Подать объявление

Микрорайон на ул. Новомостицкая, Замковецкая | Киевгорстрой

ЗастройщикКиевгорстрой
Сдача ЖК2016 - 2018 г.
Планировки
от 26 000 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 375.
43/11%
42/11%
117/31%
118/31%
55/15%
1. . .490492. . .980
04 ноя 2016 13:52
Цитата "MaksymPadun":

от же ж сепаратюги, аби тыльки шось подылити.

хм, почему Вы разбрасываетесь оскорблениями?
Просто уже откровенно достало, что застройщик плохой, район никакой, дома ужасные и т.д....
Захожу на форум чтобы увидеть новости хорошие, а тут очень часто один негатив!
Вот и Вы посыпали...
04 ноя 2016 13:54
Говорите тем достаточно :@-: только вот я не вижу темы под названием "Наш негатив"
04 ноя 2016 15:44
Цитата "FillVM":

хм, почему Вы разбрасываетесь оскорблениями?
Просто уже откровенно достало, что застройщик плохой, район никакой, дома ужасные и т.д....
Захожу на форум чтобы увидеть новости хорошие, а тут очень часто один негатив!
Вот и Вы посыпали...

где это ваше чувство юмора? 8-() :wow:
04 ноя 2016 15:45
Цитата "FillVM":
Говорите тем достаточно :@-: только вот я не вижу темы под названием "Наш негатив"

если вы на счет меня, то я не жалуюсь, а констатирую факт и свои мысли.
вы ж в интырнете, господи.
может александру больше негде пожаловаться, а вы тут начинаете
04 ноя 2016 15:47
Цитата "MaksymPadun":

где это ваше чувство юмора? 8-() :wow:

:shuffle: я сегодня не "в гуморі"
04 ноя 2016 15:48
Цитата "MaksymPadun":

может александру больше негде пожаловаться, а вы тут начинаете

может и так но, как не зайду постоянные жалобы :@-: а это угнетает...
04 ноя 2016 15:59
Ну так, це інтернет, тут можна все. Так що, тепер може всі оголенними фотками почнуть обмінюватися і травкою ділитися?

Я за те, що ті люди хто тут - мають якусь спільну мету,і всім буде приємніше, якщо її досягнення буде супроводжуватися оптимізмом, добрими підколами, і конкретною інфою, об"єктивними враженнями, які чимось підкріплені. Усі ниття, що ми тут зустрічаємо, вони наааастільки розмиті що ну нафіг: "Мені сказав той, ім"я не пам"ятаю, номерів нема, коли точно не скажу, але ми УСІ З ВАМИ в прольоті" і всі такіііі впевнені в собі! То чого ж тут в КМБ робити, якщо вони такі погані?))))) Але це меншинство, більшість людей тут мені імпонують, дууууже сподіваюсь що саме такі будуть жити у будинку, у секції зі мною, бо кожен день слухати знов же ниття у ліфті при зустрічі ну взаааагалі не хочеться....
04 ноя 2016 16:21
Взагалі Інтернет створювався якраз для поширення "оголених фоток", і точно не для форуму нерухомості, ви не знали? :)
А ви, доречі, з якого будинку-секції?
04 ноя 2016 17:24
Цитата "MaksymPadun":
Взагалі Інтернет створювався якраз для поширення "оголених фоток", і точно не для форуму нерухомості, ви не знали? :)
А ви, доречі, з якого будинку-секції?

з приводу інтернету: якщо і для оголених фоток, то вони мали бути трохи в військовій формі - прародичом і-нету була система обміну інфомацією для американських військових :)

з приводу негативу з мого боку: це моя реація на погану роботу КМБ, за яку я заплатив гроші.

Я щойно з будівництва нашого масиву: в 4-3 моноліт не завершили, а це +1 місяць на завершення моноліту,
наступний крок: завершення кладки, на 15-16 поверхах звели тільки зовнішні стіни - на перестінки та балкони ще місяць,
отже, ми вже в січні 2017, і тут до 21 числа свята,
тобто прокладку елетропроводки, систем опалення (та інші комунікації) відкладаємо на лютий-березень,
далі потрібно зробити внутрішнє оздоблення (штукатурка коридорів, фарбування стін), отже введення в експлуатацію першої черги можливе в травні-червні 2017 (якщо до цього часу закінчуть паркінг)

далі обіцяні 3 місяці на ключі і ми вже в вересні-жовтні 2017(це в ідеальному випадку із ключами)
прошу поправити строки, якщо не згідні із написаним.

можна запитати усіх із 1-ї черги: Вас влаштовує заплатити гроші та чекати ще мінімум рік на ключі і теревенити на будівельному форумі на світські теми?
04 ноя 2016 17:36
Олександре, ваші проблеми зрозумілі, але ватаги для атаки на КМБ вам тут скоріш за все не знайти(
04 ноя 2016 17:40
Цитата "MaksymPadun":
Олександре, ваші проблеми зрозумілі, але ватаги для атаки на КМБ вам тут скоріш за все не знайти(

спілкувався сьогодні з юристом, він також сказав, що колективний позов добре, коли звернення публічне :), а коли усіх все влаштовує, краще в індивідуальному порядку такі питання вирішувати.
04 ноя 2016 17:52
Цитата "AlexandrK1":

спілкувався сьогодні з юристом, він також сказав, що колективний позов добре, коли звернення публічне :), а коли усіх все влаштовує, краще в індивідуальному порядку такі питання вирішувати.

Лучше быть богатым и здоровым. Александр, вы же свою ветку создали, верно? Там у вас уже толпа желающих подать в суд на предмет инвестирования. И коментарии опытного юриста.
Что вас не устраивает?
04 ноя 2016 17:58
Цитата "TimonS":

Лучше быть богатым и здоровым. Александр, вы же свою ветку создали, верно? Там у вас уже толпа желающих подать в суд на предмет инвестирования. И коментарии опытного юриста.
Что вас не устраивает?

відповідь кілька "постів назад"
04 ноя 2016 18:23
Цитата "AlexandrK1":

відповідь кілька "постів назад"

Почитал, не нашёл ответа, почему вы не продолжаете писать эту всю информацию в вашей ветке форума, а продолжаете повторять одно и тоже в этой ветке?
04 ноя 2016 18:48
Цитата "TimonS":

Почитал, не нашёл ответа, почему вы не продолжаете писать эту всю информацию в вашей ветке форума, а продолжаете повторять одно и тоже в этой ветке?

чому Вас це турбує?
04 ноя 2016 19:19
Цитата "AlexandrK1":

чому Вас це турбує?

А вы с какой целью интересуетесь?
04 ноя 2016 19:22

Якщо знайдеться хвилина, прошу допомогти:

https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=4851&icf=1&sms=1

може підтримавши нам вдасться уникнути таких питань

04 ноя 2016 19:24
Цитата "TimonS":

А вы с какой целью интересуетесь?

питання задають, щоб отримати відповідь, це складно?
04 ноя 2016 19:55
Цитата "AlexandrK1":

питання задають, щоб отримати відповідь, це складно?

Я отвечаю только тем, кто отвечает мне, а не задаёт вопросы на вопрос.
04 ноя 2016 19:56
Надеюсь Александрк1 не надо мной живет
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .490492. . .980
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx