Подать объявление

ЖК "Forest Land", Буча, ул. Ивана Выговского, 3

ЗастройщикMAX ART Development
Сдача ЖК2016 - 2017 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
н/а
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 78.
38/49%
9/12%
10/13%
10/13%
11/14%
1. . .8486. . .144
15 окт 2016 17:15
Спасибо за информацию)
16 окт 2016 07:38
Буча: НАРОДНЕ ВІЧЕ о 16.00

редактор Сьогодні, 08:44 57
Буча та регіон
НАСТАВ ЧАС ВИЗНАЧАТИСЬ!
15 жовтня 2016 Печерський суд м.Києва відсторонив від посади секретаря Бучанської міської ради Василь Олексюк.

У вівторок 18 жовтня планується відсторонення від посади Бучанського міського голову Анатолій Федорук.

Усі ці дії відбуваються на замовлення та з метою знищення місцевого самоврядування нашого міста.
Усіх небайдужих до цих процесів запрошуємо на загальне Бучанське Віче, яке відбудеться о 16 год на Київській площі.
Чекаємо всіх!
Не будь байдужим - прийди, щоб захистити своє право на місцеве самоврядування!
(Эта статья сегодня утром появилась на Бучанском сайте)
16 окт 2016 08:53
Цитата "Ч секция":
Буча: НАРОДНЕ ВІЧЕ о 16.00

редактор Сьогодні, 08:44 57
Буча та регіон
НАСТАВ ЧАС ВИЗНАЧАТИСЬ!
15 жовтня 2016 Печерський суд м.Києва відсторонив від посади секретаря Бучанської міської ради Василь Олексюк.

У вівторок 18 жовтня планується відсторонення від посади Бучанського міського голову Анатолій Федорук.

Усі ці дії відбуваються на замовлення та з метою знищення місцевого самоврядування нашого міста.
Усіх небайдужих до цих процесів запрошуємо на загальне Бучанське Віче, яке відбудеться о 16 год на Київській площі.
Чекаємо всіх!
Не будь байдужим - прийди, щоб захистити своє право на місцеве самоврядування!
(Эта статья сегодня утром появилась на Бучанском сайте)

Самоврядування це добре.Але я не впевнений що мер настільки порядний що його нема за що притягнути.Майже вся Буча забудована його родичем,лоббізм як мінімум,да і землі тут престижні так що мутити з цим також могли.Кожен вирішуе сам іти чи ні,може хтось і більше знае чим я. Але в мене підозра до любого посадовця що сидить з часів ригів. :protest:
16 окт 2016 09:02
Про коррупцию все понятно, а адрес кто нам будет утверждать? Или уже решили вопрос? А новый мэр, что святой будет? Или надеетесь, с ним легче вопросы будет решать?
16 окт 2016 09:31
Цитата "investo.r":
Про коррупцию все понятно, а адрес кто нам будет утверждать? Или уже решили вопрос? А новый мэр, что святой будет? Или надеетесь, с ним легче вопросы будет решать?

Рішення приймае Рада,а мер може бути в.о. Може наступний або в.о. буде боятись затягувати питання або саботувати. :???:
16 окт 2016 11:28
Раньше буча была большое село.благодаря меру село превратилось в красивый городок (подобно западному).многие киевляне рванули в бучу и ирпень жить и я в том числе.
наверное киевской строительной мафии это не нравится. да и такой город как буча сейчас стал лакомым кусочком для кого то.

не факт что новый мер будет так хозяйственно заботится о буче.
:protest: :protest: :protest:
16 окт 2016 12:04
Нинішньому меру ригі не заважали працювати?Напевно мали зиск с цього у вигляді землі або долі. Довіра до влади часів ригів не може бути навіть теоретично,так як система пускала тільки своїх.Це видно на прикладі Ворзеля де мером жінка голови Ірпеня,так в новинах казали. :ded:
16 окт 2016 13:57
какая разница при какой власти расцветала буча.посмотрим что эта власть даст буче.
это моё мнение.я хочу жить в красивом,чистом,цветущем городе.
16 окт 2016 14:07
Не хочу сперечатись,але це совковий підхід.Як Кернес в Харкові,трохи людям а трохи собі.В нормальних країнах мери не крадуть у громади,і їх поважають за їхні моральні якості і те що вони роблять для людей. А Буча місто супутник Столиці, тут треба бути тормозом щоб цим не скористатись. D-/
17 окт 2016 08:32
Цитата "lalo68":

Рішення приймае Рада,а мер може бути в.о. Може наступний або в.о. буде боятись затягувати питання або саботувати. :???:

Ставте питання Відділу продажу, хто затягує весь процес.
"Хороша" новина в тому, що і 18 жовтня ніякої адреси не буде т.я. немає акту про готовність об"єта до експлуатації. Про даний акт (декларацію) готовності об’єкта до експлуатації я згадувала ще півтора місяці тому, коли вказувала перелік документів, необхідних для присвоєння адреси.
Чекаємо сьогоднішній звіт про роботу, що була виконана за останній тиждень.
17 окт 2016 11:48
Трошки хочу відійти від тем, котрі "панують" вище.
Хочу висловити свою думку, щодо операторів:

Звісно ж, дуже добре, коли Ви (або інші представники ЖК) зацікавлені у нових покупцях, але так нав"язливо видзвонювати потенційним покупцям і постійно запитувати чи приїду я на перегляд, а якщо приїду, то коли?
Все рзумію, але інколи це дійсно не в тему. Дякую.
17 окт 2016 13:10
Добрый вечер. Из- за плохих погодных условий основная часть работы на прошлой неделе проходила внутри секций. Свежие фотографии прикрепляем:

Установка мачты освещения с фонарями
Монтаж труб газовой разводки (2 секция)
Штукатурка квартиры после перепланировки (2 секция)
Монтаж отливов на парапетах крыши секции №2
Установка крана

Спасибо и хорошего вечера!
17 окт 2016 13:21
ОП, что там с решением ГАСКа?
18 окт 2016 09:57
Сегодня 18-е, ждем инфу... :)
18 окт 2016 12:07
Цитата "Black Cat":
Сегодня 18-е, ждем инфу... :)

Эту?

Цитата "Ч секция":

Или эту?

Цитата "evo4ka956":
"Хороша" новина в тому, що і 18 жовтня ніякої адреси не буде т.я. немає акту про готовність об"єта до експлуатації.
18 окт 2016 14:50
Подстеб в тему!
18 окт 2016 18:20
ЖК "Forest Land",дайте інформацію по сьогоднішньому питанню...Що там вирішили???В нас будуть ключі до кінця місяця??? :notsure: :notsure: :notsure: НЕ ІГНОРУЙТЕ :protest: :protest:
19 окт 2016 13:56
Кран сегодня с утра до вечера что-то тягал, кстати новый кран выше в половину предыдущего, и патриотично желто голубой! Работа кипит))) 5тую и 6тую секции достраивают...
Но очень уж интересует вопрос с улицей и адресом дома, что решили на сессии? Когда ключи от 2рой секции вручат? :notsure:
19 окт 2016 15:20
Спасибо за оперативную сводку!Вас нужно приглашать в ОП для связи с общественностью)) А то эти маркетологи, которые "все знают лучше других" только инвесторов драконят и новых отпугивают.
20 окт 2016 08:33
Доброе утро. Как и обещали с появлениям крана возобновили работы по 5 секции.
Бригада каменщиков уже приступила к работе по укладе кирпича…
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .8486. . .144
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее