ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная
Застройщик | АТЛАНТ |
Сдача ЖК | 2022 - 2023 г. |
Планировки | от 20 000 Грн/м² |
6/15% | ||
5/13% | ||
5/13% | ||
9/23% | ||
15/38% |
Доброго вечора!
Динаміка оздоблювальних робіт, по першому будинку.
почався продаж паркомісць в паркінгу ЖК Одеський бульвар. Треба звертатися у відділ продажів. Ціна від 6 000 на 9 поверсі до 13000 на першому поверсі.
Доброго усім дня! Хто знає , що відбувається у нас на будівництві ?
Фото за 27.05.23
Дякую! Дуже переконливо.
Є в когось новини про ЖК? Можливо фото?
фото 18 червня
Цікаво, чи є хтось крім мене кого непокоять кольори фасаду? Основний колір на рендерах ЖК на Озерній був #AD9E95, що є набагато темнішим і більш привабливим у порівнянні з тим що я бачу зараз, а саме майже білий колір. Виглядає так наче то фарба точна та ж біла що використовується у Вудлайн і Одеському Бульварі.
Oleg Br.
Цікаво, чи є хтось крім мене кого непокоять кольори фасаду? Основний колір на рендерах ЖК на Озерній був #AD9E95, що є набагато темнішим і більш привабливим у порівнянні з тим що я бачу зараз, а саме майже білий колір. Виглядає так наче то фарба точна та ж біла що використовується у Вудлайн і Одеському Бульварі.
Извините, а что не так с краской в жк Вудлайн или жк Одесский бульвар? Или жк Атлант на Озерной комфорт класс? Конечно ту же краску будут использовать. Вудлайн намного симпатичней виглядит
8Rus88
Извините, а что не так с краской в жк Вудлайн или жк Одесский бульвар? Или жк Атлант на Озерной комфорт класс? Конечно ту же краску будут использовать. Вудлайн намного симпатичней виглядит
Добрый день. Тут не идёт речь о комфорт классе. Краска может быть и одинакова, а цвет разный. При чем тут симпатичнее, что попало.
Я не казав що Вудлайн чи Одеський некрасиві. Я лише кажу, що забудовник обіцяв один колір, а зараз ми бачимо інший. І це лише маленька деталь яку я помітив, що виглядає так наче використана одна й та сама фарба, але я, опираючись на рендери, очікував інший колір.
Ніяка фарба не змінить того, що ці 20-25 поверхові монстри виглядають огидно.
Oleg Br.
Тут не тільки біла фарба абслютно "бідно" виглядає, помаранчевий і сірий теж зовсім не те що зображено. Візуалізація має більш теплі тона ніж те чим покрасили, і діло не в фільтрах на фото чи штучним освітленням на картинці (на візуалізаціях на сайті сусідні будівлі біліші ніж наш будинок, а це означає що наш будинок не задумувався бути абсолютно білим кольором).. На скільки треба не любити людей, щоб обрати такі "дешеві" відтінки фарби, він ж і без того стрьомний, хіба тяжко постаратись хоть тут не накосячити?!
Інвестор На Озерній
Тут не тільки біла фарба абслютно "бідно" виглядає, помаранчевий і сірий теж зовсім не те що зображено. Візуалізація має більш теплі тона ніж те чим покрасили, і діло не в фільтрах на фото чи штучним освітленням на картинці (на візуалізаціях на сайті сусідні будівлі біліші ніж наш будинок, а це означає що наш будинок не задумувався бути абсолютно білим кольором).. На скільки треба не любити людей, щоб обрати такі "дешеві" відтінки фарби, він ж і без того стрьомний, хіба тяжко постаратись хоть тут не накосячити?!
Так, саме про це я і пишу. Що робити з цим не знаю. В ЖК Svitlo Park, колись вирішили схоже питання колективним запитом(там не забудовник накосячив, від початку дизайн кольорів був не сучасний і забудовник за свій рахунок перефарбував). Але з Атлантом вести діалог - щось нереальне... З однієї сторони косяк забудовника - ввели в оману покупців. З іншої сторони в наших договорах це звісно не прописано, як і багато чого іншого. Єдине що, як і завжди, - мінус репутація.
Я просто рада що його хоча б будують в так часи, і нас не кинули, який там вже віддіток то діло друге
Інвестор На Озерній
вообще-то на рендерах и оконные рамы черного цвета, а не белые) но это же всего лишь рендер и Атлант.Об эстетике этот застройщик не думает. Если эконом, значит и выглядеть должен максимально убого и экономно
Korshe
Ніяка фарба не змінить того, що ці 20-25 поверхові монстри виглядають огидно.
А чому ти досі тут? Ти то говорив, що нічого не будується, потім що буде 25 поверхів, тепер твоя нова тема, що будинки огидні.
Слухай, продай ті свої 27кв.м та й не пиши нісенітницю. І придбай собі гараж, гарний і охайний - будеш щасливою людиною
Korshe
Я заплатив відразу 100%, то можете платити і далі, щоб не мені одному було прикро)
Почав аналізувати з 23 сторінки чатику, можливо, раніше ця персона також навіювала негатив. Якщо спиратись на його інфу, то не зрозуміло, як дім зʼявився. Аналізуйте інформацію і приймайте те що війна не закінчена, допомагайте ЗСУ, а адміністратори забаньте бота
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная24.11985
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а24.113 074
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349