ЖК Заречный | bUd development | пр-т Н. Бажана, ул. Заречная
| Забудовник | bUd development, IB Alliance |
| Здача ЖК | 2015 - 2022 р. |
| Планування |
| 43/10% | ||
| 20/5% | ||
| 60/14% | ||
| 137/33% | ||
| 155/37% |
Цитата "Andrey_Ivanovich":
делайте Теплые Полы, радиаторы вообще не нужны. По цене выйдут, наверное дешевле чем внутрипольные конверторы.
Реклама двигатель торговли?!
Доброго дня.
Розглядаю можливість інвестиції в ЖК "Зарічне", а саме 6й будинок, 4-а секція.
Відповідно з цим, особисто в мене, залишаються відкритими наступні питання, можливо люди, що вже інвестували або просто знаючі експерти в цій області, знайшли відповіді на них :
1. Питання землі, а саме цільове призначення, що підпадає під 5ту та 6ту секцію 6-го будинку. Згідно букви закону, чи має право здавати секційний будинок забудовник, якщо частина будинку (в нашому випадку дві секції) під питанням правомірної забудови ?
2. Чи не тривожить Вас факт, того, що власником Кристалбанку, з яким працює забудовник, є Ленінг Марина Густавівна (дружина регіонала Копилова В.А.), яка згідно ресурсу має відношення до другої "Еліти Центр" ? Нова піраміда чи маразм й "кругом зрада" ?
//genshtab.info/%D0%9A%D0%BE%D0%BF%D1%8B %D0%BB%D0%BE%D0%B2,_%D0%92%D0%B0%D0%B4%D 0%B8%D0%BC_%D0%90%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B E%D0%BB%D1%8C%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87
3. КиївМіськБуд в авральному порядку після побудови перших чотирьох будинків, звернув діяльність в ЖК "Зарічне" й займається лише комерційною нерухомістю в даному ЖК.
Можливо є інформація чи відомі причини "залишити" ЖК у такої авторитетної будівельної компанії ?
Особисто, наразі знаходжусь на етапі підписання договору про інвестування в побудову житла в ЖК "Зарічне" й вкрай гостро стоять для мені вище зазначені питання.
Буду Вам вдячний за конструктивну дискусію та відповіді.
Цитата "YuSukhno":Мы пару раз пересчитали, взвесили все за и против) И вот результат:
офигенский результат! вид есть и эстетика тоже!)
всегда можно оставить пару розеток по квартире под настенные радиаторы.
планирую точно так же делать внутрипольный конвектор
Цитата "zmejika":
офигенский результат! вид есть и эстетика тоже!)
всегда можно оставить пару розеток по квартире под настенные радиаторы.
планирую точно так же делать внутрипольный конвектор
Дак есть еще и кондиционер))) на всякий случай)
Цитата "zarimar":вопрос по конвекторам. подскажите кто реально с ними сталкивался раньше. одни пишут холодно, другие пишут, что пыль гоняют, а как в реальном использовании? Рассматриваю ещё вариант красивых низких радиаторов вдоль окна. Планирую поехать в магазин посмотреть "в живую", говорят у них всё есть, но хотелось бы услышать на что обращать внимание. и стоит ли переплачивать за европейцев, если остановлюсь на конвекторах?
Вам решать, мы поставили внутрипольный (по расчетам всё должно быть хорошо), периодически убирать конвектора от пыли и будет все хорошо (фото в основной ветке)
(шучу шучу)

Цитата "YuSukhno":Мы пару раз пересчитали, взвесили все за и против) И вот результат:
А вы ставили с вентиляторами?
Ручки на вікнах міняли, чи це у вас такі були від забудовника?
Цитата "Sosed 3b":
А вы ставили с вентиляторами?
с вентилятором, по другому не хватит мощности (или делать очень широким)
Цитата "ondraw":
Ручки на вікнах міняли, чи це у вас такі були від забудовника?
родные от застройщика
Цитата "YuSukhno":
родные от застройщика
Дивно, у нас найдешевші.
Цитата "linell":Добрый вечер! Получили ключи, за одно и на ознакомление договор на услуги ЖЭКа. Мы с мужем обладатели 3-ки, честно говоря меня не так смущает тариф 5, а мне не нравиться то, что я должна платить за придомовую территорию в три раза больше, чем обладатели ,например, 3-х однокомнатных квартир. То есть почему наша семья (из двух человек) должна платить столько, сколько платят 3-и однокомнатных квартиры ( предположим каждая также состоит из 2-х чел.). Почему я должна платить за места ОБЩЕСТВЕННОГО ПОЛЬЗОВАНИЯ исходя из квадратуры моей квартиры, ведь ее площадь не влияет на общий объем работы по придомовой территории. Фактически мы с мужем не можем эксплуатировать места ОБЩЕСТВЕННОГО ПОЛЬЗОВАНИЯ больше нежели 6 человек, при этом оплачивать как 2 = 6 чел. Подскажите пожалуйста почему расчет происходит исходя из квадратуры моей квартиры, а не от количества фактически проживающих чел. в квартире, или почему площадь мест общественного пользования не делится одинаково на количество квартир, а также чем это регламентировано. Суть даже не в деньгах, а в справедливости получения услуг, за которые я должна платить. Буду очень благодарна если кто-то сможет мне разъяснить....
ЗАКОН УКРАЇНИ Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку №417-19 від 14.05.2015 https://zakon.rada.gov.ua/go/417-19
Стаття 7. Обов’язки співвласників багатоквартирного будинку
2. Кожний співвласник несе зобов’язання щодо належного утримання, експлуатації, реконструкції, реставрації, поточного і капітального ремонтів, технічного переоснащення спільного майна багатоквартирного будинку пропорційно до його частки співвласника.
Цитата "asav":ЗАКОН УКРАЇНИ Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку №417-19 від 14.05.2015 https://zakon.rada.gov.ua/go/417-19
Стаття 7. Обов’язки співвласників багатоквартирного будинку
2. Кожний співвласник несе зобов’язання щодо належного утримання, експлуатації, реконструкції, реставрації, поточного і капітального ремонтів, технічного переоснащення спільного майна багатоквартирного будинку пропорційно до його частки співвласника.
всё пропорционально части совладения. ваш голос имеет больший вес, по сравнению с 2-шками, например, но также и ответственность пропорционально больше (что в данном случае выражается в деньгах). в общем-то справедливо.
Доброго дня.
Оскільки, вітка 6го будинку не активна, а питання досить термінові, пропишу в загальній вітці форуму ЖК "Зарічний".
Раптом раніше обговорювались теми - перепрошую (весь форум вичитати не в силах)
Відповідно з цим, особисто в мене, залишаються відкритими наступні питання, можливо люди, що вже інвестували або просто знаючі експерти в цій області, знайшли відповіді на них :
1. Питання землі, а саме цільове призначення, що підпадає під 5ту та 6ту секцію 6-го будинку. Згідно букви закону, чи має право здавати секційний будинок забудовник, якщо частина будинку (в нашому випадку дві секції) під питанням правомірної забудови ?
2. Чи не тривожить Вас факт, того, що власником Кристалбанку, з яким працює забудовник, є Ленінг Марина Густавівна (дружина регіонала Копилова В.А.), яка згідно ресурсу має відношення до другої "Еліти Центр" ? Нова піраміда чи маразм й "кругом зрада" ?
//genshtab.info/%D0%9A%D0%BE%D0%BF%D1%8B %D0%BB%D0%BE%D0%B2,_%D0%92%D0%B0%D0%B4%D 0%B8%D0%BC_%D0%90%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B E%D0%BB%D1%8C%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87
3. КиївМіськБуд в авральному порядку після побудови перших чотирьох будинків, звернув діяльність в ЖК "Зарічне" й займається лише комерційною нерухомістю в даному ЖК.
Можливо є інформація чи відомі причини "залишити" ЖК у такої авторитетної будівельної компанії ?
Особисто, наразі знаходжусь на етапі підписання договору про інвестування в побудову житла в ЖК "Зарічне" й вкрай гостро стоять для мене вище зазначені питання.
Цитата "Koshak":Доброго дня.
Особисто, наразі знаходжусь на етапі підписання договору про інвестування в побудову житла в ЖК "Зарічне" й вкрай гостро стоять для мені вище зазначені питання.
Добрый день являюсь инвестором отвечу Вам то что я знаю. 1.Насколько я слышал сть какие то нюансы в кадастровом плане, но целевое назначение меняется и я не думаю , что это станет проблемой. 2. Ничего по этому поводу не слышал, да и потом сам банк переводит деньги компании застойщика , а договор Вы подписываете не с банком. 3. Насколько я наслышан сейчас они отказались от услуг КиївМіськБуд и строят сами так как им так рентабельней Сложно давать каике то советы,так как сам в свое время решался и взвешивал за и против в итоге решился, но прекрасно понимаю , что все возможно даже и если даже все в идеале и застройщик и документы ,это Вам не гарантирует защиты от форс мажоров, так что тут уже решает каждый для себя.
Цитата "mrFil":Кто-нибудь знает где расположены водяные насосы в домах 1-4? Только внизу в подвале?
цитата тех. характеристик с сайта:
Цитата:
Система холодного та гарячого водопостачання: система холодного та гарячого водопостачання – централізована. Двозонна розводка систем холодного та гарячого водопостачання. 1-а зона з нижнім розведенням закінчується на 12-му поверсі, 2-а зона з верхнім розведенням – з 25-го до 13-го поверху. Розгалуження від стояків холодної, гарячої води та каналізації до сантехприладів не виконується.
- ЖК River Plaza | Вышгород, ул. Набережная28.012
- ЖК Ярославичи-2 | ДБК-Житлобуд | Вышгород, ул. Кургузова28.012 245
- ЖК Вишгород Плаза | Вишгород, вул. Набережная, 627.0160
- ЖК Зіркова Вежа | Элит-Фасад Групп | Вишгород, вул. Шолуденка, 2627.01412
- ЖК Вышгород Сити Парк | Вышгород, пер. Прожекторный27.011 777
- ЖК Стожари | EuroCity Development | Софіївська Борщагівка, вул. Машинобудівників27.01163
- ЖК SOFіHome | Boson Development | Софіївська Борщагівка, вул. Козацька27.012
- ЖК SOFі House | Boson Development | Софиевская Борщаговка, ул. Полесская, 2Б27.015
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а27.013 119
- ЖК Чарівне Місто | Київміськбуд, Укрбуд | Київ, вул. Бориспільска, 18-2627.0110 125
- Планую оренду квартири в районі Подолу27.014
- Чи варто зараз купувати нерухомість?24.014 998
- Купівля квартири в новобудові коли сусудні квартири не будуть заселені16.012
- Двоповерхові квартири в новобудовах, переваги та недоліки, враження?30.1213
- Походження грошей на купівлю квартири при її продажу27.126
- Застройщик предлагает только дарственную вместо купли-продажи. Насколько это популярно?23.1210
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы16.1115 264
- Різонність ціни за оренду квартири (12 тисяч гривень)13.111
- Додаткові розрахунки між орендодавцями та орендарями06.1127
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше26.01280
- Выбор ноутбука. Отзывы о ноутбуках24.0180
- Генеральне прибирання після ремонту23.012
- Постройка бани20.1218
- Кухонные столешницы. Отзывы о практичных и неубиваемых вариантах13.11111
- Где найти качественные полотенца?04.092
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями29.0818
- Выбор пылесоса. Отзывы о ваших пылесосах26.0866
- Відгуки про ортопедичні матраци. Матраци для комфортного сну22.0891