ЖК Бережанский | Галжитлобуд | ул. Бережанская, 15
Застройщик | Галжитлобуд |
Сдача ЖК | 2019 - 2021 г. |
Планировки | от 27 000 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 75.
23/31% | ||
7/9% | ||
15/20% | ||
9/12% | ||
21/28% |
СЕРЖ ант
Пользователь
46
10 июля 2016
22 окт 2019 06:54
+100. Все застройщики дают не реальные сроки Даш реальный потенциальный инвестор уйдет к конкуренту который красиво соврет. Лично я был готов к задержке от года до двух максимум. Если больше уже бепредел ИМХО.Цитата:Погодите... Если "Сразу было видно, что сроки не реальные", то зачем вы вкладывались. А если вы не вкладывались, то зачем подстрекаете... советуете инвесторам?
bufik84
b
Пользователь
41
02 февраля 2017
22 окт 2019 09:49
Да, все застройщики врут. Год задержки , увы, правда жизни. Думаю, что к весне сдадут. Но вот если и к весне не закончат, тогда конечно полная печаль :(.
Виктория О.
ВО
Постоянный пользователь
248
10 мая 2019
22 окт 2019 10:16
Ловите отказ даби в выдачи сертификата. Не подали все дрокументы. "Сойдет" и так.
https://dabi.gov.ua/sertyfikat/
J0rty
J
Новичок
19
14 мая 2017
24 окт 2019 05:04
Да какой сертификат ? Лифтов нет, комуникаций нет, даже фасад не закончен, не говоря уже о том что придомовая больше напоминает городскую свалку
LUDMILA-IVAN
L
Новичок
6
13 мая 2019
24 окт 2019 09:34
Доборого дня, на днях ходили до відділу продажу, сказали, що зараз проблемо загостриласяу при введенні в експлуатації першої черги в Київводоканал.
igoramazing
i
Пользователь
23
25 сентября 2017
24 окт 2019 17:13
Всім інвесторам, привіт! Я інвестор першого будинку. Я теж невдоволений тим, що проект затримується. Але ще більше я невдоволений тим, що я не розумію, що відбувається, у забудовника погана комунікація з інвесторами, нічого не говорять і не пояснюють, а це породжує сумніви і погані здогади. Мене цікавить:
1. Що з сертифікатом? Чому відмовили? Що зараз роблять, щоб виправити? Коли буде повторна подача?
2. Що з комунікаціями/статус: вода/каналізація, електрика, газ (котельня). Що робиться зараз і коли завершаться роботи? Що там з водоканалом?
3. Що з ліфтами? Коли буде поставка/установка?
4. Чому не роблять вхідну групу?
5. Чому не дороблюють фасад?
6. Чому інвесторам немає доступу до своїх квартир (наприклад, по запису і в неділю, коли немає будівництва)?
Менеджери чи не знають, чи не договорюють.
Чи можливо забудовник прокоментує сам?
1. Що з сертифікатом? Чому відмовили? Що зараз роблять, щоб виправити? Коли буде повторна подача?
2. Що з комунікаціями/статус: вода/каналізація, електрика, газ (котельня). Що робиться зараз і коли завершаться роботи? Що там з водоканалом?
6. Чому інвесторам немає доступу до своїх квартир (наприклад, по запису і в неділю, коли немає будівництва)?
Ludvbh
L
Новичок
9
24 октября 2019
24 окт 2019 20:11
Підстави для відмови: 1. Неподання документів, необхідних для прийняття рішення про видачу сертифіката;
2. виявлення недостовірних відомостей у поданих документах;
3. невідповідність об'єкта проектній документації та вимогам державних будівельних норм, стандартів і правил.
Порядок оскарження: Рішення про відмову у видачі сертифіката може бути може бути розглянуто у порядку нагляду (без права видачі сертифіката) Держархбудінспекцією або оскаржено до суду
Щось мені слова "оскаржено до суду" напружують
2. виявлення недостовірних відомостей у поданих документах;
3. невідповідність об'єкта проектній документації та вимогам державних будівельних норм, стандартів і правил.
Порядок оскарження: Рішення про відмову у видачі сертифіката може бути може бути розглянуто у порядку нагляду (без права видачі сертифіката) Держархбудінспекцією або оскаржено до суду
Щось мені слова "оскаржено до суду" напружують
igoramazing
i
Пользователь
23
25 сентября 2017
25 окт 2019 04:58
Нам треба детальні пояснення і розуміння ситуації. Навіть по 1му питанню незрозуміло нічого детально (яких доків не було і чи є вони зараз, що не так з невідповідністю і чи виправлена вона зараз, які вони допустили помилки, ДАБІ хотіли кеш чи забудовник реально налажав, як планується виходити з ситуації?).
Anton_Chehov
A
Пользователь
24
06 октября 2019
25 окт 2019 18:11
вчора проходив знову повз будмайданчик. Сказати, що ситуація змінилась від мого першого повідомлення від 06 жовтня...НІ, НІЧОГО Не ЗМІНИЛОСЬ! Третій будинок та десятий бідунки будуються, а третій - стоїть (хіба що пілони для 11 поверху зацементуваи).
А тут ще й, читаю, і проблеми в цього ЖК сплили з сертифікатами. Просто якось все через одне місце почаи будуват. хоча рекламуються у деяких супермаркетах "Сільпо" активно.
А тут ще й, читаю, і проблеми в цього ЖК сплили з сертифікатами. Просто якось все через одне місце почаи будуват. хоча рекламуються у деяких супермаркетах "Сільпо" активно.
istj
i
Новичок
13
16 октября 2019
27 окт 2019 11:10
с выгоревшей стороны заменили окна
фото от 26.10
фото от 26.10
Борис72
Б
Пользователь
56
06 июля 2017
27 окт 2019 19:37
Тяжело понять застройщика,который подаёт на сертификат дома без лифтов,с незаконченным фасадом,без придомовой территории и т.д
Kvk76
K
Гость
4
15 октября 2019
27 окт 2019 20:31
Цитата "igoramazing":Всім інвесторам, привіт! Я інвестор першого будинку. Я теж невдоволений тим, що проект затримується. Але ще більше я невдоволений тим, що я не розумію, що відбувається, у забудовника погана комунікація з інвесторами, нічого не говорять і не пояснюють, а це породжує сумніви і погані здогади. Мене цікавить:
Дякую данному iнвестору, всi питания по сутi до Забудовника, який постiйно вiдмовчуеться.
Kvk76
K
Гость
4
15 октября 2019
28 окт 2019 15:10
Хотілось би побачити графіки будівництва, яких документів не хватає для ДАБИ, чому суттєво зірвані сроки будівництва і т.д. Що за цікава фішка з 9-ти поверхівками (їх продаж ще не розпочатий доречі, можливо є якась задумка Забудовника).
Ludvbh
L
Новичок
9
24 октября 2019
31 окт 2019 15:08
Продаж 9 -поверхівки (9 СЕКЦІЯ) вже відбувається. і на сайті також є інформаця про проодаж квартир в 9 СЕКЦІЇ.
Alex Kiev
Пользователь
97
07 ноября 2012
04 ноя 2019 15:42
Добрый день! Кто знает, почему в 1 и 2 секциях не устанавливают лифты и не подключают коммуникации? Есть какие-то новости по здаче 1 и 2 секций?
J0rty
J
Новичок
19
14 мая 2017
04 ноя 2019 18:17
монтаж лифтов начали, сдать обещают в следующем году
bufik84
b
Пользователь
41
02 февраля 2017
04 ноя 2019 19:30
Цитата "Alex Kiev":Добрый день! Кто знает, почему в 1 и 2 секциях не устанавливают лифты и не подключают коммуникации? Есть какие-то новости по здаче 1 и 2 секций?
а хрен их знает!
есть надежда на весну 2020.
igoramazing
i
Пользователь
23
25 сентября 2017
05 ноя 2019 20:44
Зараз, як я розумію, є 2 головні питання:
1. Підключення води і каналізації (проводити, копати не починали). Кажуть, проблема в Київводоканалі. Проте в ТУ вказано про отримання документа в березні 2017 і що він діє 2 роки, які вже пройшли. Може вони заново роблять/оновлюють доки. Кажуть, власник часто став приїжджати і старається вирішити питання (до речі, хто власник не говорять, мабуть хороша людина). Тому, якщо в когось буде інфо по цьому або хтось побачить екскаватора, який риє яму до комплексу, то кажіть, це буде хороша новина. У відділі продажу немає інфо коли ситуація вирішиться, але сказали, що рити можуть і зимою.
2. Сертифікат на введення в експлуатацію. Кажуть буде в грудні. Але серт без води і канала не дуже.
Кажуть газ підвели, котельня готова, ліфт установлюють, електрика теж підведена.
1. Підключення води і каналізації (проводити, копати не починали). Кажуть, проблема в Київводоканалі. Проте в ТУ вказано про отримання документа в березні 2017 і що він діє 2 роки, які вже пройшли. Може вони заново роблять/оновлюють доки. Кажуть, власник часто став приїжджати і старається вирішити питання (до речі, хто власник не говорять, мабуть хороша людина). Тому, якщо в когось буде інфо по цьому або хтось побачить екскаватора, який риє яму до комплексу, то кажіть, це буде хороша новина. У відділі продажу немає інфо коли ситуація вирішиться, але сказали, що рити можуть і зимою.
2. Сертифікат на введення в експлуатацію. Кажуть буде в грудні. Але серт без води і канала не дуже.
Кажуть газ підвели, котельня готова, ліфт установлюють, електрика теж підведена.
Alex Kiev
Пользователь
97
07 ноября 2012
06 ноя 2019 17:08
Прпоную, щоб забудовник, в якості компенсації за недодержання терміну сдачі будинків 1, 2( це буде мінмум 1,5 роки), запропонував інвесторам 1, 2 дома місця в пракінгу зі знижкою 50%. Це булоб справедливою компенсацією.
Ludvbh
L
Новичок
9
24 октября 2019
07 ноя 2019 11:16
Читаючи блог, почала знову нервувати тому для того щоб зрозуміти, що відбувається провела деякий аналіз існуючої в інтернеті інформації (сайти Держ архітектурної інспекції, судова влада, і т.інше)
Висновок здачу затримує не забудовник. Головне щоб ЖК будувався. І його здадуть, але нажаль не так швидко як ми всі очікували. Головне не втрати розсудливості, як би важко це не було. Розумію чому забудовник мовчить, тому що паніка не потрібна нам самим.
ЖК на Бережанській, 15 отримував з травня по жовтень 2019 року три відмови про видачу сертифікату щоб ввести в експлуатацію будівництва від Державної архітектурної інспекції. Причина не подання документів необхідних для рішення про видачу сертифіката. Але які ці документи не вказано. Від Державної архітектурної інспекції є дані про акти перевірки будівництва жовтеня 2018 року. На разі забудовник бореться у судів про скасування припису від 30.10.2018, на даний момент забудовник виграє у судах (актуальна судова справа №640/18558/19) На даний час блокувати будівництво інспекція не має права (є всі шанси, що забудовник виграє), на разі інспекція подала на апеляцію і зараз лише призначено склад суду. Проте це затягує процес отримання сертифікату, але мабуть треба чекати не так довго, більша частина очікування вже позаду.
Зверну увагу, що деякі пункти припису доволі смішно читати, так як план забудови на момент отримання дозволу на будівництво був відомий, скільки навчальних закладів і таке інше в районі відомо. Об’єктів більших ніж ЖК Бережанський на Мінському масиві доволі багато, тому адекватних претензії до ЖК взагалі не бачу. Скільки в Києві і Київській області ЖК мурашників, не доріг, не шкіл не садків в потрібній кількості не має, пробки щоденні і т. інше, чомусь ці проблеми не заважають приймати ці об’єкти.
А ЖК Бережанський будують в місті з розвиненою інфраструктурою, поряд можна придбати гараж або орендувати парко місце, думаю що квартири тут купляють мешканці району, кількість мешканців району від переміщення суттєво не збільшиться. Нерозумію нащо купляти житло за кільцевою дорогою і пів дня в пробках проводити, а потім продавати ту халепу, щоб знову купляти житло і знову нервувати? Надіюсь що чекати залишилось не довго.
Зауважу, що Підключення інженерних мереж, відбувається на стадії будівництва з оформлення відповідної проектної документації та її погодженням з компетентними органами. Після вводу в експлуатацію об’єкта нерухомості та відповідності технічним умовам самих підключень до інженерних мереж, власник заключає договір про приєднання до конкретної інженерної мережі.
Так що висновок має такий затримує все Державна архітектурна інспекція, що як циган сонцем крутить. То дозвіл даю, то забула що дозволяла. То я, то не я, то біле це чорне, то чорне це зелене. І головне все це наче з найкращими намірами, але для кого це краще?
Хоча дійсно булоб краще, щоб забудовник більше інформував інвесторів.
Висновок здачу затримує не забудовник. Головне щоб ЖК будувався. І його здадуть, але нажаль не так швидко як ми всі очікували. Головне не втрати розсудливості, як би важко це не було. Розумію чому забудовник мовчить, тому що паніка не потрібна нам самим.
ЖК на Бережанській, 15 отримував з травня по жовтень 2019 року три відмови про видачу сертифікату щоб ввести в експлуатацію будівництва від Державної архітектурної інспекції. Причина не подання документів необхідних для рішення про видачу сертифіката. Але які ці документи не вказано. Від Державної архітектурної інспекції є дані про акти перевірки будівництва жовтеня 2018 року. На разі забудовник бореться у судів про скасування припису від 30.10.2018, на даний момент забудовник виграє у судах (актуальна судова справа №640/18558/19) На даний час блокувати будівництво інспекція не має права (є всі шанси, що забудовник виграє), на разі інспекція подала на апеляцію і зараз лише призначено склад суду. Проте це затягує процес отримання сертифікату, але мабуть треба чекати не так довго, більша частина очікування вже позаду.
Зверну увагу, що деякі пункти припису доволі смішно читати, так як план забудови на момент отримання дозволу на будівництво був відомий, скільки навчальних закладів і таке інше в районі відомо. Об’єктів більших ніж ЖК Бережанський на Мінському масиві доволі багато, тому адекватних претензії до ЖК взагалі не бачу. Скільки в Києві і Київській області ЖК мурашників, не доріг, не шкіл не садків в потрібній кількості не має, пробки щоденні і т. інше, чомусь ці проблеми не заважають приймати ці об’єкти.
А ЖК Бережанський будують в місті з розвиненою інфраструктурою, поряд можна придбати гараж або орендувати парко місце, думаю що квартири тут купляють мешканці району, кількість мешканців району від переміщення суттєво не збільшиться. Нерозумію нащо купляти житло за кільцевою дорогою і пів дня в пробках проводити, а потім продавати ту халепу, щоб знову купляти житло і знову нервувати? Надіюсь що чекати залишилось не довго.
Зауважу, що Підключення інженерних мереж, відбувається на стадії будівництва з оформлення відповідної проектної документації та її погодженням з компетентними органами. Після вводу в експлуатацію об’єкта нерухомості та відповідності технічним умовам самих підключень до інженерних мереж, власник заключає договір про приєднання до конкретної інженерної мережі.
Так що висновок має такий затримує все Державна архітектурна інспекція, що як циган сонцем крутить. То дозвіл даю, то забула що дозволяла. То я, то не я, то біле це чорне, то чорне це зелене. І головне все це наче з найкращими намірами, але для кого це краще?
Хоча дійсно булоб краще, щоб забудовник більше інформував інвесторів.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная29.111 013
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?29.113 832
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее