Подать объявление

ЖК на ул. Коперника, 3 | Киевгорстрой

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 96.
25/26%
13/14%
31/32%
18/19%
9/9%
1. . .7779. . .156
31 май 2016 07:13
По темі гаражів та пункту прийому втор. сировини.

Направив письмові скарги на бездіяльність 1551

30 травня 2016 р. Голові Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації
Гарягі Олегу Олександровичу
01030, м. Київ, вул. Б.Хмельницького, 24

СКАРГА
на бездіяльність ВОП «Лук’янівка»

Я, , 20 лютого 2016 р. через КБУ «Контактний центр міста Києва 1551» звернувся (№ К-10668) з приводу перевірки наявності дозвільної документації та демонтажу металевих гаражів розміщених на подвір’ї між будинками по вул. Коперника б. 7 і б. 9/11 та вул. Вільгельма Котарбінського (М. Кравченка) б. 8 та 10/12.
За результатом мого звернення ВОП «Лук’янівка» та ТОВ «Будівельний індустріальний Холдинг» повідомили, що працівниками ВОП «Лук’янівка» було виявлено 3 (три) металевих гаража, а дозвільна документація та інформація про власників в наявності.
Я направив своє звернення на додаткове опрацювання із проханням надати копії дозвільної документації на металеві гаражі. Однак до цього часу мною не було отримано відповіді.

Зважаючи на це, прошу Вас:

1. Надати копію рішення про виділення земельних ділянок для розташування вищезазначених 3 (трьох) металевих гаражів або про їх передачу у користування (оренду).

2. Вказати на підставі яких саме дозвільних документів розташовані вищезазначені 3 (три) металеві гаражі та надати їх копії.

3. У випадку відсутності дозвільних документів, зокрема на право власності або користування відповідними земельними ділянками – демонтувати вищезазначені 3 (три) металеві гаражі.

4. Притягнути до відповідальності за бездіяльність управителя ВОП «Лук’янівка» Каращук Світлану Петрівну.

5. Надати відповідь з письмовим підтвердженням розгляду скарги.

30 травня 2016 р. Голові Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації
Гарягі Олегу Олександровичу
01030, м. Київ, вул. Б.Хмельницького, 24

СКАРГА
на бездіяльність Відділу контролю за благоустроєм Шевченківського району

Я, , 20 лютого 2016 р. через КБУ «Контактний центр міста Києва 1551» звернувся (№ К-10669) з приводу перевірки діяльності та закриття (демонтажу) пункту прийому вторинної сировини (склотара, макулатура) на подвір’ї між будинками по вул. Коперника б. 7 і б. 9/11 та вул. Вільгельма Котарбінського (М. Кравченка) б. 8 та 10/12.
Даний пункт прийому вторинної сировини розміщений в центрі міста, поблизу житлових будинків, поряд з дитячими майданчиками та навчальними закладами (зокрема дитячий садок №2) – створює антисанітарні умови і «притягує» до себе певний контингент клієнтів, що перебувають в стані алкогольного сп’яніння, проявляють неадекватну поведінку тощо.
Однак замість вирішення питання по суті Відділ контролю за благоустроєм Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації надав роз’яснення щодо здійснення господарської діяльності із збирання та реалізації побутового брухту чорних та кольорових металів.
Своє звернення я направив на доопрацювання Відділом контролю за благоустроєм. Проте до цього часу підняте мною питання не було вирішено.

1. Надати повну та вичерпну відповідь стосовно: кому належить займане вказаним пунктом прийому вторинної сировини приміщення та на якій підставі (оренда, право власності) пункт займає це приміщення.

2. Демонтувати (закрити) вищезазначений пункт прийому вторинної сировини.

3. Притягнути до відповідальності за бездіяльність начальника відділу контролю за благоустроєм Копець Станіслава Олеговича.

4. Надати відповідь з письмовим підтвердженням розгляду скарги.

А також заяви в КМДА

30 травня 2016 р. Київська міська державна адміністрація
01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36

ЗАЯВА
про демонтаж металевих гаражів

На подвір’ї між будинками по вул. Коперника б. 7 і б. 9/11 та вул. Вільгельма Котарбінського (М. Кравченка) б. 8 та 10/12 м. Києва розташовані 3 (три) металевих гаража.
Земельна ділянка на якій розміщені ці гаражі є прибудинковою територією для загального користування.

1. Надати копію рішення про виділення земельних ділянок для розташування вищезазначених 3 (трьох) металевих гаражів або про їх передачу у користування (оренду).

2. Вказати на підставі яких саме дозвільних документів розташовані вищезазначені 3 (три) металеві гаражі та надати їх копії.

3. У випадку відсутності дозвільних документів, зокрема на право власності або користування відповідними земельними ділянками – демонтувати вищезазначені 3 (три) металеві гаражі.

4. Надати відповідь з письмовим підтвердженням розгляду та виконання заяви.

30 травня 2016 р. Київська міська державна адміністрація
01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36

ЗАЯВА
про закриття пункту прийому вторинної сировини

У центрі столиці України – місті Києва, на подвір’ї між будинками по вул. Коперника б. 7 і б. 9/11 та вул. Вільгельма Котарбінського (М. Кравченка) б. 8 та 10/12 розташований пункт прийому вторинної сировини (склотара, макулатура).
Цей пункт прийому вторинної сировини розміщений поблизу житлових будинків, поряд з дитячими майданчиками та навчальними закладами (зокрема дитячий садок №2) – створює антисанітарні умови і «притягує» до себе певний контингент клієнтів, що перебувають в стані алкогольного сп’яніння, проявляють неадекватну поведінку тощо.

1. Надати інформацію стосовно: кому належить займане вказаним пунктом прийому вторинної сировини приміщення та на якій підставі (оренда, право власності) пункт займає це приміщення.

2. Закрити (демонтувати) вищезазначений пункт прийому вторинної сировини.

3. Надати відповідь з письмовим підтвердженням розгляду та виконання заяви.
31 май 2016 09:38
:super: Готови Вас поддержать, если нужно. Больше скарг - больше действий.
31 май 2016 18:42
Цитата "Гальчик":

Доплата за площадь Обычно после сдачи объект. Может все же нас на ремонты пораньше запустят. Учитывая, что срок сдачи объекта был 30.05.2015, а сейчас уже 30.05.2016 и до сдачи еще масса работы на объекте, то может КГС сделает нам исключение и допустит на ремонты хотя бы в августе. Ремонт минимум 2 месяца будет длиться.

Гальчик, официальная дата ввода в эксплуатацию - это 30.07! Держу письмо в руках. Если будет июнь то это и так хорошо. По поводу ремонта раньше - у КГС такой практика (по моей информации) нету.
Кстати, тема отопления очень даже важная и актуальная. Я вообще не представляю как выходить с этой ситуации, так как даже батареи пониже все равно закроют низ окна, а вешать их сбоку - это ненужные трубы...
31 май 2016 20:27

фотки за 31.05.2016 часть 1
полный архив находится по ссылке //www.ex.ua/view/101660083

31 май 2016 20:29

фотки за 31.05.2016 часть 2

01 июнь 2016 10:10
Algy
То-то заметно, что очень много толку от того, что серьёзные инвесторы здесь второй год переливают из пустого в порожнее о "серьёзных хомутах" КГС и реальных сроках сдачи. Хомутов стало меньше, а сроки КГС уже дважды сокращало, да?
Считаю интереснее и конструктивнее поговорить о разных конструктивных и технических моментах, с которыми вскоре столкнется каждый "реальный инвестор". Ну или о создании ОСББ на худой конец.

По поводу ОСББ писал много раннее. Народ не заинересовало.? Когда "частный ЖЕК"(управляющая компания) будет присылать платежки в тридорого, тогда народ начнет шевелиться. А от начала шевеления до завершения регистрации ОСББ проходит до 1 года. Самое интересное, что это все равно коснется каждого. Тяжело посмотреть на пол шага вперед:(
01 июнь 2016 15:00
Цитата "Гальчик":
:super: Готови Вас поддержать, если нужно. Больше скарг - больше действий.

Звичайно чим більше звернень тим більше шансів на вирішення питання. Я спеціально виклав тексти - долучайтеся, будь ласка, небайдужі.
01 июнь 2016 15:01
Цитата "Магерт":
фотки за 31.05.2016 часть 2

Дякую за класні фото.
01 июнь 2016 15:02
Цитата "коперник":
Algy
По поводу ОСББ писал много раннее. Народ не заинересовало.? Когда "частный ЖЕК"(управляющая компания) будет присылать платежки в тридорого, тогда народ начнет шевелиться. А от начала шевеления до завершения регистрации ОСББ проходит до 1 года. Самое интересное, что это все равно коснется каждого. Тяжело посмотреть на пол шага вперед:(

ОСББ конечно же поддерживаем, почему нет, давайте делать список или как..

2 секция, как насчет застеклить маленький балкон?
01 июнь 2016 15:14
[/quote]

2 секция, как насчет застеклить маленький балкон?[/quote]

Я за ОСББ та за те щоб засклити маленький балкон (так він взагалі без толку буде). Однак мабуть треба всім разом щоб не вийшов "різнобій" на фасаді.
01 июнь 2016 15:26
Цитата "Rosetta Stone":

2 секция, как насчет застеклить маленький балкон?[/quote]

Я за ОСББ та за те щоб засклити маленький балкон (так він взагалі без толку буде). Однак мабуть треба всім разом щоб не вийшов "різнобій" на фасаді.[/quote]

Согласен, маленький открытый балкон без толку, практически будет простаивать.
Конечно нужно всему подъезду вместе это делать, так и эстетичнее и дешевле.

Логичнее всего было бы подписать какое-то доп. соглашение с застройщиком/подрядчиком на такую услугу. Кто-то знает как можно это практически организовать?
01 июнь 2016 15:39
А вы о каком именно маленьком балконе говорите? Если о том, что в 1к, то лично я не вижу смысла стеклить. Там 2 кв м - особо полезными они не будут + выход рядом с панорамными окнами, а значит теплее в квартире не станет + весной-летом наоборот будет очень даже хорошо на открытом пространстве... Ну мое личное мнение.
01 июнь 2016 15:44
Цитата "einberliner":

2 секция, как насчет застеклить маленький балкон?

Я за ОСББ та за те щоб засклити маленький балкон (так він взагалі без толку буде). Однак мабуть треба всім разом щоб не вийшов "різнобій" на фасаді.[/quote]

Согласен, маленький открытый балкон без толку, практически будет простаивать.
Конечно нужно всему подъезду вместе это делать, так и эстетичнее и дешевле.

Логичнее всего было бы подписать какое-то доп. соглашение с застройщиком/подрядчиком на такую услугу. Кто-то знает как можно это практически организовать?[/quote]

Ну КГС этим заниматься точно не будет и правильно. Ведь тогда нужно соглашение всех жильцов, а не все поддерживают такую идею. И почему дешевле? Оптовая скидка?
01 июнь 2016 15:49
Цитата "Freyja":
А вы о каком именно маленьком балконе говорите? Если о том, что в 1к, то лично я не вижу смысла стеклить. Там 2 кв м - особо полезными они не будут + выход рядом с панорамными окнами, а значит теплее в квартире не станет + весной-летом наоборот будет очень даже хорошо на открытом пространстве... Ну мое личное мнение.

а если рассматривать эти 2 недобалкона как один нормальный балкон ? :)
ну т.е. нормальное остекление в комплексе с удалением стенки между ними?

тут проблема в том, что это фасад ... изменение фасада через согласование перепланировки с заказом проекта ... если я всё правильно понял (кто знает точно - поправьте)
01 июнь 2016 15:54
Цитата "Freyja":

в моем случае 2к со стороны К.Руси.
А насчет застекления, думаю так функциональнее, т.к. там можно зимой поставить сушилку для одежды например, повесить турничек, поставть цветы, сделать пару полок для чего-то, поставить мешок с картошкой :)
Ну а если что, можно всегда открыть окно, можно сделать так, чтобы там побольше открывалось окон...
01 июнь 2016 16:00
Цитата "Магерт":

а если рассматривать эти 2 недобалкона как один нормальный балкон ? :)
ну т.е. нормальное остекление в комплексе с удалением стенки между ними?

тут проблема в том, что это фасад ... изменение фасада через согласование перепланировки с заказом проекта ... если я всё правильно понял (кто знает точно - поправьте)

Ну эсли сделать 1 бальшой балкон, то было бы чудесно, конечно. Тогда действительно можно использовать площадь с пользой. Вот только как я понимаю, то это сделать будет довольно проблематично и не только из-за документов. Мне говорили, что стену между ними трогать нельзя. Вопрос был на тот момент не октуален, поэтому причинами не интересовалась...
01 июнь 2016 16:05
Цитата "einberliner":

в моем случае 2к со стороны К.Руси.
А насчет застекления, думаю так функциональнее, т.к. там можно зимой поставить сушилку для одежды например, повесить турничек, поставть цветы, сделать пару полок для чего-то, поставить мешок с картошкой :)
Ну а если что, можно всегда открыть окно, можно сделать так, чтобы там побольше открывалось окон...

Ну разве что для хранения вещей (и то не больших), цветам там зимой будет холодно, как и людям... А ложить теплый пол на 2 метрах - только деньги тратить. Хотя если возможно соединить два балкона в один, то тогда поддерживаю.
01 июнь 2016 16:09
По поводу остекления балконов, оно же - изменение фасада. Изменять фасад КГС не будет. Это оочень сложная процедура и это им не нужно. Об этом можно думать на перспективу.
По поводу ОСББ,- давайте начнем с начала. У кого есть опыт работы и кто хочет этим заниматься?:)
01 июнь 2016 20:57
По поводу остекления балкона, тут дело не столько в фасаде, а сколько в целостность конструкции. Уже существующие витражы не позволят застеклить балкон. Вы либо пробёте конструкцию витража, и тогда у квартире будет сифонить ветер, либо окно на балконе будет плохо закреплено, а на высоких этажах сильные ветровые нагрузки и конструкция может упасть кому то на голову кто будет проходить под домом
02 июнь 2016 08:20
З'єднати маленький "недобалкон" з іншим нормальним і вийде великий балкон. Тільки правда все потрібно зробити продумано по безпеці та конструкції. Але таке можливо – див. мої фото з іншого будинку.
Однак це краще зробити після оформлення права власності на квартири. Так як зараз КМБ цього міняти не буде, а якщо і зробити, то порахують площу маленький "недобалкона" а це плюс додаткові $.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .7779. . .156
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее