Подати оголошення

ЖК Дания | Софиевская Борщаговка, ул. Ягодная, 21

ЗабудовникСаченко Микола Васильович, Корніяш Роман Володимирович
Здача ЖК2016 - 2022 р.
Планування
від 13 500 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
16з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 123.
27/22%
11/9%
29/24%
20/16%
36/29%
1. . .114116. . .262
04 груд 2017 13:54
Цитата "lenchikk_n":

Світлано, о 7 ранку стояла велика калюжа на половину дороги, переважно на половині дороги, що ближча до будмайданчика. Це просто для інформації.

Дякую.
Передам інформацію виконробу.
04 груд 2017 13:56
Цитата "СветланаДания":

Доброго дня, Світлано!

Ситуацію з ливневою каналізацією виправили, таких "потопів" більше не повинно виникнути.
Ситуативно, для пришвидшення ливневого водовідведення, відкачували воду, яка зібралась на территорії ЖК.
Після вчорашнього дощу на території сухо.

Неправда! О 10 ранку величезна калюжа, у якій відбивається зображення з реклами ЖК, ще була.
04 груд 2017 14:00
Светлана, уточните, пожалуйста, когда будут установлены поручни возле входных дверей в подъезд? Если для застройщика этот вопрос неактуален, пожалуйста, дайте знать, я его установлю сама.
04 груд 2017 14:07
У мене сьогодні вже сюрприз, фото викладаю, це моя стіна яка підтікає через ту саму злощасну покладену плитку на сходах під'їзду, мокрішала спочатку стіна у під'їзді, а тепер перейшло до моєї квартири, бо моя кухня через стіну з під'їздом. Хочу спитати у Відділу продаж ЖК Данія, що тепер робити?!!! Влаштовувати фотосесію про красу пеших поверхів будинків ЖК?[/quote]

Сьогодні плитку на сходинці в під'їзд переклали.
Робітники мались гарно все засиліконити, маю надію, що більше мокріти не буде.
Альона пропонувала Вам обігрівач для просушування стіни, якщо ще є потреба, зверніться, будь ласка до неї.

Приношу вибачення за тимчасові незручності.
04 груд 2017 14:09
Цитата "birova":
Светлана, уточните, пожалуйста, когда будут установлены поручни возле входных дверей в подъезд? Если для застройщика этот вопрос неактуален, пожалуйста, дайте знать, я его установлю сама.

Доброго дня.

Питання актуальне: будуть облаштовувати як поручні на східцях так і навіси над входом до під'їзду.
04 груд 2017 14:20
Цитата "birova":

Неправда! О 10 ранку величезна калюжа, у якій відбивається зображення з реклами ЖК, ще була.

Калюжа, але ж не потоп, тим більше після вчорашньої зливи.

Раніше вже писала, зараз спробую роз'яснити більш повно:

Ливнева каналізація в ЖК передбачена, вона є, прокладена на межі тимчасового будівельного паркану, по інший бік від будинків по вулиці Ягідній.
Також, саме асфальтове покриття по вулиці Ягідній облаштоване зі схилом в сторону ливневки. В зв'язку з проведенням будівельних робіт ливнеприймачі працюють не на повну потужність та періодично засмічуюються.
Весною, буде облаштоване асфальтне покриття з боку 97 будинку, облаштовані паркомісця, встановлено ливнеприймачі й ливнева каналізація почне працювати як мається.
Наразі, ливневка працює, але якщо будуть виникати форс-мажори з великим наводненням, зрозуміло, що будемо додатково відкачувати.
Друзі, прохання, трохи терпіння! Все буде гаразд!
04 груд 2017 14:39
Светлана, вопрос окончания строительства дома 101 очень волнует всех нас.
Прошу внести ясность по следующим срокам для 101 дома:
1. Регистрация декларации на начало работ (она должны была быть еще в мае 2017).
2. Регистрация декларации о завершении работ и сдача дома в эксплуатацию - об'єднаю відповідь на питання 1 та 2. Обидві декларації будуть одна за одною, великої часової відстані між ними не буде. Забудовник обіцяє, що документальна легалізація буде до 31.12.2017р.
3. Подписание основных договоров купли-продажи с инвесторами - Підписання договорів купівлі-продажу (перехід права власності) протягом 1,5-2 місяців від легалізації будинку. Менеджеру з відділу продажу будуть додатково узгоджувати зручні дату та час.
4. Окончание работ по инженерным сетям и подключение к сетям (установка радиаторов, установка и подключение котлов, подача воды, газа и электричества в квартиры) - Думаю, що саме протягом 1,5-2 місяців процесу оформлення й будуть завершенні всі роботи з підключення комунікацій.
5. Когда люди смогут приступить к ремонтам? (для этого нужна дверь + все мероприятия из п.4. + желательно лифт) - Забудовник обіцяє запустити ліфт одразу після видачі ключів мешканцям.
Всем нужно планировать свое время и понимать текущую ситуацию по срокам.
Сообщите нам пожалуйста РЕАЛЬНЫЕ СРОКИ по 101 дому. РЕАЛЬНЫЕ.
04 груд 2017 14:40
Всім привіт. Інфо для інвесторів 97 і 101 будинку. В суботу були на будмайданчику. Робота йшла активно, заливали перекриття в 97 і в першій черзі 101 будинку.
Пару фото додаю.
04 груд 2017 14:43
Цитата "Zoyulka":
Хотелось бы узнать,предусмотрены ли решетки на окнах со стороны улицы в 55 доме?

Доброго дня.

Встановлення віконних грат не передбачене.
04 груд 2017 14:47
Цитата "Lym":

А когда можно будет там уже прописаться? Т.е. до нового года или после?

Доброго дня.

Після документального введення будинку в експлуатацію та оформлення договору купівлі-продажу, тобто коли Ви отримаєте право власності на нерухоме майно можливо буде там зареєструватись (прописатись).
04 груд 2017 14:51
Я не зрозуміла стосовно свердловини??? Чому ми повинні платити за воду з свердловини? Там стоїть насос, за електрику, яку він використовує , також за освітлення вулиць ми платимо в "прибудинковій території". Вода з сверловини, згідно чинного законодавства для громадян України - безкоштовна. Це ж не водопровід, а вода з недр!!!!
04 груд 2017 14:55
Цитата "lenchikk_n":

Світлано, скажіть, будь ласка, чи буде і коли центральні каналізація? Питання лише з тої причини, що в разі виникнення аварійних ситуацій із вимкненням світла, як було минулого тижня, зараз вимикається і нансос подачі води. Я так розумію, при центральному водопостачанні таких проблем не має виникати. Поправте мене, якщо я неправа.

Ви, мабуть, мали на увазі централізоване водопостачання? Бо, центральна каналізація наразі працює.
Уточню це питання у забудовника.
04 груд 2017 15:01
Цитата "Августина":
Я не зрозуміла стосовно свердловини??? Чому ми повинні платити за воду з свердловини? Там стоїть насос, за електрику, яку він використовує , також за освітлення вулиць ми платимо в "прибудинковій території". Вода з сверловини, згідно чинного законодавства для громадян України - безкоштовна. Це ж не водопровід, а вода з недр!!!!

Упс, я теж не зрозуміла Ваше питання.

Я писала, оскільки вода зі свердловини, мешканці за неї не платять.
Коли буде підключено централізоване водопостачання - будуть оплачувати згідно встановлених тарифів Водоканалу.

До речі, одразу користуючись нагодою, відповім на Ваше більш раннє питання: забудовник підтвердив встановлення "лежачих поліцейських" по вулиці Козацькій також.
04 груд 2017 15:12
Дякую стосовно поліцейських. Але нас влаштовує вода з свердловини, нам не потрібне ценральне водопостачання. В нас всього близько 13 квартир, тому думаю проблем з водою не буде.
04 груд 2017 15:16
Цитата "СветланаДания":

Доброго дня.

Питання актуальне: будуть облаштовувати як поручні на східцях так і навіси над входом до під'їзду.

То, что они будут, это замечательно. Но некоторые жильцы этого ЖК имеют трудности с выходом из дома по причине отсутствия поручней, а с наступлением зимы буду вынуждены сидеть в своих квартирах и заказывать доставку хлеба из Новуса. Поэтому я и спросила о сроках. Если планируется в последнюю очередь обустройства территории, то скажите, чтобы понимать, как быть.
Извините, но ждать терпеливо до весны или лета у меня просто нет возможности.
Я понимаю, что у застройщика ооочень много глобальных проблем, поэтому не требую сделать немедленно, а спрашиваю о планах. Если сейчас нет таких планов с конкретным сроком, то я вынуждена буду решить эту проблему самостоятельно.
04 груд 2017 15:58
Светлана когда ваш сантехник доделает 5 квартиру,вы мне сказали что он все зделал,стояк поставил,а радиаторы кто будет подключать я что ли.Больше двух месяцов не может зделать,поставил 1 стояк через месяц другой,подключение радиаторов мне тоже месяц ждать.
04 груд 2017 16:17
Если жильцы будут ограждать свои окна чем захотят,то дом снаружи будет выглядеть не красиво.
04 груд 2017 20:03
Цитата "СветланаДания":
У мене сьогодні вже сюрприз, фото викладаю, це моя стіна яка підтікає через ту саму злощасну покладену плитку на сходах під'їзду, мокрішала спочатку стіна у під'їзді, а тепер перейшло до моєї квартири, бо моя кухня через стіну з під'їздом. Хочу спитати у Відділу продаж ЖК Данія, що тепер робити?!!! Влаштовувати фотосесію про красу пеших поверхів будинків ЖК?

Сьогодні плитку на сходинці в під'їзд переклали.
Робітники мались гарно все засиліконити, маю надію, що більше мокріти не буде.
Альона пропонувала Вам обігрівач для просушування стіни, якщо ще є потреба, зверніться, будь ласка до неї.

Приношу вибачення за тимчасові незручності.[/quote]
Дякую, буду сподіватися що моя стіна більше не мокрітиме.
05 груд 2017 04:38
Цитата "Августина":
Дякую стосовно поліцейських. Але нас влаштовує вода з свердловини, нам не потрібне ценральне водопостачання. В нас всього близько 13 квартир, тому думаю проблем з водою не буде.

Вы посчитали квартиры только в своём доме или во всём ЖК? Или же вы думаете что нк каждый дом своя скважена? Вот когда высотку построят и все заселяться, уот тогда будет точно не хватать. Кстати, уже сейчас вода чуть с песком, в проточной не видно, но если заглянуть в бачок унитаза! Сюрприз) Так что не очень надейтесь только на скважину.
05 груд 2017 06:34
Укладка плитки при отрицательных температурах результата не даст, клей на воде не схватится, что и произошло: вечером корочка льда поверх плитки. Как вы думаете она приклеилась?
Приходите, проверьте.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .114116. . .262
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше