ЖК Park-Hills | ранее Молодежная инициатива | ул. Руданского, 9а
171/46% | ||
42/11% | ||
78/21% | ||
30/8% | ||
49/13% |
Цитата "Domik - Новострой":[attachment=2]1332535480viz6s_jpg.jpg[/attachment][attachment=1]1331974760eee11_jpg.jpg[/attachment][attachment=0]1331974767eee22_jpg.jpg[/attachment]
Данный фотки относятся к дому Руданского 3а (6 секция), расположены не по назначению.
Цитата "Entire":А сайт обновили, не плохо. И вид не плохой. И цена выросла. 7200 теперь.
То, что цена выросла,вполне логично, потому что это уже не просто участок, обнесенный забором. Там нормальная стройплощадка, видно что работают и эскаваторщик и монолитчики,уже готово свайное поле под 1 секцией, в отделе продаж говорят, что 180 свай залито. Вообще изменения видны каждый день, только на Пасху рабочих не было.Так работают все застройщики, чем больше сделано работ, чем ближе к сдаче, тем дороже. А вообще даже 7200 или 7600 грн/м2 тоже классная цена для правого берега, тем более для Шевченковского района.
[youtube]//www.youtube.com/watch?v=xeiZYAlR4fA[/youtube][youtube]//www.youtube.com/watch?v=9hmOOf-pX6U[/youtube]
Задавайте будь-які запитання. Я представник відділу продажу ЖК "Молодіжна ініціатива".
Інформація для тих хто має якісь сумніви про реальне завершення, тим паче про початок будівництва...
Керівник проекту, який відповідає за все будівництво, в якого досвід роботи більше 20 років в сфері нерухомості, за плечима не один зданий об'єкт, купила в своєму будинку квартиру. В цієї людини жодної краплини остраху немає. Якщо Вам така інформація не аргумент, тоді все, що вище написане можна викинути на смітник!!!
P.S. Скоро запуск нової молодіжної програми! Спостерігайте.
//molodighna.com.ua/about/
Если вы собрались отвечать на вопросы как часное лицо, то проку от этой инфо немного. Другое дело, если вас уполномочили. Ну или сами себя уполномочили. Большой разницы не вижу. А теперь вопрос. Почему ник "прокурор"? Вы думаете это поможет поднять интерес к объекту? Боюсь как раз наоборот. Слово вроде как слово. Но где-то на подсознательном уровне... А еще когда прокурор улыбается,.. добра не жди...
Цитата "Prokuror":Керівник проекту, який відповідає за все будівництво, в якого досвід роботи більше 20 років в сфері нерухомості, за плечима не один зданий об'єкт, купила в своєму будинку квартиру. В цієї людини жодної краплини остраху немає. Якщо Вам така інформація не аргумент, тоді все, що вище написане можна викинути на смітник!!!
Это не информация. В студию: 1. фамилия, имя, отчество руководителя проекта. 2. ссылки на объекты, которые построены и сданы. Факты давайте, а не "одна бабка рассказала" и "мамой клянусь".
Можливо Вам ще пароль моєї поштової скриньки дати?
Чи ключа від квартири?
Всі покупці, які хочуть придбати та хочуть бути впевнені в даній інформації, ми показуємо договір та знайомимо особисто з керівником проекту.
...
Цитата "Vitaliy15":А теперь вопрос. Почему ник "прокурор"? Вы думаете это поможет поднять интерес к объекту?
Лучший ник после "прокурора" для продажи недвижимости может быть только "конфискатор".
Незаконное строительство
//video.i.ua/user/5122203/62889/373781/
Цитата "Prokuror":Доброго дня.
Можливо Вам ще пароль моєї поштової скриньки дати?
Чи ключа від квартири?
Всі покупці, які хочуть придбати та хочуть бути впевнені в даній інформації, ми показуємо договір та знайомимо особисто з керівником проекту.
...
Ваша базарно-гопническая манера общения отлично характеризует уровень компании, которой вы служите. Я бы вам подсказала, куда вы можете смело отправлять свой ключ вместе с паролем, но нас люди читают. Пока же утверждаю, что ваша контора - одно из воплощений уко - это раз; ничего вы за 10 лет не достроили и документов людям не дали - два; данная "МИ" очередной развод безграмотных селян на деньги, это три. И ничего ваш керивнык там за свои деньги не купил и не купит.
1. ЖК Молодіжна Ініціатива - це проект для молодих сімей з середнім рівнем достатку, який є одним з об"єктів УК "CityGroup" (//molodighna.com.ua/our_objects/).
Щодо ЖК "Молодіжна ініціатива", то хочу сказати наступне.
Маючи сімю (4 чол) проживаю в 17 кв.м., тому побачивши обяву "квартира 29900" та ще в непоганому районі звичайно клюнув. Вирішив на найближчих вихідних відвідати офіс фірми та ближче познайомитися із цим проектом. Під час руху до зазначеного офісу натрапив на офіс ЖК "Зелений острів" (Ковальська будує) і вирішив провести попередні переговори, так як в покупці житла на первинному ринку я вважаю себе неосвідченим. Так ось, у Ковальської не тільки вже будинок практично побудований, тобто ти бачиш що береш, але і є ТРИ поручителя, які, у разі фосмажору, добудують! Правда і ціна відповідна.
Прийшовши до потрібного мені офісу отримав наступну інформацію від менеджера: 1. земля у власності забудовника.
2. мають всі відповідні дозволи.
3. молоді сімї мають суттєву скидку (що для мене є дуже виликим позитивом, так як я фінансово обмежений).
Все настільки добре якби не наступні але...
В ході спілкування з менеджером було зясовано, що фірма незадоволена банком і буде його змінювати (не знаю чи це добре, чи погано, але мене це насторожує. Чому змінює? Та і сам банк "Кіпру" підсвідомо думаєш про офшор). Слова менеджера: "Ось людина РИЗИКНУЛА і наприкінці року буде мати квартиру" мене ще більше насторожили (Що заначить РИЗИКНУЛА!!! Я ж не в рулетку гратися прийшов, а нормальні умови жяття для сімї зробить. Я буду вкладати зароблені гроші своєю працею. Я їх не знайшов і не виграв).
Після відвідування офісу мав змішані почуття. З одного боку все добре і мене все влаштовує (молодіжна скидка, яка підходить під мій бюджет), а з іншого ці нюанси. Тому звернувся до друзів за допомогою.
За перевіреною інформацією у ЖК "Молодіжна ініціатива" закінчився договір оренди на землю, що є прямим наслідком втрати ліцензії на будівництво. Не знаю всіх подробиць будівної справи, але це було останньою краплею.
Чесно кажучи дуже жалко, що у нас приббання житла в новобудові, або вкладання коштів це своєрідна рулетка!!!
Якщо Прокурор, як представник фірми, може щось сказати щодо написаного мною, спростувати і надати відповідні гарантії (документи та неспростовні дані/відповіді), то, можливо, я все таки повернусь до розгляду питання придбання квартири в ЖК "Молодіжна ініціатива".
Дякую за увагу!
Дякую і Вам, Олександр.
Дуже змістовний текст.
1. Територія (ділянка 0,38 га) де будується ЖК "Молодіжна ініціатива" знаходиться в приватній власності ТОВ "Соціально молодіжна ініціатива" - на це є відповідний документ. Прошу вибачення, що не показав.
2. Маємо всі дозвільні документи (підтверджую)
3. Молодим людям і сім'ям у нас на всіх етап будівництва заплановані лояльні знижки та умови. //molodighna.com.ua/news/?action=show&id =19
4. Нік Прокурор - це просто жарт, тому що всі розвіюють чутки, що все в Україні (Києві) недобудовується і тому подібне... Поки люди не почнуть думати майбутнім і новими перспективами, до того часу вони будуть сидіти на таких форумах і обгризати одне одному кістки.
Так що, думайте самі!
законне будівництво:
//molodighna.com.ua/news/?action=show&id =20
Звичайно, я буду думати.
Хотів би від Вас отримати відповідь, якщо ви компетентний у цьому питанні:
Причини вибору банку "Кіпр" та подальшої його зміни, а також на який банк планується, якщо так, змінити його?
Також, хотів би Вас запитатися, чи маєте ви поручителів чи страховиків, які б продовжили будівництво у разі винекнення фосмажору?
Найближчим часом завітаю до Вас щоб отримати ксерокопії відповідних дозвільних документів та договорів.
Дякую! Всього найкращого!
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная22.11979
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а22.113 072
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 821.11158
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская21.11100
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сити | Prostir | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832