Подать объявление

Відгуки про забудовника Будмеханізація

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
23 дек 2021 09:46

Відгуки про забудовника Будмеханізація


Новобудови забудовника Будмеханізація


23 дек 2021 09:48

Компанія про себе:


"Історія «Будівельної компанії «БУДМЕХАНІЗАЦІЯ» почалася у 1949 році більше сімдесяти років тому. На підприємстві збережена і активно розвивається виробнича база, розташована на земельній ділянці площею більше шести гектарів, на якій функціонують цехи і майстерні, необхідні для ремонту і обслуговування будівельної техніки.


«БУДМЕХАНІЗАЦІЯ» має значний кадровий потенціал. Тут розуміють, що будівництво - це живий організм зi своїми законами та принципами. В сучасній економічній ситуації подібні унікальні колективи починають оцінювати по-новому. «БУДМЕХАНІ3АЦІЯ» - яскравий тому приклад: підприємство використало власний досвід для роботи в нових економічних умовах, зберегло парк баштових кранів та будівельної техніки.


З 1998 року колективом підприємства збудовано і здано в експлуатацію двадцять два житлових будинки загальною площею п’ятдесят чотири тисячі квадратних метрів. У нових квартирах живуть вісімсот десять родин херсонців. У Таврійському мікрорайоні збудована і активно функціонує noліклінікa родинної медицини площею більше п’ятсот квадратних метрів. 


13 листопада 2019 року «Будівельна компанія «БУДМЕХАНІЗАЦІЯ» отримала від Державної архітектурно-будівельної інспекції України оновлену ліцензію №64-Л на господарську діяльність з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середніми та значними наслідками. Отримання підприємством цієї ліцензії свідчить про повну відповідність сучасним вимогам.


Житлові комплекси компанії запроектовані найкращими херсонськими архітекторами та проектантами, завдяки чому вигідно відрізняються зручними плануваннями та всією необхідною інфраструктурою. Об’єкти побудовані мотивованими висококваліфікованими фахівцями, які віддані своїй роботі і отримують задоволення від створення комфортного, надійного і якісного житла для херсонців. Для будівництва використовуються виключно нові, якісні й енергоефективні матеріали.


Підприємство бере активну участь у розвитку зеленої енергетики. Фахівці компанії залучені у будівництві сонячних та вітрових електростанцій у різних регіонах України. 


ПрАТ «БК «Будмеханізація» - лідер з нерухомості у Херсоні.

Основною діяльністю будівельної компанії "Будмеханізація" є комплекс послуг з розвитку будівельних проектів. Компанія має в своєму штаті висококваліфікованих фахівців різного напрямку, що дозволяють проводити всі необхідні дії для реалізації бізнес-процесу розвитку яких типів будівель та будівельних проектів будь-якого напрямку і складності.


Рік заснування - 1949.

  •   Надійно та якісно будуємо
  •   Зручна інфраструктура
  •   Мотивовані, висококваліфіковані фахівці віддані своїй роботі"
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее