Подати оголошення

ЖК Заречный | bUd development | пр-т Н. Бажана, ул. Заречная

ЗабудовникbUd development, IB Alliance
Здача ЖК2015 - 2022 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
142з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 415.
43/10%
20/5%
60/14%
137/33%
155/37%
1. . .275277. . .576
06 трав 2016 20:03
Цитата "ККС":
Ни кто не против чтоб жильци создали ОСББ
Писать тут на форуме это очень просто ,внимательно читайте тарифы ,есть тариф для жилых помещений и не жилых , главное прочитать договор от начала и до конца , и проанализроать ,если есть вопросы задавайте ,а то еще ни кто не заселился и не пообщался с директором Киев Комфорт Сервис.Директор всегда рад пообщаться и дать ответы на все вопросы .



директору будет проще и приятнее иметь дело с одним контрагентом ОСББ(где председатель транслирует волю правления и есть ревизионная комиссия ). и нам спокойнее.
мы не против качественного сервиса , нас волнует прозрачность .
06 трав 2016 22:32
Мне одному кажется, что ККС - обыкновенный троль?
07 трав 2016 05:52
Цитата "vikpis":
Мне одному кажется, что ККС - обыкновенный троль?

Вероятнее всего, "зондирование".
Просьба разместить информ. на оф.сайте застройщика. Что бы не только форум, а и все жильцы могли бы ознакомится с предлагаемыми услугами.
07 трав 2016 06:32
Цитата "ККС":
1) скачайте тарифы , там все четко указанно ,
2) вы еще туда не заселились
3) вам чотко написали что на сайтах и форумах ни кто не собирается вести диалог,

4) это в ваших интересах приходить и общаться лично , там где вам все по полочкам разложат , или может вы хотите чтоб к вам на дом приходили ? Увы такого не будет ,



Как-то настораживает и пугает, что управление ЖЕКом доверят безграмотному человеку, который делает элементарнейшие ошибки:
1. чОтко - вместо четко
2. ни кто- вместо никто
3. нет запятых перед что и чтобы
4. вставные слова "может" и "увы" не выделяются запятыми......

По структуре тарифа:
Площадь этажа 684,84 умножаем на 25 = 17121 - это площадь 25 этажей.
Умножаем ее на 5,02 получаем 85947,42 грн. Столько будет платить один дом за месяц.
Ну а дальше по пропорции в приложении расчитаны суммы за год и за месяц.

и тут возникают вопросы:
1. Статья "Ремонт дитячих майданчиків" за год с четырех домов 41 090,40
За такие деньги можно каждый год новые майданчики ставить.Тут прошу учесть, что:
а) этих майданчиков еще нет, а в плату уже включили
б) через два года, когда майданчики будут, за них еще и 6й дом будет платить, суммы будут колосальные
2. Статья "Освітлення місць загального користування" в месяц с одного дома 9416,55
У нас при работе холодильника, трех ноутбуков, электрочайника, стиралки и пр. расходы по электроэнергии составляют в среднем (после повышения тарифов) 82 грн. в месяц. Освещение на одном этаже не больше 100 грн. (и это максимальная цифра)
25 * 100 = 2500 грн. освещение дома. 200-300 грн на освещение придомой = 2800 грн. максимум.
Вопрос кому пойдут остальные 6616,55 грн? (9416,55 - 2800). Это 26 466,20 с четырех домов в месяц, 317 594,40 грн. с четрыех в год.

3. Статья "Заробітна плата АУП та технічного персоналу" уже спрашивали количество персонала с указанием зарплат.

Так как информация об операциях ЖЕКа - это не коммерческая тайна, а информация, которая должна быть максимально прозрачной, мы хотели бы:
1. иметь возможность доступа к базе 1С с правами чтения
2. или получать выгрузку базы.

Также раз в полгода проводить процедуру аудита денег. От имени ЖЕКа на фирменном листе отправлять запрос в банк с просьбой подтведить остатки на счетах ЖЕКа. Официальный ответ с печатью.

Это наши деньги, наш резервный фонд, мы имеет право знать об этих деньгах все.

В договоре, конечно, прописано, что мы обязаны подписать договор с ЖЕКом, но это нарушение законодательства. Застройщик не имеет права навязывать ЖЕК. В условия разрыва договора необходимо внести еще одно, а именно - если ЖЕК не смог дать расшифровку затрат на письменный запрос.
Также необходимо, чтобы ЖЕК пересматривал тариф, если фактический ниже заявленного в структуре более, чем на 5%.
07 трав 2016 07:12
Закон № 417-VIII

Стаття 6. Права співвласників багатоквартирного будинку
3) одержувати інформацію про технічний стан спільного майна багатоквартирного будинку, умови його утримання та експлуатації, витрати на утримання спільного майна багатоквартирного будинку та надходження, отримані від його використання;

Стаття 9. Форми управління багатоквартирним будинком
За рішенням співвласників усі або частина функцій з управління багатоквартирним будинком можуть передаватися управителю або всі функції - об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку (асоціації об’єднань співвласників багатоквартирного будинку).

Стаття 10. Прийняття рішень щодо управління багатоквартирним будинком зборами співвласників

1. Співвласники приймають рішення щодо управління багатоквартирним будинком на зборах у порядку, передбаченому цією статтею.

2. До повноважень зборів співвласників належить прийняття рішень з усіх питань управління багатоквартирним будинком, у тому числі про:
2) визначення управителя та його відкликання, затвердження та зміну умов договору з управителем;

3) обрання уповноваженої особи (осіб) співвласників під час укладання, внесення змін та розірвання договору з управителем, здійснення контролю за його виконанням; четко сказано о праве контроля за исполнением. мы имеем право запросить 1С и первичные документы


Стаття 11. Управління багатоквартирним будинком управителем
Вартість послуг з управління багатоквартирним будинком визначається за згодою сторін та зазначається у договорі з управителем.
6. Договір з управителем укладається строком на один рік.
07 трав 2016 08:28
Цитата "denz":



Как-то настораживает и пугает, что управление ЖЕКом доверят безграмотному человеку, который делает элементарнейшие ошибки:
1. чОтко - вместо четко
2. ни кто- вместо никто
3. нет запятых перед что и чтобы
4. вставные слова "может" и "увы" не выделяются запятыми......


верно подметили. понимаю, что не все должны быть грамотными, но работая с людьми нужно все-таки быть на уровне...

Цитата "denz":


да, Вы правы. это большие деньги и на них всегда будет находится куча желающих. у нас вообще множество людей не привыкли деньги зарабатывать трудом, если их можно просто "взять". парадокс, но в этой стране можно за короткое время стать очень богатым (на что в развитых странах ушел бы намного больший промежуток времени), но точно также можно и все потерять за один миг.
07 трав 2016 08:51
Побывал я только что в ОП,и че-то мне теперь очень грустно. Этот странный киев комфорт сервис не выдумка: получил на руки шаблон договора, такой-же, с наказом который. Давить на ОП глупо, я думаю им эта контора тоже не нравится.
Никаких контактов у них нет, только лично приходите. В ОП в аквариуме-переговорке представительство этого жека, висит время работы.. Я думаю можно заранее прозвонить в ОП, есть ли кто то в этом представительстве, чтобы зря не ездить, т.к. не факт что они придерживаются графика работы.
Судя по диалогу представителя ККС на форуме, хорошего нас ждет мало. Нужно будет давить на них, сами они ничего делать не будут (а зачем,бабло же и так платить будут....).
Тут кто-то предлогал группу инициативную создать, готов в неё войти, т.к. очень хочется добиться адекватности, и жить в нормально обслуживаемом доме.
Всем добра.
07 трав 2016 09:01
Наверняка кто то уже подписал договор с жеком.
07 трав 2016 09:33
Цитата "makkoval":
Наверняка кто то уже подписал договор с жеком.

не думаю, майские выходные - никто париться не будет. скорее всего уже с 10 мая будут приглашать на подписывание документов.
время приема представительства ЖЕКа в ОП
07 трав 2016 16:06

Всем Привет! Долго не присоединялся просто читал пока не встал вопрос обслуживания домов Я такой же инвестор как и все Посмотрел вот эту информацию о ККС и прозрел!!! Реально компания создана в 15-м году я так понимаю ОПЫТА "0" в эксплуатации недвижимости, просто вытяжка кеша! ДОМА НОВЫЕ в первую очередь нужно учитывать!!! Даю ИнФУ!!! ОДНОЗНАЧНО ЗА СОЗДАНИЕ ОСББ. Нужно Делать "Инициативную группу" Собираться, обсуждать, подавать Документы и брать управление под свой контроль!
Ссори что в разброс!!! https://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch заходите по коду ЭДРПОУ и смотрите!!!
======================================== ==============================
Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КИЇВ КОМФОРТ СЕРВІС"
(ТОВ "КИЇВ КОМФОРТ СЕРВІС")
Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності LIMITED LIABILITY COMPANY "KYIV COMFORT SERVICE"
( "KYIV COMFORT SERVICE" LLC)
Організаційно-правова форма ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ
Назва юридичної особи "КИЇВ КОМФОРТ СЕРВІС"
Ідентифікаційний код юридичної особи 39639958
Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків
Місцезнаходження юридичної особи 04112, м.Київ, ВУЛИЦЯ СІКОРСЬКОГО ІГОРЯ АВІАКОНСТРУКТОРА, будинок 1, нежиле приміщення 522 /ЛІТ.Г/
Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім'я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа ПАН ОЛЕКСАНДР СЕРГІЙОВИЧ
Адреса засновника: 07301, Київська обл., Вишгородський район, місто Вишгород, ВУЛИЦЯ ДНІПРОВСЬКА, будинок 5, квартира 107
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 150000.00
ВИГОДООДЕРЖУВАЧ - ПАН ОЛЕКСАНДР СЕРГІЙОВИЧ, УКРАЇНА, КИЇВСЬКА ОБЛ, ВИШГОРОДСЬКИЙ Р-Н, М.ВИШГОРОД, ВУЛ.ДНІПРОВСЬКА, БУД.5, КВ.107
Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 150000.00
Види діяльності Код КВЕД 43.39 Інші роботи із завершення будівництва;
Код КВЕД 81.10 Комплексне обслуговування об'єктів (основний);
Код КВЕД 35.13 Розподілення електроенергії;
Код КВЕД 41.20 Будівництво житлових і нежитлових будівель
Відомості про органи управління юридичної особи ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ УЧАСНИКІВ, ДИРЕКТОР
Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи ШЕЙКО ВІКТОР ОЛЕКСІЙОВИЧ - керівник з 29.01.2016
Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" Дата запису: 13.02.2015 ДАТА СОЗДАНИЯ
Номер запису: 1 074 102 0000 053060
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
Назва установчого документа модельний статут
Дані про наявність відмітки про те, що юридична особа створюється та діє на підставі модельного статуту Діє на підставі модельного статуту
Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
Дані про перебування юридичної особи в процесі провадження у справі про банкрутство, санації
Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог
Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дата та номер запису про відміну державної реєстрації припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дані про юридичних осіб, правонаступником яких є зареєстрована юридична особа
Дані про юридичних осіб-правонаступників: повне найменування та місцезнаходження юридичних осіб-правонаступників, їх ідентифікаційні коди
Місцезнаходження реєстраційної справи Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців Шевченківського району реєстраційної служби Головного територіального управління юстиції у місті Києві
Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
Ідентифікаційний код органу: 21680000;
Дата взяття на облік: 14.02.2015

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА IНСПЕКЦIЯ У ШЕВЧЕНКIВСЬКОМУ РАЙОНI ГОЛОВНОГО УПРАВЛIННЯ ДФС У М.КИЄВI:
Ідентифікаційний код органу: 39561761;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
Дата взяття на облік: 14.02.2015;
Номер взяття на облік: 265915020141

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА IНСПЕКЦIЯ У ШЕВЧЕНКIВСЬКОМУ РАЙОНI ГОЛОВНОГО УПРАВЛIННЯ ДФС У М.КИЄВI:
Ідентифікаційний код органу: 39561761;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
Дата взяття на облік: 14.02.2015;
Номер взяття на облік: 10000000347490
Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік Код КВЕД 81.10 Комплексне обслуговування об'єктів
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 10000000347490;
Дані про клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності: 2
Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)

07 трав 2016 19:28
2015 год основания - это не показатель отсутствия опыта у персонала
07 трав 2016 19:32
А что , эта компания уже представляла свои интересы где нибудь ещё??
Так пусть напишут об этом.
07 трав 2016 19:57
Не исключено (а скорее так оно и есть), что компания создана под даный жк и на скорую руку....и у них нет списка уже обслуживаемых иных жк. Но это не говорит о том, что там работают люди без опыта и они будут заведомо делать свою роботу.
07 трав 2016 19:58
Не дописал мысль)) "не означает, что они будут делать свою работу плохо"
07 трав 2016 20:00
Мужик на сайте два слова не мог связать.
На конкретные вопросы не отвечал, либо туманно..

Думаю что после того как соберётся несколько (знающих толк в ОСББ) и пойти на разговор с ККС в ОП. После этого будет все ясно)
07 трав 2016 20:03
Да, не спорю....товарищ подмочил репутацию "сходу".
07 трав 2016 20:04
Надо всем вместе ити, часть народа по тихом подпишет. Да и я тупо подпишу, быстрее ремонт сделаю.
На счёт товарисча из жека, не все любят и мало того умеют общаться в инете, кнопать можно с ошибками и тд
07 трав 2016 20:08
Я согласен что надо вместе, но они скажут что места в Конференц зале нету на всех))
Или просто можно договориться, что бы как то МЫ организовали встречу с ККС в здании ОП а не в конф.руме..
ЕСЛИ ВСЕМ НРАВИТСЯ СУББОТА (14 мая) можем согласовать, кто сможет а кто нет
07 трав 2016 20:17
Цитата "Juggler_andrey":
Я согласен что надо вместе, но они скажут что места в Конференц зале нету на всех))
Или просто можно договориться, что бы как то МЫ организовали встречу с ККС в здании ОП а не в конф.руме..
ЕСЛИ ВСЕМ НРАВИТСЯ СУББОТА (14 мая) можем согласовать, кто сможет а кто нет

Давайте организуемся на субботу, 14 мая!!! Даже если кто чего недопонял, все вместе разберемся. Живая конференция продуктивней, чем рукописная!
07 трав 2016 20:27
Как было подмечено высше - тут бы пару опытных не заинтересованных ОСББ-ов со стороны пригласить.
А так получится маса народу, не особо в этом разбирающихся (никого не хочу обидеть....но думаю большинство из нас, в том числе и я, профаны в даных делах).
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .275277. . .576
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше