Подать объявление

ЖК "Фреш", Львів, вул. Зелена, 115

24 июнь 2015 13:57


Житловий комплекс "Фреш"
Львів, вул. Зелена, 115
Термін сдачи: 4 квартал 2015

Фреш – свіжий футуристичний проект компанії Зелений Двір, виконаний на основі досвіду європейського будівництва. Наповнений архітектурною та інженерної думкою. Складний, різноманітний фасад будинку створений з безлічі модних деталей. Високий рівень комфорту і сміливе архітектурне рішення проекту повністю відповідають вимогам динамічного ритму життя сучасної людини.

Всього в комплексі нараховується 28 квартир. Тут представлені одно- та двокімнатні квартири функціонального планування, площею від 39 до понад 70 квадратних метрів. Інвестори мають можливість перепланування та об’єднання квартир і поверхів.

Особливостями житлового комплексу "Фреш" є зручні індивідуальні та загальні тераси, панорамні балкони та Оpen spacе на верхньому та нижньому поверхах. На відкритій ділянці планується обладнати місця для відпочинку та барбекю, а біля комплексу буде збудований сучасний дитячий майданчик.

Перший поверх житлового комплексу "Фреш" відведений під комерційні приміщення, а на нульовому поверсі комплексу передбачений сучасний паркінг.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее