ЖК Дания | Софиевская Борщаговка, ул. Ягодная, 21
Застройщик | Саченко Николай Васильевич, Корнияш Роман Владимирович |
Сдача ЖК | 2016 - 2022 г. |
Планировки | от 13 500 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 123.
27/22% | ||
11/9% | ||
29/24% | ||
20/16% | ||
36/29% |
СветланаДания

Постоянный пользователь
357
16 ноября 2017
04 дек 2017 13:54
Цитата "lenchikk_n":
Світлано, о 7 ранку стояла велика калюжа на половину дороги, переважно на половині дороги, що ближча до будмайданчика. Це просто для інформації.
Дякую.
Передам інформацію виконробу.
birova

Постоянный пользователь
143
27 сентября 2014
04 дек 2017 13:56
Цитата "СветланаДания":
Доброго дня, Світлано!
Ситуацію з ливневою каналізацією виправили, таких "потопів" більше не повинно виникнути.
Ситуативно, для пришвидшення ливневого водовідведення, відкачували воду, яка зібралась на территорії ЖК.
Після вчорашнього дощу на території сухо.
Неправда! О 10 ранку величезна калюжа, у якій відбивається зображення з реклами ЖК, ще була.
birova

Постоянный пользователь
143
27 сентября 2014
04 дек 2017 14:00
Светлана, уточните, пожалуйста, когда будут установлены поручни возле входных дверей в подъезд? Если для застройщика этот вопрос неактуален, пожалуйста, дайте знать, я его установлю сама.
СветланаДания

Постоянный пользователь
357
16 ноября 2017
04 дек 2017 14:07
У мене сьогодні вже сюрприз, фото викладаю, це моя стіна яка підтікає через ту саму злощасну покладену плитку на сходах під'їзду, мокрішала спочатку стіна у під'їзді, а тепер перейшло до моєї квартири, бо моя кухня через стіну з під'їздом. Хочу спитати у Відділу продаж ЖК Данія, що тепер робити?!!! Влаштовувати фотосесію про красу пеших поверхів будинків ЖК?[/quote]
Сьогодні плитку на сходинці в під'їзд переклали.
Робітники мались гарно все засиліконити, маю надію, що більше мокріти не буде.
Альона пропонувала Вам обігрівач для просушування стіни, якщо ще є потреба, зверніться, будь ласка до неї.
Приношу вибачення за тимчасові незручності.
Альона пропонувала Вам обігрівач для просушування стіни, якщо ще є потреба, зверніться, будь ласка до неї.
Приношу вибачення за тимчасові незручності.
СветланаДания

Постоянный пользователь
357
16 ноября 2017
04 дек 2017 14:09
Цитата "birova":Светлана, уточните, пожалуйста, когда будут установлены поручни возле входных дверей в подъезд? Если для застройщика этот вопрос неактуален, пожалуйста, дайте знать, я его установлю сама.
Доброго дня.
Питання актуальне: будуть облаштовувати як поручні на східцях так і навіси над входом до під'їзду.
СветланаДания

Постоянный пользователь
357
16 ноября 2017
04 дек 2017 14:20
Цитата "birova":
Неправда! О 10 ранку величезна калюжа, у якій відбивається зображення з реклами ЖК, ще була.
Калюжа, але ж не потоп, тим більше після вчорашньої зливи.
Раніше вже писала, зараз спробую роз'яснити більш повно:
Ливнева каналізація в ЖК передбачена, вона є, прокладена на межі тимчасового будівельного паркану, по інший бік від будинків по вулиці Ягідній.
Також, саме асфальтове покриття по вулиці Ягідній облаштоване зі схилом в сторону ливневки. В зв'язку з проведенням будівельних робіт ливнеприймачі працюють не на повну потужність та періодично засмічуюються.
Весною, буде облаштоване асфальтне покриття з боку 97 будинку, облаштовані паркомісця, встановлено ливнеприймачі й ливнева каналізація почне працювати як мається.
Наразі, ливневка працює, але якщо будуть виникати форс-мажори з великим наводненням, зрозуміло, що будемо додатково відкачувати.
Друзі, прохання, трохи терпіння! Все буде гаразд!
СветланаДания

Постоянный пользователь
357
16 ноября 2017
04 дек 2017 14:39
Светлана, вопрос окончания строительства дома 101 очень волнует всех нас.
Прошу внести ясность по следующим срокам для 101 дома:
1. Регистрация декларации на начало работ (она должны была быть еще в мае 2017).
2. Регистрация декларации о завершении работ и сдача дома в эксплуатацию - об'єднаю відповідь на питання 1 та 2. Обидві декларації будуть одна за одною, великої часової відстані між ними не буде. Забудовник обіцяє, що документальна легалізація буде до 31.12.2017р.
3. Подписание основных договоров купли-продажи с инвесторами - Підписання договорів купівлі-продажу (перехід права власності) протягом 1,5-2 місяців від легалізації будинку. Менеджеру з відділу продажу будуть додатково узгоджувати зручні дату та час.
4. Окончание работ по инженерным сетям и подключение к сетям (установка радиаторов, установка и подключение котлов, подача воды, газа и электричества в квартиры) - Думаю, що саме протягом 1,5-2 місяців процесу оформлення й будуть завершенні всі роботи з підключення комунікацій.
5. Когда люди смогут приступить к ремонтам? (для этого нужна дверь + все мероприятия из п.4. + желательно лифт) - Забудовник обіцяє запустити ліфт одразу після видачі ключів мешканцям.
Всем нужно планировать свое время и понимать текущую ситуацию по срокам.
Сообщите нам пожалуйста РЕАЛЬНЫЕ СРОКИ по 101 дому. РЕАЛЬНЫЕ.
Прошу внести ясность по следующим срокам для 101 дома:
1. Регистрация декларации на начало работ (она должны была быть еще в мае 2017).
2. Регистрация декларации о завершении работ и сдача дома в эксплуатацию - об'єднаю відповідь на питання 1 та 2. Обидві декларації будуть одна за одною, великої часової відстані між ними не буде. Забудовник обіцяє, що документальна легалізація буде до 31.12.2017р.
3. Подписание основных договоров купли-продажи с инвесторами - Підписання договорів купівлі-продажу (перехід права власності) протягом 1,5-2 місяців від легалізації будинку. Менеджеру з відділу продажу будуть додатково узгоджувати зручні дату та час.
4. Окончание работ по инженерным сетям и подключение к сетям (установка радиаторов, установка и подключение котлов, подача воды, газа и электричества в квартиры) - Думаю, що саме протягом 1,5-2 місяців процесу оформлення й будуть завершенні всі роботи з підключення комунікацій.
5. Когда люди смогут приступить к ремонтам? (для этого нужна дверь + все мероприятия из п.4. + желательно лифт) - Забудовник обіцяє запустити ліфт одразу після видачі ключів мешканцям.
Всем нужно планировать свое время и понимать текущую ситуацию по срокам.
Сообщите нам пожалуйста РЕАЛЬНЫЕ СРОКИ по 101 дому. РЕАЛЬНЫЕ.
Iryna_M
I
Пользователь
44
12 августа 2015
04 дек 2017 14:40
Всім привіт. Інфо для інвесторів 97 і 101 будинку. В суботу були на будмайданчику. Робота йшла активно, заливали перекриття в 97 і в першій черзі 101 будинку.
Пару фото додаю.
Пару фото додаю.
СветланаДания

Постоянный пользователь
357
16 ноября 2017
04 дек 2017 14:43
Цитата "Zoyulka":Хотелось бы узнать,предусмотрены ли решетки на окнах со стороны улицы в 55 доме?
Доброго дня.
Встановлення віконних грат не передбачене.
СветланаДания

Постоянный пользователь
357
16 ноября 2017
04 дек 2017 14:47
Цитата "Lym":
А когда можно будет там уже прописаться? Т.е. до нового года или после?
Доброго дня.
Після документального введення будинку в експлуатацію та оформлення договору купівлі-продажу, тобто коли Ви отримаєте право власності на нерухоме майно можливо буде там зареєструватись (прописатись).
Августина
А
Пользователь
32
22 августа 2017
04 дек 2017 14:51
Я не зрозуміла стосовно свердловини??? Чому ми повинні платити за воду з свердловини? Там стоїть насос, за електрику, яку він використовує , також за освітлення вулиць ми платимо в "прибудинковій території". Вода з сверловини, згідно чинного законодавства для громадян України - безкоштовна. Це ж не водопровід, а вода з недр!!!!
СветланаДания

Постоянный пользователь
357
16 ноября 2017
04 дек 2017 14:55
Цитата "lenchikk_n":
Світлано, скажіть, будь ласка, чи буде і коли центральні каналізація? Питання лише з тої причини, що в разі виникнення аварійних ситуацій із вимкненням світла, як було минулого тижня, зараз вимикається і нансос подачі води. Я так розумію, при центральному водопостачанні таких проблем не має виникати. Поправте мене, якщо я неправа.
Ви, мабуть, мали на увазі централізоване водопостачання? Бо, центральна каналізація наразі працює.
Уточню це питання у забудовника.
СветланаДания

Постоянный пользователь
357
16 ноября 2017
04 дек 2017 15:01
Цитата "Августина":Я не зрозуміла стосовно свердловини??? Чому ми повинні платити за воду з свердловини? Там стоїть насос, за електрику, яку він використовує , також за освітлення вулиць ми платимо в "прибудинковій території". Вода з сверловини, згідно чинного законодавства для громадян України - безкоштовна. Це ж не водопровід, а вода з недр!!!!
Упс, я теж не зрозуміла Ваше питання.
Я писала, оскільки вода зі свердловини, мешканці за неї не платять.
Коли буде підключено централізоване водопостачання - будуть оплачувати згідно встановлених тарифів Водоканалу.
До речі, одразу користуючись нагодою, відповім на Ваше більш раннє питання: забудовник підтвердив встановлення "лежачих поліцейських" по вулиці Козацькій також.
Августина
А
Пользователь
32
22 августа 2017
04 дек 2017 15:12
Дякую стосовно поліцейських. Але нас влаштовує вода з свердловини, нам не потрібне ценральне водопостачання. В нас всього близько 13 квартир, тому думаю проблем з водою не буде.
birova

Постоянный пользователь
143
27 сентября 2014
04 дек 2017 15:16
Цитата "СветланаДания":
Доброго дня.
Питання актуальне: будуть облаштовувати як поручні на східцях так і навіси над входом до під'їзду.
То, что они будут, это замечательно. Но некоторые жильцы этого ЖК имеют трудности с выходом из дома по причине отсутствия поручней, а с наступлением зимы буду вынуждены сидеть в своих квартирах и заказывать доставку хлеба из Новуса. Поэтому я и спросила о сроках. Если планируется в последнюю очередь обустройства территории, то скажите, чтобы понимать, как быть.
Извините, но ждать терпеливо до весны или лета у меня просто нет возможности.
Я понимаю, что у застройщика ооочень много глобальных проблем, поэтому не требую сделать немедленно, а спрашиваю о планах. Если сейчас нет таких планов с конкретным сроком, то я вынуждена буду решить эту проблему самостоятельно.
zzzzzooooo
z
Пользователь
40
07 июля 2013
04 дек 2017 15:58
Светлана когда ваш сантехник доделает 5 квартиру,вы мне сказали что он все зделал,стояк поставил,а радиаторы кто будет подключать я что ли.Больше двух месяцов не может зделать,поставил 1 стояк через месяц другой,подключение радиаторов мне тоже месяц ждать.
Zoyulka
Z
Пользователь
25
21 марта 2017
04 дек 2017 16:17
Если жильцы будут ограждать свои окна чем захотят,то дом снаружи будет выглядеть не красиво.
Svetlaya13

Пользователь
66
27 января 2017
04 дек 2017 20:03
Цитата "СветланаДания":У мене сьогодні вже сюрприз, фото викладаю, це моя стіна яка підтікає через ту саму злощасну покладену плитку на сходах під'їзду, мокрішала спочатку стіна у під'їзді, а тепер перейшло до моєї квартири, бо моя кухня через стіну з під'їздом. Хочу спитати у Відділу продаж ЖК Данія, що тепер робити?!!! Влаштовувати фотосесію про красу пеших поверхів будинків ЖК?
Приношу вибачення за тимчасові незручності.[/quote]
Дякую, буду сподіватися що моя стіна більше не мокрітиме.
jemix

Пользователь
79
10 января 2017
05 дек 2017 04:38
Цитата "Августина":Дякую стосовно поліцейських. Але нас влаштовує вода з свердловини, нам не потрібне ценральне водопостачання. В нас всього близько 13 квартир, тому думаю проблем з водою не буде.
Вы посчитали квартиры только в своём доме или во всём ЖК? Или же вы думаете что нк каждый дом своя скважена? Вот когда высотку построят и все заселяться, уот тогда будет точно не хватать. Кстати, уже сейчас вода чуть с песком, в проточной не видно, но если заглянуть в бачок унитаза! Сюрприз) Так что не очень надейтесь только на скважину.
Лариса-4
Л
Пользователь
45
06 ноября 2017
05 дек 2017 06:34
Укладка плитки при отрицательных температурах результата не даст, клей на воде не схватится, что и произошло: вечером корочка льда поверх плитки. Как вы думаете она приклеилась?
Приходите, проверьте.
Приходите, проверьте.

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
- ЖК Rusaniv Residence | Русанив | Perfect Group, Citex | ул. Сверстюка23.06488
- Апарт-комплекс в Пуще Водице | Киевгорстрой | ул. Квитки Цисык 34,3623.06428
- ЖК Сенат | Senat | GEOS | Кольцевая дорога, 323.0662
- Дом №16, ЖК "Эврика"23.061 506
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13822.06404
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а22.0640
- ЖК NVER | Taryan Group | бул. Леси Украинки, 7-921.0645
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1121.063 760
- ЖК River Port | Ривер Порт | Відважних | Ирпень, Гостомельское шоссе, 4921.0619
- ЖК Family and Friends | 2 очередь | GEOS | ул. Новополевая, 221.06525
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?23.064 533
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам видовую квартиру от одного из самых надёжного застройщика по г.Вышгород. ЖК "Зіркова Вежа".07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Сдам квартиры помесячно для отдыха около моря в Болгарии07.061
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее