Подать объявление

ЖК Auroom Spark | Львів, вул. Навроцького, 4

02 апр 2022 14:24

Відгуки про житловий комплекс



Житловий комплекс Auroom Spark

Львів, вул. Навроцького, 4

Забудовник: AUROOM

Заплановане введення в експлуатацію: 2023


Будинок з 5 секцій в 8,9 поверхів на 215 квартир

02 апр 2022 14:25

AUROOM: "Будуємо цінності.


Як повідомляли раніше — ми поступово повертаємось до роботи на будівельних майданчиках наших об’єктів. Також, ми відновлюємо економічну складову нашої діяльності – це продаж нерухомості на усіх об’єктах. Аби зберегти робочі місця і зарплати для наших працівників, здійснювати закупівлю необхідних для будівництва матеріалів, сплачувати податки до бюджету нашої країни, підтримувати наших військових. Для наших клієнтів ми зберігаємо всі ціни, які були до 24.О2.2О22, а також при розрахунку вартості опираємось на зафіксований курс НБУ."

18 апр 2022 16:32

Звернення до клієнтів від 17.04.2022

           

Шановні клієнти!


Запеклий спротив ординській навалі, що чиниться українським військом і, найважливіше, усіма верствами суспільства у всіх куточках Вітчизни, сповнює нашу віру у Перемогу.


Гідно пройти випробування, що випали на долю нашого покоління, зможемо лише згуртувавшись та пересиливши прагнення до особистої вигоди на користь спільноти.


За плечима компанії Auroom сотні сімей будівельників, які, тяжкою працею здобувши кусень хліба, сповнені готовності ділити його останній окраєць із ближнім. Ділити із сотнями тисяч тих, чиї життя, домівки та добробут зруйновано окупантом.


У такий час позбавити своїх працівників заробітку, притримавши необхідні для продовження будівництва кошти, означало б обрати шлях морального зубожіння. Це страшніше за матеріальну скруту. Тому, вже на другий тиждень війни компанія Auroom відновила будівництво на всіх об’єктах.


За період з 11 березня виконано достатньо великий об`єм робі, повноцінний хід робіт з будівельних майданчиків ви отримаєте на початку наступного місяця.


З упевненістю дивлячись у майбутнє, компанія Auroom вирішила змінити прийняте на початку війни рішення про відтермінування клієнтам чергових платежів до її закінчення. Вирішено, що відтермінування надається до 01 травня 2022 року. Клієнтів, які до 01 травня 2022 року виконають грошові зобов’язання, строки платежу за якими припадали на початок війни, компанія Auroom вважатиме такими, що запропонували належне виконання.


Ґрунтуючи свою діяльність на неухильному дотриманні вимог Закону, компанія Auroom за жодних обставин не звертатиметься до клієнтів,  які прострочуватимуть свої грошові зобов’язання після 01.05.2022, із вимогами сплати пені чи відсотків річних. Стан справ кожного із клієнтів, що допускатимуть прострочення після 01.05.2022, вивчатиметься компанією Auroom окремо, з метою пошуку виваженого та взаємовигідного розв’язку їх фінансових проблем.


Все буде Україна!

Слава Україні!"

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее