Подати оголошення

Микрорайон на ул. Новомостицкая, Замковецкая | Киевгорстрой

ЗабудовникКиївміськбуд
Здача ЖК2016 - 2018 р.
Планування
від 26 000 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 375.
43/11%
42/11%
117/31%
118/31%
55/15%
1. . .452454. . .980
22 вер 2016 13:36
2 сообщения с 2013 года. И все в этой ветке форума. )))) Ага, да. Инвестор. "ВЕРЮ"!
22 вер 2016 13:42
Цитата "TimonS":
2 сообщения с 2013 года. И все в этой ветке форума. )))) Ага, да. Инвестор. "ВЕРЮ"!

человек не пишет, инвестор чего
может инвестор того проплаченного ролика на непопулярном канале

а может инвестор гаража, который попадает под снос из-за дороги
22 вер 2016 13:49
Цитата "Sunkolo":
І правильний гвалт. Я сама, будучи інвестором, піду на мітинг проти суцільної дороги. Ви що хочете, щоб все було дорога? Чи побільше дерев, лавочок, скверик може, спортплощадку додаткову. Ви що, думаєте, того що в дворі якась площадка, вистачить і для дітей, і для молоді, і для собак, і для спорту, і для машин? Дорогу можна зробити акуратну,як у всіх дворах. А все інше посадити дійсно сад, зелень, повітря буде чистіше. Навіщо закатувати все в асфальт? задумали трасу на 15 метрів ширини. Вам же потім цим дихати і це слухати! Дорогу можна і необхідно зробити нижче комплекса, по Брестській, Новомостицькій. Ви не думали, що через дорогу під вашими ж вікнами невдовзі ломанеться весь Крістер град, нова Ліпінка, Варшавський і т.д.???

Ми живемо в місті, а не в парку. Це - нормально. І нормально, коли люди ( і крістер, і ліпінка) користуються зручною, широкою дорогою.

Дитячих майданчиків у нас достатньо. Для молоді в кожному дворі спортивні майданчики. Вигулювати собак в дворі на газонах - це дикість.

Мітингуйте на здоров'я )
Хоча цей час і здоров'я можна використати наприклад для влаштування зеленої огорожі у себе на ділянці, чи пергол. Тобто влаштувати свій затишний, захищений куточок, а не заважати жити іншим.
22 вер 2016 14:21
Sunkolo , вы хотите сказать что мы испортим район? Вы вообще видели что у вас там творилось до этого строительства? Детки говорите гуляли и на велосипедах катались? Да там была свалка созданная вот такими как вы местными жителями. Дома будут построены и не вас спрашивать об этом, а у вашего друга снесут забор и т.д., землю он захватил а не у него.

У нас будут и площадки и все остальное, самое интересное что вы потом будете к нам ходить и пользоваться НАШИМИ благами, за которые мы заплатили НАШИ деньги.
22 вер 2016 14:24
Цитата "Sunkolo":
І правильний гвалт. Я сама, будучи інвестором, піду на мітинг проти суцільної дороги.

Войцеховский, перелогинтесь
22 вер 2016 15:25
Каждый раз как захожу на форум - получаю мощный стресс... скорей бы уже наши домики достроили.
Дом 3 секция 5 - соседи отзовитесь ))) :hi:
22 вер 2016 16:41
Про какую дорогу идет речь, а то я этот момент упустил???))
22 вер 2016 17:54
Цитата "Sunkolo":
І правильний гвалт. Я сама, будучи інвестором, піду на мітинг проти суцільної дороги. Ви що хочете, щоб все було дорога? Чи побільше дерев, лавочок, скверик може, спортплощадку додаткову. Ви що, думаєте, того що в дворі якась площадка, вистачить і для дітей, і для молоді, і для собак, і для спорту, і для машин? Дорогу можна зробити акуратну,як у всіх дворах. А все інше посадити дійсно сад, зелень, повітря буде чистіше. Навіщо закатувати все в асфальт? задумали трасу на 15 метрів ширини. Вам же потім цим дихати і це слухати! Дорогу можна і необхідно зробити нижче комплекса, по Брестській, Новомостицькій. Ви не думали, що через дорогу під вашими ж вікнами невдовзі ломанеться весь Крістер град, нова Ліпінка, Варшавський і т.д.???

:faceoff: :faceoff: :faceoff: :bubu: Не смішіть мене, вона піде...
22 вер 2016 17:55
Цитата "tabletka":
а я увидел, что балконная стена ватой утеплена.
а вор, укравший землю- скатиняка

:super: :up: :super: :up: :super: :up: :super:
22 вер 2016 18:26
Заходишь на форум, почитаешь, подумаешь "ОйВсе", и уходишь;)
22 вер 2016 18:27
Цитата "Anique":
На странице 392

Спасибо!
22 вер 2016 23:58
Не зміг не прокоментувати. Ролик супер! Дякую.
Жду продовження циклу передач. Цікаво коли вони про Перспективу, Небо... Флагман скажуть.
А також про коники ВодокАналу в новобудовах держ забудовників.
Радує - якщо є такий інтерес, то значить все в порядку. Добудують, здадуть. Буде і дорога і паркомісця.
Ну країна у нас така, якщо кричать все законно - жодного папірця нема. Якщо кричать забудова незаконна - значить хочуть собі шмат. А нема. Те саме з "Почайною" на Оболоні, і з іншими обектами...
А ме-е-ке-кесні, ну прийдеться забор відсунути на потрібну відстань.
В лотерею виграв, кредити, бізнес)))
23 вер 2016 05:52
Цитата "OnzMill":
Не зміг не прокоментувати. Ролик супер! Дякую.
Жду продовження циклу передач. Цікаво коли вони про Перспективу, Небо... Флагман скажуть.
А також про коники ВодокАналу в новобудовах держ забудовників.
Радує - якщо є такий інтерес, то значить все в порядку. Добудують, здадуть. Буде і дорога і паркомісця.
Ну країна у нас така, якщо кричать все законно - жодного папірця нема. Якщо кричать забудова незаконна - значить хочуть собі шмат. А нема. Те саме з "Почайною" на Оболоні, і з іншими обектами...
А ме-е-ке-кесні, ну прийдеться забор відсунути на потрібну відстань.
В лотерею виграв, кредити, бізнес)))

+5!
23 вер 2016 06:46
Цитата "OnzMill":
Жду продовження циклу передач. Цікаво коли вони скажуть
про коники ВодокАналу в новобудовах держ забудовників.

А что с Водоканалом не так? Вроде если стройка законная то подключают холодную воду и канализацию без проблем, а в незаконных самостроях Войцеховского воду таскают флягами из артезианских скважин и канализационные отходы сливают по шлангу под дом.
23 вер 2016 07:09
Цитата "Julianna ":
Каждый раз как захожу на форум - получаю мощный стресс... скорей бы уже наши домики достроили.
Дом 3 секция 5 - соседи отзовитесь ))) :hi:

Я с 3-5) :hi:
23 вер 2016 08:10
давайте фоторепортажи лучше)
23 вер 2016 09:23
Цитата "Sunkolo":

что за бред? какой митинг от инвестора против дороги? я платил за новую, широкую дорогу! не нравится тут жить - меняй квартиру!
23 вер 2016 12:10
Добрый день Соседи !!!
:thanks:
сохраняйте баланс. без дороги тоже плохо, только представьте какие будут пробки по утрам и вечерам. Нужен компромисс.
:faceoff:
23 вер 2016 21:16
queraga, дякую за здоровий глузд і підтримку! Так, нам місце для дерев і лавочок, і широкі тротуари, а для всіх бажаючих дорога- їздити, слухати, і нюхати)) А хто там платив за дорогу, а не за метри квадратні, сподіваюсь, ваші вікна і виходять на неї, на цю широченну мрію)) Успішного перегляду! І не майте діла до місцевих. Бо як це вам не дивно, дійсно є інвестори, які їх будуть захищати. Я до речі, інвестор 9-3, навіщо мені було тут писати, поки не була інвестором)) сподіваюсь в нашому під'їзді поселяться ще любителі зелені, і ми все облаштуємо, як треба! Але як мене це дивує, ви аж на стільки не дружите з природою, ходьбою, такі прості речі, просто норми життя викликають таку дивну реакцію? Якщо тут є хтось, хто за такі ж цінності і найкращі європейські стандарти облаштування прибудинкових територій - буду дуже рада знайомству. Нам буде що поробити разом!
24 вер 2016 05:24
Цитата "Sunkolo":
queraga, дякую за здоровий глузд і підтримку! Так, нам місце для дерев і лавочок, і широкі тротуари, а для всіх бажаючих дорога- їздити, слухати, і нюхати)) А хто там платив за дорогу, а не за метри квадратні, сподіваюсь, ваші вікна і виходять на неї, на цю широченну мрію)) Успішного перегляду! І не майте діла до місцевих. Бо як це вам не дивно, дійсно є інвестори, які їх будуть захищати. Я до речі, інвестор 9-3, навіщо мені було тут писати, поки не була інвестором)) сподіваюсь в нашому під'їзді поселяться ще любителі зелені, і ми все облаштуємо, як треба! Але як мене це дивує, ви аж на стільки не дружите з природою, ходьбою, такі прості речі, просто норми життя викликають таку дивну реакцію? Якщо тут є хтось, хто за такі ж цінності і найкращі європейські стандарти облаштування прибудинкових територій - буду дуже рада знайомству. Нам буде що поробити разом!

Дорог буди не менше ніж у плані й ви спеціально вибрали дім у дороги, може ще й вікна на дорогу виходять.
https://www.kmb-sale.com/files/234/Lipin4Genplan1.jpg
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .452454. . .980
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше