Подать объявление

ЖК "Енисейская усадьба", ул. Иртышская, ул. Писаржевского

ЗастройщикОК ЖСК Енисейская усадьба
Сдача ЖК2014 - 2020 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
-185из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 172.
31/18%
20/12%
48/28%
41/24%
32/19%
1. . .118120. . .388
26 янв 2016 09:05
Стосовно ЕУ-2. На даний момент інтенсивнот гріють весь будинок тепловими пушками, майже на всіх поверхах через що відкриті всі квартири. В в суботу та неділю 24.01 спостерігав неабиякий ажіотаж серед працівників, та ї іншого народу побільшало. Знову влючили світло на коридорах, охорона нашого будинку вже переїхала в підїзд, ключі вже в будинку , а не в підвалі ЕУ-1. Каналізація ще не завершена, електрики щось також зашевилилися. На першому поверсі вже висять дзеркала біля ліфту (ліфта ще не має). По газу - на вихідних було глухо, не знаю як зараз. Стосовно здачі будинку - точної інформації не дають... :notsure: Стосовно електрики - темчасове підключення через лічильник, на обігрівач, перфоратор, світло по квартирі вистачає, але коли добавляю ще один обігрівач - інколи спрацьовує автомат на лічильнику :(, але зі слів електрика, після постійного підключення до мережі міста буде вистачати на все.
26 янв 2016 09:42
Спасибо большое за информацию! :yes: Хоть что-то, хотя сроки сдачи так и не видны... а уже почти февраль.
26 янв 2016 09:44
Цитата "einshteynn":
Есть ли батареи в подъезде первого дома, холодно ли в подъезде ? Решается вопрос ставить ли в коридоре квартиры обогреватель, так как в подъезде второго дома очень холодно, соответственно холод с подъезда будет проникать и в квартиру.

У нас тоже возник вопрос, что делать с отоплением в коридоре. С проблемой столкнулись лично, сейчас арендуем в новострое, общий коридор обогревается, в квартире батарей регулируем сами, но коридор реально холодный. Как бы мы те батареи в комнатах не крутили , все равно на коридор тепла не хватает. Пока остановились на том, что будем делать теплый пол в коридоре. Муж говорит, что и обувь можно будет посушить, если что)
26 янв 2016 10:05
Цитата "Rad_L":

У нас тоже возник вопрос, что делать с отоплением в коридоре. С проблемой столкнулись лично, сейчас арендуем в новострое, общий коридор обогревается, в квартире батарей регулируем сами, но коридор реально холодный. Как бы мы те батареи в комнатах не крутили , все равно на коридор тепла не хватает. Пока остановились на том, что будем делать теплый пол в коридоре. Муж говорит, что и обувь можно будет посушить, если что)

Вот это правильное решение! Главное сырости не будет. А там ведь обувь будет стоять.
26 янв 2016 12:12
Вам деньги девать некуда? Подъезд холодным не будет. Поставьте в конце концов вторую дверь. Или вы в коридоре жить собираетесь? Нет, если у вас не коридор, а холл с диваном и тв, то хоть как-то понятно. Но, думается, с хорошими дверьми и нашими теплыми стенами это излишне.
26 янв 2016 12:19
Цитата "Pryvid":
Вам деньги девать некуда? Подъезд холодным не будет. Поставьте в конце концов вторую дверь. Или вы в коридоре жить собираетесь? Нет, если у вас не коридор, а холл с диваном и тв, то хоть как-то понятно. Но, думается, с хорошими дверьми и нашими теплыми стенами это излишне.

И я о том-же!! Не понимаю..... :bye:
26 янв 2016 12:43
Цитата "Алиса7":

И я о том-же!! Не понимаю..... :bye:

Соседи, ну не стоит так осуждать! Я люблю тепло. И хочу тепло даже в прихожей.
26 янв 2016 14:21
вот и подсказываю - поставьте внутри вторую дверь, деревянную. В Анжио стоит порядка 1100 грн. И интерьер украсит, и дважды додаст тепла -- дерево делает микроклимат "теплым". Могу даже подсказать как получить в Анжио карточку на 5% скидку. :)
26 янв 2016 17:42
Цитата "Pryvid":
вот и подсказываю - поставьте внутри вторую дверь, деревянную. В Анжио стоит порядка 1100 грн. И интерьер украсит, и дважды додаст тепла -- дерево делает микроклимат "теплым". Могу даже подсказать как получить в Анжио карточку на 5% скидку. :)

Всего то зарегистрироваться у них на сайте ))) :wow:
Первый раз слышу про Анжио, может кто закупался, как цены по сравнению с Гипермаркетами ?
26 янв 2016 20:27
На мой взгляд ниже, чем в Эпицентре
Деревянные двери от 650 грн за 60 см (без коробки, коробка около 150) до 1100 за входные. Цены приблизительно по памяти. Кстати карточку получил другим путем, но ваш тоже неплох.
29 янв 2016 10:37
Комусь з 1-го будинку вдалось зареєструватись (приписатись)? Мені двічі повернули документи (востаннє - 23.01). Повернули навіть після того, як голова Голосіївського РВ ДМСУ сказав, що зареєструє. Як я зрозумів - йому неофіційно заборонило здійснювати реєстрацію керівництво Голосіївської райдержадміністрації. Здається, для новоствореного АКБ є клієнти.
29 янв 2016 10:42
Цитата "wolft ":
Комусь з 1-го будинку вдалось зареєструватись (приписатись)? Мені двічі повернули документи (востаннє - 23.01). Повернули навіть після того, як голова Голосіївського РВ ДМСУ сказав, що зареєструє. Як я зрозумів - йому неофіційно заборонило здійснювати реєстрацію керівництво Голосіївської райдержадміністрації. Здається, для новоствореного АКБ є клієнти.

Уточните пожалуйста, что такое АКБ?
Спасибо!
29 янв 2016 10:49
Я так понимаю это Антикоррупционное Бюро :umnik:
29 янв 2016 11:23
Стосовно вище написаного, не зрозумів декякі нюанси: документи на право власності є (так?), а приписку у власній квартирі не проводять, це як?. Документи повертали по якій причині (повинна бути якась причина повернення)? Дякую за розяснення
29 янв 2016 11:45
Так, АКБ - Антикорупційне Бюро. Документи повертають по причині, що будинку немає в "дислокації адрес" Голосіївського району. Але це не повинно мене хвилювати. Якщо будинку немає в "дислокації адрес", то мені не мали видати Свідоцтво. А якщо мені видали Свідоцтво, то будинок має бути в дислокації. Свідоцтво видає не бабуся на ринку, а державний реєстратор. Та то все слова. Навіщо нам вивчати ті всі нюанси і тратити час... Епопея з реєстрацією триває вже другий місяць. А мала б тривати максимум годину. Навіщо створиди ЦНАП, якщо всеодно доводиться іти в ДМС? І 10 робочих днів чекати на приписку!!! Маячня. Три роки тому приписка/виписка займала 10-20хвилин.
29 янв 2016 11:50
Цитата "wolft ":
Так, АКБ - Антикорупційне Бюро. Документи повертають по причині, що будинку немає в "дислокації адрес" Голосіївського району. Але це не повинно мене хвилювати. Якщо будинку немає в "дислокації адрес", то мені не мали видати Свідоцтво. А якщо мені видали Свідоцтво, то будинок має бути в дислокації. Свідоцтво видає не бабуся на ринку, а державний реєстратор. Та то все слова. Навіщо нам вивчати ті всі нюанси і тратити час... Епопея з реєстрацією триває вже другий місяць. А мала б тривати максимум годину. Навіщо створиди ЦНАП, якщо всеодно доводиться іти в ДМС? І 10 робочих днів чекати на приписку!!! Маячня. Три роки тому приписка/виписка займала 10-20хвилин.

Дякую за відповідь. Це мене трішки заспокоїло, я так зрозумів всі проблеми зараз здебільшого від "реформ" які зробили, але вони ще не працюють, і надіюся що все-таки колись запрацюють
29 янв 2016 11:59
27.01.2016 намагалися зареєструватися - навіть не взяли документи. Та сама причина. Порадили написати заяву на ім'я голови Голосіївського РВ ДМСУ. Тепер розумію, що це нічим би не закінчилося.
31 янв 2016 11:28
Те люди которые ремонт делают, поделитесь информацией где вы песок брали, помимо того что можно купить в Эпицентре и подобных ))?
31 янв 2016 12:32
Цитата "Sergii SH":

Дякую за відповідь. Це мене трішки заспокоїло, я так зрозумів всі проблеми зараз здебільшого від "реформ" які зробили, але вони ще не працюють, і надіюся що все-таки колись запрацюють

Проблема в нашем дебильном государстве!
31 янв 2016 18:35
Цитата "prosto_bog":

Проблема в нашем дебильном государстве!

"Можна все на світі вибрати, Сину
Вибрати не можна тільки Батьківщину"
А. Симоненко

Що маємо, те маємо :)
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .118120. . .388
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее