Глобальное состояние систем Украины, США, Европы
\
Цитата "Vitaly":Как думаете, Господа, есть еще возможность возникновения проблем?
Я думаю, что все - дальше Рада разберется со всеми вопросами с оглядкой на Майдан, который разойдется после подписания СА.
Можем возвращаться в штатный режим.
мое мнение - турбулентность только началась, расслабится можно когда яныке ПРИНУДЯТ сложить полномочия. Чтобы не мешал пилить свое хозяйство как политическое так и бизнесовое.
Цитата "inventor":
Галаперидол в помощь!
От в мене враження, що він, як і велика частина України живе в інформаційному просторі РФ.
Я би вирізав всі телеканали РФ з ефіру і кабельного мовлення, хто хоче, хай ловить в інтернеті або на супутникову антену.
Цитата "inventor":
мое мнение - турбулентность только началась, расслабится можно когда яныке ПРИНУДЯТ сложить полномочия. Чтобы не мешал пилить свое хозяйство как политическое так и бизнесовое.
ну да.
ще є економічна, банківська, фінансова криза
Думаю, до середини літа будем на ін"єкціях від донорів
Цитата "flyman":
ну да.
Цитата "flyman":
ну да.
На инъекциях мы еще несколько лет будем, учитывая успехи правления Азирова.
Цитата "flyman":
От в мене враження, що він, як і велика частина України живе в інформаційному просторі РФ.
Я би вирізав всі телеканали РФ з ефіру і кабельного мовлення, хто хоче, хай ловить в інтернеті або на супутникову антену.
После общения с российским коллегами, думал о том же...
- поголовно всем жалко беркут
- поголовно осуждают за бросание коктелев молотова и осуждают экстремистов
- поголовно думают, что к власти придут фашисты -нацисты
- НЕ реагируют на рассказ про врадиевку (как де)
- боятся, что русскоязычных градлдан будут мочить
К сожалению.
Нужно как это все таки не блевотно смотреть и на другую точку зрения.
Цитата "Vitaly"::hi:
[attachment=1]1.jpg[/attachment]
[attachment=0]gaaga.PNG[/attachment]
Цитата "flyman":ВФЯ думає, що тут фашиський заколот проти законної влади і він буде шукати шляхи виходу з ситуації (по результатам його останнього відеозвернення).
Шляхы ему раньше нужно было искать, больше головой думать, меньше кидать всех и не цепляться за золотой унитаз. Как противник мойдана говорю, если чо.
Здриснул судя по всему после того, когда депутаты стали бежать из фракции и набралось не просто большинство - а конституционное большинство.
Значит с депутатами кто-то плотно поработал и объяснил на пальцах - что будет с их счетами и недвижимостью за границей. Думаю, это были Штаты. Спасибо им.
Цитата "dub":Так вы ж ещё и противник укропупизма, а нам класть на пупорашку, 50 ярдов евро ЕС нальёт, если чо...
Кстати, про Путина : вроде, не дурак, но его советы овощу ( а похоже, что он-таки давал советы) умными назвать нельзя, как и его доставание амфор из моря и т.п.
Как-то очень тупо, как для лидера "сверхдержавы" :))
Цитата "Lusya67":
Кстати, про Путина : вроде, не дурак, но его советы овощу ( а похоже, что он-таки давал советы) умными назвать нельзя, как и его доставание амфор из моря и т.п.
Как-то очень тупо, как для лидера "сверхдержавы" :))
Путин-симулякр. Попка. Его делает окружение и дармовые миллиарды, сам же он полная посредственность.
Цитата "igleons":... сам же он полная посредственность.
видимо,- да.
Не пропадем мы с Майданом!
Закони, які повинна ухвалити Рада. Вимога МайдануЗакони, які повинна ухвалити Рада. Вимога МайдануСегодня, в 11:15Данило Яневський
Любі друзі,
Вчорашній виступ на Майдані, ранкові картинки з Криму свідчать: все тільки починається. Наш обов'язок перед Богом, власним сумлінням, перед родинами, перед нашою Отчизною та перед пам'яттю Небесної Сотні наказують нам не припиняти боротьби. Основна загроза наразі – спроби політичних тітушок замилити нам очі, домогтися розпуску Майдану. Аби не повторити 2004 р., пропоную домагатися від ВР ухвалення наступних законів:
1. Про створення Надзвичайної слідчої комісії по розслідуванню злочинів, скоєних проти народу України в 2010-2014 рр.
2. Про проведення незалежного аудиту стану державних фінансів міжнародними профільними інституціями.
3. Про конфіскацію всього рухомого та нерухомого майна осіб, поіменованих комісією В. Василенка.
4. Про розпуск КПУ та обернення її майна на користь народу України.
5. При формування уряду народної довіри 50% місць повинно бути надано представникам Майдану, в т.ч. всього гуманітарного блоку, Уповноваженого з прав людиги, керівника пенітенціарної системи.
6. Про ліквідацію МВС в його існуючому вигляді.
7. Про створення Національного бюро розслідувань найбільш тяжких кримінальних злочинів.
8. Про передачу всіх інших функцій МВС до областей. Створення муніціпальної поліції.
9. Про ліквідацію Генеральної прокуратури та створення на її основі управління в складі Міністерства юстиції, яке повинен очолити представник Майдану.
10. 50% місць у складі майбутньої Конституційної Асамблеї повинно належати представникам Майдану. Комісія має зібратися впродовж тижня після вступу на посаду новообраних Президента України та ВР та розробити новий Основний закон України впродовж 3 місяців. Головні в ньому пункти: держава Україна існує виключно і тільки задля захисту невід'ємних природних прав людини та громадянина. Саме реалізації цього завдання має підпорядковуватися діяльність всіх державних та громадських організацій.
11. Про ліквідацію всіх пам'ятників катам українського народу в 1918-1991 рр. та про перейменування площ та вулиць на честь загиблих. Кожен з Небесної Сотні має бути увічнений.
12. Про надання прав громадянства всім вихідцям з України та їх нащадкам. Це дозволить підірвати монополію політичних тітушок на політику та владу в країні.
І найголовніше: ненависті, почуттю помсти не може бути місця в наших серцях та головах.
Далі буде.
//glavcom.ua/articles/17692.html
- ЖК Святобор | City One Development | ул. Львовская, ул. Верховинная27.121 489
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная27.121 021
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13827.12387
- ЖК Новая Англия | Royal House | ул. Михаила Максимовича27.124 256
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.122 206
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова27.12713
- ЖК 4U | Simple Investment | ул. Академика Булаховского, 226.12183
- ЖК Амстердам Клубный | Белогородка, ул. Счастливая26.1215
- ЖК Вудлайн | Атлант | Новоселки, ул. Лесная, 1а26.121 206
- ЖК Свитло Парк | Svitlo Park | Futura Hata | Надднепрянское шоссе, 2а26.124 152
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?27.123 860
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы19.1215 237
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Выбор ноутбука. Отзывы о ноутбуках17.1279
- Пруд на даче12.1219
- Отзыв о строительной команде Алексея Шестопалова04.121
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше04.12276
- Как ухаживать за комнатными растениями04.124
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1917.126
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці16.122
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- Твердотопливный котел и расходы на отопление23.1222
- можливо хтось може мені допомогти17.121
- энергия, мощность02.121
- Багатоквартирний будинок з власним опаленням01.127
- Слабый напор24.111
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Есть ли польза от компьютерных игр?07.126
- Сантехника, плитка, сопутствующие товары04.1268
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832