Подать объявление

ЖК "Авалон", Львів, вул. Чорновола, вул. Замарстинівська

24 дек 2015 19:11
Відгуки про житловий комплекс

Житловий комплекс "Авалон"
Львів, вул. Чорновола, вул. Замарстинівська
17 янв 2016 17:53
Розглядаємо покупку квартири у цьому будинку. Наскільки надійний забудовник? Хто був у них в офісі? Яка інформація?
10 май 2016 20:58
02 март 2017 21:45
Ого вижу форум популярен :-)
Интересен вопрос - на общем плане комплекса цифрой 3 помечены запланированные в будущем дома.

Причем если смотреть внимательно, то можно заметить, что это не долько второй дом возле Замарстинивськой, но еще и дома вверху и внизу (я выделил красными кружочками на плане).
Плюс синими выделены "офисные здания до 5 этажей высотой", как говорят в отделе продаж.
Если все эти дома и правда будут построены, то наш первый дом окажется окружен со всех сторон "каменным мешком".
Кто что думает по этому поводу?
03 март 2017 07:13
Фоточки.

03 март 2017 23:52
При заключении предварительного договора никто не разбирался почему нотариусу сразу платится 1% от суммы квартиры в виде гонорара?
08 март 2017 07:01
А когда 2 дом по плану будут начинать строить?
12 март 2017 08:26
Цитата "gross.bocha":
А когда 2 дом по плану будут начинать строить?

+1
17 март 2017 10:36
Смотрю на камеры - вроде строители ходят, что-то делают все время а прогресс незаметен.
Мне кажется камеры не совсем удачно установлены - обе на одну и ту же сторону комплекса - видимо из ставили когда нтчего другого не было в принципе.
30 март 2017 21:31
камеры не работают
24 апр 2017 22:03
Возможно мне кажется, но судя по камерам, динамика строительства не очень хорошая.
26 апр 2017 19:43
начата продажа 2ой очереди.
02 фев 2018 10:42
Переглянув коменти, я почерпнув деяку інформацію для себе, особливо що до проекту навколишньої забудови 1-2 секцій Авалону. Впевнений що забудова району буде тривати, занадто привабливий шмат землі. Помітив деякі не відповідності схеми до вже існуючої забудови. Я себе питаю, що для мене краще б було, щоб (низькоповерхова)промислова зона зберегляся, чи щоб зявилися сучасні новобудови? Як на мене нехай краще забудовують, але не вище 10-ти поверхів, інакше це буде виглядати як ЖК Велика британія (дуже щільна забудова) яка знецінює сам комплекс. Також хотілось би побачити продовження пішохідної зони-променаду аж до вул.Хімічної, де знаходиться школа та поліклініка.
19 фев 2018 16:40
Хочемо придбати квартиру в новобудові, ще не визначилися де саме, але Авалон - один з розглядаємих варіантів. Тут є хто вже купили квартиру в Авалоні? Наскільки я зрозумів, введені кілька секцій 1 будинку? Що взагалі порадите вибрати, цікавлять 2-3 кімнатні. І у кого саме краще купувати?
08 март 2018 13:44
Ми з дружиною теж у новострої придбали квартиру, але не в Авалоні, по ньому я ничого не скажу)Де купляти - це ви вже де самі вирішете, мені більше подобається дивитися на дошках оголошень, на порталах нерухомості. Останнього часу і я, і знайомі дивимося на Дом Риа, бо дуже зручний сайт з купою пропозицій. Мені взагалі більше за все подобається, коли всі питання можно вирішити у одному місці, нікуди не бігати.
09 июнь 2019 10:34
Кто купил, какие отзывы?
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее