Подать объявление

ЖК Идилика | Idilika | Буча, ул. Ивана Кожедуба, 8а

ЗастройщикBricks Development
Сдача ЖК2021 г.
Планировки
от 21 850 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 27.
3/11%
3/11%
3/11%
11/41%
7/26%
1. . .2022. . .26
01 дек 2021 20:02

По Бучі висять білборди, що ЖК Іділіка здано в експлуатацію. Реально:

1-дороги підходу немає, доводиться йти болотом

2-підвезти матеріали не можливо(не пускають на плитку), на території є рокла, але за використання треба платити 

3-ліфти не працюють 

4-газу немає(на вулиці вже зима)

5-на рахунок електроенергії взагалі тяжка тема, її більше немає ніж є, кожні 10 хвилин вимикають 

02 дек 2021 07:24

Віталіст

Я выносил мусор в контейнер еще с месяц тому. Фотоотчет приложить не могу... :)

По газу новостей нет, по квартирам ходят, знаю. У меня были, строители заляпали вентканал раствором - прочистили, следы видны. Лифт в третьем подъезде так и не работает.

В любом случае ситуация лучше, чем год назад.

С чем нас всех и поздравляю...

спасибо за информацию - вроде увидел где стоит контейнер (в прошлый раз когда заезжал - его не было). Правда без лифта снести мешки мусора - ещё тот квест... 

02 дек 2021 14:37

ELENA____M

По Бучі висять білборди, що ЖК Іділіка здано в експлуатацію. Реально:

1-дороги підходу немає, доводиться йти болотом

2-підвезти матеріали не можливо(не пускають на плитку), на території є рокла, але за використання треба платити 

3-ліфти не працюють 

4-газу немає(на вулиці вже зима)

5-на рахунок електроенергії взагалі тяжка тема, її більше немає ніж є, кожні 10 хвилин вимикають 

Вчера с электричеством разобрались. Поменяли автомат и свет сегодня ни разу не выбивало. У меня целый день работали и нецензурной брани на сегодня по этому поводу удалось избежать)

Рокла бесплатная, мы тоже завозили материал, она там специально и стоит, чтоб плитку не разрушали

Ну а все остальные ваши пунты, к сожалению не известно когда исправятся..

02 дек 2021 15:41

Elena Kovaleva

Вчера с электричеством разобрались. Поменяли автомат и свет сегодня ни разу не выбивало. У меня целый день работали и нецензурной брани на сегодня по этому поводу удалось избежать)

Рокла бесплатная, мы тоже завозили материал, она там специально и стоит, чтоб плитку не разрушали

Ну а все остальные ваши пунты, к сожалению не известно когда исправятся..

Какой автомат выбивал: который на площадке или который в квартире во вводном щитке? Потому как у меня за все время лишь раз отсутствовала э/э, часа три... Слышал об этом от нескольких уже соседей, интересна причина...

02 дек 2021 17:08

Скарги на ЖК виглядають так, наче люди, які їх написали, ніколи не мали справу з новобудовами.

Якщо це "так" - вітаю, ви маєте справу з новобудовою. Ситуація з Іділікою типова. В Міленіум Сіті, наприклад, люди на машині добиралися через болото протягом року. А вже потім з"явилася ця вся краса з алеями. Газ в будинок подали за 2 дні до Нового року. І тут не думаю, що буде раніше.

По ліфтам. От запустять зараз ліфти. Якийсь вийде з ладу. Хто і за що буде їх ремонтувати? Забудовник за свої кровні? Воно йому непотрібно. А як підпишемо договора з управляючою компанією і розпочнемо платити квартплату, то і буде вже сенс запускати ліфти.

За дорогу запитував у прораба. Той сказав, що планують підсилювати зливну каналізацію. То, може так бути, що і траншею перед будинком ще побачимо. Через рік тут має бути добре. Не гірше, ніж в районі Контінента та Міленіумів.

02 дек 2021 17:23

Leon_77

Скарги на ЖК виглядають так, наче люди, які їх написали, ніколи не мали справу з новобудовами.

Якщо це "так" - вітаю, ви маєте справу з новобудовою. Ситуація з Іділікою типова. В Міленіум Сіті, наприклад, люди на машині добиралися через болото протягом року. А вже потім з"явилася ця вся краса з алеями. Газ в будинок подали за 2 дні до Нового року. І тут не думаю, що буде раніше.

По ліфтам. От запустять зараз ліфти. Якийсь вийде з ладу. Хто і за що буде їх ремонтувати? Забудовник за свої кровні? Воно йому непотрібно. А як підпишемо договора з управляючою компанією і розпочнемо платити квартплату, то і буде вже сенс запускати ліфти.

За дорогу запитував у прораба. Той сказав, що планують підсилювати зливну каналізацію. То, може так бути, що і траншею перед будинком ще побачимо. Через рік тут має бути добре. Не гірше, ніж в районі Контінента та Міленіумів.

У декого "совкові справедливості" ще не вивітрилися з голови. :)

02 дек 2021 17:24

Leon_77

За дорогу запитував у прораба. Той сказав, що планують підсилювати зливну каналізацію.

А що, Дмитрович уже в строю?

02 дек 2021 19:30

Віталіст

У декого "совкові справедливості" ще не вивітрилися з голови. :)

І що тут "совкового"? Розсмішили). Це, якраз, реалії сьогодення. Буча все ще частина України, а не провінційне містечко в Західній Європі.

02 дек 2021 19:30

Віталіст

А що, Дмитрович уже в строю?

запитував більше місяця тому

03 дек 2021 09:16

Leon_77

І що тут "совкового"? Розсмішили). Це, якраз, реалії сьогодення. Буча все ще частина України, а не провінційне містечко в Західній Європі.

Про совкове - то не до Ваших слів, а до менталітету взагалі і до звички деяких скаржитися всім і на все зокрема.

Що стосується провінційних містечок Західної Європи, то Буча, дійсно, ще далеченько. І буде далеченько рівно на стільки, на скільки буде великою різниця у менталітеті. Наприклад, у малесенькому містечку у долині Валь Сені Вануа я бачив старенький дідусь, років під 80, тягне своє відсортоване сміття до пункту збирання на околиці. У Бучі, що є частиною України, у ЖК Іділіка у одному з під'їздів півтора десятки мішків з будівельним сміттям захаращували прохід тижнів зо три, якщо не більше...

Мені, як майбутньому мешканцю цього комплексу, болить, наприклад, за те, що східці подекуди вже побиті, стіни у деяких місцях продерті чимось. Про те, що кожного разу бачу то розсипану будівельну суміш, то розлиту фарбу - вже й не кажу...

От я про що...

03 дек 2021 11:42

Віталіст

Какой автомат выбивал: который на площадке или который в квартире во вводном щитке? Потому как у меня за все время лишь раз отсутствовала э/э, часа три... Слышал об этом от нескольких уже соседей, интересна причина...

ну тут я вам прям так не уточню)) какой то общий наверное, потому как весь дом страдал от отсутствия света. И еще Василий Дмитриевич сказал, что они от него еще что то раскидывали, думаю провода)))) Я хоть и не блондинка, но я хз что все это значит

03 дек 2021 22:22

Шановні, враховуючи що вже встигли "убити" стіни/плитку, то ліфт вам включати НЕ МОЖНА. Бо як сказано, свідомість низесенька.

З приводу Зх.Ураїни не зрозумів до чого то взагалі було сказано, вони на виборах хоч думаючи опускають бюлетені...

З приводу дороги, то там же будується ЖК посередині між Іділіка ті Міленіум, тому не думаю що зробити дорогу хороша ідея - там же важка техніка їздитиме.

А з приводу того що хтось до когось не зайшов/подзвонив/ключі додому не заніс і т.д. то взагалі таке не пишіть. Дорослі люди, а нібито не розумієте, які масштаби зайнятості у забудовника і робітників. Не думаю що у нас самі погані забудовник ті працівники, впевнений що навпаки.

І побережіть комплекс, бо якщо комусь байдуже де йому жити, то я особисто кожного за "недопалок" кинутий в суд поведу!

04 дек 2021 07:43

Добрий день, шановні. Скажіть є тут люди які ставлять перегородку в кухні, щоб відділити лоджію, яка мала бути за планом?! Відгукніться.

04 дек 2021 10:24

Elena Kovaleva

ну тут я вам прям так не уточню)) какой то общий наверное, потому как весь дом страдал от отсутствия света. И еще Василий Дмитриевич сказал, что они от него еще что то раскидывали, думаю провода)))) Я хоть и не блондинка, но я хз что все это значит

Я прошу прощения, просто подумал, что если Вы знаете, что поменяли автомат, то, теоретически, можете знать в каком месте его поменяли... :)

04 дек 2021 10:26

VasilioBelucci

Шановні, враховуючи що вже встигли "убити" стіни/плитку, то ліфт вам включати НЕ МОЖНА. Бо як сказано, свідомість низесенька.

З приводу Зх.Ураїни не зрозумів до чого то взагалі було сказано, вони на виборах хоч думаючи опускають бюлетені...

З приводу дороги, то там же будується ЖК посередині між Іділіка ті Міленіум, тому не думаю що зробити дорогу хороша ідея - там же важка техніка їздитиме.

А з приводу того що хтось до когось не зайшов/подзвонив/ключі додому не заніс і т.д. то взагалі таке не пишіть. Дорослі люди, а нібито не розумієте, які масштаби зайнятості у забудовника і робітників. Не думаю що у нас самі погані забудовник ті працівники, впевнений що навпаки.

І побережіть комплекс, бо якщо комусь байдуже де йому жити, то я особисто кожного за "недопалок" кинутий в суд поведу!

Згоден з Вами, шановний, майже по кожному пункту. Крім речення про західну Україну. Де Ви таке прочитали?

04 дек 2021 10:34

SVETLANA320

Добрий день, шановні. Скажіть є тут люди які ставлять перегородку в кухні, щоб відділити лоджію, яка мала бути за планом?! Відгукніться.

Є люди, які прагнуть позносити всі перегородки. А також встановити перегородки у шахті з трубами для відводу продуктів горіння котлів, бо не дуже класно, коли чуєш, як сусід обговорює з робітниками обїєм робіт у своїй квартирі трьома поверхами вище...

04 дек 2021 10:49

SVETLANA320

Был в нескольких квартирах где стоит такая перегородка и где её нет (фото выше).

Скажу так - мы не планируем ставить, уж очень темно получается с такой перегородкой.

04 дек 2021 11:02

qpahta

Скажу так - мы не планируем ставить, уж очень темно получается с такой перегородкой.

Можно компромиссный вариант - прозрачную... Нет?

04 дек 2021 20:41

VasilioBelucci

Здравствуйте. Хочу оставить свой комментарий относительно ступенек и стен, я не знаю как в других подъездах, но в нашем мы были еще когда ремонты даже не начали делать. Я еще тогда отметила для себя, тот факт, что ступени в подъездах установили с дефектами, стены уже были повреждены. Кроме этого на двух подоконниках в коридорах я заметила следы повреждения от болгарок. Поэтому говорить, что все повреждения нанесены будущими жильцами мне кажется не очень правильно.

05 дек 2021 08:18

Luxor Yoke

Здравствуйте. Хочу оставить свой комментарий относительно ступенек и стен, я не знаю как в других подъездах, но в нашем мы были еще когда ремонты даже не начали делать. Я еще тогда отметила для себя, тот факт, что ступени в подъездах установили с дефектами, стены уже были повреждены. Кроме этого на двух подоконниках в коридорах я заметила следы повреждения от болгарок. Поэтому говорить, что все повреждения нанесены будущими жильцами мне кажется не очень правильно.

То же самое, у нас в подъезде дырки в подоконниках через етаж, и они были еще до массовых ремонтов жильцов.  

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .2022. . .26
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx