Подати оголошення

ЖК "Ворзель парк", Ворзель, ул. Ленина, 45

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 70.
4/6%
1/1%
20/29%
29/41%
16/23%
1. . .1416. . .127
14 лип 2015 03:35
Цитата "Vorzel_kvart":

Доброго дня! Можна нам, будь ласка контакти сантехніка? Або скажіть номер квартири. Я завтра буду на місці, може з ним одразу домовлюсь про роботу після Вашоі квартири :winky:

Квартира №6 Сьогодні також буду десь о дев"ятій
14 лип 2015 03:56
Цитата "alexgist":

хм ... а чи не зарано ви про сантехніка дбаєте? там же ще куп роботи перед ним, хіба ні? :shuffle:
14 лип 2015 04:08
На мою думку сантехніка та електрика йдуть в першу чергу, так як при монтуванні штробляться стіни. До того й для вас і для робітників повинен бути хоча б "ватерклозет" :)
П.С. Будівельний анекдот:
Плиточники ложать плитку у ванній. Приходять електрики і старший електрик кричить:
ЩОБ ДО П"ЯТНИЦІ ДОРОБИЛИ, А ТО В ПОНЕДІЛОК ПРИЙДЕМ ПЛИТКУ ЗБИВАТЬ, ЩОБ ПРОВОДКУ ПРОЛОЖИТЬ!

Якось так :faceoff:
14 лип 2015 04:40
Цитата "alexgist":

Дякую! Зайду сьогодні! Також буду з самого ранку)
14 лип 2015 10:11
Доброго дня! Хотів запитати у тих, хто буває зараз в ЖК "Ворзель парк", на якій стадії будівництво другої черги комплексу (який поверх будується, які роботи і т.і.).
Наперед дякую! :yes:
14 лип 2015 11:50
Цитата "Svyryd":
Доброго дня! Хотів запитати у тих, хто буває зараз в ЖК "Ворзель парк", на якій стадії будівництво другої черги комплексу (який поверх будується, які роботи і т.і.).
Наперед дякую! :yes:

навскидку: где-то этаж 5-6 ... что-то там делают, копошатся ... но конкретно не присматривался, не интересовался )))
17 лип 2015 20:05
Привет, соседи! :hi:
Все такие молодцы - встречаются, общаются, новости пишут.
Почитала форум, нашла ответы на все вопросы :super:
Мы, кстати, в субботу катались на велосипедах возле нашего дома, но пока ключей нет - решили не заезжать.
Очень понравилось, что проезд культурненько оградили от стройки. Приятно глянуть.
И, просьба, контактами сантехника и электрика (проверенных) поделитесь плиз :winky:
19 лип 2015 09:08
Всем привет, соседи))

Как у кого дела? Многие уже в стройке/работе?:) Или может уже кто на финишную выходит, хотя это наверное, вряд ли.

Со след недели начнем и мы)

Кстати, что там с газом, какие последние новости!? Поделитесь плс, инфо!) :smoke:
19 лип 2015 09:17
Цитата "S.Re":
Всем привет, соседи))

Как у кого дела? Многие уже в стройке/работе?:) Или может уже кто на финишную выходит, хотя это наверное, вряд ли.

Со след недели начнем и мы)

Кстати, что там с газом, какие последние новости!? Поделитесь плс, инфо!) :smoke:

Добрый день! :hi:
У нас уже готова разводка сантехники, в понедельник принимаем работу электрика. По поводу газа знаю, что ходили проверяли трубы в каждой квартире... Других новостей по поводу газа не знаю. По электричестве вчера искали кабель, чтобы подключить подстанцию... Видели как его все-таки нашли :yes: Так что думаю со следующей недели уже у нас будет постоянное электричество и смогут подключить насос качать воду и начнут настраивать лифт :winky:
19 лип 2015 09:38
Цитата "Vorzel_kvart":

Добрый день! :hi:
У нас уже готова разводка сантехники, в понедельник принимаем работу электрика. По поводу газа знаю, что ходили проверяли трубы в каждой квартире... Других новостей по поводу газа не знаю. По электричестве вчера искали кабель, чтобы подключить подстанцию... Видели как его все-таки нашли :yes: Так что думаю со следующей недели уже у нас будет постоянное электричество и смогут подключить насос качать воду и начнут настраивать лифт :winky:

О да, мне без лифта на 6 этаж будет весело носить материалы :)

Спасибо
19 лип 2015 09:44
Цитата "S.Re":

О да, мне без лифта на 6 этаж будет весело носить материалы :)

У нас седьмой)) тоже без лифта сложновато 6-)
19 лип 2015 09:47
Цитата "Vorzel_kvart":

У нас седьмой)) тоже без лифта сложновато 6-)

А вы в каком подьезде? Может мы соседи:) Ну понятно, что в той или иной мере, все соседи, но ... :)
19 лип 2015 09:50
Цитата "S.Re":

А вы в каком подьезде? Может мы соседи:) Ну понятно, что в той или иной мере, все соседи, но ... :)

У нас 6 секция по ген. плану :yes: а у Вас?
19 лип 2015 16:44
Доброго часу доби! Завершив і я уже всі сантехнічні роботи, і ділюсь з вами висновками:
1. Як і говорив раніше, що магістральну трубу прийшлось замінити на поліпропілен.
2. Магітральні труби під отоплення не замінював, перевірив з"єднання перейшов на поліпропілен, і установив алюмінєві радіатори з боковим підключенням.(прийняв рішення не збивати чистий пол, дороговато :) )

По-поводу цін на матеріали, то по-можливості скину чеки.
По-поводу роботи, то залишився дуже задоволений, сміло можу давати рекламу сантехніку.
Все зробив швидко, якосно, естетично та порівняно не дорого.Короче сказано рекомендую :umnik:
Доречі можете зайти в 6-ту квартиру глянуть :) Розхвалився 6-) Номер залишу: 0939883973
0680524755

Зараз підійшов до етапу електрики приїжджав електрик, заміряв, уже вмонтував щиток. Але за роботу обійдеться трохи дороговато. Надіюсь що робота буде відповідати ціні <:( Мабуть буду штробить сам.
19 лип 2015 16:50
Цитата "alexgist":
Доброго часу доби! Завершив і я уже всі сантехнічні роботи, і ділюсь з вами висновками:
1. Як і говорив раніше, що магістральну трубу прийшлось замінити на поліпропілен.
2. Магітральні труби під отоплення не замінював, перевірив з"єднання перейшов на поліпропілен, і установив алюмінєві радіатори з боковим підключенням.(прийняв рішення не збивати чистий пол, дороговато :) )

По-поводу роботи, то залишився дуже задоволений, сміло можу давати рекламу сантехніку.
Все зробив швидко, якосно, естетично та порівняно не дорого.Короче сказано рекомендую :umnik:
Доречі можете зайти в 6-ту квартиру глянуть :) Розхвалився 6-) Номер залишу: 0939883973
0680524755

Зараз підійшов до етапу електрики приїжджав електрик, заміряв, уже вмонтував щиток. Але за роботу обійдеться трохи дороговато. Надіюсь що робота буде відповідати ціні <:( Мабуть буду штробить сам.

О, если вы не против, мы бы завтра заглянули посмотреть:) Мы из 47 если что:)
Да, по части электрики я цены смотрел, недешево получается.

А еще скажите плс, какую вы трубу меняли, а то несколько непонятно по пункту (1).
И по второму пункту, что имеется ввиду "не менял, перешел на пропилен"? Сорри, если вопросы детские, просто немного непонятно, что имеете ввиду. :)
19 лип 2015 16:51
Цитата "Vorzel_kvart":

У нас 6 секция по ген. плану :yes: а у Вас?

1-вая, если я правильно понял:)
19 лип 2015 16:52
Цитата "alexgist":

0680524755

Доброго вечора!
А ми вирішили і під отоплення магістральні труби міняти. Проштробили підлогу і вийшло все досить охайно.
У нас спочатку також нарахували за електрику досить багато, але потім знайшли електрика, який за меншу ціну все робить. Якість роботи нас радує. Якщо потрібно - можу надати більш детальну інформацію :winky:
19 лип 2015 16:57
Цитата "S.Re":

1-вая, если я правильно понял:)

Видимо у Вас четвертая секция)) в общем я Вас поняла)) мы в последнем подъезде :yes:
19 лип 2015 17:14
Цитата "Vorzel_kvart":

Видимо у Вас четвертая секция)) в общем я Вас поняла)) мы в последнем подъезде :yes:

А, ну значит я таки неправильно план понял)
19 лип 2015 17:26
Нам сейчас нужен хороший плиточник.... Может у кого есть контакты - будем благодарны! Заранее спасибо! :winky:
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .1416. . .127
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше