ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная
Застройщик | АТЛАНТ |
Сдача ЖК | 2022 - 2023 г. |
Планировки | от 20 000 Грн/м² |
8/19% | ||
5/12% | ||
5/12% | ||
9/21% | ||
15/36% |
ЖК на Озерній
1 будинок
- почали встановлювати шафи для труб і лічильників
- встановлюють кріплення для подальшого монтажу радіаторів опалення
- продовжується укладка плитки
- продовжуються сантехнічні роботи в підвалах
- продовжуються роботи з монтажу дверей
- продовжуються роботи по встановленню стяжки
- почалась підготовка під благоустрій
- 2 будинок
- монолітні роботи
- камʼяна кладка
Мені здається, що потрібно бути конкурентом, або безрозсудним інвестором, щоб протидіяти продажу квартир в будинку, де ще не отримав ключі від квартири. Наберіться терпіння і донатьте на ЗСУ, так буде більше продажів квартир і будинки в комплексі швидше здадуть.
abdaazra
Мені здається, що потрібно бути конкурентом, або безрозсудним інвестором, щоб протидіяти продажу квартир в будинку, де ще не отримав ключі від квартири. Наберіться терпіння і донатьте на ЗСУ, так буде більше продажів квартир і будинки в комплексі швидше здадуть.
Терпіння на скільки років ще? Ви розумієте, що наш будинок просто будується в останню чергу? Питання чому? Чи ви не платили кошти? Я, наприклад, взяла у лютому 22 і мені одразу в квітні перерахунок, мені ці стіни вже золоті стали. І не відомо коли він ще побудується, вже другий рік кажуть навесні сдамо. І так, до чого ЗСУ?
Salesman Rain
Пропоную провести акцію "стань моїм сусідом". Розіслати по усм соцмережам де зареєстровані, що є вільні кваритри в ЖК і можна в майже готовому будинку придбати не за усі гроші світу квартиру і стати моїм сусідом.Cкинули Фото, що будують. В другому будинку за 2,5 місяці 6 поверхів моноліту збудували. Залишилось 2 і будуть фасад робити, мабуть :НовосілкиЖК на Озерній
1 будинок
- почали встановлювати шафи для труб і лічильників
- встановлюють кріплення для подальшого монтажу радіаторів опалення
- продовжується укладка плитки
- продовжуються сантехнічні роботи в підвалах
- продовжуються роботи з монтажу дверей
- продовжуються роботи по встановленню стяжки
- почалась підготовка під благоустрій
- 2 будинок
- монолітні роботи
- камʼяна кладка
Цікаво, а нічого, що всі квартири в 1 будинку вже давно продані? Що рекламувати?
Myfamilyshoping123@gmail.com
Цікаво, а нічого, що всі квартири в 1 будинку вже давно продані? Що рекламувати?
Да ви що??? Правда? Дивиться уважніше на сайті забудовника, ще 34 квартири в наявності.
Терпіння на скільки років ще? Ви розумієте, що наш будинок просто будується в останню чергу? Питання чому? Чи ви не платили кошти? Я, наприклад, взяла у лютому 22 і мені одразу в квітні перерахунок, мені ці стіни вже золоті стали. І не відомо коли він ще побудується, вже другий рік кажуть навесні сдамо. І так, до чого ЗСУ?
Більш за все, що у вас відсутнє розуміння причинно-наслідкових зв'язків. І не факт, що їх роз'яснення допоможе у вашому емоційному пориві на увесь Інтернет. Перерахунок - це логічно, якщо ви брали квартиру не зі 100% оплатою. В договорі про це вказано, якщо ви його читали. ЗСУ - чим більше впевненості у завтрашній день, тим більше буде охочих вкладатись в нерухомість.
Не продані, подивіться сторінку ЖК. У 2х під'їздах там більше 10 квартир вільних.
https://atlant.build/obekty/zhk-atlant-na-ozernoj/vybor-doma/dom-1
Шавновні інвестори, може почнемо якось діяти, щоб прискорити терміни здачі будинку?
Йди плитку класти, або електрику розводь - дій
The Psyche Zenobia
Черговий звіт Атланту я назвала "Взагалі по загалям".Судячи з моєї переписки вище, зрозуміло що в ній приймають участь представники забудовника, тобто зацікавлені в цьому -дуже довгому будівництві люди. Знов немає чіткого звіту. Тому я прошу Атлант відповідально та професійно поставитись до надання інформації інвесторам.1.Які роботи виконано на 100 %?2. Вхідні двері ще не встановлено, і чому так довго?3. Скільки ще будуть укладати стяжку?4. Коли будуть закуплені та встановлені радіатори?5. Скільки взагалі потрібно часу для виконання всіх необхідних умов для тепло, електро та водопостачання?6. Який час потрібен для фарбування?7. За який час зроблять прибудинкову територію?Та ще багато, багато іншого. На ці питання може відповісти тільки забудовник.І врешті решт.КОЛИ БУДИНОК ДІЙСНО ДОБУДУЮТЬ, СДАДУТЬ В ЄКСПЛУАТАЦІЮ, ТА ВИДАДУТЬ КЛЮЧІ ІНВЕСТОРАМ?Я хочу бачити чітку відповідь стосовно 1 будинку ЖК на Озерній.
Шановна! Ваш крик на весь Інтернет не дасть ніякої відповіді. Ще можна ямку викопати та покричати в неї. В договорі є контакти для листування з забудовником. Є Закон "Про інформацію" згідно з яким отримувач інформаційного запиту зобов'язаний відповісти на нього на протязі 5 робочих днів. Закон "Про звернення громадян". Ну на самий край можна замовити адвокатський запит за 1000 грн. Це усе паралельно можна робити з прийомом магній антистрес.
Покупецъ
2 відгуки від людини з однаковим імʼям і прізвищем ще не свідчить про накрутку.
Якщо після того як я вказав на цю банальну помилку накрути та цей відгук був видалений, то це вже 100% свідчить про накрутку. Адже я не можу залишити свій чесний відгук. А відповідальний забудовник повинен відстежувати відгуки та відповідати на них
8Rus88
Да ви що??? Правда? Дивиться уважніше на сайті забудовника, ще 34 квартири в наявності.
Подивіться ви уважніше сайт. Судячи з нього будинок вже зданий
abdaazra
Більш за все, що у вас відсутнє розуміння причинно-наслідкових зв'язків. І не факт, що їх роз'яснення допоможе у вашому емоційному пориві на увесь Інтернет. Перерахунок - це логічно, якщо ви брали квартиру не зі 100% оплатою. В договорі про це вказано, якщо ви його читали. ЗСУ - чим більше впевненості у завтрашній день, тим більше буде охочих вкладатись в нерухомість.
ви не маєте права давати оцінку емоційному стану людини та оцінювати спроможності її рівня розуміння причинно-наслідкових зв'язків. Я цілком підтримую людину яка як і я чекає на отримання квартири. Пишіть обережніше.
8Rus88
Боже яке кон..е.....вибачаюсь, до чого тут цей шлак інформаційний. Якісь корпорації, теорії....а про війну знайшли щось???
Шановний пане. ДУЖЕ ПОГАНО... НЕ МОЖНА ОБРАЖАТИ ЛЮДЕЙ, ПІДБИРАЙТЕ СЛОВА.
abdaazra
Шановна! Ваш крик на весь Інтернет не дасть ніякої відповіді. Ще можна ямку викопати та покричати в неї. В договорі є контакти для листування з забудовником. Є Закон "Про інформацію" згідно з яким отримувач інформаційного запиту зобов'язаний відповісти на нього на протязі 5 робочих днів. Закон "Про звернення громадян". Ну на самий край можна замовити адвокатський запит за 1000 грн. Це усе паралельно можна робити з прийомом магній антистрес.
Зберігайте будь ласка субординацію. Бо хтось запропонує вам викопати ямку та покричати в нєї. Бо скоріш за все антістресс потрібен не тій людині, якій ви його пропонуєте.
Так, в гру вступає "РЯТІВНИК" з книги "Ігри, в які грають люди" та намагається рятувати даму серця. Розкажіть, будь ласка, яка тут субординація мала бути, і хто кому підпорядковується.
Та наче ж нікого не було наміру образити. Жіночка пропонує діяти, і що, їй не відповідати?! Виклав думку в мережу - будь готовий отримати відповідь. І не завжди вона буде приємна. Ви оперуєте інформацією не з перших джерел, та є підозра в навмисному введенні в оману інвесторів, та потенційних інвесторів. От як би ви сказали, що я подзвонив у відділ продажів і мені сказали, що там усе продано - так було б прийнятніше. А так усе наче по принципу "одна бабка сказала". Ви з баришнею робите якісь скріни та нічим необгрунтовані допущення. Люди вам навели аргументи, ви їх намагаєтесь спростувати. Максим з відділу продажів учора сказав, що є достатньо квартир у першій черзі будівництва. Звісно шкода тих, хто купив там квартиру у лютому 22 за декілька днів до війни і потрапив у форс-мажорні обставини які страхова не покриває. Зараз нерухомість стала дорожчою та її можна перепродати за вигідною ціною. Але ж усе таки є думка, що 34 квартири у готовому будинку усе таки комусь із конкурентів муляють очі і вони намагаються саботувати продажі.
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная27.111 002
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?26.113 830
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349