати школу і садок. В результаті в комплексі вже рік як живуть (як не більше) а ні школи, ні сакдка....
PSSS з електрикою теж не все так добре. Світло періодично вибиває, бува й на пару годин. ЖК НОВАТОР взагалі підключений десь, бо в самій Бучі не знайшлось потужностей.... ну тобто картіна Рєпіна "Пріплилі" (чи Приєхалі)
В місті проблема з лікарнею і полклінікою: вони маленькі і не всі спеціалісти є. Наприклад кісту на губі мені в Бучі оперувати відмовились, довелось їхати в обласну. Кардіолога точно нема. Полового немає. Народжувати доведеться або в ВОрзелі, або в обласній. Є дитяча поліклініка, але теж не велика. Дитячої лікарні немає. Є база швидкої допомоги. Суди, податкова, міліція, обгаз і обленерго як і водоканал в Ірпіні. У нас тільки пенсійний і якийсь відділ соц захисту. Ну дільничі в Бучі є. Окрема тема про паспортний стіл. Він в Ірпіні, це по перше. По друге, захочете прописатись готуйтесь стояти в черзі з пів дня, ну або шукайте виходи, щоб прописали без черг... ну тепер наче все.
Хочу поделиться своими мыслями. Сразу скажу, что переехала в Бучу из Киева в 2004-ом году, о чем АБСОЛЮТНО не жалею.
Сразу пару слов о застройке города в целом. С 2004-го года город действительно разросся, благо, что преимущественно за счет застройки пустующих мест, либо территорий «увядших» частных домов.
Преобразилась Буча с 2004-го ну очень существенно!!! Это и большущий парк с аллеями, велодорожками, «Шаленой билкой» (к слову, много киевлян приезжает прогуляться в нем); небольшие обустроенные скверы, променады (возле «шарика» и Ощадбанка), достраивается классная прогулочная аллея сбоку от больницы, дороги латаются быстрей, чем в Киеве. Реализован раздельный сбор мусора!!! Наличие освещения улиц!!! Кроме того, в городе представлены крупные торговые сети и др.
Мой посыл таков: застраиваться город все равно будет. Вопрос только как: хаотично отдельностоящими домами, которые «лягут» в нагрузку на имеющуюся инфраструктуру, либо же масштабными проектами с собственной инфраструктурой! Второй вариант, как по мне, лушче.
А теперь по-порядку.
Детские садики и школы. Они есть. Действительно, они полные. Действительно, чтобы попасть в сад, нужно сразу же при рождении ребенка стать в очередь.
Однако давайте будем честными перед собой. В Киеве та же проблема с садиками, особенно в разрастающихся микрорайонах, возьмите, например, Осокорки, Позняки и др. Я знаю, что говорю, детки моих знакомых, купивших квартиры в новых домах, не попадают в садики, так как не стояли в очереди заблаговременно. Да что уж говорить о Киеве, давайте возьмем Варшаву, например. Та же проблема с государственными детскими садами. Кто хочет попасть в любой сад, поселяйтесь в маленьких городах в глубинке, там мест в садах полно, правда там и работы нет, да и города не привлекательны Сори, но таковы реалии сегодняшнего дня.
К слову, насколько я слышала, во второй очереди «Квартала» планируется к открытию детсад.
Если же мы говорим о частных детсадах. То здесь Буча вообще обыгрывает Киев, где цена вдвое превышает. Знаю в Буче два частных сада и там цены 3000 грн и 4500 грн в месяц.
Если же мы говорим о проекте «Нова Буча», то сады и школы там запроектированы. Так что будем терпеливы и будут нам еще сады и школы.
К слову, возле садика «Капитошка» уже ведется строительство гимназии.
Вода.
Мы дома в Буче не пьем воду из под крана. Это правда! Но в Украине ее нигде нельзя пить из под крана.
Качество воды с 2004 года не изменилось.
Действительно, бывало, что из крана текла грязная вода, но это были или поломки, или ремонты.
Ну и в завершении давайте о хорошем
Буча за последние годы все больше походит на европейский городок, где стелят газоны, везде клумбы и цветы в горшках, которые регулярно поливаются, кусты, которые регулярно подстригают, бровки, которые красят по несколько раз в сезон, новые детские площадки, частные клиники, супермаркеты и многое другое.
Кто не был в Буче, очень рекомендую приехать и прогуляться. В Киеве такой ухоженности нет.
Дуже гарна відповідь від манагерів по продажам
Шановні читачі, що б ви розуміли дійсність, забудовник в Бучі один - це мер Федорук А.П. Звісно не напряму, а через споріднені структури. Але це факт, що підтвердять вам в Бучі будь хто. Відповідно висновки про які я напишу нижче будуть виходячи з тих фактів, що вже є по розбудові і управлінню містом.
Ну а тепер висновки.
Щодо Буча-гарне місто. Це я чув, коли мені втюхували квартиру в Бучі. Шановні манагери. Ви хоть призвіща підписуйте. Коли Катя Кудінова водила мене по комплексу (Катя не в образу тобі особисто, розумію, що робота така) риторика була схожа: садочки є, школи є, магазини є, місто росте, зелене й з парками і т.д. Особисто мене підкупило по ЖК НОВАТОР, це вода зі скважини і садок на території комплекса. Були й інші так би мовити пряники. Ось наприклад рекламний сайт Новатора https://www.novator.in/index.php?option=com_content&view=article&id=75&Itemid=12
А ось опис. Але боюсь, що після мого коменту цей опис на сайті суттєво підправлять. В дужках я напишу, що є
Інфраструктура ЖК "Новатор"
- Дитячий майданчик; (зробили)
- Приватний дитячий садок; (нема, забудовник зробив хостел)
- Мінімаркет; (відкрив магазинчик на другий рік один з жильців комплексу)
- Гостьова автостоянка; (є стоянка)
- Басейн; (нема… хоча не сильно й треба, бо був би жабуринник)
- Спортивний майданчик; (є)
- Тренувальний комплекс; (це те саме що спорт майданчик)
- Зал для аеробіки та фітнесу; (брехня, навіть мови про це не було)
- Охорона; (була, але коли почали речі тирити, охорону вигнали, красти перестали)
- Окремо виділена лінія високошвидкісного інтернету; (окрема опція, домовляється кожен сам з провайдером)
- Кабельне телебачення; (те саме як і інтернет)
- Лінія міського київського телефону в кожну квартиру; (брехня, телефонів нема, хоча зараз це і не актуально)
- Особиста парковка для авто; (ну особиста це в лапках…)
- Відео-нагляд території; (на другий рік після здачі привезли камери в ящику з кабелями, такі що в хаті вішати, вручили голові ОСББ і на тому все скінчилось. Кому цікаво можу фотку скинути ящика з камерами).
Тому коли будуть обіцяти, що все буде на комплексі, то вірте рівно на половину. В першу чергу будуть будинки, потім спорт майданчики і парки (про це окремо напишу). А вже в кінці, може бути побудують садки і школи…. Тобто після заселення не чекайте, що садок і школа будуть одразу.
Тепер щодо садочків
Ось показова стаття від 1 серпня 2013 року
https://www.kotsubynske.com.ua/2013/08/01/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8-%D0%B2-%D0%B4%D0%B8%D1%82%D1%81%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%8F%D0%BA%D0%B8%D1%85-%D1%83%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%85-%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%96%D1%80/
Почитайте що пишуть про Бучу. Висновки зробите самі. Обіцяли +7 садочків, а в результаті 0. Для прикладу я став в чергу на 2017 рік одразу після народження дитини. Був в списках перший. Це було на початку 2015-го. Сьогодні вже жовтень, і моя дитина в черзі вже майже 20-та. Поріг прийому в садочок 30 дітей. І вже зараз я розумію, що в садок я не попаду... Старший в черзі десь 130-й... і черга моя не рухається, бо через чергу лізуть пільговики і ті, хто з а хабар.
Мені попадалась аналітика по загальній черзі Бучі. Цифри були десь такі, з 1500 місць в садках в черзі знаходиться ще 1500 тисячі дітей. Тобто в садок йде рівно половина тих діток, що зараз живуть в Бучі (хочете аналіз, дивіться онлайт сервіс подачі заявок в садок).
Ну а тепер питання до манагерів нової бучі, на скільки місць планується відкрити садки в новому кварталі, щоб забезпечити повну потребу нових жильців, і щоб нові жильці не бігли в загальну чергу? Це більше питання до мера....
Теж саме з школами, я вже писав, що проблема зі школами поглиблюється. Дітей більшає, зараз школи переповнені. А через пару років буде ситуація як і з садками - не буде місць. Погано, що в школи не записують зазделегіть... Тому манагери, давйте аналітику. Є стільки то шкіл на стільки то мість. Школи забиті. ПЛануємо додати стільки то мість, при умові заселення +20 тис.
Ще додам, в Бучі забудовник монополіст один, це мер. До нього в Бучі будувались і інші компанії. І інші забудовники садочки будували (Капітошка і Яблунька). Яблуньку правда починав будувати якась київська копанія, потім цю компанію вигнали, і яблуньку добудовувало вже місто, от тільки не скажу скільки років будували. Капітошку будували для нових будинків що по новому шосе, але будував його другий забудовник. Забудовник монополіст не спромігся забудувати в місті ні одного садочка. Навіть в кварталі він в планах. В ПЛанах я наголошую! А побудувати, зробити ремонт, здати його, і запустити в роботу це скільки років????
Тепер про воду. Я не робив акцент на тому, що вона погана. Не це головне. Проблема у відсутності води як такої!!! Шановні манагери, передайте свому керівництву (думаю до мера дійде), що ви плануєте підключити + 20 тисяч чоловік до мереж, що вже на сьогодні не тягнуть ту інфраструктуру я є. Давайте план до якого водоканалу ви підключите комплекс, коли в Ірпіньводоканалі потужностей нема. По цьому питанні спробую знайти більше інфо... є офіційні листи по відсутності лишніх потужностей.
Тепер про парки і стадіони. Так, вони в Бучі є. Стадіони і парки були побудовані до 2011 го. Є в бучі ЗАТ МІЛІОРАТОР, де засновником і директором є рідний дядя мера (призвіща не згадаю, Яцюк здається). Якщо зайти в приміщення МІЛІОРАТОРА, то на стендах висять фотографії парків Бучі і стадіонв. Я особисто питав у пана директора, що це за фото. Відповідь очевидна, ці обєкти будував МІЛІОРАТОР. Тому не дивно, що в Бучі є стадіони і парки. Наприклад в моєму рідному місті у мера бізнес по виготовленні тратуарної плитки. Так все місто в тратуарній плитці.... А от перед виборами, десь в серпні 2015, пан мер активізувався, позакладав плиткою пару тротуарів, та побудував парк недалеко від свого будинку. А ще купив пару клумб і поставив в центрі міста.... власне хочеться спитати мера, клумба це добре, а де садки?
Тепер щодо Буча-європейське місто. Європейське місто, це коли адміністрація рівномірно розвиває його: збільшився ріст населення-збільшили інфраструктуру-додали ком підприємств, щоб збільшити наповнення бюджету. А в Бучі росте тільки один показник - населення. Буча не місто, Буча великий спальний район. Роботи в Бучі нема, робота є в КИєві. Про магазини, шановні манагери теж мовчіть. Бо найближчий магазин, це Ашан. Магазини в бучі, це так, купити хліба і молока. а про ухоженість і ремонт доріг це не досягення а обовязок. Тому навіть про це не згадуйте. А ще, як могли в європейському місті Буча віддати землю під першою школою? Європейське місто блін
Ну і застереження новим мешканцям новобудов. ЖК НОВАТОР попався на розводку, коли забудовник запропонував створити власне ОСББ і поставив на чолі ОСББ своїх людей. Потім забудовник передав на баланс ОСББ всі новобудови з усіма недоробками. Про цей факт ми як жильці дізнались лише через 1,5 роки. Тому коли будете формувати власний ОСББ будьте уважні з вибором голови.
Власне на цьому все.
Успіхів в європейському місті Буча.
Народ, не полініться і поитайте прихований текст в попередньому посту.
Це відповідь шановним манагерам, що буча не така вже й крута як її рекламують. Звичайне містечко з інфраструктурою села і з проблемами мегаполісу. Не вірте що Буча якось виділяється від інших міст. Можливо якщо у вас пару лямів на рахунках, то Буча дійсно буде раєм. А якщо ви середньостатичний громадян, то не лізте в Бучу - пожалкуєте.
1) Забудовує Бучу не один Федорук. Так, на його рахунку - більшість новобудов нашого міста - це ЖК Новатор, ЖК Варшавський двір, ЖК Буча Квартал (дві черги приблизно по 600 квартир кожна), ЖК Полтавський, ЖК Родинний, ЖК Річ Таун (прибл. 650 квартир), ЖК Центральний (прибл. 350 квартир), ЖК Лісова Буча, і ще з десяток дуплексів у Бучі та Ворзелі. Наразі, дружина Анатолія Петровича вийшла зі складу засновників компанії "Будрегіонінвест", і дивним чином будувати ця фірма стала за межами Бучі - це ЖК Бучанський (в Гостомелі) і друга черга Річ Тауну (в Ірпені).
Стосовно інших забудовників - то їх в Бучі теж багато. Це і ArchiBVbud, і R-Building (ЖК Амур, ЖК Яснополянський), і пан Арєфьєв (ЖК Кампа), і якась фірма з Івано-Франківська, яка будує ЖК Пурпурові Вітрила, а зараз почала будівництво нового об`єкту в районі Яблуньки. Під Ворзелем у полі будується ЖК ФорестТаун на кілька тисяч квартир. Є ще кілька дрібних забудовників, фіз. осіб. А висотки Київміськбуду теж Федорук будував ?
2) В Бучі немає проблем з магазинами. Є як мінімум 3 величезних супермаркета - "Новус", два "Еко-маркета" (в центрі і в ТЦ Модуль), плюс "АТБ" з демократичними цінами на Енергетиків. Колись з цікавості поїхав у той Ашан - радикальної різниці ні в цінах, ні в асортименті не побачив. тому скупляюсь в "Новусі" - він під боком, і не потрібно тратити зайву годину-півтори на дорогу.
Цитата "Ivan Dmutrovuch":Адміни вміло приховали від очей основний текст цікаво це випаково, чи це так треба
Народ, не полініться і поитайте прихований текст в попередньому посту.
Це відповідь шановним манагерам, що буча не така вже й крута як її рекламують. Звичайне містечко з інфраструктурою села і з проблемами мегаполісу. Не вірте що Буча якось виділяється від інших міст. Можливо якщо у вас пару лямів на рахунках, то Буча дійсно буде раєм. А якщо ви середньостатичний громадян, то не лізте в Бучу - пожалкуєте.
і тут трохи не згодний. Буча як раз виділяється на фоні інших пригородів навколо столиці. поїдьте в умовний Бориспіль чи Боярку і порівняйте
а також порівняйте, наприклад, ціну на 2-кімнатну квартиру в Бучі і в сусідньому Ірпені, який начебто до Києва поближче буде
а в цілому так, Буча рано чи пізно перетвориться на спальний район Києва,
із тихого лісового містечка, яким була років 20 тому. і цьому є істотні передумови - близькість до столиці, Варшавська траса, плюс залізничне сполучення. бо розвиватись буде той регіон, що стоїть на транспортних шляхах, і це закони економіки.
а що буде з водою, каналізацією, садками, і т.п. - це велике питання до мера та міськради.
Цитата "lyga001":Ivan Dmutrovuch, в цілому згоден в Вашим текстом, але є пару категоричних висловів, які не відповідають дійсності.
1) Забудовує Бучу не один Федорук. Так, на його рахунку - більшість новобудов нашого міста - це ЖК Новатор, ЖК Варшавський двір, ЖК Буча Квартал (дві черги приблизно по 600 квартир кожна), ЖК Полтавський, ЖК Родинний, ЖК Річ Таун (прибл. 650 квартир), ЖК Центральний (прибл. 350 квартир), ЖК Лісова Буча, і ще з десяток дуплексів у Бучі та Ворзелі. Наразі, дружина Анатолія Петровича вийшла зі складу засновників компанії "Будрегіонінвест", і дивним чином будувати ця фірма стала за межами Бучі - це ЖК Бучанський (в Гостомелі) ......
Згоден з вами повністю. З магазинами трохи перебільшив. Хоча я в БУчанських магазинах купую по "мєлочі". Основний все таки Ашан, асортимент там все ж таки...
По забудовниках я точний розклад не знаю, але ні один з них не будує садок. От нема блін.... на таку кількість забудов за останні роки відкрили лише яблуневий на 200 дітей здається. Щось там в кварталі анонсують вже скільки років.
Я якось натрапляв на сайті міськ ради погоджувальні документи на забудову якогось комплексу. В першочергових варіантах в такі плани додають садок. Погоджують будівництво, а потім з плану садок щезає.... от шкода що не зберіг джерело.
Цитата "lyga001":
і тут трохи не згодний. Буча як раз виділяється на фоні інших пригородів навколо столиці. поїдьте в умовний Бориспіль чи Боярку і порівняйте
а також порівняйте, наприклад, ціну на 2-кімнатну квартиру в Бучі і в сусідньому Ірпені, який начебто до Києва поближче буде
а в цілому так, Буча рано чи пізно перетвориться на спальний район Києва,
із тихого лісового містечка, яким була років 20 тому. і цьому є істотні передумови - близькість до столиці, Варшавська траса, плюс залізничне сполучення. бо розвиватись буде той регіон, що стоїть на транспортних шляхах, і це закони економіки.
а що буде з водою, каналізацією, садками, і т.п. - це велике питання до мера та міськради.
Та я не проти розвитку як такого... але ж не забудувати місто вщент і не лишити місця для всього іншого... Розвиток інфраструктури це обовязок мерії. От тільки розвивається в нас тільки будівництво жил будинків. Буча в лісі, як і Ворзель і Гостомель (ну може якась частина). А Боярка і Бориспіль, та теж Вешневе, вони в полях. Тут нема чого порівнювати
1) Недовольство Ivan Dmutrovuch высказывает в адрес застройщика: " забудовник в Бучі один - це мер Федорук А.П"
- отвечаем и лишний раз напоминаем, что мы никаким образом не относимся и не связаны с выше упомянутым мэром Бучи А.Федоруком.
- мы согласны с недовольством вашим, которое вызванное неисполнением этим застройщиком своих обещаний, и всячески Вас поддерживаем. Но! Было бы неплохо, если бы все эти проблемы и ваши недовольства Вы высказывали на соответствующих ветках форумов его строек. Впредь будем очень признательны за соблюдение этого условия, что регламентируется правилами форума.
2)"Та я не проти розвитку як такого... але ж не забудувати місто вщент і не лишити місця для всього іншого...А Боярка і Бориспіль, та теж Вешневе, вони в полях. Тут нема чого порівнювати" .
- настоятельно просим Вас перед тем как писать, изучить генплан застройки ЖМ "Нова Буча". Застраивать город и не оставлять места для всего остального мы не собираемся, так как в который раз Вам повторяем, проект реализовывается в поле на окраине города. В ПРОЕКТЕ ЗАЛОЖЕНА ВСЯ НЕОБХОДИМАЯ ИНФРАСТРУКТУРА для жизненного комфорта жителей микрорайона. Мы как раз и делаем основной акцент при создании проекта НА ПОЛНОЦЕННОЙ И САМОДОСТАТОЧНОЙ ИНФРАСТРУКТУРЕ ЖИЛМАССИВА!!! Здесь будут детские сады, школа, поликлиника, стадионы, торговый комплекс и др. Особое внимание уделяется созданию просторных дворов с разным функционалом: детских площадок для всех возрастных групп, спортивных площадок, зон отдыха и др. Внутренние дворы жилых кварталов будут закрыты для въезда автомобилей. Для парковки автомобилей в проекте отведены специальные места, непересекающиеся с пешеходными зонами. В микрорайоне будут парковые и прогулочные зоны, скверы, аллеи и бульвары, большая парковая рекреационная зона с собственным водоемом.
3) Что касается риторики вашего поста : "Згоден з вами повністю. З магазинами трохи перебільшив.... По забудовниках я точний розклад не знаю " - и т. д. и т.п.
Прошу прощения, но комментировать тут нечего.
4) Если у Вас возникают вопросы по ЖМ "Нова Буча", мы готовы ответить на них. Просим не засорять ветку форума своими недовольствами, вызванными вашим горьким опытом в отношениях с людьми и структурам с нами никак не связанными.
Хочу стразу отметить, у нас масштабный проект и мы заинтересованы в качественной его реализации. Особое внимание мы уделяем вопросам качества жизни будущих жильцов.
Разрабатывая жилой комплекс «Нова Буча» мы первым делом получили технические условия №28 июня 2015года от Ирпеньводоканала на поставку воды, обеспечивающую по количеству потребности нашего комплекса на 7 секций строительства.
Но анализируя рынок воды подаваемых потребителям на питье в жилые квартиры увидели что в Буче есть проблема с периодическим появлением некачественной воды.
Консультируясь со знакомыми проживающими в Буче так же получили подтверждение – говорят что бывает мутная вода а так же периодическим с появлением черных взвесей. Даже делая у себя анализ воды они получили такие результаты № 04-1i/12 от 04.12.2014
Результаты анализа предоставленной пробы воды:
Наименование показателя Значение показателя
фактическое по ДСАНПІН 2.2.4-171-10
рН 7,46 6,5-8,5
Цветность, град. 14,3 <20
Мутность, мг/л 20,8 <0,58(1,5)
Жесткость общая, мг-экв/л 4,35 <7
Железо общее, мг/л 2,74 <0,2
Марганец, мг/л 0,03 <0,05
Нитраты, мг/л 1,29 <50
Окисляемость, мгО2/л 1,9 <5
Сухой остаток, мг/л 250 <1000
*ДСАНПІН 2.2.4-171-10 "Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною"
Исходя из всего перечисленного была поставлена задача подбор правильного оборудования для комфорта жителей нашего комплекса.
Первым стал вопрос:
Как же быть и что делать?
Мы провели консультации в санитарно-эпидемиологической службе и проанализировали существующее уже оборудование.
Мы подобрали наиболее оптимальный комплекс, чтобы подавать нашим потребителям наиболее качественный продукт.
ФИЛЬТР МЕХАНИЧЕСКОЙ ОЧИСТКИ БУДЕТ УСТАНОВЛЕН НА ВХОДЕ В КОМПЛЕКС НАШИХ 7 СЕКЦИЙ (ГЛАВНЫХ ВВОД НАХОДИТСЯ В 4 СЕКЦИИ) – ВНУТРИ ЗДАНИЯ В ПОМЕЩЕНИИ НАСОСНОЙ И ВОДОМЕРНОГО УЗЛА. ОЧИСТКА БУДЕТ УСТАНАВЛИВАТЬСЯ ПЕРЕД ОБЩИМ УЧЕТОМ ВОДЫ НА ВСЕ СЕКЦИИ. ТЕМ САМЫМ БУДУТ УБИРАТЬСЯ ЗАГРЯЗНЕНИЯ, КРУПНЫЕ ВЗВЕСИ И РЖАВЧИНА И ЧЕРНАЯ ЖИЖА.
Данный фильтр - это магистральное устройство колбового типа от европейского производителя. Продуктивность фильтра достигает 9 м3/час – что достаточно, что бы обеспечить потребность всех жителей нашего комплекса из 7 секций.
Механические фильтры грубой очистки воды с помощью нейлоновой сетки, которая является главным фильтрующим элементом, эффективно удаляют из воды глину, крупинки песка, частички ила и элементы ржавчины.
Преимущество системы в долговечности сетки и в легкости её обслуживания.
С помощью поворотного крана процесс промывки вводится в действие, в процессе промывки сетка-фильтр очищается от застрявших в её порах загрязнений и примесей, а промывочная вода удаляется в систему канализации.
НАША ЭКСПЛУАТИРУЮЩАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ БУДЕТ ПРОВОДИТЬ ОБРАТНУЮ ПРОМЫВКУ ПО МЕРЕ ЗАГРЯЗНЕНИЯ ФИЛЬТРА. Сбрасывая отработанную грязную воду – в приямок – для сброса аварийных дренажных вод.
К слову, фильтр механической очистки предназначен для очистки воды от механических включений (песка, ржавчины, окалины и т.д.) Применяются такие фильтры для первичной очистки хозяйственно-бытовой воды от механических загрязнений в локальных бытовых, коттеджных системах при водозаборе из поверхностных и подземных источников. Широко применяются в малых системах ирригации. Отличаются высокой эффективность и малыми потерями воды на промывку фильтрующего элемента, менее 1% от производительности.
Преимущества фильтра:
• оригинальная конструкция, позволяющая захватывать и удерживать большое количество твердых частиц;
• длительный срок службы при минимальном обслуживании;
• простота эксплуатации и обслуживания без применения специальных инструментов;
• абсолютная коррозионная стойкость;
• большая поверхность фильтрации.
Почитал выше отзывы, видно, что один из сударей просто ищет чем бы Бучу "опустить". А как по мне то Буча - лучше, чем Киев... Чем? Чем Киев!!! Здесь уютно. Пока что по крайней мере. "Кока-кола" из крана - это не потому что водоканал недокачивает из "резервуаров" воду, а потому что комуникаци (трубы) нужно обновлять. Тем более, что резервуаров нет, есть локальные скважины. Также соглашусь, что не всё в Буче строит одна фирма - их немного (вот теперь на одну больше)) но это хорошо - в Ирпене примером строят около 17о застройщиков (в основном физ. лица) - ситуацию с аморальной застройкой в Ирпене знаем, видели. Детсады и школы - да, их мало, с этим согласен. вероятно, их строить невыгодно(( фух, вот так.. в Буче есть своя специфика, но то хорошый город - моё мнение.
Замонолитен фундамент.
Секция №4
Завершается кладка стен.
Ведутся работы по прокладке труб канализации, отопления, работы по электрике.
Секция №5
Проводится остекление балконов. Завершаются работы по стяжке пола на 5-ом этаже.
Ведутся подготовительные работы по укладке кровли.
Секция №6
Закончено перекрытие 5-го этажа. Ведутся работы по устройству парапетов.
Выполняются работы по заполнению стен газоблоком на 1, 2, 3 и 4 этажах.
Секция №7
Ведутся работы по устройству плиты перекрытия 2-го этажа.
Секция №8
Ведутся работы по устройству плиты перекрытия подвального этажа.
Так, резюміруйте шановні манагери наступний текст.
Щоб була зрозуміла ситуація широкому загалу, основний забудовник бучі це мер (прямо чи опосередковано). Відповідно майбутні припущення і висновки я роблю виходячи з тої політики яку проводить мерія нині. ТОму не сприймайте мої слова як критика, а тільки як реальність з якою доведеться стикнутись кожному при поселенні в Бучі. А тепер по пунктам:
1. По іншим забудовникам в бучі - те що я відписався, що про них не знаю, я мав на увазі чи мають вони якесь відношення до мера чи мерії. Одне тільки знаю, в бучі без погодження мера нічого не робиться. Але факт лишається в тому, що забудовники за всі ці роки не звели ні одного нового обєкта інфраструктури. А хоча збрехав, побудували будівлю для ірпінської прокуратури
Чому так відбувається? Ну відповідь очевидна, місто погоджує проекти забудови (а основний забудовник мер) без додаткових умов в розвитку інфраструктури. Вірніше вони спочатку в проетах є, а потім чудним образом зникають.
Щодо проекта нова буча, щось я не бачу у вас в першій черзі обєктів інфраструктури... а про це буде далі.
2. Тепер щодо води:
те що вам дали потужності, не означає що вони є фактично.
Проблема з питною водою в ІРпінському регіоні вже давно. Ось наприклад https://kiev.pravda.com.ua/columns/4f0073bb9c74d/
Основне джерело води, це артезіанські свердловини, але при збільшенні потужностей викачки води, падає горизонт грунтових вод. От основна проблема. Тому й вода з мулом...
А ось пряма мова директора ІРпіньводоканалу https://irpen.net.ua/tv-movies/item/248-problema-neyakisnoji-vodi-na-irpinvodokanal
Відео свіженьке. Основний месадж в кінці відео: планується пробурити додаткові 11 свердловин. А знаєте чому? Бо я вже писав, цього літа в пікові часи тиск в водопровідних трубах падав до 0. Але при збільшенні потужностей падає рівень грунтових вод. Замкнуте коло одним словом....
Тому манагери, щоб ви там не писали і якими папірцями не підкладались, а води в Бучі немає. А фільтри то добре, що поставите я ще фото свого фільтра виставлю з осадом на ньому. Це буде гарною рекламною світлиною.
3. Тепер щодо інфраструктури:
садочки, даю дані по кількості дітей і в черзі у розрізі содочків:
Яблунька - 116 дітей - 370 в черзі
горобинка - 184 дітей - 240 в черзі
соняшний - 226 дітей - 391 в черзі
капітошка - 117 дітей - 487 в черзі
козачок - 424 дітей - 615 в черзі
пролісок - 237 дітей - 261 в черзі
ось сайт з чергою https://reg.isuo.org/preschools/accepted-bids-
Всі данні звідси
І загалом всього місць 1304, на 2015 рік діток в черзі 1344 із яких пішло чи піде в садок десь 350 дітей. На 2016-й черга 589 дітей....
А тепер питання до манагерів: то скільки ви садків зібрались будувати? На скільки місць? і в якому році то буде? так як у вас заявлена тільки перша черга на 2016 рік на 700 квартир здається. А при умові що бодай половина заселиться в 2017-му і через сімю нехай буде по дитині дошкільнят, то на який рік вони віддадуть своїх дітей в садок?
Як на мене в найближчі 3-4 роки черга тільки збільшиться... а садки будете малювати в проектах.
От Наприклад з останніх садочків був побудований Яблуневий, самий маленьий по кількості діток
Так що бийте себе в груди пятою скільки скільки хочете, але не буде тої інфраструктури, про що ви там розказуєте... ну максимум щось для галочки. Останні 5-ть років буча розбудовується темпами, що населення збільшилось в двічі. А інфраструктура як була сільського рівня, так і лишається.
Оце мої 5-ть копійок.... коментуйте.
Что касается наших специалистов, то диалог с вами может состоятся после изменения риторики и стиля вашего общения.
ЖМ "Новая Буча" - проект не одного дня, года. Это не отдельно стоящий дом: построил и забыл. Речь идет о создании целой конгломерации со всей необходимой инфраструктурой! Поэтому мы сами заинтересованы в качественной его реализации и создании максимального комфорта для наших будущих жителей.
Секция № 3. Готов фундамент.
Секция № 4. Закончены монолитные работы. Закончены работы по заполнению внешних и внутренних стен на 100%. Заливается поэтажная стяжка пола. С 1-го по 3-ий этаж, закончена разводка тепла и воды, а также разводка электрики.
Секция № 5. Работы по разводке электрики, воды, канализации и отопления выполнены на 100%. Ведутся работы по установке радиаторов. Стяжка готова на 100%. Окна - 100%. Двери - 100%. Производятся штукатурные работы в местах общего пользования.
Секция №6. Монолит готов на 100%. Ведутся работы по заполнению стен.
Секция №7. Выполняются монолитные работы. Заполнение стен минус первого и первого этажа.
Секция №8. Ведутся работы по укладке плиты перекрытия подвала. Производятся роботы по прокладке наружных сетей (воды и канализации).
Здесь уже писали о том, что проект «Нова Буча» грозит тотальной застройкой Бучи, что из-за застройщиков город Буча теряет свою «зеленость» и т.д.
Сразу скажу, что это не так. Предлагаю всем интересующимся, чтобы не быть голословными, сперва ознакомиться с нашим проектом.
Стройка ведется на пустыре, который наоборот мы максимально озеленим для жителей не только жилмассива «Нова Буча», но и для всех жителей и гостей города Буча.
Более детально об озеленении Жилмассива «Нова Буча» рассказывает Александр Изаров, руководитель архитектурной мастерской «КВВ Проект», выступающей генпроектировщиком проекта Жилмассив «Нова Буча»:
«Формирование нового жилмассива «Нова Буча» и его первого микрорайона построено на четкой дифференциации частного и публичного пространства. Публичное пространство – это так называемый многофункциональный зеленый каркас, объединяющий территории разного функционала для пассивного и активного видов отдыха.
При разработке проекта была максимально увеличена площадь зеленых покрытий. В дальнейшем мы подключим экологов для формирования оптимального набора зеленых насаждений.
Мы отошли от существующего стереотипа, заключающегося в точечной высадке деревьев и кустарников, а идем по пути комплексного озеленения территории путем создания многочисленных парковых и прогулочных зоны, центральной площади, скверов, парка с зеленым театром, которые увенчает собственный живописный водоем. Ухоженные газоны, обилие парковых дорожек и уютных скамеек сделает эти места весьма удобными как для досуга молодежи: катания на скейтах, роликах, велосипедах, так и для прогулок с детьми.
Каждое внутридворовое пространство в жилмассиве «Нова Буча» мы сделаем индивидуальным за счет использования разного посадочного материала. К слову, есть задумка создания даже плодовых минисадов с яблонями, грушами и абрикосами.
При формировании первого микрорайона также учтены социальные потребности жизнеобеспечения современного общества вплоть до площадок для выгула собак и помещений для мытья лап животных в угловых секциях».
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 821.11158
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная21.11973
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская21.11100
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сити | Prostir | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 77а20.1120
- ЖК Montreal House | Монреаль | Cityconsult Development | ул. Антоновича, 102у20.11533
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/220.112 739
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая20.111 977
- ЖК Welcome Home на Стеценко | Фундамент | ул. Стеценко, 7519.115 840
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832