Подать объявление

ЖК Нивки-Парк | ИнтерГал-Буд | пр. Победы, 67

ЗастройщикИнтергал-Буд
Сдача ЖК2019 - 2023 г.
Планировки
от 31 111 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
128из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 246.
19/8%
28/11%
99/40%
62/25%
38/15%
1. . .507509. . .519
15 окт 2020 05:15
16 окт 2020 17:33
Також нагадаю що дозволи на будівництво відсутні у будинків 7-12. Хоча будинки 1-4 введені в експлуатацію вони живляться по тимчасовій схемі. Із-за цього мешканці змушені платити комерційні тарифи, а також із-за не достатньї потужності вимкнені деякі системи такі як система пожежного димовидалення.

Ми з 4-го будинку. Поважний ZirO,напишіть а про які такі тимчасові схеми живлення ви кажите?
16 окт 2020 20:04
Трансформаторна підстанція між 1 і 3 будинком повністю пуста без обладнання. Ми живимось по тимчасовій лінії від КТП (залізна будка біля ТП). Потужності тої будки не вистачає щоб нормально функціонувало все у будинка 1-4 і деякі системи просто вимкнені такі як пожежне димо видалення.

Деякі системи наших будинків мають живитись по 1 категорії. Такі системи як пожарний захист, сигнальні вогні на даху, ліфти та насоси пожежні і води. Тобто при відсутності живлення на першій лінії автоматично чи персоналом живлення переключається на другу. Зараз такого немає. І я не кажу про комерційні тарифи. Ну або якщо пропаде світло і хтось у ліфті застрягне чи літачок наш будинок не побачить, чи пожежа трапиться в цей час...
22 окт 2020 16:06
підкажіть будь ласка,чи ввімкнули опалення. цікавить будинок №3. дякую.
23 окт 2020 16:30
Добрый вечер!
Дорогие соседи,мы из 4-го дома. Пож.,напишите,включили ли отопление?Возвращаться ли с дачи? Спасибо. :smile:
23 окт 2020 16:32
Нет, не включили. Включат не раньше ноября.
25 окт 2020 16:44
Всем привет! Есть тут инвесторы 10ого дома? Что-то с документами решилось? Заранее спасибо!
02 ноя 2020 19:02
Цитата "Zir0 » 07.09.2020 10:47":

Я не лицемерю. Я работал за границей. Насобирал денег, родился сын. Решил купить квартиру и жить в нашем прекрасном городе Киев где учился и провёл так сказать молодость. Посмотрел рекламу почитал что серьезный застройщик и тп. Но на протяжении последних 2 лет пришлось с головой погрузится. Поэтому пишу что думаю и как есть. Жду документы чтобы продать все и уехать с нашей веселой страны если мне перед окном застройщик года воткнет незаконную секцию.

Я вас прекрасно розумію. Точно в такій самій ситуації, точно такі ж проблеми, тільки в іншому ЖК застройщика года. Думав зайду почитаю що там по інших жк. Одне і теж...
03 ноя 2020 19:56
04 ноя 2020 07:54
Динаміка будівництва станом на 1 листопада

Детальніше на сайті ЖК
06 ноя 2020 10:39
Доброе утро!
А в прошлом году,когда включили отопление? :smile:
07 ноя 2020 16:09
Кто живет в 5-ом доме расскажите, есть ли какие-то проблемы с ЖЕКом?
08 ноя 2020 04:48
А які тарифи для 5 будинку на воду, електроенергію...Чи можна відмовитися від гарячої води і користуватися тільки бойлером?
Прибудинкова територія, вивіз сміття?
Хто приймав квартиру з ремонтом? Ваші враження?
08 ноя 2020 10:14
Ми з4-го будинку, заїхади у лютому, правда літо жили на дачі. Приймали квартиру з ремонтом, були недоробки, але на дуже тверду 4. По грошам і мороці :smile: радимо замовити з ремонтом. :smile:
08 ноя 2020 18:14
Тільки не підписуйте Акт о приемке, якщо залишаються якісь недоліки, не вірте, коли кажуть - підпишить, а ми зробимо. У нас скло одного відділення двері трошки репнуте, обіцяли замінити, але так і не зробили.
08 ноя 2020 18:36
Подскажите пожалуйста, а в 6м доме есть уже вода и отопление?
08 ноя 2020 21:04
Ми з4-го будинку, ... радимо замовити з ремонтом...

Дуже філософське питання... Якщо під оренду то да, можливо з ремонтом. Якщо для власного проживання то раджу зробити самому. Кажу це як власник квартири з їх ремонтом в першому будинку. Ціну вони гарно підняли, але якості нажаль особливо не додалося (було 70-100 уе за квадрат в 2015-2017 роках, на початку навіть з кухнею та плитою). У ВП розповідають про золоті гори у вигляді значного покращення будівельних матеріалів та ще чогось там, а по факту дешевий бойлер та інша ванна ось і все ... Плюс потім в кінці без ремонту ключі починають видавати раніше, а Ви все чекаєте… І от потрапили Ви нарешті до своєї мрії і вуаля, наступні два місяці знову очікуєте усунення недоліків ремонту. За цей час можна все самому вже двічі зробити набагато якісніше за ті самі гроші… І нарешті коли бадулькі остаточно набриднуть Ви так будете хотіти отримати ключі, що скажете «я дороблю сам де підписати». Саме так було у половини нашого під’їзду...
08 ноя 2020 21:48
А які тарифи для 5 будинку на воду, електроенергію...Чи можна відмовитися від гарячої води і користуватися тільки бойлером?
Прибудинкова територія, вивіз сміття?
Хто приймав квартиру з ремонтом? Ваші враження?

Тоже очень интересуют эти вопросы. Ответьте, пожалуйста, у кого как? Сколько нужно платить за консъержа? Можно ли в будущем от него отказаться?
09 ноя 2020 06:36
Я с первого дома.
Охрана 100 грн
Консьерж 310 грн
Свет - 2.27 грн/квт
ХВС 21,7 куб
Шлагбаум 15 грн/мес
Придомовая 12,38 грн/м2 (в 3-4 домах 13,48 вроде)
Кладовая если есть 50 грн/мес

По поводу консьержа Вы наверное видели что он есть самого начала. Почему не задумались купить квартиру в ЖК классом ниже там где его нет ?
09 ноя 2020 09:59
А мені казали, що оплата за воду, електроенергію, прибудинкову територію... в усіх будинках по- різному. Це не так? А ще мене цікавить , чи є на електроенергію нічний лічильник?
Дякую. Чи включили вже опалення?
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .507509. . .519
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее