Подать объявление

ЖК Новая Англия | Royal House | ул. Михаила Максимовича

ЗастройщикRoyal House
Сдача ЖК2018 - 2025 г.
Планировки
от 51 200 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
174из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 159.
24/15%
32/20%
39/25%
27/17%
37/23%
1. . .5355. . .213
10 июль 2017 08:46
Цитата "kluv":
Це треба у юристів та активістів питати...але сам факт,
Що чуваки приїхали вночі пиляти ліс вже про щось каже...і якщо все хорошо, то не було б такої реакції місцевих

Я немного пересмотрел свое отношение к активистам.
Для меня сейчас очевидно, что бОльшая часть таких активистов - нанята конфликтной стороной.
Т.е. не нужно всему верить, информация подана так, чтобы простые люди стали сочувствовать, но мы не знаем всей истории.
10 июль 2017 08:48
Ок, то навіщо було приїжджати вночі, і як злодії вирубувати дерева?

Я також переглянув ставлення до активістів, у тому числі і до тих, хто зараз тут на форумі НА "роздає поради", і лякає рабство

Цитата "v_a_l":

Для меня сейчас очевидно, что бОльшая часть таких активистов - нанята конфликтной стороной.
Т.е. не нужно всему верить, информация подана так, чтобы простые люди стали сочувствовать, но мы не знаем всей истории.
10 июль 2017 09:27
А вас не бентежить,
Що паркленд почав будуватися на кілька років раніше, і там вже 11 булинкіа, а тут лише 3, і основні обговорення йдуть не на етапі будівництва, а вже на етапі заселення?

Їй Богу, якийсь тотальний інфантилізм

Цитата "HikHame":
Так цікаво виходить, у НА форум лише на 50 сторінок а в сусідів за 370))) це у НА все так погано що немає навіть чого обговорювати?)) Чи просто ви не цікаві потенційному інвестору? Якщо почитати, що твориться у сусідів, то там що не день то нова історія-страшилка чому там купляти не можна)) Напевно ОП Нової Англії над цим активно працює, бо до вас такого активного інтересу немає! Боїтесь ви їх чи що? От тільки вам задають незручні питання, ви одразу зсилаєтесь, що це ваші конкуренти на вас всяку погану річ пишуть))) Ви відповідайте на запитання, відстоюйте своє, чому ви шукаєте винного на стороні?!!!!
10 июль 2017 09:39
Цитата "v_a_l":

Спочатку писали про неадекватного водія автомобіля Газ, який почав таранити автівки і поліція його хотіла зупинити. Після обіду підтягнулася конфліктна сторона, проплатила ЗМІ і з водія зробили героя якого хотіли вбити.

Продажна в нас країна зовсім.

Ролик по ситуації ще з минулого року:

Документи по суті є, але окремим борцям знову щось не подобається (скоріше за все є інша сторона, яка хотіла б на тій землі щось будувати). Нехай суди розбираються.

------------

Щодо суперечок НА та Паркленд.
Не розумію чому сперечатися, як на мене одним та іншим інвесторам (не забудовникам ) краще щоб обидва комплекси збудувалися, що призведе до збільшення вартості їхнього ж житла, тому не бачу сенсу рити один під одного. Он краще на форуми інших районів заходити і там гадити і "восхваляти" новий район біля метро Васильківська
10 июль 2017 09:53
Цитата "david-Rem":
Сегодня заметил очень интересную новость от Новой Англии, стоимость м2 7500грн 8-() -Даже в пригороде нет таких цен
Что на столько все плохо D-/
МАло того, на сайте отзывов работодателей нашёл такой пост[url][/url]//www.vnutri.org/royal-house/

Так там же написано "7500 в месяц", а не за м2 :faceoff:
10 июль 2017 09:54
Цитата "DVadym":

Не розумію чому сперечатися, як на мене одним та іншим інвесторам (не забудовникам :) :winky: ) краще щоб обидва комплекси збудувалися, що призведе до збільшення вартості їхнього ж житла, тому не бачу сенсу рити один під одного. Он краще на форуми інших районів заходити і там гадити і "восхваляти" новий район біля метро Васильківська :winky:

В мене навіть в думок не було "гадити" на форумі НА. Ввважаю, що комплекс знайде свого покупця.
Як майбутньому мешканцю Паркленду, мені краще мати під боком НА, аніж залишки недобудованої фабрики. :beer:
10 июль 2017 09:55
Цитата "kluv":
А вас не бентежить,
Що паркленд почав будуватися на кілька років раніше, і там вже 11 булинкіа, а тут лише 3, і основні обговорення йдуть не на етапі будівництва, а вже на етапі заселення?

Їй Богу, якийсь тотальний інфантилізм

+1
Тоже заметила в других ветках самое активное обсуждение начинается, когда дома уже почти готовы. Люди ремонт обсуждают, перепланировки, территорию и тд.
10 июль 2017 10:26
Цитата "HikHame":
Так цікаво виходить, у НА форум лише на 50 сторінок а в сусідів за 370))) це у НА все так погано що немає навіть чого обговорювати?)) Чи просто ви не цікаві потенційному інвестору? Якщо почитати, що твориться у сусідів, то там що не день то нова історія-страшилка чому там купляти не можна)) Напевно ОП Нової Англії над цим активно працює, бо до вас такого активного інтересу немає! Боїтесь ви їх чи що? От тільки вам задають незручні питання, ви одразу зсилаєтесь, що це ваші конкуренти на вас всяку погану річ пишуть))) Ви відповідайте на запитання, відстоюйте своє, чому ви шукаєте винного на стороні?!!!!

Так не все же нивесторы сидят на форуме))
Вы думаете после подписания договора каждый идет регится и сразу пишет об этом в ветку?? 8-)
10 июль 2017 10:31
Цитата "DVadym":
Не розумію чому сперечатися, як на мене одним та іншим інвесторам (не забудовникам :) :winky: ) краще щоб обидва комплекси збудувалися, що призведе до збільшення вартості їхнього ж житла, тому не бачу сенсу рити один під одного. Он краще на форуми інших районів заходити і там гадити і "восхваляти" новий район біля метро Васильківська :winky:

Поддерживаю :super:
Пора бы уже прекращать эти истерики на форуме )
"Давайте жить дружно"! :beer:
10 июль 2017 14:36
Цитата "allliv":
... Пока из очевидных минусов для меня в НА - это нефункциональные балконы, которые нельзя стеклить. Странное решение в наших реалиях, где зимой там тупо будет лежать снег. Есть какие-то аргументы, которые пересиливают это?

Я в открытых балконах вижу плюсы: нормальный красивый одинаковый у всех фасад, всегда свежий воздух, больше света.
10 июль 2017 14:40
Та и в принципе очень круто на нем посидеть за столиком плетеным, выпить чашечку кофе :)
10 июль 2017 14:45
Кальян покурити)))
Цитата "Dvorjik":
Та и в принципе очень круто на нем посидеть за столиком плетеным, выпить чашечку кофе :)
10 июль 2017 16:58
Цитата "Dolken":
Всем привет. Рассматриваю несколько ЖК для инвестирования, в том числе и Новую Англию. Не могли бы в двух предложениях описать плюсы и минусы ЖК и нюансы по документам застройщика (недочеты, риски и т.д.)? Особенно интересует мнение тех, кто уже проинвестировал и проверял ЖК с юристом. Заранее спасибо.

Мы перед покупкой смотрели все документы с юристом. Проблем не нашли по документам, потому инвестировали. Покупка через дериатив. По плюсам и минусам ЖК. Для нас плюсов однозначно больше (потому и купили): место подходит, метро в пешей доступности, планировка нам подошла. Цена нас устроила. Из минусов - думаем, что скорее всего будем дополнительную шумоизоляию делать. Понятное дело, что переживаем, чтобы все вовремя достроили и сдали. Но это как любые люди, которые вложились в новостройку. Я бы вам посоветовала все же самостоятельно все документы проверять. Не важно, где вы решите покупать себе квартиру.
10 июль 2017 16:59
Цитата "david-Rem":

У вас была возможность посмотреть квартиру, и вы сделали пару фоток тёмного уга ? или так выглядит вся квартира ?

Вы все правильно поняли: у нас была возможость посмотреть квартиру и мы ее посмотрели) :yes:
10 июль 2017 17:10
Цитата "Stone_75":

Дома же не з газоблока !!!! Где фото внешних стен с "панелей" внутри квартиры ?

Вы меня не просили - я и не сфотографировала внеишие стены внутри квыртиры :notsure:
10 июль 2017 17:17
Цитата "HikHame":

Тобто, коли купуєш квартиру, то вам навіть не показували що ви купуєте? Просто по картинці?
Бояться відпугнути покупця своїми "нано-технологіями"?)) а потім аж треба домовлятися про перегляд?! Ого! таке враження, що люди мають кланятись забудовнику, що він уважив їх і продав їм квартиру! Тобто покупець має "пританцьовувати", щоб побачити свою квартиру? Це що за відношення до людей?

Ну конечно, когда хочешь посмотреть квартиру, то об этом нужно договариваться. Даже когда хочешь в готовом доме квартиру посмотреть, то договариваешься с риелтором. А уж тем более, если это стройка. Или вы привыкли ходить по стройкам и не думать о правилах безопасности?
10 июль 2017 17:24
Цитата "DVadym":

Кстати, отличная идея перестать тут ссориться! Потом еще жить друг напротив друга и в одни магазины по вечерам ходить за покупками)
10 июль 2017 19:19
Добрый вечер! )
открытые балконы это супер ))
можно так а можно вот так )) кто как любит )) :)
10 июль 2017 21:00
Цитата "Aleshka2016":
Добрый вечер! )
открытые балконы это супер ))
можно так а можно вот так )) кто как любит )) :)

А есть фоточка с печеньками зимой со снегом???
11 июль 2017 05:18
Цитата "DrFrog":

А есть фоточка с печеньками зимой со снегом???

у меня будет как минимум 59 м² закрытого пространства ) где я смогу с удовольствием пить кофе зимой )))
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .5355. . .213
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx