Подать объявление

ЖК Нивки-Парк | ІнтерГал-Буд | Київ, просп. Берестейський (Перемоги), 67

ЗастройщикИнтергал-Буд
Сдача ЖК2019 - 2023 г.
Планировки
от 31 111 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
102из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 246.
19/8%
28/11%
99/40%
62/25%
38/15%
1. . .9294. . .519
10 март 2017 19:57
Что это - на Донца? Застройщик кто, ИГБ?

Дутье из розеток вызывает, честно говоря, определенное недоумение
10 март 2017 20:52
Цитата "us123":

С внешней средой - не будет. ОК. А с чем же она будет контактировать?

Вы где-то видели описание, или это умозрительные построения?

Это ответ человека у которого строительное образования и который строит такие дома.
10 март 2017 22:22
Ну, тогда Вам придется нам все рассказать!
:super:

...может знаете, что это за звукоизоляция под стяжкой, толщиной 5мм?
11 март 2017 08:43
Цитата "us123":
Ну, тогда Вам придется нам все рассказать!
:super:

...может знаете, что это за звукоизоляция под стяжкой, толщиной 5мм?

Під стяжку вкладають гемофон. Не скажу, що він сильно спасає від шуму, але це краще ніж нічого. Його ще використивують при влаштуванні стяжки як демферну стрічку.
11 март 2017 10:32
Цитата "us123":
Что это - на Донца? Застройщик кто, ИГБ?

Дутье из розеток вызывает, честно говоря, определенное недоумение

Жк на Отрадном, застройщик ЖИБ. Дом большой на 8 секций и когда начал сдаваться, то народ и начал жаловаться там где одна секция примыкала к другой. Я это точно помню.
Еще на ветках КГС читала, что именно с разеток дует сильно.
И не обязательно быть строителем, достаточно уметь читать, то что пишут люди.
11 март 2017 11:07
Цитата "nedcom":

Жк на Отрадном, застройщик ЖИБ. Дом большой на 8 секций и когда начал сдаваться, то народ и начал жаловаться там где одна секция примыкала к другой. Я это точно помню.
Еще на ветках КГС читала, что именно с разеток дует сильно.
И не обязательно быть строителем, достаточно уметь читать, то что пишут люди.

Я ж написав не буде проблем якщо зробити все правильно. Без цих "пустот"(а вірніше деформаційних швів) не можливо збудувати багатосекційний будинок.
13 март 2017 10:04
Добрый день ОП, можно вас попросить делать фотографии прогресса строительства не только с внешних сторон домов, а из внутреннего двора тоже, так как этот ракурс невозможно увидеть никак по другому.
17 март 2017 11:09
Цитата:
Жилой комплекс «Нивки-Парк»

В доме №1 ведутся следующие работы:

Устройство монолитного каркаса:

Секция «А» — 17 этаж в работе, секция «Б» — 16 этаж, секция «В» — вертикальные элементы 16 этажа.

Устройство стен и перегородок:

Секция «А» — 7‒10 этажи в работе, секция «Б» — 7,8 этажи, секция «В» — 8,10 этажи.

Так у нас же 16-этажный дом))
17 март 2017 11:38
Цитата "YevgenMuza":

Так у нас же 16-этажный дом))

Тех. этаж - там кладовые предполагаются (насколько я помню)
17 март 2017 13:26
Сравните торчащую с пилонов арматуру в секции А и В. В секции А она очень короткая - наверное это "последний" тех этаж.
17 март 2017 14:11
Кладовки в подвале насколько я знаю. Если смотреть на рендеры, то скорее всего это "бортики" на крыше, учитывая что они с виду всего-лишь около метра то я сомневаюсь что это технический этаж.
17 март 2017 16:26
Цитата "sashka.borodach":
Кладовки в подвале насколько я знаю. Если смотреть на рендеры, то скорее всего это "бортики" на крыше, учитывая что они с виду всего-лишь около метра то я сомневаюсь что это технический этаж.

И в подвале и на последнем (у меня отложилось в памяти). Т. е. если нужна кладовка - стоит уточнить этот момент в ОП.
На рендере //nivki-park.com.ua//upload/iblock/008/0 08c65c3d86390695fe430fe764f626c.jpg похоже, что там небольшие окна. По поводу метра не знаю - это может быть обманчиво. Бортик обычно целиком льют, а там пилоны - т. е. должно быть сверху перекрытие, а уже потом бортик. Так думаю
17 март 2017 18:15
Кладовки на 17 этаже тоже есть и там их больше чем в подвале (по плану который мне дали в сентябре).
18 март 2017 15:40
Цитата "Zir0":
Кладовки на 17 этаже тоже есть и там их больше чем в подвале (по плану который мне дали в сентябре).

А план можете расшарить(17эт)?
На сайте только план подвала.
Может знаете и цену?
18 март 2017 18:04
У меня только секция Б но все могло поменяться за пол года. Цены чем больше квадратура тем дешевле, лучше уточнить в отделе продаж.
23 март 2017 18:24

Для розгляду на архітектурно-містобудівну раду буде винесено проект ДПТ в межах проcп. Перемоги та залізничної колії у Святошинському р-ні м. Києва

//kga.gov.ua/rss/1329-dlya-rozglyadu-na- arkhitekturno-mistobudivnu-radu-bude-vin eseno-proekt-dpt-v-mezhakh-procp-peremog i-ta-zaliznichnoji-koliji-u-svyatoshinsk omu-r-ni-m-kieva

Дождались, наконец-то!

23 март 2017 18:50
Форумчане, привет!

В ОП сегодня не удалось дозвониться. Никто не сможет подсказать какие цены сейчас актуальны на однушки?
24 март 2017 08:14
Цитата "YevgenMuza":
Для розгляду на архітектурно-містобудівну раду буде винесено проект ДПТ в межах проcп. Перемоги та залізничної колії у Святошинському р-ні м. Києва

//kga.gov.ua/rss/1329-dlya-rozglyadu-na- arkhitekturno-mistobudivnu-radu-bude-vin eseno-proekt-dpt-v-mezhakh-procp-peremog i-ta-zaliznichnoji-koliji-u-svyatoshinsk omu-r-ni-m-kieva

Дождались, наконец-то!

Так я понимаю это только к рассмотрению?!
24 март 2017 08:34
Дождались, наконец-то![/quote]

Проектні рішення
Відповідно до діючого Генерального плану розвитку м.
Києва до 2020р.
території, що розглядається, передбачається збереження промислово-виробничого комплексу.
Детальним планом території передбачається:
реструктуризація промтериторій з орієнтацією на інноваційні технології;
будівництво багатоквартирної житлової забудови поверховістю до 16 поверхів на ділянках, які будуть звільнені від промислових, науково-виробничих та комунально-складських підприємств: ЗАТ «АТЕК», ТОВ «Термогальванічний завод», ТОВ «ТРЕВІС».
організація громадського центру загальноміського рівня в районі м. Нивки,утвореного адміністративними, офісними будівлями, готелем та торговельними центрами із вбудованими паркінгами та відкритими автостоянками.
Формування системи різнопрофільних громадських центрів районного значення, а саме: центр бізнесу та торгівлі в районі м. Святошин, офісно-діловий центр по вул. Проектній
На даний час розпочато будівництво торговельного центру з офісними та складськими приміщеннями по
просп.
Перемоги 65/67. (ЗАТ «Кармен-Трейдінг»),передбачається
реконструкція з новим будівництвом офісно-готельного ц
ентру з підземним паркінгом по просп.Перемоги, 65.
реорганізація центру фізкультури та спорту шляхом будівництва спортивно-громадсько-адміністративного комплексу на території спортивного комплексу «Олімп».

Проектом детального плану території планується збереження існуючого житлового фонду та формування нових житлових мікрорайонів за рахунок винесення промислово-комунальних підприємств ЗАТ «АТЕК», ТОВ «Термогальванічний завод», ТОВ «ТРЕВІС». Усереднене житлове забезпечення для проектної житлової забудови
прийнято 30кв.м./чол.
Проектне населення складе 17310 чол, з них на першу чергу
реалізації –6156 чол. Проектна забудова формується у вигляді груп житлових будинків висотою до 16 поверхів, формування яких зумовлено максимальним
збереженням існуючої планувальної структури та землевідведенням. Житлові будинки розміщуються з урахуванням забезпечення оптимальної орієнтації та умов
інсоляції. З метою економії території, в мікрорайоні використовується принципсуміщення житла і закладів обслуговування, частина яких проектується будованими вперші поверхи житлових будинків, в основному, орієнтованих фасадами на вулиці і передбачає розміщення аптек, магазинів продовольчих та непродовольчих товарів,
кафе, закладів побутового обслуговування, офісних приміщень, тощо. Спортивні та ігрові дитячі майданчики розташовуються в середині житлових груп.
Передбачено будівництво нової школи на 1965 місць, з
апроектовано розміщення нових дитячих дошкільних навчальних закладів: на 195 (І-ша черга будівництва) місць, та три дитячих дошкільних навчальних заклади в девятому мікрорайоні -на 280, 180 та 170 місць. :super:
24 март 2017 08:44
Цитата "D1mon4eg":
Форумчане, привет!

В ОП сегодня не удалось дозвониться. Никто не сможет подсказать какие цены сейчас актуальны на однушки?

от 20 500 грн./м2 это уже со всеми скидками, тоесть при 100% оплате и с привязкой к курсу доллару (763 у.е помоему, за кв. м.)
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .9294. . .519
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее