Подать объявление

Відгуки про забудовника Інвест Родина

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
22 дек 2021 09:54

Відгуки про забудовника Інвест Родина


Новобудови забудовника Інвест Родина


22 дек 2021 09:55

Компанія про себе:


"Будівельна компанія «Інвест Родина» працює на ринку будівельних послуг з 2006 року.

За час своєї роботи‚ компанія «Інвест Родина» збудувала у Тернополі та області об’єкти різноманітного призначення та складності: торгівельні та торгівельно-розважальні комплекси‚ індивідуальні житлові будинки та котеджі‚ багатоповерхові житлові будинки‚ а також офісні та громадські приміщення.


Зокрема‚ будівельна компанія «Інвест Родина»‚ спільно з київською фірмою “Аеробуд”‚ звела перший в Тернополі торгівельно-розважальний центр «Орнава»‚ розташований по вулиці Живова‚ 15а; торгівельно-розважальний центр «Марципан» — по вулиці Кривоноса‚ 2б; торгівельний центр “Рай Центр” — по вулиці 15 Квітня‚ 5а.


У переліку побудованих багатоквартирних будинків‚ житловий будинок по вул. 15 Квітня‚ ведеться будівництво багатоповерхового житлового будинку по вулиці Симоненка.


Одним із напрямків діяльності будівельної компанії «Інвест Родина» є зведення офісних приміщень. Як приклад‚ по вулиці Чорновола‚ збудовано офісне приміщення‚ яке на сьогоднішній день уже повноцінно використовується різного роду підприємствами.


Сьогодні‚ житло, яке будує «Інвест Родина» в Тернополі та Чорткові — це сучасні багатоповерхівки з хорошими теплоізоляційними характеристиками‚ усі будинки передбачають індивідуальне опалення та обладнані комфортними ліфтами. Наші будинки — це не лише запорука якісного житла‚ а також чудові дитячі майданчики‚ затишна і озеленена прибудинкова територія.


Принципи роботи.

Основними видами діяльності підприємства є монолітно-каркасне будівництво‚ а також будівництво за допомогою теплоізолюючих‚ екологічно чистих євроблоків.

Компанія володіє якісним європейським обладнанням‚ використовує сучасні технології‚ веде багаторівневий контроль якості та професійну кадрову політику

З кожним конкретним замовником наша компанія намагається встановити взаємовигідні стосунки‚ які орієнтовані на професійне виконання поставлених завдань та термінів.

Віддавши перевагу будівельній компанії «Інвест Родина»‚ ви отримаєте надійного і відповідального партнера‚ компанію‚ яка орієнтується на довгострокову співпрацю‚ людей‚ готових втілювати нові проекти та розбудовувати рідне місто."

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее