Подати оголошення

ЖК "Женева", бул. Ивана Лепсе, 9а - "GEOS"

ЗабудовникGEOS
Здача ЖК2016 р.
Планування
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 152.
12/8%
6/4%
49/32%
71/47%
14/9%
1. . .264266. . .362
19 жовт 2016 10:45
Опыта нет, но вопрос изучала. Думаю, что оспорить проблематично. Проще самому заказать проведение обмеров и выдачу техпаспорта в гос. БТИ на ул. Трехсвятительской. Для этого нужно письмо от застройщика, что он не против (пока нет акта приема-передачи квартиры), договор, паспорт и код
19 жовт 2016 11:59
Цитата "ApartmentOwner":
Просьба перенести обсуждение перепланировок и всего остального, что непосредственно касается ремонта, сюда - //forum.domik.ua/planuvannya-dizajn-nter ri-t28730.html

В этой теме давайте обсуждать скандалы, интриги, расследования

P.S. Geneva Admin, с нетерпением ждем объяснения ситуации с выбором/заменой УК, а также ответов на сопутствующие вопросы (причины задержки присвоения адреса, сроки подписания актов приема-передачи и оформления прав собственности, и т.д.)

Згоден! Давайте не будемо забивати ВАЖЛИВУ ТЕМУ.
19 жовт 2016 12:02
А це інформація для нової управляючої компанії. Хотілось би побачити АДЕКВАТНІ І головне ОБГРУНТОВАНІ тарифи.
19 жовт 2016 12:06
Нормальний підхід: зробити спочатку гірше, а потім повернути як було. Коли виникали питання, що тариф Житло-Сервіса трохи завищений, виникає інша контора, в якій тариф ще вищий. І героїчними зусиллями схиляють нову контору до тарифів старої контори і нікого вже не хвилює питання, що в неї також тариф був завищений.
19 жовт 2016 13:15
Цитата "dastor":
Нормальний підхід: зробити спочатку гірше, а потім повернути як було. Коли виникали питання, що тариф Житло-Сервіса трохи завищений, виникає інша контора, в якій тариф ще вищий. І героїчними зусиллями схиляють нову контору до тарифів старої контори і нікого вже не хвилює питання, що в неї також тариф був завищений.

Згоден! Тому і повісив старі тарифи, щоб нова УК подивилася на них - і не робила дурниць з самого початку. Вищезгадані цифри не були належним чином обрґрунтовані і мали всі ознаки завищених.
Маю надію, що керівництво нової УК переглядає даний форум і зробить належні висновки...
P.S.
Також сподіваю, що майбутні сусіди не будуть байдужими, щодо даної теми і перейматимуться нею більше в даний момент, ніж питаннями пов’язаними з переплануванням і.д.
Оскільки питання тарифів надзвичайно важливе і дуже слушне саме зараз. В ідеалі хотілось би мати справедливі тарифи і не чекати цілий рік на те коли можна буде змінити УК.
19 жовт 2016 14:13
Верховная Рада приняла за основу и в целом законопроект №4680, который вносит изменения в 13 статью закона "Об особенностях осуществления права собственности в многоквартирном доме". Этим документом вроде бы разрешено жителям домов досрочно расторгать договор с назначенным на конкурсной основе управляющим. Если среди нас есть юристы, может, прокомментируют
19 жовт 2016 14:29
Цитата "lit-red":
Верховная Рада приняла за основу и в целом законопроект №4680, который вносит изменения в 13 статью закона "Об особенностях осуществления права собственности в многоквартирном доме". Этим документом вроде бы разрешено жителям домов досрочно расторгать договор с назначенным на конкурсной основе управляющим. Если среди нас есть юристы, может, прокомментируют

так, є таке право, про намір дострокового розірвання договору з управляючою компанію управителя потрібно попередити не пізніше, ніж за 2 місяці.
19 жовт 2016 17:33
Я неодноразово купляв житло в новобудовах і 2 рази розміри по Бті були меньше на 1-5% від сплаченої суми і забудовник повертав кошти. А тут о чудо, в Геоса або доплата або рівно в ноль. Ні одного випадку повернення коштів за переплачені метри. Не треба довго думати щоб зрозуміти що Геос тримає інвесторів за терпил які за все оплатять і будуть раді що будинок добудувався якось на фоні заг.стану . Думаю треба наймати юристів і переміряти всім тому що ті хто думає, що їм не треба доплачувати не усвідомлюють що реально може бути так що Геос їм має повернути 10,20,30тис...Уже писалась раніше арифметика: 386квартир по 1м.кв накинутого метра це додаткових 350-400тис дол Геосу з його кишеньковим бті на рівному місці. Я думаю інвесторам за значно меньші кошти варто наймати юристів і відстоювати коректні обміри і питання здачі будинку згідно проекту.
Особисто я ще на етапі інвестування бачив що Геос це контора ціль якої урвати побільше але місцезнаходження будинку поблизу парку не давало шансів наприклад Л-кварталу який на порядок якісніше і продуманіше будується.
19 жовт 2016 18:36
Lквартал на порядок качественнее??? Этот дом практически весь вылит из бетона. На небольшом пятачке (над дорогой и трамвайными путями) втулили два здоровенных дома. Я думаю квартир на 500-600. И это не вдаваясь в детали )) Впервые слышу, чтобы застройщик ошибался даже на 1-2% в пользу инвестора. Не говоря уже о 5%. Они всегда изначально занижают площадь с сами знаете какой целью.
19 жовт 2016 20:03
Ви своє житло реально міряли згідно правил БТІ? Міг би скан робити договору і техпаспорта але якщо так сильно Геоса збагатити хочеться то Ваше право, навіщо мені Вам щось доводити. Ясно що в л-квартала місце для офісів і будувати там житло то просто пародія...але був всередині в обох обєктах і я б не був такий категоричний. Подивимось на результат. Поки питання в тому що не хочеться дарувати Геосу пару десятків тисяч гривен за маніпуляції з замірами.
19 жовт 2016 20:27
Цитата "sents":
Ви своє житло реально міряли згідно правил БТІ? Міг би скан робити договору і техпаспорта але якщо так сильно Геоса збагатити хочеться то Ваше право, навіщо мені Вам щось доводити. Ясно що в л-квартала місце для офісів і будувати там житло то просто пародія...але був всередині в обох обєктах і я б не був такий категоричний. Подивимось на результат. Поки питання в тому що не хочеться дарувати Геосу пару десятків тисяч гривен за маніпуляції з замірами.

"Міг би скан робити договору і техпаспорта". Було б дуже корисно, якщо б ви це зробили тому, що це реальний прецедент. Чекаємо дуже і будем вдячні вам.
19 жовт 2016 20:59
Ніякого прицедента. Будівництво така річ, що помилятись в ту чи іншу сторону нормально! Ненормально коли той хто будує, встановлює ціну за метр а потім сам міряє і видає результат замірів такий, в якому всі помилки приносять йому додатковий дохід або по крайній мірі не зменьшують уже отриманий!!! Чому це треба доводити людям, які самі мали б задуматись над тим що переплачують свої ж кошти? Я ще не був на обєкті так як не збираюсь в перший рік-два туда заїзжати (з малими дітками які сплять в обід це нереально). Але мені уже теж позвонили і сказали, що все один до одного по метражу співпало. Цікаво як так Геос угадав)). Скоріше за все схема там одна - все те що меньше прирівнюється до проданих метрів.
20 жовт 2016 07:34
Цитата "sents":
Я неодноразово купляв житло в новобудовах і 2 рази розміри по Бті були меньше на 1-5% від сплаченої суми і забудовник повертав кошти. А тут о чудо, в Геоса або доплата або рівно в ноль. Ні одного випадку повернення коштів за переплачені метри. Не треба довго думати щоб зрозуміти що Геос тримає інвесторів за терпил які за все оплатять і будуть раді що будинок добудувався якось на фоні заг.стану . Думаю треба наймати юристів і переміряти всім тому що ті хто думає, що їм не треба доплачувати не усвідомлюють що реально може бути так що Геос їм має повернути 10,20,30тис...Уже писалась раніше арифметика: 386квартир по 1м.кв накинутого метра це додаткових 350-400тис дол Геосу з його кишеньковим бті на рівному місці. Я думаю інвесторам за значно меньші кошти варто наймати юристів і відстоювати коректні обміри і питання здачі будинку згідно проекту.
Особисто я ще на етапі інвестування бачив що Геос це контора ціль якої урвати побільше але місцезнаходження будинку поблизу парку не давало шансів наприклад Л-кварталу який на порядок якісніше і продуманіше будується.

Я тоже знаю случаи, когда при замерах БТИ получалось меньше и застройщик возвращал деньги.
Но я не знаю случаев, когда люди сами перемеряли и "выбили" дополнительные деньги. Возможно, меня тоже на 0,5 метра обсчитали.
Судиться точно не буду. Нанимать юристов и судится с застройщиком будет стоить дороже, чем квартира, и нет гарантии что удастся что-то получить.

Знаю точно, что в Казацком всем насчитали лишних 3-8 метров и никто ничего не доказал.

Если Вы чувствуете себя "терпилой", обманутым и т.д., то продайте квартиру дороже чем покупали. Заработайте деньги и радуйтесь жизни.
20 жовт 2016 07:40
Цитата "Investor Geneva":
Знаю точно, что в Казацком всем насчитали лишних 3-8 метров и никто ничего не доказал.

Прям таки всем?
20 жовт 2016 08:00
На рахунок того, що в меншу сторону не буває - моя двоюрідна сестра інвестувала в маленьку однушку у Ворзелі. В них зараз той самий етап що і у нас. Їй наміряли на 1.5м2 менше в і без того маленькій квартирці. І так як в договорі написано, що більше ніж 0.5м2 різниця виплачується в ту чи іншу сторону, їй віддадуть гроші. Тому не треба про - "у всіх так".
Мені ГЕОС наміряв на 0.2м2 більше, що в принципі є реальною цифрою, якщо враховувати ніші за повітропроводами і місце де мала б бути кладка навколо того самого повітропровода. Якщо без них рахувати, то ГЕОС досить точно попав в площу, хоча і деякі розміри відносно плану відрізняються до 5см. 0.2м2 (відповідно і доплата) не така вже й велика різниця, тому я оскаржувати нічого не буду.
20 жовт 2016 08:31
Цитата "Malymon":
На рахунок того, що в меншу сторону не буває - моя двоюрідна сестра інвестувала в маленьку однушку у Ворзелі. В них зараз той самий етап що і у нас. Їй наміряли на 1.5м2 менше в і без того маленькій квартирці. І так як в договорі написано, що більше ніж 0.5м2 різниця виплачується в ту чи іншу сторону, їй віддадуть гроші. Тому не треба про - "у всіх так".
Мені ГЕОС наміряв на 0.2м2 більше, що в принципі є реальною цифрою, якщо враховувати ніші за повітропроводами і місце де мала б бути кладка навколо того самого повітропровода. Якщо без них рахувати, то ГЕОС досить точно попав в площу, хоча і деякі розміри відносно плану відрізняються до 5см. 0.2м2 (відповідно і доплата) не така вже й велика різниця, тому я оскаржувати нічого не буду.

Я так и писал. Если Застройщик сделал замер и сразу получилось меньше, то деньги возвращают. У меня тоже у знакомых так было.
А вот, если застройщик "намерял" лишние метры, то оспорить проблематично. Знакомые вызвали БТИ, платили за это, и потом все равно заплатили по данным застройщика.
20 жовт 2016 09:45
Нас постійно, якимось "магічним чином" відводять від основної і даної теми.
Чи питання з УК і майбутніми тарифами мало кого хвилює?
20 жовт 2016 09:51
]Geneva Admin, с нетерпением ждем объяснения ситуации с выбором/заменой УК, а также ответов на сопутствующие вопросы (причины задержки присвоения адреса, сроки подписания актов приема-передачи и оформления прав собственности, и т.д.)[/quote]
20 жовт 2016 10:02
Цитата "enei2009":
Нас постійно, якимось "магічним чином" відводять від основної і даної теми.
Чи питання з УК і майбутніми тарифами мало кого хвилює?

Что значит "основная тема"? Кто устанавливает основную тему?Кто и куда Вас уводит?
20 жовт 2016 10:11
Основною темою на данний момен я ввжаю:
1. Причина заміни УК і які тарифи будуть у нової.
2. Причина затримки надання поштової адреси та строки надання.
3. Строки підписання актів і оформлення прав власності.

Вас ці питання не цікавлять?
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .264266. . .362
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше