Подать объявление

Відгуки про забудовника Там де Дім

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
22 дек 2021 09:44

Відгуки про забудовника Там де Дім


Новобудови забудовника Там де Дім


22 дек 2021 09:44

Компанія про себе:


"Ми — будівельна компанія «Там Де Дім». Зводимо котеджні містечка європейського зразка з повноцінною інфраструктурою, будуємо житлові комплекси з підземним паркуванням, будинки на замовлення.


«Там Де Дім» – сучасна тернопільська девелоперська компанія повного циклу. Компанія будує житлові комплекси клубного формату в сегментах комфорт, бізнес і преміум, а також зводить котеджні містечка європейського зразка. Будинки від «Там Де Дім» пропонують новий спосіб життя, незмінними складовими якого є чудова локація, авторська архітектура, функціональні планувальні рішення та передова інженерія.


БК «Там Де Дім» будує житло, де хочеться жити і задає стандарти якості сучасної міського середовища. Ми будуємо і плануємо нові житлові комплекси, дотримуючись концепції «краще з усього світу»

Кожен співробітник «Там Де Дім» націлений на те, щоб купівля квартири стала однією з найприємніших подій у житті кожного клієнта, а подальше життя склалося саме так, як мріяли покупці наших квартир.

Команда «Там Де Дім» докладає зусиль щодо забезпечення кращих на ринку, максимально конкурентних пропозицій на старті продажів квартир і виконує зобов'язання щодо термінів будівництва і якісного кінцевого продукту."

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее