Подати оголошення

ЖК Харьковский | Киевгорстрой, Укрбуд | Харьковское шоссе, 210

ЗабудовникКиївміськбуд
Здача ЖК2018 - 2020 р.
Планування
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 128.
11/9%
16/13%
37/29%
43/34%
21/16%
1. . .6870. . .203
02 січ 2018 10:40
Цитата "Snyzi":
Дякую за фото))) а хтось в курсі коли знову буде працювати оп???

Сьогодні працює головний ВП до 16:00,а за місцевих не знаю
02 січ 2018 10:43
Цитата "Mixas_":
До речі інвестор, і до речі це не перша інвестиція в Укрбуд, і навіть живу в будинку збудованому Укрбудом.
Охорона буде, і платитимете за неї окремо, у мене зараз 100 грн./міс.

Цікаво в якому саме будинку?по версії песимістів-мазохистів Укрбуд в принципі нічого не добудовує і наш будинок теж в цьому столітті вряд чи)...скажіть адресу,я заїду за своєю сотнею доларів).
02 січ 2018 17:18
Кто нибудь знает, на этапе строительства можно объединить две комнаты? Одну несущую стену не строить?
Попросить не строить одну стену?
02 січ 2018 18:35
Цитата "Inna Kuryata":
Кто нибудь знает, на этапе строительства можно объединить две комнаты? Одну несущую стену не строить?

Для того, чтобы разобраться является ли нежелательная для Вас стена несущей, обратитесь в ОП.
Планировку можно менять, если она не противоречит техническим нормам, естественно за дополнительную плату.
02 січ 2018 23:03
Дорогие форумчане, будущие соседи.

Подскажите пожалуйста, как вам в ОП разъяснили момент с доплатой за м² которые будут превышать "базовый вариант" после введения в эксплуатацию ЖК. По какой цене необходимо будет доплачивать? По текущей стоимости за метр на момент ввода или по стоимости на момент внесения 100% оплаты?
02 січ 2018 23:36
100%. по цене последней оплаты
03 січ 2018 04:51
Тетяна, уважніше читайте, якщо не розумієте значення деяких слів - користуйтесь словниками.
1. Укрбуд добудовує але в більшості випадків не в заявлені строки і зі змінами проектів в сторону збільшення кількості поверхів та (або) секцій.
2. Я вам пропонував укласти парі і гроші ви б отримали у разі його виграшу. Проте якщо вам потрібні гроші і ви готові навіть приїхати, я гадаю ми теж зможем домовитись.
3. Проживаю в ЖК Оберіг.
03 січ 2018 07:39
Цитата "abafel":
Дорогие форумчане, будущие соседи.

Подскажите пожалуйста, как вам в ОП разъяснили момент с доплатой за м² которые будут превышать "базовый вариант" после введения в эксплуатацию ЖК. По какой цене необходимо будет доплачивать? По текущей стоимости за метр на момент ввода или по стоимости на момент внесения 100% оплаты?

п.6.3. Договора участия в ФФС:
- остаточні розрахунки за даними БТІ (або іншого Державного органу, що здійснює остаточні обміри об’єкта будівництва перед введенням його в експлуатацію) здійснюються за поточною ціною вимірної одиниці об'єкта інвестування, закріпленого за Довірителем.

Текущая стоимость - это стоимость на момент окончательных взаиморасчетов.
03 січ 2018 08:04
Цитата "Mixas_":
Тетяна, уважніше читайте, якщо не розумієте значення деяких слів - користуйтесь словниками.
1. Укрбуд добудовує але в більшості випадків не в заявлені строки і зі змінами проектів в сторону збільшення кількості поверхів та (або) секцій.
2. Я вам пропонував укласти парі і гроші ви б отримали у разі його виграшу. Проте якщо вам потрібні гроші і ви готові навіть приїхати, я гадаю ми теж зможем домовитись.
3. Проживаю в ЖК Оберіг.

Уважаемый держите ваше хамство в руках!Так же как и ваши деньги и желание выпендриться ими .Хотите вступать в споры в такой манере тогда вам нужен другой форум где психологи вам помогут .Если что то не понятно могу написать на английском надеюсь вам словарь не понадобиться .Вы же умный в отличии от остальных на этом форуме .С новым годом!
03 січ 2018 09:03
Я не випендрююсь. Ви що думаєте вони мені не потрібні чи я їх з легкістью віддам? Просто я впевнений в своїх словах і готовий відповідати за них у тому числі й грошима.
03 січ 2018 09:12
Доплата за лишні квадрати здійснюєть по останій проплаті, я особисто сам доплачував Укрбуду, хоча в договорі було написано як і у вас що по поточній ціні.
Несучу стіну знести або незбудувати вам ніхто не дозволить, на неї передається навантаження від вищерозташованих поверхів і перекрить.
03 січ 2018 09:21
Цитата "Mixas_":
Доплата за лишні квадрати здійснюєть по останій проплаті, я особисто сам доплачував Укрбуду, хоча в договорі було написано як і у вас що по поточній ціні.
Несучу стіну знести або незбудувати вам ніхто не дозволить, на неї передається навантаження від вищерозташованих поверхів і перекрить.

Запитання скоріш всього було про міжкімнатну перегородку. Вони скрізь мають товщину 8 см. Це несуча стіна?
03 січ 2018 09:32
Я хочу объединить две комнаты о одну. Сделать перепланировку
03 січ 2018 09:43
Цитата "Inna Kuryata":
Да, я хочу объединить две комнаты о одну.

Вашу квартиру еще не построили? Обратитесь в отдел продаж. Если стена не является несущей, то ее возводить не будут.
Участники форума не видят Вашу планировку. И не смогут дать корректные ответы.
03 січ 2018 10:19
Цитата "Xena7":

Запитання скоріш всього було про міжкімнатну перегородку. Вони скрізь мають товщину 8 см. Це несуча стіна?

перегородка не может являться несущей стеной, вы сами в своем вопросе отвечаете на него. У вас несущее все что из бетона. все что из других материалов можете сносить
03 січ 2018 11:03
Цитата "Xena7":

Стена котора 8 см между комнатами не является несущей и её можно будет убрать. Я это узнавал в ОПитере.
03 січ 2018 11:25
Запрацювала онлайн-трансляція
03 січ 2018 12:01
Цитата "Mixas_":
3. Проживаю в ЖК Оберіг.

Словник буду читати,дякую за пораду,лишнім не буде.гроші звичайно ж потрібні,думаю не тільки мені,але ж все по чесному)-отримаємо ключі і домовимось).
03 січ 2018 12:17
Поздравляю всех с праздниками!
И давайте попробуем внести ясность.
1. Перегородки могут не возводить только при 100% оплате за квартиру и если этаж еще физически не построен.
2. Перепланировку квартиры узаконить не есть проблема.
3. Сам хочу снести пару стен и считаю, что дешевле потом снести, при ремонте, чем мне по факту добавят пару метров за которые придется доплачивать.

И еще вопрос от себя. Та система "умный дом" планируется у нас в доме или нет ?
03 січ 2018 12:29
Цитата "Inna Kuryata":

Можно,согласовать это через заявление, но есть нюанс. Пятно под стеной это тоже кв. метры. Убрать стену - это увеличение общей площади квартиры. За этим последует увеличение стоимости квартиры после обмеров БТИ. Вам обязательно это добавят. Посчитайте для себя, что для вас дешевле - строителям заплатить за работу по сносу стены или по тысяч 18000-19000 за 1м2 заплатить за увеличение.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .6870. . .203
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше