Подать объявление

ЖК Нивки-Парк | ІнтерГал-Буд | Київ, просп. Берестейський (Перемоги), 67

ЗастройщикИнтергал-Буд
Сдача ЖК2019 - 2023 г.
Планировки
от 31 111 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
67из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 246.
19/8%
28/11%
99/40%
62/25%
38/15%
1. . .462464. . .519
29 окт 2019 09:41
Цитата "shols":

Барель - единица измерения объема.
Так, все таки, каким давлением проверяли отопление?

Может я и оговорился я не техник. Дали 1.5 чего то там (давления). Фитинги вырвало сразу. Как объяснили фитинги еще в соединениях есть в стяжке. Так же объяснили что в заводской трубе перепад и до 4х единиц быть может.

По этому переложили трубы сразу. Кинули трубы рехау на сколько я помню. Всю стяжку не снимали сделали разрезы.
29 окт 2019 09:50
Цитата "D1mon4eg_7":
Соседи из других домов: кто-то делал такие же проверки? все было ок?

что бы понять тенденция ли это 4 дома или всего ЖК, в принципе.

Тільки четвертий будинок наразі. В 5-му, 6-му і далі, ще воду не включали. А в 1-3 все добре
29 окт 2019 10:35
информация от ЖЭК, только что говорила с Александром.

Отопление по первому дому ожидают со следующего понедельника. В доме уже в прошлом году работало отопление, поэтому они считают, что можно включать автоматически те квартиры, которые были отапливаемыми в прошлом году. Хотя в прошлом году включали в каждой квартире индивидуально и в присутствии хозяев.Хотелось бы сохранить такую практику и сейчас, так как делались у соседей ремонты, возможны трещины от усадки дома и прочее. Обещали вывесить какую-то информацию перед включением.Ждем, читаем, следим.
29 окт 2019 11:41
Цитата "Сашка097008":
Усім, хто проживає в 4-му будинку, буде проживати, робить ремонт, буде робити ремонт...
ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!!
Схоже на те, що підводи водопровідних труб і гарячої і холодної води (також місця з"єднання цих труб) поганої якості. Через деякий час експлуатації починається видиме протікання. Спочатку воно стає видиме у сусіда знизу, а потім і у вас. Звертайтесь до місцевих сантехніків, ЖЕКу, ВП і таке інше з метою перевірки цих труб під тиском. Можете нашкодити і собі і сусідам знизу. Ці труби проходять в стяжці.
Здається, що проблема тільки четвертого будинку.
Це проблема забудовника і вони від неї не відмовляються. Але нерви і час все рівно наші.
Будьте пильні!!!
Бережіть себе!!!

А що означає "не відмовляються"? Виправляють?
29 окт 2019 11:44
Привіт. Шукаю сусідів зверху та знизу (4 будинок, 4 і 6 поверхи, секція Е, квартира 2Б) з метою перевірки герметичності труб водопостачання і опалення.
29 окт 2019 12:22
На фото процес пошуку дірки в трубах в 4-му будинку. Вже розворотили пів коридора і ванни. Все мокре, а свища немає. Зверніть увагу на прокладку електрокабеля (чорного кольору) між трубами холодної і гарячої води.
29 окт 2019 12:40
Цитата "Резонанс":

Может я и оговорился я не техник. Дали 1.5 чего то там (давления). Фитинги вырвало сразу. Как объяснили фитинги еще в соединениях есть в стяжке. Так же объяснили что в заводской трубе перепад и до 4х единиц быть может.

По этому переложили трубы сразу. Кинули трубы рехау на сколько я помню. Всю стяжку не снимали сделали разрезы.

Здравствуйте, мы из 4го дома, еще не забирали ключи, решаем что делать с трубами после сообщений с форума, над нами и под нами уже люди живут. Пока думаем вскрыть стяжку только над тройниками и заменить их на качественные. Подскажите, а можно ли было попробовать поменять через гофру трубы?
29 окт 2019 12:50
Тоже общались с Александром сегодня, он про проблему с протечками знает, у нас квартира без ремонта, предложил подождать пока включат отопление и по мокрой стяжке определить есть ли протечки ) Под нами живут люди, мы все же хотим проверить давлением, если кто будет с комрессором проверять в ближайшие дни готовы присоединиться.
29 окт 2019 13:24
А по-умолчанию в 4 доме отопление перекрыто в квартирах? Или заливает уже во всех квартирах....
29 окт 2019 14:09
Цитата "Резонанс":

І за чий рахунок це все робили? А якщо така проблема у тих, у кого квартира з ремонтом. Що тоді? До кого звертатися. Або коли зверху затопили квартиру з ремонтом?
29 окт 2019 14:58
Цитата "Arsenii2011":

І за чий рахунок це все робили? А якщо така проблема у тих, у кого квартира з ремонтом. Що тоді? До кого звертатися. Або коли зверху затопили квартиру з ремонтом?

Підтримую, у нас квартира купувалась вже з ремонтом. Ключі ще не отримували. Куди звертатись? чого чекати? не знаю :sad:
29 окт 2019 16:00
Цитата "Neighbour4":

А що означає "не відмовляються"? Виправляють?

Так.
29 окт 2019 16:34
На фото, які завантажив декілька постів назад йде пошук протікання у квартирі з ремонтом. Шукають вже два дні. Поки не знайшли. Завтра починають пошук в стінах. Все має бути за рахунок ІГБ. Буту старатись тримати в курсі.
29 окт 2019 18:51
Цитата "Сашка097008":
На фото, які завантажив декілька постів назад йде пошук протікання у квартирі з ремонтом. Шукають вже два дні. Поки не знайшли. Завтра починають пошук в стінах. Все має бути за рахунок ІГБ. Буту старатись тримати в курсі.

Сил вам. 4 будинок. І ремонт вже фінал, ваша історія додала напруження :(
29 окт 2019 21:45
А я думав, що в мене сантехніки не вміють працювати з цією трубою, що йшла від ІГБ,(упанор) цією ж трубою все розвели оскільки даже в думках не було, що можуть поставити таке ГЕ. Фітінги міняли і не один раз, причому перепробували різні, в результаті всю свою розводку змушений був повністю переробляти на іншу трубу, тепер зрозумів, що потрібно повністю було від щитка мінять, а то з'єднання залишились і ремонт вже зробив. 1 й будинок.
30 окт 2019 06:37
Цитата "Сашка097008":

А скажіть, будь ласка, труби перевіряють, коли починається опалювальний сезон чи коли отримуєте ключі від ЖЕКА? А ще мене цікавить, коли ваша квартира на 6 поверсі, у вас все перевірили, ви заселилися, а через рік заселяються ті, що над вами ( 7 поверх), а у них течуть труби, затопили вашу квартиру з ремонтом і меблями... що тоді? Чи не повинні всі труби перевірити до здачі будинку?
30 окт 2019 07:05
4й дом, неужели у всех прорывает трубы?
30 окт 2019 07:07
С - своевременность
30 окт 2019 09:14
Да уже з*и с отключением воды, в прошлом году когда только дали ключи в первом доме не так часто отключали.
30 окт 2019 09:53
Цитата "Arsenii2011":

А скажіть, будь ласка, труби перевіряють, коли починається опалювальний сезон чи коли отримуєте ключі від ЖЕКА? А ще мене цікавить, коли ваша квартира на 6 поверсі, у вас все перевірили, ви заселилися, а через рік заселяються ті, що над вами ( 7 поверх), а у них течуть труби, затопили вашу квартиру з ремонтом і меблями... що тоді? Чи не повинні всі труби перевірити до здачі будинку?

За діючими нормами повинні провести гідравлічні випробовування спочатку зжатим повітрям, а потім водою. Але можливо перевірили тільки стояки, а квартири залишись не перевіриними бо на всі квартири були перекриті крани коли ми заселялись.
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
1. . .462464. . .519
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx