ЖК Atria City. Teremky | Атриа Сити. Теремки | Чабаны, Одесское шоссе, 6
Застройщик | АТРИА ДЕВЕЛОПМЕНТ |
Сдача ЖК | 2021 - 2025 г. |
Планировки | от 29 200 Грн/м² |
11/31% | ||
4/11% | ||
5/14% | ||
5/14% | ||
10/29% |
Anna93
Забудовнику взагалі незнайома комунікація з інвесторами??? За рахунок перших інвесторів надалі і будується продаж, по рекомендаціям і т.д. Як, ми, потім будемо рекомендувати вас, якщо ми навіть не можемо почути відповідь коли буде продовжена процедура огляду квартир і отримання права власності??? Комунікація тільки з відділом продажу, який по шаблону надає відповідь. Зараз такий час, що люди хотіли б отримати свої ключі і не жити на зйомних квартирах, бо не всі залишились на роботах і взагалі мають будинок. І затримка ця тягнулась задовго до початку війни….
Ми вже вимагаємо від керівництва відповідь, бо очікувати вже терпіння закінчилось! Виконайте свої обов’язки по договору !!!!
Повністю погоджуюсь, те що взагалі немає ніякої зворотньої відповіді, виключені телефони і тд. викликає все більше запитань..
Навіть якщо менеджера немає на робочому місці, то йому нічого не заважає дати хоть будь якусь відповідь з іншого місця де він знаходиться!!
Доброго дня. Шановний забудовник, дайте людям інформацію щодо продовження будівництва, чи планується взагалі відновлення, чи ні? Якщо так то орієнтовні строки? Люди нервують, майте повагу до ваших інвесторів, це ж майбутні ваші клієнти, це ж не один ваш об'єкт. Це і у ваших інтересах також. Не можна так ігнорувати ваших існуючих, а також потенційних покупців. Адже форум відкритий для усіх, і почитавши відгуки і побачивши ваше відношення то ви втратите не тільки існуючих клієнтів, а і майбутніх також.
Забудовник збирається надати відповідь коли почнуть видавати ключі? Чи так і буде просто мовчати.
Шановні представники забудовника, наполегливо просимо вас надати відповіді на запитання протягом тижня (до кінця робочого дня п'ятниці, 1 липня 2022 р.), а саме:
1) Коли планується поновлення оглядів квартир у першому та другому будинках, а також запуск процесу отримання документів, необхідних для оформлення права власності?
2) Яка ситуація із підключенням комунікацій? Особливо турбує котельня.
3) Чи готові МЗК та яка ситуація із облаштуванням прибудинкової території?
Ми щиро сподіваємося, що комунікація з вашого боку нарешті стане клієнтоорієнтованою і ми (понад 50 ваших інвесторів) врешті отримаємо відповіді на свої запити.
Зараз консультуємося з юристами та розглядаємо подальші дії у випадку ігнорування цього повідомлення. Сподіваємося на співпрацю з вашого боку.
Повідомлення на цьому форумі не мають ніякої юридичної сили. Треба писати офіційне звернення, або ще краще - адвокатський запит(десь 1000грн), на який отримувач зобов'язаний протягом 5 робочих днів надати відповідь.
Сегодня (24 июня)была в Чабанской СельРаде. Отношение очень хорошее, рассказали что знают по дому по подключениям. Готовы помогать. Зашла на стройку. Прораб Александр связался по телефону с инженером. Ответ- можно заранее договориться, прийти осмотреть квартиру, подписать Акт. Можно прийти технику для замера и изготовления тех паспорта.Кому интересно техник есть, готов изготовить паспорта с занесением в реестр, с правильными замерами. надо собраться несколько человек что бы он не ездил к каждому. Готовы сделать тех паспорта на два дома.
У нас сейчас сложная ситуация в стране. Давайте будем дружелюбнее друг к другу. Предлагаю выйти к застройщику с помощью. Каждый, кто заинтересован зайти на ремонт может на своем этаже доделать что то ( штукатурка, покраска.... ) можно по возможности докупить (в разумных пределах). Это наше общее, нам жить и жизнь должна быть комфортной.
Це супер, але головне питання це опалення. Якщо нема котельні, то заміри не дуже допоможуть.
Ludmila1
Сегодня (24 июня)была в Чабанской СельРаде. Отношение очень хорошее, рассказали что знают по дому по подключениям. Готовы помогать. Зашла на стройку. Прораб Александр связался по телефону с инженером. Ответ- можно заранее договориться, прийти осмотреть квартиру, подписать Акт. Можно прийти технику для замера и изготовления тех паспорта.Кому интересно техник есть, готов изготовить паспорта с занесением в реестр, с правильными замерами. надо собраться несколько человек что бы он не ездил к каждому. Готовы сделать тех паспорта на два дома.
Підкажіть будь ласка з ким можна домовитись про огляд і підписання акту?
Ludmila1
Про який Акт ви пишите? З 24 лютого підписання актів призупинили і досі не відновили. На форумі після 24 лютого більше інформації від забудовника не було, хоча були обіцянки в тому ж тексті, що обов'язково повідомлять що буде далі після 28 лютого. Воно так і не настало для представників.
Інвестори не можуть ні добитися поновляння огляду квартир, ні будь якої інформації від забудовника.
Ludmila1
У нас сейчас сложная ситуация в стране. Давайте будем дружелюбнее друг к другу. Предлагаю выйти к застройщику с помощью. Каждый, кто заинтересован зайти на ремонт может на своем этаже доделать что то ( штукатурка, покраска.... ) можно по возможности докупить (в разумных пределах). Это наше общее, нам жить и жизнь должна быть комфортной.
Так может застройщик мне поможет аренду за квартиру платить? Ну раз такая сложная у нас ситуация.
Ludmila1
Можливо тоді забудовник теж "буде добріше" і поверне частину грошей, що були проінвестовані в будівництво....Про яку допомогу ви кажете? Ви в своєму глузді? Люди вклали гроші свої щоб отримати квадратні метри вчасно і отримати їх взагалі. В країні ото ж бо зараз не найкраща ситуація. Хтось і роботу втратив і хтось орендує ті квадратні метри, щоб жити десь, бо куплені ним квадратні метри так і не добудовані і не ключі не передані. А ви зараз пишете при якусь доброту і допомогу?
1. Хорошие новости, что можно приехать и осмотреть квартиру. Но после подписания акта, на сколько я помню, юристы должны приготовить документы для регистрации квартиры.
Но что подписывать акты, выше есть много вопросов по котельной и т.д.- ответов на них нет. И судя по второму сообщению речь не о масштабных вещах, а о мелочах типа штукатурки и покраски. Так что подписывать? Делать ремонт в квартире без воды, света, канализации и лифта? Я уже молчу что "зима скоро" и к этому всему добавиться отопление.
2. И тут перейду ко второму. Предложение очень странное, мягко говоря. Я даже не буду высказывать всё возмущение и надеюсь это только Ваше мнение и никем оно не озвучено.
"Покрасить подъезд" это очень опасный прецедент и дальше нас будет ждать: Купить котельную- сброситься на канализацию- посадить траву по домом- сделать дорогу к дому и список этот бесконечный, до "построить дома следующей очереди". Еще раз, надеюсь это даже не озвучивалось застройщиком.
С таким же результатом можно поставить палатку под домами, вырыть там яму для туалета и вместе жить в "нашем общем".
Прошу не воспринимать на свой счет, все на нервах и хотят получить быстрее хоть какие-то ответы. Но не так радикально, чтоб жить в "своей квартирке" но без коммуникаций и двора...
asmihal
1. Хорошие новости, что можно приехать и осмотреть квартиру. Но после подписания акта, на сколько я помню, юристы должны приготовить документы для регистрации квартиры.
Но что подписывать акты, выше есть много вопросов по котельной и т.д.- ответов на них нет. И судя по второму сообщению речь не о масштабных вещах, а о мелочах типа штукатурки и покраски. Так что подписывать? Делать ремонт в квартире без воды, света, канализации и лифта? Я уже молчу что "зима скоро" и к этому всему добавиться отопление.
2. И тут перейду ко второму. Предложение очень странное, мягко говоря. Я даже не буду высказывать всё возмущение и надеюсь это только Ваше мнение и никем оно не озвучено.
"Покрасить подъезд" это очень опасный прецедент и дальше нас будет ждать: Купить котельную- сброситься на канализацию- посадить траву по домом- сделать дорогу к дому и список этот бесконечный, до "построить дома следующей очереди". Еще раз, надеюсь это даже не озвучивалось застройщиком.
С таким же результатом можно поставить палатку под домами, вырыть там яму для туалета и вместе жить в "нашем общем".
Прошу не воспринимать на свой счет, все на нервах и хотят получить быстрее хоть какие-то ответы. Но не так радикально, чтоб жить в "своей квартирке" но без коммуникаций и двора...
Зачётный ответ! Поддерживаю.
Мы тоже были на стройке. Тоже общались буквально вчера с якобы прорабом Александром. Правда, ничего выше описанного он не говорил. На 4 этажах работали по одному человеку, утепляли холодные переходы. Ушли со смешанным чувством: вроде что-то движется, но в странном темпе, если застройщик хочет все таки сдать дом в этом году.
nykrym
Підкажіть будь ласка з ким можна домовитись про огляд і підписання акту?
Я не могу здесь написать номер телефона прораба. Он на стройке находится. Приезжаете и договариваетесь.
PoDarka
Про який Акт ви пишите? З 24 лютого підписання актів призупинили і досі не відновили. На форумі після 24 лютого більше інформації від забудовника не було, хоча були обіцянки в тому ж тексті, що обов'язково повідомлять що буде далі після 28 лютого. Воно так і не настало для представників.
Інвестори не можуть ні добитися поновляння огляду квартир, ні будь якої інформації від забудовника.
Я была на стройке. При мне прораб звонил инженеру. Тот ответил - смотрю квартиру и подписываю Акт что батареи есть, счетчики есть. Я хочу уже приехать с техником и зайти в квартиру чтобы он сделал замеры и изготавливал тех паспорт. А я проверяю и подписываю Акт.
PoDarka
Можливо тоді забудовник теж "буде добріше" і поверне частину грошей, що були проінвестовані в будівництво....Про яку допомогу ви кажете? Ви в своєму глузді? Люди вклали гроші свої щоб отримати квадратні метри вчасно і отримати їх взагалі. В країні ото ж бо зараз не найкраща ситуація. Хтось і роботу втратив і хтось орендує ті квадратні метри, щоб жити десь, бо куплені ним квадратні метри так і не добудовані і не ключі не передані. А ви зараз пишете при якусь доброту і допомогу?
И я вкладывала деньги и так же жду квартиру. Поэтому и предлагаю ускорить наше новоселье.
asmihal
В Раде сказали что вода подведена, канализация есть, электрика тоже. По котельной - дом принят в эксплуатацию - котельная есть. Надо будет выбрать поставщика и заключить договор.
Ludmila1
Це забудовник вирiшив так комунiкацiю налагодити, через "Людмилу"?, я розумiю, що iнвесторiв жк Атрiя, ви маэте за лохiв, звiсно дешевше заплатити пару сотен ботам, яких ви заселили на форум, i заспокоювати "нервових" iнвесторiв, но хочу вас розстроiти, трюк, не спрацював, вашi манiпуляцii давно вскритi, а Ви понесете повну юридичну вiдповiдальнiсть за те що не виконали своi забовязання по договору.
Ludmila1
И я вкладывала деньги и так же жду квартиру. Поэтому и предлагаю ускорить наше новоселье.
Оплативши ще гроші? Це що якась благодійність? Жінко, не смішіть тут нікого. Всі на рівних правах підписували договори і оплачували гроші. Інвестори виконали свої зобов'язання, оплативши гроші як зазначено в договорі. Забудовник не виконав частково свої зобов'язання по договору.
Вам немає куди гроші діти зайві? Віддайте на допомогу ЗСУ.
Гадаю у інвесторів є куди гроші дівати, особливо коли тепер всі матеріали піднялись в ціні в декілька разів.
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная23.11982
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а23.113 073
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.11101
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сити | Prostir | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832