Подать объявление

ЖК 7я | Семья | Domira Group | Счастливое, ул. Леси Украинки, 2а

ЗастройщикDomira Group
Сдача ЖК2017 - 2021 г.
Планировки
от 24 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
80из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 70.
14/20%
7/10%
6/9%
26/37%
17/24%
1. . .253255. . .330
29 ноя 2017 13:41
Цитата "Ym88":

Олеся. Це фото, я пам'ятаю, показали у загальному (внутрішньому) чаті жителів 1-ї черги "Ж/К 7'я", а Ви покажіть свої фото (як Ви говорите "Дивно, я маю таке саме фото, і зроблене воно в ЖК 7я.").
Покажіть свої фото, не займайтеся провокацією на цьому форумі!!!
Якщо є проблеми - показуйте реальні факти.
А з приводу фото, яке Ви показуєте - невідомо, що було у цій пляшці.

Це фото взято з соц.мережі в групі ЖК 7я, інвесторів всіх черг, воно зроблене власниками нашого будинку, навіщо його видавати за фото іншого ЖК, яке нібито, також, мае проблеми з водою? Щось я не розумію, що вас так спровокувало?
29 ноя 2017 18:13
Олеся эти фото из нашего чата первого дома, но они были выставлены как пример!!!! , что может быть если пользоваться водой с высоким содержанием железа, они не из Жк"7я
29 ноя 2017 19:20
Цитата "ex-Jeremy":
Так, хочу підтвердити інформацію від попереднього дописувача фотографіями:)
Певні проблеми існують, в принципі, як і в більшості інших ЖК. З забудовником ведеться листування і забудовник випаравляє ці проблеми. По воді, взагалі, проблема несподівано швидко вирішилась...

По второму дому тоже поставят?
30 ноя 2017 07:08
Цитата "lolik1":
Олеся эти фото из нашего чата первого дома, но они были выставлены как пример!!!! , что может быть если пользоваться водой с высоким содержанием железа, они не из Жк"7я

От, в цьому й справа, що для другого будинку ще все попереду, але б хотілося, щоб помилки першого будинку не повторювалися в наступних..
Люди не чекали 7 місяців чистої води та не платили по 2 грн. за світло...
30 ноя 2017 07:18
Цитата "lolik1":

Дякую за роз'яснення, дійсно, вийшло непорозуміння.
30 ноя 2017 12:23
Цитата "lolik1":

Підтримую!!! Фото були взяті, щоб показати, до чого може привести довготривале користування поганою водою!!! Але вони зроблені не в нашому будинку, не в "Жк"7я"!!!
30 ноя 2017 12:31
Цитата "«Олеся»":

Це фото взято з соц.мережі в групі ЖК 7я, інвесторів всіх черг, воно зроблене власниками нашого будинку, навіщо його видавати за фото іншого ЖК, яке нібито, також, мае проблеми з водою? Щось я не розумію, що вас так спровокувало?

Мене ніщо не спровокувало, це Ви, просто, не розібравшись повністю з всією ситуацією, робите поспішні висновки чим можете СПРОВОКУВАТИ негативний процес розвитку нашого ЖК.
А фото використано як приклад того, що може бути...
30 ноя 2017 14:17
Цитата "Ym88":

Мене ніщо не спровокувало, це Ви, просто, не розібравшись повністю з всією ситуацією, робите поспішні висновки чим можете СПРОВОКУВАТИ негативний процес розвитку нашого ЖК.
А фото використано як приклад того, що може бути...

Мені здається, Ви також не до кінця розібралися. Фото було викладене, як приклад стану води в ЖК, в нашому напрямку. На справді, це фото було викладене як зразок того, що може статися якщо вміст заліза перевищує норму, у відповідь на результат аналізу води у НАШОМУ будинку від липня місяця. Я не робила висновки, а просила прокоментувати. І отримала змістовну відповідь. Навіщо з мухи, робити слона? Негативний процес розвитку нашого ЖК, може спровокувати тільки забудовник.
01 дек 2017 09:07
А кто-нибудь устанавливает себе фильтр на вход в квартиру?
01 дек 2017 09:09
Цитата "ex-Jeremy":

Забудовника називати не буду, але цей ЖК знаходиться в нашому ж напрямку. Фото взяті з теми обговорень якості води між нашими сусідами.
П.С. Наголошую, що дані фото зроблені не в ЖК 7я :)

Тут такие фотографии, что создается ощущение, будто вода там месяцами стояла. Может быть дело еще и в трубах?
01 дек 2017 12:40
Добрый день!
Фото со строительной площадки IІ-й очереди 01.12.2017 г.
ОП ЖК"7'я"
01 дек 2017 12:42
Добрый день!
Фото со строительной площадки IІІ-й очереди 01.12.2017 г.
ОП ЖК"7'я"
01 дек 2017 16:58
Спасибо за фото.Представитель застройщика проинформируйте когда будет готов трансформатор.
01 дек 2017 17:30
Цитата "Sonya88":
Спасибо за фото.Представитель застройщика проинформируйте когда будет готов трансформатор.

И второй дом, пожалуйста.
02 дек 2017 17:21
Цитата "butterfly25":

В этом нет необходимости, раз есть общедомовой фильтр.
02 дек 2017 17:22
Цитата "представитель застройщика":
Добрый день!
Фото со строительной площадки IІ-й очереди 01.12.2017 г.
ОП ЖК"7'я"

Спасибо!
03 дек 2017 10:06
Цитата "Урлам":

И второй дом, пожалуйста.

До нового года пожалуйста.
03 дек 2017 10:27
Цитата "butterfly25":

Судя по фото фильтровой установки, дополнительный фильтр для квартиры можно не ставить.
Я так понимаю это хорошая новость для второго дома. Там такой же фильтр установят?
03 дек 2017 11:12
Сегодня был в отделе продаж, отличная новость!
Второй дом сдадут в апреле 2018, всего 11 месяцев задержки. Держим кулачки!

По третьему дому - конец 2018.

С 10 декабря начинается строительство 4-го дома!!!

Итого, одновременно будет строится 3 дома!
03 дек 2017 15:36
Цитата "Palunin":

До нового года пожалуйста.

Невпевнений. Був сьогодні у будинку та заходив у квартиру. Газ заводять всім з балконів на куні на висоті десь 80-90см від полу. На вигляд - рагуль, як приховать трубу через усю кухню я х.з. :???: :faceoff
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .253255. . .330
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее