Подать объявление

Львов, ЖК "Ваш Дім", вул. Пасічна 133

12 фев 2007 11:06
Обсуждение проекта вул. Пасічна, 133 компании ЗАТ Житлово-будівельна компанія "Ваш дім"
Львовская область, Львов, м. Львів, вул. Пасічна, 133
26 июнь 2008 14:10
Добрий день, змушений перейти на форум Domik.net, так як після виникнення проблемних питань на форумі компанії "Ваш Дім" вони просто напросто його ліквідували. У мене питання не лише до власників квартир проекту "Пасічний" але і до усіх користувачів форуму. У додатку до угоди про інвестування проекту "Пасічний" зазначено - стеля монолітне, суцільне вирівнювання. Коли розпочалося будівництво першого будинку і зведення другого поверху, виявилось, що перекриття - збірне. Жодного інформування про зміну специфікації не було. Чіткого пояснення в центральному офісі також не отримано. Що робити в даній ситуації?
21 ноя 2008 11:22
Добрий день!!!
Для мене проблема з перекриттям вже не існує... (спочатку теж була неприємна новина).
Зрозуміло, що таке перекриття не якісне, не сучасне і дешевше...
Порівняно з тим, що будинок може бути взагалі не збудованим, через декілька років або на погіршених умовах це не страшно...
Що робити???
Апелювати можна буде тільки по факту, тобто при здачі будинку і отриманні прав власності...
А що робити зараз (в умовах фінансової кризи) коли не відомо коли буде збудований будинок (хоча би один з трьох запланованих) і чи буде збудований взагалі???
27 янв 2009 08:28
В офісі Ваш Дім кажуть що "канікули" на будівництві завершаться 1 лютого, будемо надіятись protest , будівельні бригади на даний момент працюють на інших об'єктах. Крани залишилися на Пасічній.
06 фев 2009 11:53
Будівництво заморозили на невизначений термін....
Що робити далі???
18 май 2009 16:23
З листопада 2008 року керівництво будівельної компанії ЗАТ „Ваш Дім” ухиляється від надання повної та обєктивної інформації на мої неодноразові письмові звернення. Вважаю доцільним провести зібрання пайовиків та відпрацювати спільні дії щодо участі в подальшому інвестуванні будівництва та заходи до адміністрації будівельної компанії ЗАТ „Ваш Дім”. Ваші пропозиції...Мій телефон 80975956010.
01 июнь 2009 12:35
На мої чотири звернення теж нема відповідей....
Я зрозумів те, що персонал компанії не володіє інформацією...
Рішення приймає "генеральний інвестор", тобто реальний власник...
Пропозицію про загальні збори підтримую!
01 июнь 2009 12:43
проэкт в свое время широко рекламировали...а они хоть что то построили?
02 июнь 2009 05:40
За планом на кінець 2009 року мали здати
- житлові будинки - 3 шт. (біля 30 під'їздів)
- школа
- садочок

На сьогоднішній день є чотири поверхи одного будинку, будівництво зупинили на невизначений термін...
"Еліта-Центр" по-галицьки...
02 июнь 2009 08:18
м-дя...постарайтесь вытащить деньги...консолидируйтесь с другими инвесотрами, подымайте шум, главное не сидите по одиночке...
11 авг 2009 11:17
Ситуація дедалі більше стає більш ніж сумною.
Фірма відверто махнула на проект рукою.
Очевидно добудовувати, принаймі сама не збирається.
Будову заморозила, нових договорів не переукладає.
Взялась за будівництво готелю в центрі Львова біля Укрсоцбанку.
Тому треба гуртуватись і піднімати шум, щоб привернути увагу до цієї проблеми.
Бо дійсно ми дочекаємось нової Еліта-центр.

ipavliv@gmail.com
26 авг 2009 12:48
УВАГА! УВАГА! УВАГА!

Оголошується збір усіх пайовиків та учасників фонду інвестування будівницва на Пасічній, 133.
Збір у суботу 29.08.09 на 12.00 год. біля недобудованого будинку за адресою Пасічна, 133.
Прохання прийти усіх зацікавлених.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее