Микрорайон на ул. Новомостицкая, Замковецкая | Киевгорстрой
Застройщик | Киевгорстрой |
Сдача ЖК | 2016 - 2018 г. |
Планировки | от 26 000 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 375.
43/11% | ||
42/11% | ||
117/31% | ||
118/31% | ||
55/15% |
TimonS
T
Старожил
856
23 декабря 2015
22 сен 2016 13:36
2 сообщения с 2013 года. И все в этой ветке форума. )))) Ага, да. Инвестор. "ВЕРЮ"!
YuYu
Y
Постоянный пользователь
429
19 ноября 2015
22 сен 2016 13:42
Цитата "TimonS":2 сообщения с 2013 года. И все в этой ветке форума. )))) Ага, да. Инвестор. "ВЕРЮ"!
человек не пишет, инвестор чего
может инвестор того проплаченного ролика на непопулярном канале
а может инвестор гаража, который попадает под снос из-за дороги
Helga2015

Постоянный пользователь
210
07 декабря 2015
22 сен 2016 13:49
Цитата "Sunkolo":І правильний гвалт. Я сама, будучи інвестором, піду на мітинг проти суцільної дороги. Ви що хочете, щоб все було дорога? Чи побільше дерев, лавочок, скверик може, спортплощадку додаткову. Ви що, думаєте, того що в дворі якась площадка, вистачить і для дітей, і для молоді, і для собак, і для спорту, і для машин? Дорогу можна зробити акуратну,як у всіх дворах. А все інше посадити дійсно сад, зелень, повітря буде чистіше. Навіщо закатувати все в асфальт? задумали трасу на 15 метрів ширини. Вам же потім цим дихати і це слухати! Дорогу можна і необхідно зробити нижче комплекса, по Брестській, Новомостицькій. Ви не думали, що через дорогу під вашими ж вікнами невдовзі ломанеться весь Крістер град, нова Ліпінка, Варшавський і т.д.???
Ми живемо в місті, а не в парку. Це - нормально. І нормально, коли люди ( і крістер, і ліпінка) користуються зручною, широкою дорогою.
Дитячих майданчиків у нас достатньо. Для молоді в кожному дворі спортивні майданчики. Вигулювати собак в дворі на газонах - це дикість.
Мітингуйте на здоров'я )
Хоча цей час і здоров'я можна використати наприклад для влаштування зеленої огорожі у себе на ділянці, чи пергол. Тобто влаштувати свій затишний, захищений куточок, а не заважати жити іншим.
umgg
u
Постоянный пользователь
184
08 октября 2015
22 сен 2016 14:21
Sunkolo , вы хотите сказать что мы испортим район? Вы вообще видели что у вас там творилось до этого строительства? Детки говорите гуляли и на велосипедах катались? Да там была свалка созданная вот такими как вы местными жителями. Дома будут построены и не вас спрашивать об этом, а у вашего друга снесут забор и т.д., землю он захватил а не у него.
У нас будут и площадки и все остальное, самое интересное что вы потом будете к нам ходить и пользоваться НАШИМИ благами, за которые мы заплатили НАШИ деньги.
У нас будут и площадки и все остальное, самое интересное что вы потом будете к нам ходить и пользоваться НАШИМИ благами, за которые мы заплатили НАШИ деньги.
Monday_People

Пользователь
35
19 сентября 2016
22 сен 2016 14:24
Цитата "Sunkolo":І правильний гвалт. Я сама, будучи інвестором, піду на мітинг проти суцільної дороги.
Войцеховский, перелогинтесь
Julianna

Пользователь
25
23 марта 2016
22 сен 2016 15:25
Каждый раз как захожу на форум - получаю мощный стресс... скорей бы уже наши домики достроили.
Дом 3 секция 5 - соседи отзовитесь )))

Indepenzo
I
Новичок
16
12 сентября 2016
22 сен 2016 16:41
Про какую дорогу идет речь, а то я этот момент упустил???))
Анна Борисовна

Постоянный пользователь
476
20 июня 2015
22 сен 2016 17:54
Цитата "Sunkolo":І правильний гвалт. Я сама, будучи інвестором, піду на мітинг проти суцільної дороги. Ви що хочете, щоб все було дорога? Чи побільше дерев, лавочок, скверик може, спортплощадку додаткову. Ви що, думаєте, того що в дворі якась площадка, вистачить і для дітей, і для молоді, і для собак, і для спорту, і для машин? Дорогу можна зробити акуратну,як у всіх дворах. А все інше посадити дійсно сад, зелень, повітря буде чистіше. Навіщо закатувати все в асфальт? задумали трасу на 15 метрів ширини. Вам же потім цим дихати і це слухати! Дорогу можна і необхідно зробити нижче комплекса, по Брестській, Новомостицькій. Ви не думали, що через дорогу під вашими ж вікнами невдовзі ломанеться весь Крістер град, нова Ліпінка, Варшавський і т.д.???

Анна Борисовна

Постоянный пользователь
476
20 июня 2015
22 сен 2016 17:55
Цитата "tabletka":а я увидел, что балконная стена ватой утеплена.
а вор, укравший землю- скатиняка

MaksymPadun
M
Постоянный пользователь
118
29 августа 2016
22 сен 2016 18:26
Заходишь на форум, почитаешь, подумаешь "ОйВсе", и уходишь;)
JaneAir

Пользователь
36
10 июля 2015
22 сен 2016 18:27
Цитата "Anique":На странице 392
Спасибо!
OnzMill
O
Новичок
10
31 августа 2016
22 сен 2016 23:58
Не зміг не прокоментувати. Ролик супер! Дякую.
Жду продовження циклу передач. Цікаво коли вони про Перспективу, Небо... Флагман скажуть.
А також про коники ВодокАналу в новобудовах держ забудовників.
Радує - якщо є такий інтерес, то значить все в порядку. Добудують, здадуть. Буде і дорога і паркомісця.
Ну країна у нас така, якщо кричать все законно - жодного папірця нема. Якщо кричать забудова незаконна - значить хочуть собі шмат. А нема. Те саме з "Почайною" на Оболоні, і з іншими обектами...
А ме-е-ке-кесні, ну прийдеться забор відсунути на потрібну відстань.
В лотерею виграв, кредити, бізнес)))
Жду продовження циклу передач. Цікаво коли вони про Перспективу, Небо... Флагман скажуть.
Радує - якщо є такий інтерес, то значить все в порядку. Добудують, здадуть. Буде і дорога і паркомісця.
Ну країна у нас така, якщо кричать все законно - жодного папірця нема. Якщо кричать забудова незаконна - значить хочуть собі шмат. А нема. Те саме з "Почайною" на Оболоні, і з іншими обектами...
4Leo
4
Пользователь
79
27 августа 2015
23 сен 2016 05:52
Цитата "OnzMill":Не зміг не прокоментувати. Ролик супер! Дякую.
+5!
coolihs

Новичок
19
30 июля 2013
23 сен 2016 06:46
Цитата "OnzMill":Жду продовження циклу передач. Цікаво коли вони скажуть
про коники ВодокАналу в новобудовах держ забудовників.
А что с Водоканалом не так? Вроде если стройка законная то подключают холодную воду и канализацию без проблем, а в незаконных самостроях Войцеховского воду таскают флягами из артезианских скважин и канализационные отходы сливают по шлангу под дом.
Silavi

Гость
4
13 сентября 2016
23 сен 2016 07:09
Цитата "Julianna ":Каждый раз как захожу на форум - получаю мощный стресс... скорей бы уже наши домики достроили.
Я с 3-5)

Serezhaa
S
Постоянный пользователь
232
09 апреля 2016
23 сен 2016 08:10
давайте фоторепортажи лучше)
tabletka

Постоянный пользователь
370
17 мая 2016
23 сен 2016 09:23
что за бред? какой митинг от инвестора против дороги? я платил за новую, широкую дорогу! не нравится тут жить - меняй квартиру!
queraga

Прохожий
1
05 сентября 2016
23 сен 2016 12:10
Добрый день Соседи !!!
сохраняйте баланс. без дороги тоже плохо, только представьте какие будут пробки по утрам и вечерам. Нужен компромисс.

сохраняйте баланс. без дороги тоже плохо, только представьте какие будут пробки по утрам и вечерам. Нужен компромисс.

Sunkolo
S
Пользователь
55
22 октября 2013
23 сен 2016 21:16
queraga, дякую за здоровий глузд і підтримку! Так, нам місце для дерев і лавочок, і широкі тротуари, а для всіх бажаючих дорога- їздити, слухати, і нюхати)) А хто там платив за дорогу, а не за метри квадратні, сподіваюсь, ваші вікна і виходять на неї, на цю широченну мрію)) Успішного перегляду! І не майте діла до місцевих. Бо як це вам не дивно, дійсно є інвестори, які їх будуть захищати. Я до речі, інвестор 9-3, навіщо мені було тут писати, поки не була інвестором)) сподіваюсь в нашому під'їзді поселяться ще любителі зелені, і ми все облаштуємо, як треба! Але як мене це дивує, ви аж на стільки не дружите з природою, ходьбою, такі прості речі, просто норми життя викликають таку дивну реакцію? Якщо тут є хтось, хто за такі ж цінності і найкращі європейські стандарти облаштування прибудинкових територій - буду дуже рада знайомству. Нам буде що поробити разом!
BBC_80
B
Старожил
554
04 марта 2016
24 сен 2016 05:24
Цитата "Sunkolo":queraga, дякую за здоровий глузд і підтримку! Так, нам місце для дерев і лавочок, і широкі тротуари, а для всіх бажаючих дорога- їздити, слухати, і нюхати)) А хто там платив за дорогу, а не за метри квадратні, сподіваюсь, ваші вікна і виходять на неї, на цю широченну мрію)) Успішного перегляду! І не майте діла до місцевих. Бо як це вам не дивно, дійсно є інвестори, які їх будуть захищати. Я до речі, інвестор 9-3, навіщо мені було тут писати, поки не була інвестором)) сподіваюсь в нашому під'їзді поселяться ще любителі зелені, і ми все облаштуємо, як треба! Але як мене це дивує, ви аж на стільки не дружите з природою, ходьбою, такі прості речі, просто норми життя викликають таку дивну реакцію? Якщо тут є хтось, хто за такі ж цінності і найкращі європейські стандарти облаштування прибудинкових територій - буду дуже рада знайомству. Нам буде що поробити разом!
Дорог буди не менше ніж у плані й ви спеціально вибрали дім у дороги, може ще й вікна на дорогу виходять.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
- ЖК Aria | GEOS | Київ, бул. Миколи Міхновського (Дружби Народів), 13а10.09156
- ЖК La Manche | Ла Манш | Perfect Group, Укрбуд | ул. Щекавицкая, 4610.0973
- ЖК Polaris Home & Plaza | Perfect Group, Citex Development | Киев, ул. Семьи Кульженков, 2210.09497
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Київміськбуд | Киев, ул. Каунасcкая, 2710.09456
- ЖК LookyanSky | Resa Development | Киев, ул. Лукьяновская08.0987
- ЖК Sanville Park | Санвиль Групп | Святопетровское, ул. Богдана Хмельницкого, 25а08.0930
- ЖК Family and Friends | 2 очередь | GEOS | Киев, ул. Новополевая, 208.09530
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1108.093 775
- ЖК PetrovSky | Prof-Group | Нові Петрівці, вул.1-го Травня07.0915
- ЖК SENAT | GEOS | Киев, Кольцевая дорога, 306.0967
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?11.094 677
- Завышеные тарифы на отопление. Как обжаловать и куда писать?19.082
- Ипотека от Банков с лучшими условиями | Обсуждение кредитов под залог недвижимости13.08192
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Планирую аренду квартиры в районе Подола30.073
- Про агентство Атлант-А23.0722
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Где найти качественные полотенца?04.092
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями29.0818
- Выбор пылесоса. Отзывы о ваших пылесосах26.0866
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна22.0891
- Болит спина07.0873
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- ЖК Імперіал Парк Авеню | Імперіал Буд | Чернівці, вул. Рівненська, 718.084
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського04.0815
- ЖК Зелений двір | Спілка забудівників | Івано-Франківськ, вул. Тисменицька04.089
- Одесса, ул. Еврейская, 3 | Будова04.084
- ЖК Soul Park | Львів, вул. Пилипа Орлика | LEV Development29.072
- ЖК Північний | Чернігів, просп. Миру, Кільцева дорога | Атлант27.0712
- Хто планує поїхати на будівельний форум у Львові цього вересня?01.093
- Тёплый пол, отзывы и советы28.08205
- Крыша потекла, что делать?25.0818
- Перепланировка | тема просьб и советов по конкретным ситуациям19.082 216
- Материал многоквартирного дома новостройки. Какой лучше?13.0812
- Климатическое оборудование норвежской ТМ Bergen07.082
- Как можно прочистить или улучшить вентиляцию в квартире?06.086
- Пол на кухне – ламинат или плитка?30.0720
- Как правильно заложить швы в стенах после врезки столешницы/подоконника?24.072
- Как отвечать на How are You?06.091
- Домик для кота26.085
- Тренажер в доме. Какой выбрать24.0817
- Мебель под заказ | Объявления об изготовлении мебели18.0899
- Как уберечь холодильник от перепадов напряжения09.0810
- Мій сайт не з'являється в результатах пошуку05.082
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий26.0728
- Кто как развлекается в свободное время?19.071
- Есть ли польза от компьютерных игр?19.077

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее